farmville <3

     Publicerat: 2009-10-31 Kl: 22:43:57 | I kategori: | 4 kommentarer
ahh.. jag kan beundra min farm i evigheter. hade velat bo där själv. måste bara fixa ett hus, men ska spara mer coins först. jag är oerhört nöjd med hagarna, och min lilla hörna vid verktygsboden. sedan brukar min gubbe där, få variera mellan toffs och utsläppt beroende på hur jag själv ser ut för dagen. jag lever och andas farmville. oh yes i do.


höstfin

     Publicerat: 2009-10-31 Kl: 20:36:51 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Jahapp här sitter jag. väntar på att paprikan ska skördas, fan vad det går sakta :P. jag har även duschat, höstduchat! skrubbat mej ren och ja, jävlar va ren jag är nu! nu behöver jag inte duscha förrns frammåt jul kan tyckas! smörjt in mej åxå, ojojoj, riktigt halloweenfin. dessutom är jag i fullgång å tvätta sängkläderna, så jag ska lägga mej ren och fin i en lika ren och fin säng. fint skarre va! visst är ni avundsjuka på mitt fantastiskt spännande liv???
tråk...

     Publicerat: 2009-10-31 Kl: 16:08:24 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


tjolahopp. gud vad jag har tråkigt. men dörrklockan har iaf vart tyst, om det beror på barn som lyder eller att det inte varit nån mer vet jag ju dock inte. markus har åkt iväg så det är jag och hundarna allein. vi har varit ute och lekt en stund, och nu har jag kommit in och skördat min bomull och planterat pumpor dagen till ära. det är ingen vidare fart på nätet idag, varken facebook eller bloggvärlden... antar att folk har bättre saker för sej tillskillnad från mej. kanske borde rota fram en film att kolla på?

helvetesdagen

     Publicerat: 2009-10-31 Kl: 14:21:08 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


ja idag är det den där dagen då alla ungar springer runt och tigger "godis" eller rättare sagt pengar. jag hatar det. och öppnar självklart inte, men dom ringer på igen och igen lixåm. hade lust att sätta upp en lapp med "dra åt helvete ungjävlar" men skrev såhär istället... halvt lögn. dom är inte ensamma, men stressade blir dom... faktiskt.

morning has broooooken

     Publicerat: 2009-10-31 Kl: 10:48:16 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

go morgon, eller god förmiddag hur ni nu vill ha det! fan va gött med helg, finns inga ord asså. jag har inget alls planerat idag, mer än att jag blir ensammen eftersom markus ska på fotboll på eftermiddagen och inflyttningsfest efter det, så han kommer hem igen imorgon, men än är han hemma och vi ska la ta en promenad om en stund. jag ska ta å tvätta idag tror jag, men annars ska jag bara ta det lungt. nu tänker ni, men gud ska hon sitta hemma och uggla på halloween? och svaret är ja. för dels har jag inga kompisar här och dels trivs jag fint hemma med mina vovvar. det blir nått gott och äta och tv, helt okej för min del.

ha en bra dag!

 

pynta

     Publicerat: 2009-10-30 Kl: 23:14:59 | I kategori: | 2 kommentarerhalloween-fint på farmen :D det går frammåt minsann!

nu ska jag sova, gonatten :)

idol 30/10

     Publicerat: 2009-10-30 Kl: 20:03:40 | I kategori: | 3 kommentarer

okidoke! here we go :)

haha... mr andreas tar ton! laila bjuder på tros-chock i ett let's dance nummer. inte illa. 4 minuter till reklam. wow, inte illa. det heller!

1. Tove
lite svajjig början, som vanligt med tove, men jag tycker hon är jättebra, och riktigt bra idag, hon sjunger nyanserat och blir aldrig tråkig att lyssna på!

2. Calle
oj kom han ihåg hela texten idag? wow! och bra var han åxå, passar jättebra med låten!

3. Reza
men härregud, hur bra är hon inte? hon är inte min favvo alls, men detta gjorde hon verkligen bra!

4. Eddie

oj då det var lite.. trist. han var grymm förra veckan, men detta var bara sådär, varken bra eller dåligt.

5. Erika
pja, faktiskt ganska bra, bättre än vanligt, jag gillar henne inte, men jag är inte den som är den...

6. Erik
micken är lika stor som hans huvud. eller är det micken som är lika litet som huvvet? okok, framförandet... skönt att inte behöva oroa sej för att han ska skita på sej, bättre än vanligt, jag ska erkänna det.

7. Mariette

åh vad fin hon är idag! hon är bara så jävvla bra.

8. Rabih
tingelingelingtingelingeling tippetippetej haha... men asså, skämtar han eller ÄR han seriös?


BÄST:
Tove, Mariette, Reza, Calle

SÄMST: Rabih (men rolig)

Duell: Rabih Eddie & Erika <--- stackars eddie, jag tycker det var lite obefogat, visst han va trist idag, men ändå.. erika, rätt! rabih är en fukking fatsiglande snigel! dammit.

UT: Erika. ingen förlust, helt okej med mej!

look:

     Publicerat: 2009-10-30 Kl: 19:45:56 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


duktig mobilkamera :)


freedag!

     Publicerat: 2009-10-30 Kl: 17:59:54 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


snygging or what?

hej hej! äntligen fredag, och vad innebär det frtm att en lång arbetsvecka äro till ända? jo, idol! självklart blir det live-bloggande sedan kl 20.00, kul att det verkar vara så många som följer haha. jaja. idag har vart en fullspäckad dag, och vi fick tårta eftersom malin ska sluta hos oss. jättetrist...men tårtan var ju god! mycket god. nu ska jag göra det jag alltid gör när jag kommer hem, läsa bloggar, skörda farmen och bara sätta mej på röva i soffan!

hörs senare!

cutiehamstern

     Publicerat: 2009-10-29 Kl: 22:06:12 | I kategori: Vardagsprat | 8 kommentarer

 

 

idol-rep

     Publicerat: 2009-10-29 Kl: 20:53:41 | I kategori: | 0 kommentarer


repen ligger på tv4:s hemsida för den nyfikne, *här*. själv tycker jag alla låter bra! utom rabih då (såklart...) och erikas jävla vandring från på scenen som hon gjort varenda gång är jag numera allergisk mot.

fredagens låtar är dessa:

1. Tove Styrke Östman, 16 år Umeå
Låtval: Mack the knife (Bobby Darin)

2. Calle Kristiansson, 21 år Kristianstad
Låtval: It's not unusual (Tom Jones)

3. Reza Ningtyas Lindh, 28 år Lund
Låtval: New York, New York (Liza Minnelli)

4. Eddie Razaz, 20 år Stockholm
Låtval: Can't take my eyes off you (Frankie Valli & The Four Seasons)

5. Erika Selin, 18 år Dorotea
Låtval: Sway (Perez Prado & Rosemary Clooney)

6. Erik Grönwall, 21 år Stockholm
Låtval: You don't have to say you love me (Dusty Springfield)

7. Mariette Hansson, 26 år Halmstad
Låtval: You to me are everything (The Real Thing)

8. Rabih Jaber, 22 år Lycksele
Låtval: That's amore (Dean Martin)

imårrn smäller det :)
kolla noga:

     Publicerat: 2009-10-29 Kl: 20:24:32 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


markus utför en hushålls-syssla. han rengör sin domän, badrummet. hans enda lilla ynkliga ansvarsområde, som har försummat den senaste tiden, veckorna.. *host*. han var så tvär i morses när jag sa tiil han att ta tag i badrummet, men nu på kvällen lockade jag honom md min överblivna pizzasallad, och voilá! look! markus städar badrum!

haaaowdyhooo

     Publicerat: 2009-10-29 Kl: 19:19:10 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

jag kanske borde starta en farmville-blogg? idag har jag tjänat över 11.000 coins, skördat kronärtskockor och planterat lite jordgubbar osv.? det vore väl en spännande blogg?

hursomhelst.. idag hade vi städdag på jobbet, så förmiddagen var nedstängd så alla kunde städa ordentligt, sådär i alla vrår man aldrig tar ni vet. så nu är det jättefint på kliniken! på eftermiddagen var det jättemycket patienter då vi hade bokat väldigt tight eftersom förmiddagen var stängd, men det gick bra ändå.

på lunchen hade vi en kvinna som var och pratade om läkemedel, så vi fick lunch, "och tur för mej så är mari allergisk mot räkor" och vi fick räksallad så jag gjorde ett mycket bra byte, min panpizza mot hennes räksallad? nice or what? nej självklart var det jättesynd om mari som fick äta min träliga panpizza istället, men ingen hade ju mat med sej eftersom vi räknade med denna lunchen, men jag hade morgondagens panpizza, så därför fick hon den.

diddelina verkar trivas bra här, eller hon ger inget sken om motsattsen iaf, kanske man inte bryr sej så mycket när man är hamster? hehe

nu blir det bloggläsande, men framförallt ska jag samla XP-points i farmville! ;)

so'long!

go natt!

     Publicerat: 2009-10-28 Kl: 23:23:58 | I kategori: | 3 kommentarer


struktur. S-T-R-U-K-T-U-R. jag älskar det. pusselbitar som faller på plats, och välbefinnande. därför känner jag en stor kärlek till min farmville-farm. att planera, bygga och pussla, stukturera, stillar min själ. det är samma sak på jobbet. jag tycker verkligen att det är skitjobbigt att ha tre olika foderleverantörer att beställa hem och bära in, MEN, att pussla in alla säckar, som är för många med tanke på det lagerspace som finns, och pussla, trixa och strukturera tills allt smälter samman i symbios. det älskar jag.

och nu ska jag sova gonatt.

bottenskrap?

     Publicerat: 2009-10-28 Kl: 20:07:15 | I kategori: Övrigt | 3 kommentarer
härregud vad är detta för avart? är han utvecklingsstörd? ja helt frisk är han ju iallafall inte.
och jag skämms bara av att se hans nylle i rutan. än värre blir det när han öppnar munnen.
då vill man helt sonika sjunka genom jorden. vad är det för kärringar som är intresserade av
av en sådan här bonntölp egentligen? ja man kan undra sej blå i ansiktet. oh my oh my......
utökad familj

     Publicerat: 2009-10-28 Kl: 18:39:19 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


hoho! här har i mej! ojoj lång dag! började 7. det är så kul för bamse lixåm vet när vi börjar sju, dom får nämligen alltid ett litet tuggben då som han och polly tuggar på medan jag städar, å det är bara när vi börjar sju... ingen annan dag springer bamse rakt till dörrn när han hoppat ur bilen, bara de dagar vi börjar sju haha. åså raka spåret in och sätta sej i position (se ovan) haha. att han kan skilja på det? :D

dagen har varit bra. på eftermiddagen kom det in en liten hamster som skulle så somna in.MEN! eftersom jag helt smalt för den lilla hamster-näsan som stack ut genom lådans lufthål, så erbjöd jag mej att ta hand om henne. dom blev såklart jätteglada. dom ville inte att hon skulle flytta till ett nytt barn, som blir ledsen, då hon ändå är i medelåldern, dom blir ju inte så gamla, vilket jag helt kan förstå! men ja, nu bor hon altså här. lite trångbott blir det, men hon verkar så nöjd så! så familjen andersson/nilsen har en ny familjemedlem, hamstern Diddelina.

"finns det hjärterum finns det stjärterum", välkommen Diddelina

Dax att skörda farmen!


uuuhhh

     Publicerat: 2009-10-28 Kl: 06:13:11 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


mörrn mörrn!

rövdellen

     Publicerat: 2009-10-27 Kl: 21:59:48 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer
godkväll. nu tänker jag blogga om mitt hat till rondellen vid globen. tycker den förtjänar ett helt eget inlägg. den är vidrig. iaf när det är mycket trafik. det är sjuhundrafemtitusen filer, och hundra ggr så många bilar, den ena hettsigare än den andra. helt otroligt att det inte sker olyckor! jag lämnade av malin vid tunnelbanan och körde således i rondellen både till och från blåsut. först och främst fattar jag inte vad alla bilar gör där vid den här tiden, och det var fullkomlig kaos. tilslut fick jag trycka gasen i botten så det bara osade om däcken för att komma ut. ja härregud, nog för att jag blivit tuffare bakom ratten men sådana här situationer gör mej lite nervös. jiises :S men det gick ju fint det med! är iaf hemma från jobbet och ska snart lägga mej, börjar sju imårrn, så det är lika bra att slå igen för idag.

ha en fortsatt bra kväll!

soffi the superfarmer

     Publicerat: 2009-10-27 Kl: 13:32:43 | I kategori: | 2 kommentarer


worlds next topmodel is

     Publicerat: 2009-10-27 Kl: 11:13:06 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

då var man hemma efter en otroligt avancerad fotografering! ojojoj puh. och visst blev bilden bra? se ovan? nej jag skämtade såklart. fotograferingen gick lätt, det var en enkel bild mot vit bakrund och vi skulle bara se glada ut och hålla om varandra typ. men huga vad obekvämt att stå där, modellyrket är inget för mej hehe. bilderna blev ganska bra, eller jag tycker alltid jag är butt-ugly på bilder, så bättre än sådär blir det inte. min outfit fick bli:

  • cerice top - gina tricot
  • svarta tights - h&m
  • UGGs <3
  • svart kofta - upphittad på någon gata
markus hade åsikter kring min kofta. han undrade varför jag inte tog min nya tunika jag hade till dopet. "nej den hade jag inte tänkt ha idag" sa jag.. "nej istället tar vi en tröjja upphittad på gatan" sa markus. ja why not? den va ju fin? hittade den i garderoben, har legat där och skräpat i 4 år, först nu insåg jag dennes storhet!

det var iaf en trevlig fotograf, och nu får vi helt enkelt invänta att repotaget ska hamna med i tidningen! ojoj sikken syn.

nu ska jag göra nada, åker till jobbet vid två-tiden. ska väl ta en längre promme med hundarna nu om en stund, men först blirre skördefest i farmville!

ha en bra dag!

markus <3 magsyregaser

     Publicerat: 2009-10-26 Kl: 22:04:33 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

soffi the one and only

     Publicerat: 2009-10-26 Kl: 20:36:15 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarerimorgon ska minsann jag och markus fotas för ett repotage i veckorevyn! oh i'm so famous, oh alla vill vara meeeej, i'm the one and only.. osv. ;) haha det ska bli spännande iaf, men vad fan ska man ha på sej? får rota fram några gamla trasor som inte ser för sletna ut helt enkelt ;)

bära bära och åter bära

     Publicerat: 2009-10-26 Kl: 19:26:20 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

hellu! härregud, jag glömmer nästan bort bloggen, för jag är så inne i att sköta min farm. skärpning! är iaf hemma. vart lite sen idag, då vår sista patient visade sej vara ett redigt utredningsfall (vilket såklart alltid är kul, eftersom det blir mycket att göra) men när det olyckligtvis hamnar som sista patient innebär det ju en viss stress. som tur är så har vi en ny praktikant så hon kunde börja städa lite medans jag körde prover och röntgade å så. toppen. men eftersom jag inte har hjärta att lämna all städning till den som börjar sju imårrn bitti så stannade jag och svepte bort det värsta iaf.

idag har jag kånkat massa foder. hade försökt tajma så hills skulle komma ena dagen och eukanuba en annan dag men dom kom samtidigt, vilket inenbär en jäkla massa bärande av säckar :(. jag vill inte vara ynklig men får jätte ont i ryggen nuförtiden av det där... inte bra alls egentligen...

ikväll blir det väl tv, tv och tv... och farmville.. och jag ska läsa igenom mina bloggar jag följer åxå! vi hörs senare!

mörrn mörrn!

     Publicerat: 2009-10-26 Kl: 07:55:15 | I kategori: | 2 kommentarer

då var man vaken då. började dagen ett par snooze tidigare för att kolla till farmen, och har nu gjort lite affärer innan dagen drar igång haha. men nu ska jag gå upp, och tuta iväg mot jobbet. ny vecka.

ha en bra dag alles!

är folk inte läskunniga?

     Publicerat: 2009-10-25 Kl: 23:12:53 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


jag undrar om folk inte kan läsa, eller är dom trögfattade? jag har försökt vara tydlig med vilka typer av kommentarer jag inte godkänner, dvs undanbeder mej. ändå dräller det in skit-kommentarer? idag tex fick jag för femtielfte gången en kommentar från en och samma tjejj, som bara jagar besökare. jag bjuder dej inte på så mycket som ett enda besök när avsikten är endast det! kommentaren tas bort, här har ni inget att hämta! vad är det för fel på folk? det är jättekul med kommenterar, som har med bloggen att göra, läsare är ju jättekul! (nu blir det bli kul at se hur mycket spamm jag får på detta inlägget!?)

Har ni samma problem?biotajm!

     Publicerat: 2009-10-25 Kl: 21:31:47 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


nu har vi varit på bio. bröllopsfotografen. det var. ehm. trevligt. om det inte hade varit för att det satt ett fetto brevid mej och rapade varannan minut. jag hade lust att kräkas i hennes godisburk och ge henne en käftsmäll, fan förstörde hela filmen. jävla äckelkossa! sedan toppade markus med att bli sur på mej för att jag ojjat mej över det under filmen. vad ska jag göra då? sitta och andas in någon okänd människas magsyra? ush.
filmen var okej iaf. inte lika rolig som smala sussie, men rolig. liiite långtråkig mot slutet. första halvan var helt klart bäst.

vi åt indisk mat på nått ställe i heron city som var riktigt god, bara att den serveringen är för jävla skabbig, men men, sånt får man ta.

nu är vi hemma och jag skördar för fullt i farmville! måste be mari om lite insidertipps imårrn på jobbet, hennes farm är hur stor somhelst!

ha en fortsatt trevlig kväll!

tralala

     Publicerat: 2009-10-25 Kl: 14:52:10 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


(ja, jag har två hundar.. men det är jämt bara polly med på bild kan tyckas, men det beror på att hon alltid sitter i mitt knä/ligger på min mage och således alltid kommer med på bild, medans bamse sover vid sidan om... hehe)

dagen trallar på... visst känns den änsålänge liite längre? jag har iaf kollat idol, och sedan har jag varit på willys och köpt lunch till veckan som kommer och även lite mackor å pålägg åså så jag har hela veckan. markus har inte kommit hem än, men jag hoppas han kommer snart... annars känns det som en jävligt trist dag. det regnar och är bara allämt grått. lite så känner jag mej åxå känner jag. hoppas filmen i kväll är bra iaf!

söndag!

     Publicerat: 2009-10-25 Kl: 11:34:39 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

gomårrån, eller, god förmiddag. härligt med en extra timme idag asså! men nu ska jag gå upp iaf. har varit vaken en bra stund, men man får ju passa på att ligga under täcker de dagar man kan och inte blir uppjagad av en jävla väckaklocka till jobb. markus pep iväg här fort som tusan, då hans kompis ville ha sällskap till ikea. så det blev solokvist idag för mej då... men ikväll ska vi ju på bio och ut å äta så jag hoppas han kommer hem direkt efter ikeabesöket så vi kan få lite söndag ihop iaf, han lovade det, att komma hem direkt så det litar jag på =)

borde ta en promenad ut nu hundarna men det regnar :( dom hatar att vara ute i regn, och jag märker på dem att dom ligger här och sover räv haha för annars hade dom varit på benen nu, men dom hör att det rengar så dom låtsas sova dom. haha jävla gullungar mina älskade vovvar! men upp och ut måste vi ju... typ NU. så ska jag se på idolrepris sedan när jag kommer in.

fick plantera nya jordgubbar i farmville, nu ska jag passa den jääävligt noga under förmiddagen och jag har lärt mej att inte plantera jordgubbar på kvällen, för då ruttnar dom under natten!

ha en fin dag!

rövhål!

     Publicerat: 2009-10-25 Kl: 09:28:09 | I kategori: | 2 kommentarer

i'm hooked

     Publicerat: 2009-10-24 Kl: 22:50:57 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


härregud. nu började jag med farmville, och hajjar grejjen att folk är fast. nu måste jag ju passa mina rabatter och grejjer! har sprungit runt till alla andra och hjälp till så jag fixade lite kulor så nu har jag iaf en ko och ett träd. jaja hehe. shit man kommer ju få gå in innan jobbet och på lunchen å allting? inget ska vissna på min gård!

nu ska jag iaf gå å lägga mej. läste på en annan blogg att man ska ställa klockan i natt? isåfall blir ju morgon dagen jättelång och det gillas! speciellt en söndag. vi tänkte gå på bio imårrn, bröllopsfotografen, åså ska vi käka thai innan. det blir mysigt.

gonatt på er!

lets try it

     Publicerat: 2009-10-24 Kl: 20:22:41 | I kategori: | 1 kommentarerok jag ska iaf ge det ett försök. alla tycker ju det är så kul. nu sitter jag och väntar på att jordgubbarna ska mogna så jag kan skörda dem, så att jag kanske kan köpa något nytt att så i mina rabatter. just nu är det ju lite torftigt :P vem vet det kanske är ett ypperligt tidsfördriv?

riley laura solstråle

     Publicerat: 2009-10-24 Kl: 18:16:02 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

 

idag har altså lilla riley döpts! Riley Laura Solståle. markus skulle fotat under cermonin, men då han inte lyckades få upp kameraskyddet på min mobil (host) så blev det bara dom här, där jag kunde assistera honom. suck. helt värdelöst att ha honom med sej :P Riley hade växt massor sedan sist jag såg henne, och skötte sej utomordentligt under cermonin! satt på fridas arm och tjattrade, och när prästen pratade till henne så la hon av värsta leendet! gullunge! sedan var det fika, supergott, då var markus med på noterna åxå :P.

även om jag inte är mycket för det religiösa köret, så var det en väldigt fin cermoni! nu är vi hemma. hundarna har varit i Bro hos jessica och Aico, gamla polaren från hunddagiset när vi jobade där. tack för hjälpen!

bloggtipps:

     Publicerat: 2009-10-24 Kl: 11:31:53 | I kategori: Bloggtipps | 0 kommentarer

man borde helt bojkotta alla idiotiska puckobloggar, och helt ägna sej åt bloggar som denna.
den är riktigt rolig, och personlig, om ni inte läser den så är det ett hett tipps från mej!


dop idag <3

     Publicerat: 2009-10-24 Kl: 10:29:16 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer
idag ska den här gullungen döpas! ska strax gå upp och göra mej
iordning, rasta hundar oc få fart på markus ;) . Hundarna ska jag
lämna av hos jessica i bro, toppen då det är på vägen till enköping!
ska iaf bli jättekul idag, hoppas jag sköter mej som gudmor!

ha en bra dag!

reklamunderhållning

     Publicerat: 2009-10-23 Kl: 21:36:06 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

 

idol 23/10

     Publicerat: 2009-10-23 Kl: 19:52:06 | I kategori: | 0 kommentarer

Då vare snart dax! bänka er. veckans höjdpunkt äro här!

erik bör inte ta ordet sexig i sin mun överhuvvetaget. not his buissnes. joey tempest är en real tönt. inte reklam efter 5 min. it's a good start. voilá!


1. Erik: skrikande sparrisen ut först. undrar om han skiter ner sej när han sjunger. om inte annat kommer hans blodkärl i ansiktet brista inom en snar framtid. framförandet? varken bättre eller sämre än vanligt...

2. Eddie: vet inte om jag tycker början rockade så fett direkt. men eddie växer något även denna veckan, även om jag tycker han är rätt mesig. dock betydligt bättre än erik!

3. Erika: ett jävla tjat om "tuff" och powerballader. hon väljer en sjukt bra låt, men hon är aldeles för skönsjungande för detta, både vad gäller röst och moves. nej, detta var inge vidare, hon var bättre förra veckan.

4. Mariette: helt jävla fantastisk ofc. hon är en helt egen klass, det bara är så!

5. Rabih: men varför ska han alltid ha så mycket kläder på sej, lixåm jacka å hela kitet. måste bli varmt. och driver han med sej själv eller är han seriös? men till framförandet; smurfhits, fast utan "hit".

6. Tove: hon är rätt charmig altså. bra låtval, passar henne jättebra. nä men detta var riktigt bra idag!

7. Nicklas: kvällens bästa låt. ska han hålla sej ifrån komijen-rop? YES! men idag sjunger han ju riktigt jävla bra! men ett hårspänne för luggen kanske? lille hocker rocks!

8. Reza: nja... inte så bra faktiskt, hon brukar leverera bra, men var inget att hänga i julgranen, fast känningen skulle iofs passa om hon vill dansa kring en. julgran asså.

9: Calle: ska han komma ihåg all text idag? NEJ! men gud, calle! men rösten är ju skitbra och passar utmärkt till den här låten ofc. men han faller lite för mej ändå idag...

 

Bäst: 1. Mariette, 2. Nicklas, 3. Tove

Sämst: kan inte bestämma mej, men erika var ingen hit.

Duell: Erika Eddie & Nicklas (<3) <--- 1/2 rätt idag. eddie, ngt obefogat tycker jag.

UT: ? Nicklas :( synd.... rövahöl åxå... men men...

 

 

 

död åt dom som gör sånthär!

     Publicerat: 2009-10-23 Kl: 18:04:54 | I kategori: Nyheter att notera | 0 kommentarer
När jag läser sådant här blir jag så jävla arg. ingenting gör mej så upprörd och ledsen som när man plågar djur medvetet och för nöjjes skull. hur fan kan man utsätta ett litet liv för sådant?
läs artikeln här

fy fan :'(

små smulor är åxå bröd....

     Publicerat: 2009-10-23 Kl: 17:43:16 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

hej hej! äntligen freeeeedag! gud vad skönt. trodde det skulle bli en lugn eftermiddag då vi bara hade en veterinär, men ikke, har inte haft så fullt upp på länge. men tiden gick fort och vipps så skulle jag få gå hem :D

har nu varit i farsta och köpte götte till kvällen. det är ju idol, och då måste jag bunkra upp med pepsi, chips och dip! är ensam i kväll så markus har fest med sitt jobb. jag var åxå bjuden, men då jag inte dricker något (längre) så tycker jag det är oerhört obekvämt att umgås med folk som festar med ett syfte, öl och sprit. så nej, det blir soffa, idol å chips för mej och det passar mej aldeles utmärkt!

en rolig incident inträffade på ica. jag skulle ha gräddfil, åså stod det en skröpplig tant brevid mej, åså sa hon "kan du ge mej en gräddfil, jag står så dummt" självklart sa jag, vilken vill du ha? (det fanns ju icas och arlas) "jaa vilken är bäst?" frågade tanten. tjaa, sa jag, den ena är billigare... tanten svarade lite förnärmat "men det har inte med saken att göra!, vilken är bäst?" jaadu sa jag, dom smakar lika, så då ska du väl passa på att spara en krona när du har chansen? folket runt om skrattade och tanten klappade mej på axeln och tackade så hjärtligt, men ett leende på läpparna. haha alltid kul att glädja någon, och det är så kul när man känner sej lite vittsig sådär, haha för dom gamla gillar sånt.

likaså var det en tant på jobbet som skulle köpa viacutan, fettsyror som är bra för hundarnas päls och hud. det är en liten flaska och kostar 210:- och då är vi ändå lite billigare än många andra ställen. hon reagerade med "oj, som hittat" och jag svarade "ja det är la' lite saftigt för den lille! men man får va gla' att den räcker länge!" sa jag men min hemska dialekt. kanske oproffsigt av mej haha, men hon blev så glad tanten för en käck liten line från min sida haha. ibland är livet enkelt. jag älskar att göra gamligar glada, det krävs så små medel :)

nu ska jag ladda upp inför kvällens rocktema i idol! se fram emot min live-blogg! verkar vara en del som följer den då bloggens sidvisningar alltid är väldigt många på fredagar :P


uuuhhhh

     Publicerat: 2009-10-23 Kl: 06:09:53 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentareralldeles för tidit... alldeles för tidigt... ush.

idol-rep

     Publicerat: 2009-10-22 Kl: 23:04:41 | I kategori: | 0 kommentarer


frstn, repen ligger på på tv4's hemsida nu för den nyfikne. jag säger bara en sak.
mariette och calle. jag tror det blir deras kväll. tove kommer vara bra och nicklas om han övar bort dom där movsen ;) nu bara måste rabih åka ut. oh my.


check it out!

(go natt. igen)


home sweet home

     Publicerat: 2009-10-22 Kl: 22:30:49 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

nu är jag hemma från jobbet och har ätit dagens tredje felix-paj. jojomensan.
kvällen var lugn, men ändå saker att göra. skönt. imorgon börjar jag klockan 7. uuuurk vad tidigt. men men, sluta fyra på en fredag sitter trotts allt fint :)
så nu sitter vi här i soffan och umgås innan det är sovdax. markus har ätit makaroner med ketchup. som vi alla vet har han inte haft det så gott ställt så nu är han nere på makaronerochketchup-nivå. tur det är lön imorgon :P
tror det får bli bra så, så blir det mer skrivande imorgon, för då är det ju idol, och då livebloggar jag såklart! wohooo! ;)

gonatt!

beslutsångest

     Publicerat: 2009-10-22 Kl: 13:27:34 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


jahapp, snart dax att åka å jobba då. det är fint att sova länge, men själva lediga tiden på dagen blir väldigt kort. det finns för och nackdelar med allt.
har varit i farsta och köpte en tunika-liknade sak att ha på lördag. hade bestämt mej för en brun överdel. dels passar det till skorna, och dels så är ju riley en liten trolltott-unge, så jag tyckte jordnära färger på hennes stora dag var passande. dock kommer jag nog inte kunna hålla mej ifrån en chockrosa linne under hehe. gick först till kön med en brun. sedan ändrade jag mej. ville ha röd. tog en röd. ändrade mej till brun. ändrade mej till röd. och precis innan jag skulle betala ändrade jag mej til brun igen hehe. så fick det bli.

nu har jag ätit lite, och nu blir det power-slappande i 30 min sedan. jobb!
ha det bra!

mörrn!

     Publicerat: 2009-10-22 Kl: 11:15:10 | I kategori: Nyheter att notera | 1 kommentarer

morning! guuuud va skönt med sovmorgon. det behövde jag, hela jag var som en disktrasa igår (eller nått). nu känner jag mej betydligt piggare! ska dra mej upp ur sängen nu, och ta en promenad. sedan ska jag till farsta och shoppa något att ha på mej på dopet, och på fotograferingen för veckorevyn på tisdag. delar med mej utav en rolig nyhet, som markus hade länkat på fejjan, det är för underligt för att vara sant?

läs artikeln här

 

ha en bra dag!

 

toothbrushing

     Publicerat: 2009-10-21 Kl: 22:32:35 | I kategori: Bamse & Polly | 2 kommentarer
idag har vi ägnat oss åt favoritsysslan. tandborstning. på hundarna alltså. dom hatar det. så det är alltid ett satans liv. men stackars dom som hamnat hos mej, som inte ger sej. tänderna ska borstas. jag har sett alldeles för mycket fula hundmunnar, fulla med brun/grön tandsten och infekterat tandkött. ikke i detta hushåll! bamse har tänder som en ettåring! varför? för att jag sköter dom!
mycket råa morötter, är mitt hetaste tipps för fina tänder. det, och att skrapa/borsta bort varenda antydan till beläggning på tänderna :)

nu ska jag sova! (med hundar som luktar gott i munnen!)

idol på fredag

     Publicerat: 2009-10-21 Kl: 20:46:39 | I kategori: | 4 kommentarer
kul med några mordernare låtar iaf. så slipper man
dom gamla dängorna som var med förra året. ush.
tror verkligen på mariette (såklart) och hoppas lille
hocker gör bra ifrån sej, annars ryker han nog. äsh
jag tror dom flesta kommer göra bra ifrån sej, men
rabih lär ju bli ett skämt. hoppas jag iaf. ush ta bort

firar 6mån idag...

     Publicerat: 2009-10-21 Kl: 19:25:58 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

just det ja! idag är det 6 månader sedan jag tog mitt körkort! tiden har gått riktigt fort, samtidigt som det känns som om jag alltid haft det. jag förstår inte hur man kan leva utan körkort. åka kollektivt? med alla jävla tider att passa, svettigt folk och ja, säg vad man inte får stå ut med?

jag tycker att jag blivit en riktigt bra förare. man märker stor skillnad nu, jämfört med i början. man har blivit tuffare och blir inte nervös över tät trafik åså.
jag har ganska roligt åt mej själv där i bilen. att jag bestitter ett sådant fantastiskt ordförråd. haha. om någon kör alldes för sakta, inte blinkar, kör allmänt otrevligt, svänger ut framför en utan att kolla osv... dom orden som kommer ur min mun haha. tur ingen hör. men det är så befriande att få häva ur dessa elakheter, det är ju ändå ingen som hör? hehe. speciellt om jag kan se vad det ör för någon som kör bilen, då kan man vara mycket precis i sina haranger. ja det är kul.

för er som inte besökte min blogg när det begav sej, finns min fantastiska uppkörning att tillhandahålla här! ;)

I'M SO FUKKIN PROUD OF MYSELF! :D

 

kisen <3

     Publicerat: 2009-10-21 Kl: 18:27:29 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


god afternoon. hoppas alla haft en bra dag. min har varit toppen. kul dag på jobbet! min kollegas mops (på bilden) opererades idag så det var lite av dagens höjdpunkt, moppsar som redan ser så roliga ut och kisen som är så personlig och ehm "energisk" var rolig att följa genom drogernas värld ;) hehe... denna bilden är suddig, men han ser så rolig ut på den så det får gå ändå :P

jag är sjukt trött. kunde knappt hålla ögonen öppna på eftermiddagen. så lagon trevligt av mej när man sitter i receptionen hm... men va ska man göra? fick sitta där å gäspa hehe.

kvällen blir lugn. det är ju lite tv ikväll, men ska försöka lägga mej tidigt. imorgon förmiddag måste jag iväg och köpa något att ha på mej på rileys dop!! det är ju på lördag, längtar såå mycket! <3<3

nu blirre bloggläseri!

go kväll!!

     Publicerat: 2009-10-20 Kl: 22:26:18 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


gud jag är så jävla trött att jag inte orkar
skriva något vettigt alls. känns som dagen
varit hundra år lång. åka bil. mil efter mil.
jobba. puh är iaf hemma nu ska jag SOVA.
urk. sikken seg bloggdag, ber om ursäkt.
men man kan inte va på topp jämt.
alles gut.

tebax i sthlm

     Publicerat: 2009-10-20 Kl: 13:48:28 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer
toddeloo! nu är jag tillbaka i sthlm. eller för en dryg halvtimme sedan rättare sagt. nu har jag kastat i mej mat, matat hundarna och nu ska jag sätta mej i bilen och åka till jobbet. urk. jag hade helst velat sooova nu, men nej ett kvällspass på jobbet efter 4,5 timme i bilen, det är en baggis för en stål-woman som jag. höres!

mörrn

     Publicerat: 2009-10-20 Kl: 07:54:07 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

nu sätter jag mej och kör mina 40 favoritmil mot sthlm. urk. höres!

 

nattinatt

     Publicerat: 2009-10-19 Kl: 22:03:14 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

ska jag bli flintis?

     Publicerat: 2009-10-19 Kl: 19:49:34 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarerjag tror seriöst jag håller på å bli flintis! det bara dröser hårstrån från mitt huvve! skulle jag klä som skallig? visst tänker man på sinead o'connor (fick googla stavningen...) när man ser mej? hm. or NOT. nej men jag tror jag får börja knapra vitaminer. detta verkar ja ha kommit i samband med min mack-diet. kan det ligga något i detta? jag vill inte tappa mitt fantastiska amerikanska hårsvall!! (edit: mitt platta skandinaviska raka hår. yes.)

måndagen

     Publicerat: 2009-10-19 Kl: 18:40:03 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

hoho! jahapp, då hade dagen strax passerat då. haha jag har knappt vart utanför dörrn, nej jag har inte ens vart ute och gått med hundarna. ute har dom ju varit men jag har stått på trappen och ropat "gå å kissa.. gååå å kiiissa" "gå å bajsa med dej" osv. jag har sovit två timmar och ätit mat. det mest glammiga jag gjort är väl att jag tvättat håret. eftersom det är jobb imorgon. då var jag så illa tvungen.

men ikväll äre lite tv iaf. sveriges fulaste hem ska vi se på, mamma och jag. det är roligt. sedan förundras jag över alla som prommt ska kommentera mina inlägg med sina äckliga spam, trotts att det står innan man kommenterar att sådant inte godkänns. why? jag bjuder dom ändå inte på ett besök. loosers.

 

oh I'm so fkkn hot

     Publicerat: 2009-10-19 Kl: 12:12:55 | I kategori: Vardagsprat | 6 kommentarer


mårrn. eller. gomiddag. idag känner jag mej riktigt riktigt het. asså det är en så trist dag att jag bara känner för ett bli ett med tristessen. inte borsta håret, inte ta på mej rena kläder, ingenting. bara existera i vardagen. idag är en sådan dag. and I löv it.
klockan åtta i morses åkte jag och pappa och bytte däcken på bilen. så nu har min lilla bil fått sprillans nya vinterskor. då matchar vi varandra jag och min bil. jag har mina nya fina uggs och bilen har helt sprillans vinterdäck. nu är vi redo för vintern. jag och bilen.
resten av dagen ska jag göra ingenting. funderar på att höra av mej till linda sen, kanske ta en tur ut till tosseryd, men i det här vädret vetti fan asså. men, tiden får utvisa. ha en fin dag!

kvällen :)

     Publicerat: 2009-10-18 Kl: 21:40:05 | I kategori: Vardagsprat | 6 kommentarer


jag vet att Du avgudar min FAB-tröjja. snorgult är läckert. I löv it, because of the uglyness.

jahapp då var det kvällen dårå. har haft en soft dag. ojoj, inte många knop gjorda här inte. som det ska vara. ska aldeles snart lägga mej, för jag som hade hoppats på sovmorgon imårrn, ska upp kl 8 för jag och pappa ska iväg och byta däcken på min bil innan han ska till jobbet :/ fan va drygt. men men, det var ju därför jag åkte ner denna helgen, för att byta till vinterdäck, så... såå, hoppas alla haft en bra helg. min fortsätter imorgon, eftersom jag är leeedig då! tjohejj!

go kväll alles!


hollywoodfruarna del 2

     Publicerat: 2009-10-18 Kl: 17:25:17 | I kategori: Övrigt | 3 kommentarerom någon mot förmodan missat del 1, finns den här
very funny

love

     Publicerat: 2009-10-18 Kl: 15:29:19 | I kategori: Bamse & Polly | 2 kommentarer

bloggtipps:

     Publicerat: 2009-10-18 Kl: 14:18:32 | I kategori: Bloggtipps | 3 kommentarer

altså, jag läser en hel del bloggar, både kända och mindre kända, och mina vänners bloggar såklart. jag besöker nya bloggar varje dag men myyycket sällan är någon så bra att jag besöker den igen. via min goda vän Sirs blogg, hittade jag för en tid sedan till en otroligt rolig blogg, jag skrattar massor varenda gång jag är där inne och läser och den hamnade sedemera på min favvo-blogglista. så, såhär en trist söndag, kan jag tippsa om att ta en titt, ni blir inte besvikna :)

man undrar ju...

     Publicerat: 2009-10-18 Kl: 12:05:52 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer..vad i allsindar min kära pojkvän har för sej varenda
gång jag lämnar stan. då äre hålligång med polaren
som ständigt slutar på liknande sätt? jag man börjar
ju undra. härregud. ja du markus se till att det där
har läkt tills fotograferingen, annars får jag hyra in en
standin. annars kommer ju läsarna av tidningen tro att
jag misshandlar dej dessutom! pusspuss på dej :)

söndag :)

     Publicerat: 2009-10-18 Kl: 11:51:03 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarergod förmiddag! hoppas alla har det bra =) själv ska jag tillbringa förmiddagen med idol-repris, som redan börjat, och jag och pappa ska väl iväg och handla lite åså. vi har varit ute och gått i det superfina vädret. det är kallt och jättesoligt, bättre blir det inte, eller hur? =)
mamma jobbar idag, så det blir en sofia&pappa dag idag. imorgon jobbar ju pappa men mamma är ledig så då blir det sofia&mamma dag, och på tisdag morgon åker jag hem, och direkt till jobbet. jobbar ju kväll då.
nåväl. ha en fin dag!


årets blogg:

     Publicerat: 2009-10-17 Kl: 21:45:02 | I kategori: Bloggtipps | 0 kommentarerså himmla roligt att FOKI blev årets blogg på Veckorevyns Bloggawards! slog alla stora-bloggar på näsan (kenza, blondinbella, och framförallt vidriga kissiepissie!) Grattis till lilla söta foki =)

här är resten av vinnarna

kul! flera av dem jag röstat på vann sin kategori! tex foki som mest orginella och nykomling, stina-lee som årets veteran, blondinbella som inspiratör och framförallt schulmania, (calle schulmans blogg) som årets manliga blogg (den är skitrolig!)

nu ska jag sova *gäsp*

jag <3 af ugglas

     Publicerat: 2009-10-17 Kl: 20:49:14 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

reitenhaus

     Publicerat: 2009-10-17 Kl: 15:29:06 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


då har man varit en sväng ute på ridhuset dårå. allt är sej likt, men fy fan vad skitigt det är? är det ingen som sopar och städar? sååå vare minsann inte på min tid, för hundra år sedan. nej ush vad slitet det är. det är bara cafeterian som är fin, resten... ush. synd på en så fin anläggning! och när jag ser dom där lektionshästarna trava runt med mer eller mindre klumpiga ryttare får jag ont i hjärtat...

aja. mötte upp linda och hjälpte henne att lasta ur kiara och sedan kollade jag när hon red, sedan lastade vi in henne åså vare inte mer med det :P jättekul å träffa linda, som alltid <3

nu är jag hemma igen och har ätit mammas goda mat. nu tänkte jag faktiskt lägga mej och vila en stund. är så sjukt trött. gäsp.  så, see you later!

framme!

     Publicerat: 2009-10-17 Kl: 11:46:36 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


hellu! nu är jag framme! fy fan vad skönt det var att köra utan att behöva stå i köer! wunderbart! drygt 4 timmar och saken är biff lixåm. se senaste gångerna har det tagit närmare 6 timmar pga trafiken så idag kändes det som att det gick på ett naffs. härligt.
i eftermiddag blir det kanske en sväng till ridhuset då linda eventuellt skulle dit med ena hästen :) vore iaf trevligt om det föll sej så! nu ska jag hjälpa pappa att städa. hoho va kul att vara hemma! ;/ men det kommer gäster till honom senare, så jaja jag får väl slava en stund. höres!

morningkvist

     Publicerat: 2009-10-17 Kl: 06:54:56 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarergo mårrån. gäsp. nu ska jag åka till borås. fan jag är svintrött. hade verkligen behövt sova idag känner jag, men detta går nog bra. skönt att köra innan trafiken tätnar. brukar ju dra runt 5, men kände att eftersom jag stannar i borås till tisdag, så kan jag åka ett par timmar senare, så slipper jag det värsta mörkret.

nej nu är det dax!
ha en bra dag!

idol 16/10

     Publicerat: 2009-10-16 Kl: 19:58:34 | I kategori: | 2 kommentarer


hejja hejja nu kör vi snart :D

varför ska dom ha dessa öppningsnummer? ge våra idoler lite mer sång-tid istället? och lille kevin haha jaja...
frtn känns det kul med MJ tema. bra musik, och något alla verkar tycka är kul!

Calle
kul att höra honom där han inte tar i för fulla muggar hela tiden. men låten saknar lite liv när han framför den, iaf i verserna. detta är ju inte calles kopp te, men han gör ju en calle av låten och vad mer kan man begära?

Camilla
HAHA vad har hon på sej? men ok. asså, om hon inte haft sina fadäser under kvalet hade jag inte ens noterat henne i tävlingen, hon är väldigt tråkig, utan att vara dålig. å så jävla svennig haha.

Reza
men gud, kolla luggen. den går ju bort, stackars människa. men det är så okomplicerat när hon uppträder. och hon har en jättebra röst, men jag tycker hon är obehaglig asså. fast det finns ju inget negativt att säga egentligen.

Mariette
kul låtval! å så jävla bra! haha härregud. hon sopar mattan med resten!

Eddie
här har vi ju en som iaf är i sitt rätta element. men hans höga toner är det lite sisådär med. sedan försöker han lite väl med att vara "tuff" och det känns inte helt äkta. men han är bättre än sist.

Tove
nja.... svajjig början men sen tar det sej, tyvärr det ebbar det sedan ut i tråk tråk. sorry tove. men söt är hon.

Nicklas
lille hocker sköter sej utmärkt tycker jag. men snälla sudda ut dina "kom igen" my god. men han sjunger jävligt bra asså, och I like it! men laila sluta gnälla på luggen va fan ska han ha hårspänne tycker du??

Rabih
ta bara bort honom. jag förstår inte vad han gör här. är han ett skämt eller är han allvarlig? men oh puttinutt det är finstämt men bara ush.

Erika
hon är faktiskt riktigt bra idag! alla cred till henne även om hon är ganska anonym för min del. men den där fejkade tuff-grejjen känns lika äkta som eddies.

Erik
jag kan inte riktigt med erik. han gapar och skriker och bor i 80talet. men röda byxor är snyggt, sålänge man inte står å bräsar på det vidriga sättet? vad är det med honom? men OK, framträdandet är det inget fel på. ok ok ok.

BÄST: 1. Mariette (2. erika, 3. Reza)
SÄMST: Rabih (kommer alltid vara tills han åker ut)
men jag tror lille hocker kan stå i duell mot camilla? <-- vem hade rätt? hoho I'm saida.

Duell: camilla vs nicklas.
ut: CAMILLA
(yes!)go kväll!

     Publicerat: 2009-10-16 Kl: 19:13:55 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


*en dag på jobbet*

go kväll! idag har det varit en spännande dag. jag började morgonen med att "skrapa" upp resterna från en katt som blivit påkörd. mindre trevligt. katten var märkt och ägaren kunde sökas upp, så alla som inte märker sina katter.. ajjabajja! tack vare detta kunde kattens ägare informeras, istället för att leva i ovisshet. så märk era katter annars kan ni aldrig informeras om eran katt tex förolyckas!
vid lunch hade vi personalmöte, det tycker jag var både trevligt och välbehövligt. jag tyckte iaf jag fick sagt saker som jag funderat på, och mer kan man inte göra. sedan var eftermiddagen helt fullproppad och den gick fort. fredageftermiddagar får gärna gå fort, eftersom det då går fortare tills idol börjar ;)
nu sedan jag kom hem har jag pratat länge med min jobbarkompis malin, det var åxå trevligt!
nu ska jag bara räkna ner tills klockan åtta. då blirre idol, chips och dip. och pepsi! ujujuj. livet är fint ibland!

självklart live-bloggar jag under IDOL-sändningen, det var kul sist, och det verkade vara många som följde bloggandet :Pgo kväll!

     Publicerat: 2009-10-15 Kl: 22:27:26 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarerhellu! då satt man här igen, med datorn i knät. kom hem för ca 40 minuter sedan och har ätit lite åså, läst bloggar och matat djur... som alla andra sedvanliga dagar.

det var en riktigt trevlig jobbväll. lugn och skön, och hann prata en hel del foder med några tjockis-patienter, och jag tycker det är så kul är man kan få igång en husse och matte att känna sej peppade att se till att banta sin hund eller katt! sedan finns det ju som som tycker sin hund med 25kg övervikt är hälsosamt "rund" åxå där det är tvärnit att prata om övervikten. sånt gör mej arg och i dom fallen spar jag faktiskt inte på ärligheten kring situationen, för jag har hundens hälsa i fokus och kostar det att matte eller husse blir lite kantstötta så får det vara så! det finns lite av varje iaf, men dom flesta är riktigt vettiga! det är kul. eftersom jag har ganska gedigen erfarenhet av bantning av hund (bamse har ju alltid kämpat med sin vikt och det finns inget jag inte provat) så har jag en uppsjö av tipps och trix att ta till när hunden ska banta. det viktigaste är att man själv som ägare är nogrann, det är ens eget jobb som visar sej på vågen. inga undantag. fetma är ohälsosamt! både för djur och männsikor, att sträva efter hälsosamma ideal är bra och något jag brinner för i mitt jobb!

jaha då hade jag skrivit aldeles för många rader igen! men så är det ibland. nu ska jag sova. har jätteont i huvudet och är trött som faen.

Jalapeno me softley (för att citera sir, som förövrigt är ett hett bloggtipps för den är så underbar hennes blogg!)
natti!


hundmöten

     Publicerat: 2009-10-15 Kl: 13:32:56 | I kategori: Bamse & Polly | 3 kommentarer


fan sikken suddig bild.. dom som posade så fint åså har jag haft makro-inställningen på kameran. röv åxå :(

jag och vovvarna har varit ute på en hääärlig promenad i solen. riktigt gött. nu är vi hemma och jag har ätit leverpastejmackor och varm oboy, tittat på halv åtta hos mej, och nu inväntar jag bara att åka till jobbet.

idag när vi var ute träffade vi två hundar. och hundmöten i koppel är jag allergisk mot, för folk är så jäkla dumma i huvvet. den första vi träffade var en dalmatiner. redan på håll såg jag den resta raggen och när vi närmar oss hänger den i kopplet och morrar åt mina hundar. jag drar mina åt sidan och ägaren säger "åh det är ingen fara han är sååå snäll". men kära nån. kan folk ingenting om hundes beteende/kroppspråk? en morrande hund med rest ragg är inte fredligt inställd. speciellt inte då den gör ett utfall samtidigt.

polly tycker inte om andra hundar, hon reser lite ragg och kan morra samtidigt som hon går undan. för hon är lite rädd och visar lixåm "kom inte nära för jag vill inte hälsa". bamse han kan låta lite vid hundmöten, ett knorrande ljud, och en del uppfattar honom som arg, men i bamses fall kan jag säga "åh han är så snäll så" för han har aldrig någonsin visat tänder eller rest ragg. (dock är det inget jag brukar säga). men folk är helt obevandrade inom hundens språk helt enkelt.

nästa möte är med en stor svart blandras. även han släpper sin hund rakt ut i kopplet, men denna är snäll det ser man. men hur kan han veta att mina hunda är snälla? "åh han är så snäll" säger han och släpper fram hunden mot mina. hur kan han veta att inte bamse tänker bita hans snälla hund i ansiktet? mina hundar får aldrig hälsa på andra hundar i koppel. dom får gärna träffa andra hundar men då ska kopplen bort och dom ska springa lösa och leka. jag anser inte att hundar har något utbyte av att hänga i varsitt koppel och nosa på varann. enda gången jag gör undantag är om polly visar att det är en hund hon vill hälsa på. då det händer en gång av hundara ungefär. då får bamse stå tillbaka och polly får hälsa. det är ofta unga hundar av små raser och självklart vill jag främja henne att hälsa på de hundar hon visar att hon vill hälsa på. dock helst lösa, men i koppel är okej.

folks resonemang kring hundar förbryllar mej.
nu äre snart jobb. ha en fin dag!

ica mongot :)

     Publicerat: 2009-10-15 Kl: 11:21:44 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer


hej på er! nu måste jag gå upp och göra lite nytta. som tur är blev jag uppringd av fotografen som ska fota mej och markus til ett repotage (spännande va?) annats vettifan hur länge jag hade sovit?

morgonens inlägg får handla om ica-mongot (ja så kallar jag honom). jag garvade rejält är jag såg denna reklamen första gången, och har sedan sett att det blivit jävligt debatterat? why? om man inte har med handikappade eller utvecklingstörda i reklamer så är väl det diskriminering och när man har med någon, då är det åxå diskriminering? vad fan är det med svenska folket. aldrig nöjda!

fick en länk av markus angående detta :)

nu ska jag ut på promenad med hundarna och uggsen ;)

 

lille hocker

     Publicerat: 2009-10-14 Kl: 23:43:45 | I kategori: | 2 kommentarer

på fredag kör lille hocker black or white i MJ temat. blir nog najs :)

sähär ser övriga utbudet ut:

1. Calle Kristiansson - Bad

2. Camilla Håkansson - Human Nature

3. Reza Ningtyas Lindh - The Way You Make Me Feel

4. Mariette Hansson - I Want You Back

5. Eddie Razaz - They Don't Care About Us

6. Tove Styrke Östman - Will You Be There

7. Nicklas Hocker - Black or White

8. Rabih Jaber - You Are Not Alone

9. Erika Selin - Beat It

10. Erik Grönwall - Thriller


ser fram emot detta såklart. kan det inte bli fredag nu? :D
nu ska jag iaf sova. och imårrn äre sovmorgon. wunderbart!

kan du runka i mitt vardagsrum?

     Publicerat: 2009-10-14 Kl: 22:15:35 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer
man kan visst beställa hem en man som runkar och får utlösning. är det verkligen något att sitta i soffan med lite chips och dip och kolla på? en blek man med ölmage och ansiktsmask som runkar och kommer i en hink på golvet?
jag häpnas ständigt över fråga olle dokumentärerna.


bättre sent än aldrig

     Publicerat: 2009-10-14 Kl: 21:19:23 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

hej! ojoj detta är verkligen en sen update för dagen! men jag kom just hem. jag och de andra tre sköterskorna på jobbet har varit ute och ätit. det var supertrevligt! verkligen skönt att sitta ner och prata om allt och inget utan att känna att man latar sej på jobbet. blir lätt så, om man står å pratar att man känner sej som man maskar. så detta va jättetrevligt verkligen :) kom hem lagom till greys anatomy, perfekt!
markus hade fått en biljett till sverige-albanien så han sitter på råsunda och hejjar, eller något. :)
idag har det varit en lugn dag, men ändå fullt upp. tycker det har varit en rolig dag! jag var inne på operation på förmiddagen, det är ju meningen att jag ska läras upp på narkosen, men det finns aldrig tid. idag fanns det tid, så annika vägledde mej genom en narkos. det var kul. men jag ska villigt erkänna, att sitta inne på op-salen genom en lååång operation får mej fan att halvt somna. inte bra :S jag älskar att vara ute bland folk och röresle, prata foder, och ta prover å sånt. men det är bra att kunna operations-rutiner åxå naturligtvis.
jaja. nu ska jag ta igen lite bloggläsande! ha en fin kväll!

morotsdealer

     Publicerat: 2009-10-13 Kl: 21:18:19 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

"vem här inne tycker morötter är tradigt?"
eftersom vi just nu har delad ekonomi i detta hushållet då jag är rik och markus en fattiglapp, ser jag det som stöld då han går till kylskåpet och tar en morot! morötterna är mina, och ska han ha en får han fan pröjsa. 4:- norpade jag av markus och han norpade en morot. ganska bra förtjänst för min del då 1kg kostade 9.90:-? ja man får inte vara dum! ;)

go natten på er alles!välgörenhet?

     Publicerat: 2009-10-13 Kl: 19:12:14 | I kategori: Övrigt | 4 kommentarer

denna artikeln har säkert många läst. då vill jag meddela metro att detta var jag inne på för flera år sedan! på den tiden man hängde på lunarstorm närmare bestämt och det är ju en tid sedan. jag skrev in till "100 ord" och blev publicerad på loginsidan, men blev senare åxå utvald till en bok lunarstorm gjorde, med de bästa "100 orden". då skrev jag om just detta. hur företag sätter en "röda korset" logga på sin brödlimpa eller vad det nu är, och köper man deras limpa ja då skänker man åxå en krona till välgörenhet osv. då är frågan hur mycket välgörenhet detta är. det är att utnyttja kundernas samvete. genom att köpa limpan med röda korset på så känns det som man gjort en god gärning, det har vi väl åxå, men vi har åxå gått på ett simpelt pr-trick! nej fy! tycker hellre dessa företag kan skänka en summa pengar av sej själva, inte beroende på hurvida vi köper deras produkt eller inte!

no more spam

     Publicerat: 2009-10-13 Kl: 17:56:07 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

asså varenda dag man loggar in på bloggen finns en hel del kommentarer att läsa. man tänker att det ska bli kul. några ynka av dem är vettiga kommentarer, men flera av dom är bara spamm. Jag är inte intressarad av massa besök på min blogg, men läsare är mer än välkomna <3 men besökare som bara ska in och skriva antingen nån jävla reklam, eller "hej hur är det?" endast i syfte att dom ska få mej att ge dom ett besök mer i deras statistik kan kvitta. min blogg finns för mina vänner och alla andra personer som gillar att läsa min blogg. hädanefter kommer jag inte godkänna en enda kommentar som går under kategorin spam och jag kommer heller aldrig bjussa dem på ett besök heller. välkommen att läsa min blogg :), men ska du bara göra reklam kan du gå å spamma nån annan blogg. tack. :)

god eftermiddag!

     Publicerat: 2009-10-13 Kl: 17:16:15 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


hellu! haft en bra dag? min dag har varit minst sagt körig. från klockan 8 och frammåt har det varit non-stop. när klockan var 9.30 hade jag röntgat tre patienter. thorax, höfter, ländrygg you name it. så därfick ja min beskärda del av cancerstrålning för den här dagen. puh. började 7 idag. fyyyyy vad det börjat bli jobbigt att gå upp så tidigt nu när det är så mörkt :(. men slutade 16 och det är såklart smooth!
imorgon efter jobbet ska vi fyra sköterskor gå iväg och äta. det ska bli trevligt faktiskt!

nåväl. har trampat runt i mina fiiina UGGs åxå. dom är så himmla gulliga! inte alls så klumpiga som alla fejk-uggs. nu tänker jag bo i dem fram til sommaren :P är iaf superglad att jag köpte dem! men dom var svåra att köra bil i! lixåm att sulan var hårdare än jag är van vid hehe, men det gick bra.
på vägen hem idag, längs nynäsvägen var det poliskontroller. jag ringde till mari på jobbet och varnade henne så hon tar det easy när hon ska köra där nu haha, eftersom hon hade åkt på en fortkörningsbot häromsistens. trist med en till ;)


höres senare!

min dag idag

     Publicerat: 2009-10-12 Kl: 20:23:59 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


okej nu har den första farsinationen av mina skor lagt sej så nu kan jag skriva om min dag :)

jobbdagen har varit k.a.o.s. härregud. altså ibland känner jag bara att kliniken är aldeles för liten. alltså att lokalen är för liten för verksamheten. iaf en dag som idag. puh. frstn, så ligger våran nya hemsida ute nu. ta en titt och känn er välkomna till oss med era djur :D. dock har markus lämnat över rodret nu så jag ser redan ett och annat som är jättefult. jag hoppas markus kan hålla lite i rodret, så den inte förfaller. no offence alltså, men han är iaf lite duktigare med bilder åsånt hehe.ikväll äre tv, svenska hollywoodfruar special! hehe härligt, synd att det är sista avsnittet :(
en annan rolig sak är att min vän Sir blivit kommenterad både hos Anna Hibbs och hos Bloggkommentatorerna idag! weeii!!!!

nu blirre lite bloggläseri!


the arrival of the UGGs :)

     Publicerat: 2009-10-12 Kl: 18:51:51 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

help me!!!

     Publicerat: 2009-10-11 Kl: 22:36:27 | I kategori: Vardagsprat | 5 kommentarer

alltså. jag måste komma iväg och köpa någon snygg topp/tunika. dels för att det ju vankas dop fär lilla Riley <3 i slutet av Oktober, och jag måste ju vara fin på mitt gudbarns dop!! och dels för att jag och markus ska vara med i ett repotage i Veckorevyn! "klä er i fina vardagskläder" hm. ja och vad innebär det för en mjukis-fia som mej? haha. så jag får pallra mej iväg och införskaffa något fint som jag kan ha till dessa tillfällen. har kikat runt på nätet, hittade en sjukt snygg tunika, men den är svina dyr! ikke att jag köper så dyra kläder. helt vansinningt. men jag vill ha något liknande dessa:

dom är superfina! men jättedyra... så tipps mottages gärna, vart det kan finnas liknande grejjer men som inte kostar lixåm 2000 spänn. visst UGGsen är värda dom pengarna för dom kommer jag slita med hälsan, men finkläder? no no no! ;)

nu ska jag sova! go natt på er! <3

hollywoodfruarna del 1

     Publicerat: 2009-10-11 Kl: 20:37:10 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

detta är så himla roligt. det är verkligen likt, röstimitationerna och kroppspråket haha! (youtube is the shit när man inte har något kul att göra, finns mycket skojj där hehe)

 

styrketräning?

     Publicerat: 2009-10-11 Kl: 18:52:43 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


go kväll! då var man hemma efter att ha spenderat 3 timmar extra på jobbet på en helg ;). men jag fick massor gjort under tiden dom hade hemside-möte! är riktigt nöjd. jag har strukturerat om en hel del, burit, grejjat, pillat. pjuh! tycker det är mycket bättre nu och så har jag röjjt plats åt specifics foder nu när det kommer i veckan! jag är ju foderansvarig på mitt jobb, så bära fodersäckar är något jag gör ofta. jätteroligt är det ;). men jag gillar struktur och känner mej alltid nöjd när jag pusslat ihop ett överfullt bestånd av fodersäckar!
nu har markus fixat snabb-käk här så nu ska jag mata min hungriga mage. sedan blir det ensam mamma söker, top model och säkert något mer matnyttigt!

see ya'!

nu. woorki

     Publicerat: 2009-10-11 Kl: 13:45:44 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

nu ska vi åka till jobbet. ja, så spännande är jag idag? hehe.
so'long!


guten mååårgen! :D

     Publicerat: 2009-10-11 Kl: 11:39:11 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


mårrn mårrn! allt väl med er där ute i etern? jag sitter nu bänkad för att se idol-reprisen. nej jag kan inte få nog. idol borde gå varje dag. sådeså.
jag har varit ute med hundarna en promenad. varenda gång jag går nere längs den fabulösa strandpromenaden är i farsta strand så blir varje ensam man jag möter en misstänkt mördare eller våldtäcksman. jag ser en man komma emot mej, och börjar direkt planera flyktväg eller ett eventuellt försvar. mannen passerar jag vänder mej om för att se att det inte är falskt alarm, att han lurar mej. han vandrar vdare. jag pustar ut. falskt alarm. igen. men det är likabra att vara beredd! det ska gudarna veta hehe.

resten av dagen ser ut som följer. jag och markus ska åka ut till mitt jobb då han och mina chefer ska avsluta hemsidan så den kan komma upp nångång. jag åker ju med eftersom jag kör, så jag tänkte ordna lite med mina foderpåsar på jobbet under tiden. sånt är svårt att hinna på dagtid på jobbet när det är fullt upp, och jag tänkte plocka ner alla säckar torka hyllplan och strukturera om så då måste det nästan bli när kliniken är stängd. så jag börjar lite idag iaf :)

ha en fin dag!

lille hocker

     Publicerat: 2009-10-10 Kl: 22:42:58 | I kategori: | 2 kommentarer

Lille hocker i luvtröjja videobloggar för glatta livet på tv4s hemsida. jag hoppas han får hänga kvar i idol ett bra tag, jag tycker att han är för gullig asså! hoppas han rockar fett i MJ-temat på fredag :)


loosers

     Publicerat: 2009-10-10 Kl: 20:53:39 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


jag och polly tycker fotbollen är föga intressant. en halvlek spelad med resultatet 0-0 så den kunde likagärna vara ogjord? och zlatan som tjänar massor med pengar borde göra fler mål. looooser. men sånt får man inte säga högt i detta hushållet. minsta lilla neggo-snack om fotbollen så blir det onda ögat och en lång harang med motsatt fakta. men när allt kommer till kritan. det är målen som räknas. inget annat. spelar ingen roll vad alla fotbolls-dummon säger. in your face.

fussballe

     Publicerat: 2009-10-10 Kl: 19:23:26 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarernu äre fotboll. hejja sverige eller nått. hoppas dom vinner. för husefridens skull alltså.

lördagen

     Publicerat: 2009-10-10 Kl: 15:16:34 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarerdå har man fått lite gjort åxå. vi tog en trevlig promenad i solen på förmiddagen, och markus var på bra humör hela promenaden (det är ofta som att vara ute och gå med en trött barnunge hehe men inte dag!). sedan åkte vi till farsta och gjorde ett par ärenden, och sedan styrde vi kosan mot mc donalds drive-in i hökarängen och tog mat med oss hem. sedan har jag städat lite, markus har kopplat in vår nya boxer, jag har lekt med hundarna och nu ligger jag här och ska aldeles strax se på nya wallander-filmen, prästen. härliga lördag!markus <3

     Publicerat: 2009-10-10 Kl: 11:25:51 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


visst är han fin, mannen i mitt liv? jag älskar den här bilden <3
den har jag haft som hans kontakt-bild i min lur i flera år och
varje gång jag ser den blir jag varm innuti. jag vet att markus
kan känna sej som nummer tre i vår familj, men jag älskar honom
något oerhört, han är min bästa vän och min älskade sambo
och jag vill aldrig någonsin ha någon annan än honom <3
Utan Markus. ingen Sofia. jag älskar dej!

IDOL 9/10

     Publicerat: 2009-10-09 Kl: 20:12:13 | I kategori: | 5 kommentarer

Sofia, LIVE-bloggar! oh yeah! ;)


4 min..sedan. reklam. bra jobbat tv 4. yeah.

1. Nicklas
hemska hemska låt. detser ut som att han anstränger sej för att minnas texten? hehe. men inget större fel på sången. och han kollar lite väl ner i golvet, men jag gillar ju denna pöjken! inget superdrag kanske men helt ok :)

2. Rabih
men vad fan är det med den här människan. han avslutar varenda mening med nån störande knorr, och hans bebisröst räcker inte på långa vägar till de starkare partierna. nej men ta bort honom.

3. Karolina

dax för tant karolina. hm. är detta bra? jag vet inte. hon är inte van att sjunga sån musik? och det blir skämmskudden i det där "prat-partiet". nej jag är splittrad... ...nej det är falskt som fan frstn.

4. Erika

men snälla rara. detta är åxå falskt både här och där, som att hon inte kan hantera sin (annars så bra) röst i snabbare låtar. något bättre mot slutet dock.

5. Calle
han är ju charmig asså. och jag tycker detta var bra, han sjunger väldigt bra och ja, bäst hittils. jag jag gillar hans scenspråk. asså den där jävla sur-andreas, klanka ner på den enda som hittils sjungit helt rent? suck.

6. Reza
ja man kan ju inte säga annat än att hon är grymt duktig. men mej berör hon inte alls tyvärr. men hon är verkligen proffsig lixåm!

7. Erik
gaphalsens tur då.  men jaha idag spar han lite på krutet, trevligt för då hör man ju iaf att han har en röst där bakom allt oljud. alltid trevligt att slippa få sin tv söndergapad.. inte så illa det här trotts allt.

8. Camilla
men hej klämkäck jag spyr. okej nu får vi se objektivt på det här.  hon är iaf fin i håret. nä, men det var väl helt okej.

9. Eddie
va är det med alla att skrika "kom igen!" i låtarna. nej jag är inget fan av eddie. detta var slätstruket, trist. men han sjöng iaf inte lika falskt som sist.

10. Mariette
alltså mariette spelar i en helt egen liga. hon är inte bara idol-bra, hon är lixåm bra
PÅ RIKTIGT. hon är fantastisk.

11. Tove
okej inte för att man hör henne genom musiken meeen. hon är himla söt och lite "egen". men fortfarande lite skolavslutning över det hela.summering:
mycket falska toner. men några ljudglimtar. såhär tycker jag:

Bäst
1. mariette
2.
calle
3.
tove (eftersom markus gillar henne)

UT
RABIH. vidrigt och hemskt.

Resultat:
Karolina och Eddie hänger löst. helt okej för min del!
UT: Karolina baserat på omgång två, tycker jag det var rätt.go natt!


freeeeeedag!!!

     Publicerat: 2009-10-09 Kl: 19:05:45 | I kategori: | 0 kommentarer

hell yeah! äntligen fredag! jobbade till 18 idag och det kändes som dagen aldrig skulle ta slut fast att jag hade fullt upp hela dagen. men nu så, sitter man iaf här :)
och dagens höjdpunkt är såklart IDOL. vad annars? har längtat hela veckan :P idag ser programmet ut såhär:Tema: Club Idol

1. Nicklas Hocker, 17 år, Onsala
Låtval: Get the party started (Pink)

2. Rabih Jaber, 22 år, Lycksele
Låtval: When Love Takes Over (David Guetta)

3. Karolina Brånsgård, 25 år, Örebro
Låtval: Just Dance (Lady GaGa)

4. Erika Selin, 18 år, Dorotea
Låtval: About You Now (Sugababes)

5. Calle Kristiansson, 21 år, Kristianstad
Låtval: Destiny Calling (Melody Club)

6. Reza Ningtyas Lindh, 28 år, Lund
Låtval: Superstar (Jamelia)

7. Erik Grönwall, 21 år, Stockholm
Låtval: Leave a Light On (Belinda Carlisle)

8. Camilla Håkansson, 21 år, Kalix
Låtval: All Night Long (Lionel Ritchie)

9. Eddie Razaz, 20 år, Stockholm
Låtval: Release Me (Agnes)

10. Mariette Hansson, 26 år Halmstad
Låtval: When Tomorrow Comes (Eurythmics)

11. Tove Styrke Östman, 16 år, Umeå
Låtval: Hot 'n' Cold (Katy Perry)


så jag tänker lämna det sådär för stunden. nu ska jag göra citron-fromage, och bara invänta min KÄRA älskade pojkvän som förhoppningsvis kommer i tid till Idol, annars blir det inte kul för honom! :)
se you later, måste do some hair!


go natt :)

     Publicerat: 2009-10-08 Kl: 22:54:05 | I kategori: Vardagsprat | 7 kommentarer
I love my dogs. Utan Polly och Bamse, ingen Sofia. Nu. Sova. Natti :)

den bästa sommaren

     Publicerat: 2009-10-08 Kl: 20:01:53 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


"lyssna här nu. människor dör inte, dom avlider, eller är framlidna. djur därimot dom dör och växter... vissnar. man säger väl tillexempel inte att ett äpple har avlidit? nej det ruttnar.. och så vidare.. det är det som är den stora skillnaden på oss vuxna och allt annat liv här på jorden"

den här filmen innehåller så mycket roliga citat alltså. hahaha

hydrolyserade kräftdjur?

     Publicerat: 2009-10-08 Kl: 17:51:02 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

hej hej! då var man hemma. eller. jag har varit hemma i en timme. har legat här sängen under täcket med min kära dator och förkovrat mej här på internet och inte ens tänkt på att uppdatera min egen blogg :) men nu så!

har varit full rulle på  jobbet idag, och på lunchen hade vi besök ifrån ett veterinärmedicin/foderföretag. det är alltid trevligt tycker jag. han pratade lite om deras foder, eftersom vi ska börja ta hem det till kliniken. dagen höjdpunkt aka. skratt, var när han berättade om inenhållet i deras artrosfoder, och berättade att glucosaminet kommer ifrån "hydrolyserade kräftdjur" och karin säger "hydrolyserade kräftdjur... ... ...och så svälter det barn i afrika?" hehe. så sant så sant men åxå så himla roligt för hon såg så uppgiven ut när hon sa det :)
frtm att det är trevligt med lite annat folk på lunchen, så bjuder ju alltid företaget så kommer och pratar på lunch! gratis är alltid gott? idag var det från en sushibar, så jag åt kyckligspett i sån jordnötssås och det var hur gött som helst!

nåja. torsdag idag då, bara en dag kvar å sen är det heeeelg! fan va gött. denna helgen ska jag inte göra någonting och inte markus heller så det ska bli riktigt mysigt å trevligt att få umgås hela helgen, det är flera veckor sedan, för vi är ju sådana upptagna och busy människor ;)

nu ska jag ta å se en film. iaf börja se en film. efter att kollat på trailern för "bröllopsfotografen" vart jag så sugen på å  se "den bästa sommaren" för den är verkligen rolig. "passa på att vara glada nu, man vet aldrig när man får ha roligt nästa gång" och "man duschar inte för att det är skönt, men duschar för att bli ren". (word!) kjell bergkvist is tha shit!

hej på er!

jag <3 cola

     Publicerat: 2009-10-07 Kl: 21:03:09 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


jag har inte druckit cola sen i lördags! det måste vara rekord!
fattar inte hur jag stått ut? men nu fick markus gå ner till
konsum och köpa nå gött till oss, och då fick det bli en cola.
abstinens. stillad. nu ska jag hålla mej till helgen!! wihhoo!
nu. greys anatomy!

i did it!

     Publicerat: 2009-10-07 Kl: 18:35:49 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer
DONE!

poopart?

     Publicerat: 2009-10-07 Kl: 18:05:41 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarertjabba! allt bra?  jag kom just hem från jobbet jag. har vart å handlat lite å matat djuren. men nu har jag slagit mej ner i soffan med min dator och här ska jag nu sitta tills jag ska sova. på lunchen ville jag bara hem å sova men nu känns det annolunda, nu vill jag bara göra nada. för ovanlighetens skull? ;)

har varit en rolig jobbdag. sett lite saker som jag inte sett förr åså, det är alltid roligt! då och då kommer det lixåm in något man inte sett förut. jag har kanske räddat ett djur från enkelbiljett till himlen och ja, på vikket annat sätt kan man avsluta sin dag bättre? i'm happy.

nu inväntar jag markus. har ingen aning om när han kommer hem. och eftersom ringa inte är hans styrka i livet får jag väl slå en pling och fråga helt enkelt. att leva i ovisshet är inget för mej.


du är välkommen hem älskling <3

höres later on!

golunch

     Publicerat: 2009-10-07 Kl: 12:56:14 | I kategori: Vardagsprat | 5 kommentarer

hellu! då satt man på jobbet dårå... eftersom jag bytt bort mina extravaganta matvanor gällande lunch och numer värmer panpizza och allehanda skit, istället för att gå och köpa lunch i stan, så går hela mat-proceduren så himla fort. blir ju massa tid över efter att jag gått promenad med vovvarna och ätit. suck. så då hamnar jag här helt enkelt :)
slutar 5 idag och ska fasen åka hem och sova "middag" jag är så trött så jag får lixåm slå mej själv i ansiktet så som friidrottare gör ni vet för att peppa sej inför ett hopp? haha. ser väl sjukt ut, men då vaknar man iaf till för några minuter. fast det blir väl inte av. alltid annat man gör när man kommer hem.
äsh, nu är jag bara tråkig, så  fårre räcka! ha en fin dag!

ska jag?

     Publicerat: 2009-10-06 Kl: 23:15:58 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarerhm. det kliiiiiar i fingrarna nu. vill ha vill ha vill ha. men svårt med storlek, ska jag chansa på att stl 38 blir bra? det är fri retur, så man kan skicka tillbaka utan kostnad, så i värsta fall får man väl byta? och 2000.. ska jag avvara det på ett par skor? är det värt det? hm.. frågor frågor frågor. får sova på saken :)

go kväll alles!

     Publicerat: 2009-10-06 Kl: 21:31:38 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

gooood kväll! idag minsann, har jag fått sluta tidigare! det va så lungt så karin sa åt oss att gå hem, så 20.15 kvistade jag iväg från jobbet. fy satan va skööönt! tack karin :). somsagt var jobb kvällen jättelugn, jag och annika gick båda kväll idag, det är bra då hinner man städa lite extra.
denna kväll bjuder jag på denna finfina bild på mej och min kyrkråtta, vackert, vackert... not. eller älskling är alltid fin :)
men men nu ska jag inte tråka ut mina läsare (ni har blivit massa fler senaste tiden? trevligt iaf!)
nu tror jag att jag ska umgås med markus resten av kvällen. känns som vi knappt setts senaste tiden men nu så <3 hoppas ni haft en bra dag!
bröllopsfotografen

     Publicerat: 2009-10-06 Kl: 13:23:59 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

"dä ä den billigaste lyxen du kan ge till en unge.. ett fränt namn... för oss som inte badar i pengar..."

den här filmen längtar jag efter haha. en ny smala sussie! samma skådespelare, samma roliga värmländska, tillochmed samma musik och känner igen soffan dom sitter i, haha. roligt. en smala sussie med nya karaktärer? helt jävla fantastiskt. 16 oktober är det jag som sitter på bion! får väl bjuda med min kyrkråtta till pojkvän så han får lite lyx i sin vardag bland panpizzor och nudelpaket. kul va, älskling? *puss*

nu. jobb. hejsålång!

 

tisdagen hittils

     Publicerat: 2009-10-06 Kl: 12:05:18 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarergo förmiddag! hoppas alla har en bra dag hittils? själv har jag varit iväg till synoptik i farsta och fixat mina glasögon. dom såg helt mongolida ut i bågarna så nu har dom kapat dom och böjt om dom så det ser mer normalt ut och dom sitter lite bättre. så får jag prova detta och se om det fungerar. var även på lagerhaus och bunkrade upp med doftljus och lite prydnsljus till fönstren så nu är det så fiiint här och jag har ett lager med lukta-gott-ljus, då jag alltid har ett sånt tänt här hemma, luktar mumma :). hundarna fick följa med till djuraffären och nu har dom fått varsitt oxöra och dom ligger ute i solen och njuter :) <3

idag jobbar jag kväll. det var skönt med sovmorgon, jag är så himla trött? när klockan ringde tio idag kändes det som klockan var 6 eller nått. sjukt. kanske är det hösten? ingen aning. nu ska jag iaf äta lite, slappa lite och göra ingenting, tills jag ska åka å jobba. ha en fin dag!

me <3 uggs

     Publicerat: 2009-10-05 Kl: 20:59:30 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

jag älskar verkligen UGGs. eller ja, uggisarnas mindre äkta syskon vill säga. Äkta UGGs går på runt 2000-2500:- i runda slängar, men jag börjar bli jävligt sugen på ett par äkta. fatta va mysiga asså, riktig fårull i, tänk vad varmt och skönt. hm.. känner jag mej själv kommer jag inte hålla mej ifrån ideen. har jag väl kommit på tanken så brukar det vara kört. får se över plånboken lite och sedan skrida till verket :)

 

lille hocker

     Publicerat: 2009-10-05 Kl: 18:39:03 | I kategori: | 0 kommentarer

jon är glömd. (har ju inget val snyft). denna sköna grabb är min nya favvo. fan va bra han är! ok ingen kommer väl upp i mariettes klass, men lille hocker är sjukt charmig och bra iaf :). jag fastnade för honom redan vid hans audition, men sedan har man inte sett mycket av honom, och fredagens framträdande satte ju verkligen pricken över i:et! :)


tönt

     Publicerat: 2009-10-05 Kl: 18:00:46 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

hellu! ja då var en ny vecka igång då. första jobbdagen avklarad, nu är det långs veckas färd mot helg ;) har haft en bra jobbdag tycker jag :)
dock fick jag en trist överaskning nu på eftermiddagen, när jag stod vid min bil och väntade på att hundarna skulle gå på "toan" innan vi åkte. ser att jag fått ett stenskott eller liknande i lacken på bilen. fan va surt! jag "hoppas" det är ett stenskott annars har nån med vilje satt något vasst runt och gjort ett sånt konstigt litet märkke. aja. så är det. jag får köpa en liten butt med silverlack och dutta i det. helst vill jag ju lacka om hela sidan som sist men har knappast råd att göra det varje gång man får ett märke på bilen. det lär ju ske igen tyvärr... suck...
fan. de grämer mej asså!

har sedan jag kom hem iaf hunnit lyssna på kents nya singel "töntarna". jag tyckte inte om den.  så enkelt var det. lite kuriosa sådär.
nu ska jag väl ta och fixa lite käk här. och dra min dagliga koll i bloggvärlden! hörs sen!


stötande material?

     Publicerat: 2009-10-05 Kl: 06:51:43 | I kategori: Nyheter att notera | 4 kommentarer

haha, läste den här artikeln på aftonbladet.
det är så otroligt roligt att det står
"Obs! bilden kan vara stötande för vissa"

någon som blivit spontant blind av åsynen?
haha.

creds

     Publicerat: 2009-10-04 Kl: 22:29:07 | I kategori: Vardagsprat | 5 kommentarer

jag avskyr pink. när hennes låtar kommer på radion, vilket dom gör hela jävla tiden, så blir jag hysterisk och måste byta kanal fort som fan. ush. så jävla tjatigt. men hennes låt dear mr president är ju sjukt bra det ska jag erkänna. påmindes om den när den dök upp i idol i veckan. jag blir nästan lite sorgsen i ögat när man hör texten. nej men där ska pink ha cred iaf.

och nu ska jag sova. tror jag. iaf lägga mej. känner mej lite smådeppig och det är nog lika bra att försöka sova bort resten av detta dygn. ny dag imorgon. men känner jag mej själv rätt kommer jag ligga där i sängen och knappra på datorn i flera timmar till. thats me. eller, så ska jag starta markus dator å se om han har någn film jag kan se kanske?
natti natti iaf!

god kväll =)

     Publicerat: 2009-10-04 Kl: 18:26:47 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 

 

 

foki

     Publicerat: 2009-10-04 Kl: 14:41:58 | I kategori: Bloggtipps | 1 kommentarer


läser ni Fokis blogg? bland alla äckliga fjortisblondiner på blogg-topplistorna finns det ju faktiskt några guldkorn, foki är ett av dem, hon är så sjukt söt och har en rolig blogg. kolla bara detta videoklipp haha, så himmla gulligt "nu tänker jag inte göra filén åt dej, nu får du diska allt det här.. jag går ut med soporna" haha cutie <3

mys :)

     Publicerat: 2009-10-04 Kl: 13:31:19 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


hej på er! hoppas ni har en bra helg. jag och hundarna har nu varit ute på en härlig promenad i skogen, i strålande höstsol. perfekt väder, kallt men soligt, me like! och vi hade tur, för direkt när vi kom innaför dörren började det ösregna från ingenstans. pjuh.
har varit en snabbis och tankat bilen, och varit på synoptik för dom måste fixa bågarna fick en tid för det på tisdag, hos nån verkstadstant, så får vi göra så dom sitter perfekt. det blir säkert bra.
jag har inga mer planer alls idag. blir väl lite idolrepriser här framför tvn, läsa bloggar och ja... njuta av söndagen =) ha det bra =)

sparriskiss

     Publicerat: 2009-10-04 Kl: 11:12:01 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer
när man har ätit sparris luktar kisset extremt konstigt.
det är bara att konstatera. god morgon på er frstn!

efterlysning:

     Publicerat: 2009-10-03 Kl: 21:06:08 | I kategori: Vardagsprat | 4 kommentarer
hemma hos oss

     Publicerat: 2009-10-03 Kl: 18:01:05 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarersåhär ser det ut hemma hos oss, tror inte jag visat det i större utsträckning här i bloggen, so here it comes :) vi bor inte så stort men ack så mysigt, och aldeles lagom! här trivs vi fint, vår lilla familj =)
shoppishoppi

     Publicerat: 2009-10-03 Kl: 15:00:27 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarernu har jag varit i farsta och shoppat. årets uggisar, jag äälskar uggs eller ja fejk-uggs av alla slag. haha dom är fula, men så jävla sköna. passar till mjukisar, tights, jeans, allt! hehe, går helt i stil med min stil-lösa mjukis-style ;). jaja.
har åxå fightas med idiotiska medtrafikanter på tok-fulla parkeringar, finns det någonstans folk är mer giriga än när det gäller parkeringsplatser? haha, man får vara glad att man kommer därifrån med bilen i behåll. åkte och ställde mej en bit bort där det var lugn och ro. sedan åkte jag till willys och handlade massa lunch-mat till veckan som kommer. nu ska jag städa lite, så det är fint här när jag är ensam hemma! :)

god morgon

     Publicerat: 2009-10-03 Kl: 11:32:40 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

här ligger jag och softar. har kollat på idolkvalet jag missade och mår lite allmänt dåligt. har haft en hemsk natt. en jättekonstig huvudvärk, värk i ögonen och kunde inte ligga ner för då mådde jag illa och fick ännu mer ont, så jag fick sitta eller vara uppe och gå. antar att det beror på de nya glasögonen, hjärnan fick krupp. jag får kämpa på så vänjer man väl sej. mår iaf bättre nu i huvudet men är trött.

edit: eller så beror det på att camilla gick vidare i idol igår, kan ju skada vilken hjärna som helst...

känner mej lite deppig åxå. känner mej så jävla ful i håret fy fan. platt och trist, ser helt avklippt ut, funderar på å gå tillbaka och klippa upp det mer. ser ju förjävligt ut, varför var jag inte nogrannare när ja väl satt där istället för att bara säga "det blir nog bra så" hela tiden. dessutom har jag fått för mej att jag inte alls passar i glasögonen och att jag bara är ful och jävlig, så jag vill knappt gå utanför dörren idag. :'(

men det måste jag ju för hundarna ska ju ut. sa åka till farsta med å köpa skor, och kanske gå förbi frisören igen då. och så ska ja köpa lite mat. ush va tråkig jag är.

ha en bra dag!

 

idolkvalsfinal

     Publicerat: 2009-10-02 Kl: 21:23:23 | I kategori: | 0 kommentarer


Erik

Fy vad gapigt! visst han har väl en jätte bra röst men nää vet ni vad. ansträngt och  ja, gapigt.

Reza
bra val, hon är ju duktig asså, men inget för mej.

Erika
men snälla rara, vad är det för gammal dänga? hon är super duktig, men jag tycker det finns tillräckligt med sådana här söta tjejjer med bra röst...

Calle
man kan inte inte gilla calle! han är så liten och blyg haha å så jävla bra :)

Nicklas
YES! fan va kul! vågade jag inte tro. men vad är det för låt? haha. man va bra han är. kul!

Tove
oopps, den låten är helig i idol (sebastians version är the one and only) jag gillar att hon har ett eget scenspråk men det kändes lite skolavslutning idag...

Jon
ja han är ju förjevvla bra! han har sån go personlighet åxå :) men ok lite nasalt, men skitsamma fö fan!

Eddie
fan va dåligt! falskt och varför kör han en låt som en annan redan kört i veckan? nej slöseri med en finalplats!

Carolina
hur duktig hon är så tål jag inte hennes präktiga tryne. och helt fel tonart. HA! tant.

Rabih
Utan skämten från sist så är han ingenting direkt, frtm lite tråkig... tyvärr...

Mariette
tråkig låt men hon är sjukt duktig och proffsig! fy fan vad bra hon är. helt egen klass.

Camilla
NEJ! haha sikket jävla skämt. hoppades att JAG hörde fel, men ikke. nej men ta bort människan. haha hon gör dance-av denna med. haha fy fan.


summering:
Eddie och Camilla var två helt bortslösade platser, fy fan. men men.

jag tycker såhär idag:

1. mariette
2. nicklas
3. jon
4. calle


UT: jon. jättetråkigt. men jag är inte så förvånad. I love him, men han var varken superbra elelr superdålig idag, och sticker man inte ut så... jaja jättetrist iaf, för han hade säkert kunnat leverera både det ena och det andra bra framförandet! hoppas juryn är nöjd som gav den där jävla camilla chansen och nu slog ut jon. bra juryn. bra.en helt ny vääärld

     Publicerat: 2009-10-02 Kl: 18:46:51 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarerhej hej! nu har jag varit och hämtat mina nya glasögon! tjohejj vad bra jag ser. och har redan fått ont i huvvet, efter 15 minuter puh. hjärnan har väl fullt upp att ställa om sej.
äntligen helg iaf. underbart. markus åker till göteborg imorgon för att tattuera sej så jag är solokvist, fast det skrev jag nog igår :)

ikväll är det IDOLfinal, 12 ska vara med och 11 av dom går vidare till fredagsfinalerna. juryn plockar ut 4 wildcards till idag, min gissning är att det blir reza, rasmus, calle och kanske moa? fas det kvittar verkligen vikka det blir.
nåja... nu har jag just ätit en kycklingkebabtallrik och nu är det bara en lång väntan till klockan 8. återkommer senare med min fantastisk aidol-analys! dont miss thaaat!


god afton!

     Publicerat: 2009-10-01 Kl: 22:24:29 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


hej hej! så var man hemma. har hunnit äta et gött mc donaldsmål, och uppdaterat mej om kvällens idol-uppträdanden, fast hon häxans (carolinas) finns inte på tv-klippen så jag får se hela programmet sen. men av det lilla jag sett var ju camilla-ålandsbåt-klämkäck rent ut sagt hemsk med sin vidriga titanic-dänga, och hon nicolle var ju lika hemsk. fy. tove på slutet var gullig, reza duktig, och ja carolina aka häxan var säkert åxå duktig, så jag tippar tove + reza eller carolina som vinnare idag. nog om det. kvällens idol-analys får utgå pga att jag arbetat helt enkelt ;)

var en bra kväll. ett fall som vi trodde skulle bli en riktig långkörare visade sej vara simplast på hela kvällen så vipps va vi klara. ja så ska man väl få ha det ibland me tanke på hur ofta det är tvärtom.. nått som ser ut å va nått simpelt visar sej vara något som tar hela kvällen, och hej övertid och hela den biten. kunde iaf åka kl 21 när jag slutar. prima skinka!

imorgon är det äntligen fredag! veckan har gått hyffsat fort faktiskt, härligt! i helgen är jag ensam eftersom markus ska till göteborg och tattuera sej då. får se vad jag ska hitta på. förmodligen blir det långa promenader med vovvarna, storstädning och en sväng till farsta å köpa skor. och soooova :)

ha en fortsatt trevlig kväll alles!

klippklipp

     Publicerat: 2009-10-01 Kl: 12:12:25 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


hellu. då hade man vart hos frisören dårå. ush jag hatar att gå till frisören. min stora skräck är att få en frisör som prommt ska prata aka. kallprata heeela prosseduren! jag hatar det. denna tjejjen var dock bra. hon var ung å gullig och frågade mest hur jag ville ha det och när jag klippte mej senast, titta lite ner, titta lite upp osv. perfekt! jag vet dock inte om jag är nöjd haha. inte för att jag ä missnöjd med hennes jobb, mer med att jag själv inte visste vad jag ville när jag kom dit. det blev ett antiklimax av det hela. mest klipp av lite, klipp in min träliga långa utväxta lugg i håret. ja och det har hon ju gjort. känns dock jävligt gött med lite friskare hår, för borsten fastnade nämligen halvvägs för att det var så slitet. nåja detta blir bra, jag kan sätta upp det och jag kan ha det utsläppt utan att skämmas, högre krav har jag inte just nu.

sedan var jag och hundarna på djurmagazinet och köpte ett halsband till polly, ett brunt rundsytt halvstryp, eftersom bamse ärvt ett liknande av en annan hund så ville jag att polly skulle få ett ungefär likadant så dom matchar varann =)

nu ska jag slappa och äta macka med varm oboy och vid 2 drar jag till jobbet. hej på en stund!