Grand finale i stugan

     Publicerat: 2012-06-30 Kl: 09:28:14 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


 
God morgon! Idag är det vår sista dag i stugan för denna sommaren och vi kommer väl mest packa och städa. Vädret kunde vart bättre men det regnar iaf inte. Vi har verkligen haft otur med vädret. Av de 14 dagar vi varit här har det störtregnat 5, varit soligt 6 och resten har varit mulet och tråkigt bara. Men vi har ju iaf fått mycket gjort. Golvet här i vardagsrummet blev jättefint och nu trivs man verkligen här!
 
Själv är jag ensam uppe och har så varit i en halvtimme. Både Markus och Kerstin sover fortfarande. Jag har börjat packa lite och plocka in filtar och sådant som vi använt. Städat gäststugan och så. Blir väl att vi äter lunch här och sedan beger oss. Hade det varit strålande sol hade vi stannat över dagen men nu känns det skitsamma faktiskt.
 
Hoppas ni får en fin dag :)

Nyborg nästa vecka!

     Publicerat: 2012-06-29 Kl: 21:59:29 | I kategori: Bamse & Polly | 0 kommentarer

Förra året var vi ju i Danmark, i Nyborg några dagar. I år åker vi dit igen! Ska bli helt underbart. Nyborgstrand heter det och är ett jättefint hotell som ligger precis vid havet och stranden. Mamma och pappa har åkt dit i många år och förra sommaren åkte Markus, Kerstin jag och hundarna åxå med. Danmark är så härligt för där är ju hundar accepterade överallt, tillskillnad från det här j*vla landet där hundar är portade vart man än ska. *min åsikt i frågan kan läsas längre ner ;) I Danmark är hundarna välkomna överallt och då självklart på badstranden. I år åker inte Markus med för han ska jobba. Men jag, mamma, pappa, Kerstin, Bamse och Polly åker. Blir Fredag till måndag. Så åker jag till Sthlm igen på tisdagmorgon och direkt till jobbet på tisdageftermiddag :P Slut på semestern med buller och bång!
 
 
 
* Kan INTE förstå hundförbud på stränder tillexempel. VARFÖR? Jo svaret man får från dom som bestämt detta är att "hundarna bajsar i vattnet" HAHA?! WHAT? Hundar bajsar då fasen inte i vattnet! BARN gör det därimot. Människor pissar i vattnet, hundar gör det INTE. Dålig ursäkt så det skriker om det. Jag tycker att hundar ska vara tillåtet på badstränder men att det ska råda koppeltvång helt enkelt, för det finns ingen anledning att hundar ska springa omkring lösa på en badstrand bland folk, självklart inte. Men att ligga bakom matte eller husses solstol i skuggan, och att följa med ut i vattnet och simma kopplad, vem fan störs av det? Allergier är INTE ett vettigt argument heller för man är väl inte mer allergisk mot hundar på en badstrand än om man går förbi en hund på gatan... Bajsa i vattnet... ja härremingud det är bland det dummaste jag hört.. EVER!

Tjejjen som reder sej själv...

     Publicerat: 2012-06-29 Kl: 15:26:00 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Idag på förmiddagen gick jag runt här i stugan och städade lite och samlade ihop tvätt. Kerstin satt parkerad framför Pippi, då vet man lixåm vart man har henne en stund. Hörde dock hur hon gick runt och grejjade och hon kom förbi med nalle och potta och höll på med toalettbestyren för dockan och nallens räkning. Sedan var det tyst en stund och efter en stund hör jag ljud uteifrån altanen. Kikar ut. Jaha, där kommer Kerstin knallandes med hink och spade. Inte iklädd pyamas, som hon hade sist jag såg henne, utan en röd byxklänning och stövlar. Hon har således själv tagit av sej sin pyamas och tagit på sej denna byxklänning, helt rätt, rätt håll och allt, samt tagit på sej gummistövlar och helt sonika gått ut! Hahaha, helt otroligt att hon klarade det helt själv? Tur jag hörde henne där ute på vår knarriga veranda ;)
 




Tackars blubblubb

     Publicerat: 2012-06-29 Kl: 12:18:33 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
8 timmars fiske gav utdelning idag. Tillskillnad från alla andra fiskenätter som Markus genomfört. Idag hade han med sej en aborre hem, jättestor, säkert 12cm. hehehe... Medans pappa rensar fisken sitter Kerstin brevid och säger "tackars blubblubb" haha... Dvs stackars fisken ;)
 
 

Torsdag och finbesök!

     Publicerat: 2012-06-28 Kl: 20:34:45 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Dagarna rullar på aldeles för fort. Redan torsdag. Idag har vi haft strålande sommarväder och inte ett moln på himmlen! Tog vår dagliga promenad på förmiddagen och sedan har vi bara varit här hemma i stugan. Helt underbart och precis som det ska vara. På eftermiddagen fick vi besök av Johanna och hennes döttrar Elma och My. Elma är tre månader yngre än Kerstin och lilla My är bara 2 månader gammal <3 Kerstin och Elma har träffats en gång förut, när vi var här i stugan i augusti förra året. Johanna kommer nämligen från Mellerud och är här på besök ibland så då har vi passat på att ses :) Tror dock inte Elma och Kerstin minns varandra men dom lekte iaf huuuur bra somhelst. Jösses vad kul dom haft! Riktigt snälla mot varandra och inget bråk, sno saker av varandra eller annat otyg utan bara glad och generös stämning där dom delat på saker, bjudit varandra på "kaffe" hoppat på en madrass, lekt på lekplatsen och hoppat och busat jääärnet på studsmattan! Avslutade eftermiddagen med lite melon-fika :) Dagens bilder kommer här!
 














 

Onsdag och SOL

     Publicerat: 2012-06-27 Kl: 20:57:23 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

WOHO idag har det bannemej varit riktigt sommarväder! Tog en promenad på förmiddagen ner till lekplatsen på campingen där Kerstin lekte med stund, sedan gick vi hem till stugan igen. Satte mej i solen en stund innan det var dax att åka till Markus farmor och äta lunch. Just typiskt att vi hade det inbokat just idag när det varit soligt haha. Väl hemma igen har vi lagt klart golvet och nu är det SÅ fint här! Från diareefärgat plastmattegolv och furutak, till ljus parkett och vitt tak, det gör så mycket för rummet :) Nu sitter jag här och Markus är och fiskar. Imorgon ska det bli fint väder igen så då blir det väl till att sola nyllet lite och sedan kommer Johanna med sina töser Elma och My hit och det ska bli supermysigt!!!
 
Dagens bilder :)
 
 
Sommar sommar sommaaaar!

Oppa oooppa! Kerstin älskar studsmattan på campingen!
 
Det är fler än vi tvåbenta som njuter i stugan <3

Tisdag

     Publicerat: 2012-06-26 Kl: 19:31:10 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Mtp den dåliga uppkopplingen och att mmsbloggning inet fungerar får det bli ett inlägg om dagen resten av veckan. Det är ju inte så full rulle att våran dag inte ryms i samma inlägg heller så... haha.
 
Idag var det ju utlovat SOL! Och visst började dagen bra, det gjorde den. Kerstin vanade 6.20 idag, HALLÅ? Men, IKKE att jag går upp den tiden. Jag la kudden över huvudet och svor tyst för mej själv, och vipps var klockan 10.20! Man kan säga att vi tog sovmorgon och jag är glad att Kerstin kom på en bättre idee än att gå upp 6.20 ;)
 
Har en sån hemsk hemsk rethosta som hållt mej vaken flera nätter. Idag fick jag nog och stegade till Melleruds vårdcentral. Resultat - recept på Coccilana Etyfin och hostfri blev jag ju direkt. SKÖNT! Rethosta är bland det värsta jag vet och jag har hostat så jag nästan spytt.
 
Vädret då, hur blev det med det? Jo frammåt eftermiddagen blev det världens skyfall. Regn regn regn... Men nu ikväll är det finare igen och imorgon är det lovat fint väder så man kan ju hoppas.
 
Ett par bilder har det blivit idag!
 

Det är roligt att hjälpa till att bära pappas öl ;)


Med en unge som sällan vill äta blir man ju nästan glad av den här synen.
Någon hade försett sej själv med den kalla pastakastrullen :P

Solen skiner alltid i Karlstad.... ?

     Publicerat: 2012-06-25 Kl: 20:08:02 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har vi varit i Karlstad och handlat på Ikea. Nytt golv till stugans vardagsrum, rullgardiner och även tyg som jag nu ska göra gardin av till badrummet. Och- SOLEN SKINER INTE ALLS ALLTID I KARLSTAD!  Det har tamefan regnat hela jäkla dagen utan uppehåll.
 
På kvällen har vi varit hos Markus pappa och hans fru och ätit världens goaste Thaimat! Tack Pao! Det är så himlahimlahimla gott! Ingen "SantaMaria-thai" från Ica utan riktig Thai-mat. Kerstin röjjde runt som en speedad galning och åt faktiskt både ris och kycklinsspett, tjolahopp lixåm! Hon satt still så att jag fick några bilder på henne iaf :)
 

Kerstin uppmanade Polly att titta i kameran haha!


Tittar ut i farfars trädgård :)


Älskade galenpanna <3

Finsurf!

     Publicerat: 2012-06-24 Kl: 11:55:24 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Woho, en plupp och det fungerar att använda datorn. Händer inte mkt här mer än att det regnar regnar ooooch regnar. Så jäkla trist asså. Mamma och pappa har precis åkt hem. Idag blir det att sitta inne och glo men imorgon ska vi till Ikea och köpa golv :) Har försökt lägga upp bilder här på bloggen via mms men det har ju inte fungerat så dom kommer nu istället :)
 

Sjuk Kerstin spenderade midsommarafton framför Pippi


Bättre midsommarkransbild än såhär fick vi inte!
 

...mest såg bilderna ut såhär :D Inte lätt med sjuk och sur 2 åring ;)


Igår var vi turistiga i Håverud!

Idag är vi bara hemma i stugan och slappar med regnet utanför!


 
 
 
 
 

Ingen bloggning...

     Publicerat: 2012-06-23 Kl: 16:22:56 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Sedan blogg.se uppdaterade sin sida verkar det inte fungera att mms-blogga längre :( Här, via blogg.se i webbläsaren på iphone kan man skriva text men inte lägga in bilder... Blogg.ses bloggapp går inte ens att logga in på... Tråkigt!!!

Igår kom iaf mina fötäldrar och vi fick en regnfri midsommar och tillåmed sol men det blåste närmast storm in från sjön så man kunde knappt sitta ute även om vi kämpade på med midsommarlunch på verandan.

Kerstin mår bättre idag och har ingen feber, men är långt nere i matsvackan och äter typ noll. Igår åt hon fem skivor ost and thats it. Idag har hon ätit fyra köttbullar... Men hon är glad iaf! Endel Pippi blir det en regndag som denna.

Har just varit ute och gått en tur här i Vita Sannar och slapp precis undan regnet! På förmiddagen var vi på Mellerudsigjtesing med mina föräldrar och kikade på Akvedukten i Håverud samt sjöbodarna i Sunnanå. Ikväll blir det grillade lammeacks :)

Lite update iaf! Bilder kommer när täckningen tillåter datorsurf :)

Skittäckning!!!

     Publicerat: 2012-06-22 Kl: 20:49:19 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Får inte fram mina mms-inlägg ens :( Kerstin har mest vart sur idag och att få en midsommrig bild var omöjligt haha. Hoppas hon mår bättre imorgon så att hon blir glad igen :)

Dålig täckning och gnällig K

     Publicerat: 2012-06-21 Kl: 19:58:29 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Idag har jag lidit stor brist på täckning för mitt 3G om man säger så. Vet inte vad det beror på, kanske det blåst åt fel håll och 3G strålarna blåst iväg över Vänern istället? Haha, ingen aning. Brukar ju vara skralt med mottagning här, men man kan för det mesta hanka sej fram på en plupp och ibland TVÅ pluppar om man har riktigt flyt. Nu ska jag iaf passa på när vinden ligger hitåt ( ;) ) och lägga upp några bilder från dagens promenad. Vi går en tur ner till Vita Sannars camping varje dag. Det är roligt att se alla husvagnskomplex, den ena altanen större än den andra och ena husvagnen med mer finesser än grannens. Idag har det varit lång kö med husbilar och husvagnar till campingen, det vaknas ju midsommar. Det är kul att gå där nere men skönt att sedan traska tillbaka till vår fina stuga som ligger i lugn och lummig mysig miljö :)
 
Kerstin har varit supergnällig idag. Ni vet sådär som när inget duger, ALLS. Vill inte det, vill inte det och bryter ihop för minsra lilla. Tycker hon känns varm men termometern säger att hon inte har feber, dock hade hon ju det igår. Ögonen rinner lite på henne och snoret åxå, dock klart både två, inget grönt alls. Sova ville hon inte på dagen utan blev jättearg. Somnade dock som en stock nu på kvällen. Äta har hon knappt gjort, bara lite sporasiskt sådär. Hoppas hon är bättre imorgon, vad det än är.
 
Bilderna är rätt kassa, verkar som det vart imma på linsen? :P
 

Åka tacktoo är alltid roligt!


Blir nog fler stopp vid denna mackapär under semestern ;)


Oppa oppa! Hoppa på studsmatta är kul!


När inget duger, så får man iaf ett "ja" om man frågar om hon vill gå med Polly ;)

Svar på kommentarer

     Publicerat: 2012-06-20 Kl: 21:26:29 | I kategori: Svar på kommentarer | 0 kommentarer

Hädanefter kommer jag använda mej utav svarsfunktionen när nån av er ställer en fråga bland kommentarerna. Är det något speciellt svarar jag nog med ett inlägg om det är något som jag vill skriva mer om, men annars kommer jag använda den nya svars-funktionen, som enligt mej är väldigt efterlängtad! :)

Ut och gå

     Publicerat: 2012-06-20 Kl: 19:25:12 | I kategori: Bamse & Polly | 0 kommentarer


Hm, en promenad med Bamse skulle sitta fint!


Koppel på!
 
Redo!
 


Bamse hade inte riktigt samma åsikt. "Vågar man verkligen lita på att man
kommer helskinnad hem om man följer med minimänniskan på promenad?"

Sommar minsann!

     Publicerat: 2012-06-20 Kl: 16:03:20 | I kategori: Bamse & Polly | 0 kommentarer


 
Dra på trissor, idag är det rena sommarvädret. Inte illa för att vara mitt i juni ;) Hundarna tog sej ett bad förut dock mot min vilja. Det är så grundt vid vår brygga och lite sunkig botten men det bryr ju sej inte hundarna om. Tyvärr ;) Vi rog åxå en promenad efter att Kerstin sovit middag (hon fick göra det idag iom att hon är lite febrig, annars sover inte Kerstin middag längre i regel, om hon inte vaknat väldigt tidigt.) nåja! Nu sitter vi i solen nedanför stugan och har det gott :)

Feber i paradiset

     Publicerat: 2012-06-20 Kl: 09:35:14 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer


 
Kerstin är febrig idag åxå... Inte mycket men en temp på 38 när hon vaknade på morgonen och det är ju lite högt. Hon är dock pigg men inte så sugen på frukost vad det verkar. Vi har fint väder idag med så jag ser fram emot en mysig dag idag åxå :)

Vi hörs lite senare :)

Våran dag

     Publicerat: 2012-06-19 Kl: 20:14:17 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har vi äntligen haft fint väder. Soligt hela dagen, men inte sådär jättevarmt dock, speciellt inte i skuggan, i solen har det varit riktigt gott. På förmiddagen åkte vi in till Mellerud och köpte flytväst till Kerstin. Dels är det ju ett måste om vi ska ut med båten, men hon ska även ha den när vi går ute på klipporna vid vattnet åså. Om hon skulle råka drutta i så sjunker hon iaf inte :) Vi handlade även lite mat och sedan åkte vi hem.

Väl här hemma igen har vi varit ute en liten tur med båten. Markus fick dock inte igång motorn (hehe) så det blev en kort rodd-tur bara. Men det var mysigt ändå. (Bilden nedan är inte från den turen, för jag åker såklart inte båt utan flytväst!). Sedan har vi mest tagit det lugnt. Vi tog även en liten promenad och stannade till på en lekplats och lekte lite. Kerstin har haft lite lite feber på eftermiddagen och fick lägga sej tidigt, hon var jättetrött och ville verkligen gå å sova. Hon somnade som en stock.

Sedan har vi ätit kräftor. Vi skulle köpa färska räkor men det fanns inte (!) idag så det fick bli kräftor istället. För min del var det bara bra för kräftor är mkt godare än räkor enligt mej ;) Superfina havskräftor var det iaf. Nu har Markus gått ner till Vita Sannars camping för att kolla på fotboll, det är ju sista Sverigematchen idag. Jag är kvar i stugan med Kerstin och hundarna. Hoppas ni åxå haft en fin dag :)



Varde SOL!

     Publicerat: 2012-06-19 Kl: 20:04:53 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Safety on board!

     Publicerat: 2012-06-19 Kl: 11:00:14 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Projekt stuga!

     Publicerat: 2012-06-18 Kl: 20:06:55 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Nu när jag finsurfar med datorn tänkte jag ge en lite närmare presentation av stugan och vad vi pysslar med. Denna lilla stuga ligger i Mellerud precis vid vattnet, dvs Vänern. Stugan har varit i Markus familj sedan hans farfar en gång i tiden köpte den och då byggde ut den lite grann. Idag består stugan av toalett, sovrum, kök och vardagsrum samt en liten gäststuga. Vardagsrummet har i princip aldrig använts eftersom man alltid sitter ute på verandan när man är här. Den har tak så man kan sitta där oavsett väder. Men sedan vi fick Kerstin och nu planerar att spendera några veckor här varje sommar känns det som att det är viktigt att vardagsrummet blir funktionellt. Dessutom är detta rum så mkt fulare än resten av stugan och med enkla medel så som att byta ut brunrandiga gardiner mot vita luftiga, samt måla furutaket vitt så händer det mkt med rummet! Taken i dom andra rummen är vita åxå dessutom. Vi ska åxå slänga på en klick-klick-golv över det diareefärgade laminatgolvet. Sedan finns här en gammal bäddsoffa i trä. Den ska bytas ut mot en riktig bäddsoffa. Dels för att man ska kunna nyttja detta rum som sovrum när vi är fler här, men åxå för att det ska kunna fungera som ett vardagsrum för den som inte vill sitta ute hela tiden. Trotts allt är vi ju numer en barnfamilj och stugan måste fungera för alla former av umgänge :). Stolar och matbord finns och där ska vi bara klä om sittsarna. Det ska även upp rullgardiner så att man kan få det helt mörkt när man ska använda rummet som sovrum.

Idag har vi således fått taket målat vitt och igår fixade jag med gardinerna. I veckan här ska vi köpa golvet och til helgen kommer stolarna få nya sittsar. Soffan blir ett mission till nästa sommar :)

Tanken är heller inte att förändra den charn som finns här med allt gammalt. SÅ inegt ut med det gamla in med det nya-tänk, utan bara ut med ofuktionalitet och in med funktionalitet, behåll det gamla charmiga men ut med det som bara är fult :)

<3

     Publicerat: 2012-06-18 Kl: 19:50:58 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Idag vaknade Kerstin i ottan... Tråkväder ...

     Publicerat: 2012-06-18 Kl: 11:32:54 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_1125 (MMS)

Idag vaknade Kerstin i ottan... Tråkväder och uppe 7.45 är ju ingen hit. Men K bestämmer ju tyvärr vilken tid dagen börjar oavsett vädret ;) Igår la jag upp de nya gardinerna i stugan och det blev ett riktigt lyft med vita långa gardiner istället för bruna korta ;) Idag ska vi köpa färg så taket kan bli vitt som i dom andra rummen. Ha en fin dag!!

God morgon! Vad tycks om bilden, Kerstins ...

     Publicerat: 2012-06-18 Kl: 08:46:54 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_4190 (MMS)

God morgon! Vad tycks om bilden, Kerstins reaktion på att en fluga satt sej på bordet. Härregud vad ska det bli för smådjursfobiker av henne? Haha!

Middag intages på verandan. Kerstin är ald...

     Publicerat: 2012-06-17 Kl: 17:36:42 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_7632 (MMS)

Middag intages på verandan. Kerstin är aldeles övertänd och superglad och galen haha men nu sitter hon iaf still och äter haha!  Det är så härligt här. Sitta ute och lyssna på måsarna och titta ut över vattnet :)

Vi kom till stugan strax efter lunch och n...

     Publicerat: 2012-06-17 Kl: 15:42:22 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_6181 (MMS)

Vi kom till stugan strax efter lunch och nu har vi installerat oss och varit och handlat. Det var mulet när vi kom men sedan vart det strålande sol och nu regnar det :D Ikväll blir det grill :)

Suck... Blogg.ses bloggapp suuuuger och ja...

     Publicerat: 2012-06-16 Kl: 19:47:14 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_1187 (MMS)

Suck... Blogg.ses bloggapp suuuuger och jag får inte upp inläggen Vi är iaf till borås och åker vidare till stugan imorgon bitti :)

På väääääääääg

     Publicerat: 2012-06-16 Kl: 11:34:32 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Äntligen påväg! Nu blir det lunchpaus :)

Slutkörd...

     Publicerat: 2012-06-15 Kl: 20:13:51 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

FY vad jag är trött och sliten. Jag är så glad att jag har semester nu. Dagen idag var aldeles galen på eftermiddagen med massor att göra. Kom försent tio minuter på morgonen pga att jag glömde en sak hemma och fick vända, men det jämnade ju ut sej med 30 min övertid, och då hade jag inte ens städat allt jag borde men jag orkade inte nå mer helt enkelt. Men men, jag ska inte klaga, det är kul med mycket att göra men det finns gränser då man verkligen känner sej fullkomligt otillräcklig. Det är tur man har goa kollegor och att 99% av alla djurägare är jättetrevliga :)

Fick åxå fingertoppen i en rävsax á la hundmun idag där tänderna klämde sej igenom huden och nageln och det gjorde så förbannat ont att jag höll på att svimma! Fick gå raskt ut ur rummet och sätta mej på golvet. Fick saft av min kollega. Det var hemskt, sikken smärta asså! Hunden var supersnäll, det hela var en liten olyckshändelse där mitt finger kom ikläm, så ingen fara så, men lika ont gjorde det ju för det. Nu är fingret som en liten boll i toppen och värker nå jävulsk. Men men, det går ju över, som allt annat :)

Nu har jag ätit lite pizza, och ska faktiskt, jobba lite till. Lite saker måste upp på hemsidan och vill itne sitta med det på min semester så gör det ikväll när jag ändå är i jobb-mode.

Men imorgon åker vi! Tjoho!


Fick en fråga om vi listat ut vad Mlemla betydde, som K sa hela tiden. Och svaret är att nej, vi har ingen aning. Därimot säger hon det inte längre. Hon säger "mlamla" när något trillar eller tappas, eller ramlar, men det ordet sa hon även förr när hon även sa mlemla om massa saker. Så, vi lär väl aldrig få veta vad hon menade, lillsnorpan <3

I'm back

     Publicerat: 2012-06-14 Kl: 17:39:58 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Hej hej! Igår tror jag att det var första gången sedan jag startade min blogg som jag inte bloggade. Tänk vad en massa jobb ställer till med :D Jobbade 9-18 och efter det var det grillfest hos Linda me djobbet. Det var jättetrevligt och verkligen suuupergod mat. Tack Linda, Calle och Neyra <3

Idag har jag fått utmana mej själv på jobbet, men det gick bara bra och man är nu en erfarenhet rikare :)
Slutade 15 och hämtade Kerstin. Och hon hade inget intresse av att gå hem alls. Bra hon trivs iaf ;) Imorgon är Kerstins sista dagisdag på SJU veckor! Och min sista arbetsdag på tre dito. Ska bli helt underbart att få semester. Behöver ledigt nu. Har varit en tuff vår på jobbet och man känner sej rätt sliten. Behöver ladda batterierna känner jag.

lite bloggfrånvaro idag

     Publicerat: 2012-06-12 Kl: 22:18:25 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har jag jobbat ett långpass på jobbet. Vi var on tom personal idag så jag jobbade även på dagen, utöver mitt vanliga kvällspass 15-21. Började 09 idag. Det känns kan jag säga, men jag har ju semester nästa vecka och tre veckor frammåt, så vad fasen. Men det ska bli skönt att lägga sej å sova idag :)

Svar:

     Publicerat: 2012-06-12 Kl: 22:06:22 | I kategori: Svar på kommentarer | 0 kommentarer



Pja, vem vet? Bara Kerstin hehe. Men hon äter bra periodvis här hemma. Osmart maktkamp för hennes del dock, det är ju hon som får gå hungrig, så man får ju hoppas hon kommer på andra tankar med tiden isåfall :)

Matmonstret

     Publicerat: 2012-06-11 Kl: 21:49:34 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer



Lilla damen äter så mycket på dagis att hon idag hade currysås i hela huvvet :D

Kerstin äter mest av alla, sitter längst och när hon ätit fyra portioner får dom i princip slita henne från matbordet haha. Kan man inte tro här hemma då hon lever på typ luft. Det är nästan så jag överväger att utnyttja hennes heltidsplats på dagis till max och skicka dit henne på måndagar fram tills lunchen, så äter hon iaf braklunch fem dagar i veckan ;)

Blåbär

     Publicerat: 2012-06-11 Kl: 16:46:07 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer





På väg hem från dagis och affären med något av det godaste K vet - Blåbär!

Edward-häng

     Publicerat: 2012-06-10 Kl: 20:37:33 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


På eftermiddagen var vi hos Annelie och Edward. Dom har ju äntligen fått flytta in i sitt alldeles nybyggda hus. Jättefint var det, och kommer säkerligen bli toppen sedan när allt är klart även runt om huset :D Kerstin var jättegrinig första timmen, precis som hon varit dom sista gångerna hon träffat Edward, men efter en stund mjuknade hon och dom hade lika kul som dom alltid haft. Jag vet inte riktigt vad det tar åt henne, hon brukar ju aldrig vara gnällig och sådär känslig för minsta lilla, men med Edward är hon det nuförtiden. Men mot slutet pussades dom i soffan iaf haha :D

Titt på nya lägenheten

     Publicerat: 2012-06-10 Kl: 19:56:50 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag på förmiddagen tog vi en promenad och tog en titt på vårt nya hus. Ser det ju från vägen varje dag jag åker till jobbet, men idag gick vi runt och upp bakom och kikade. Så då såg vi vår balkong och även hur det ser ut bakom huset. Ser jättefitn ut och jag längtar verkligen dit! På bilderna här ser man då först vår bakong, det är våning 3, på hörnan. Från gatan sett blir det våning 4. Och sedan är det en bild där man ser bakgården :)

Underbar dag i Falun

     Publicerat: 2012-06-09 Kl: 22:20:21 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag har vi haft en superhärlig dag. Åkte vid 9 i morses mot Falun, min gamla bostadsort. Det är så härligt att komma dit, man känner sej verkligen som hemma. Tog en liten sightsing runt i krokarna jag har hållt till för att visa Markus åxå.

Vigseln ägde rum i vackra Sundborns kyrka. Det var jättefint väder före vigseln och resten av eftermiddagen, men just då Nattis och Henrik kom ut från kyrkan spöregnade det, synd! Efter en fin vigsel och känslosamt grattis till den vackra bruden och tillika en av mitt livs bästa vänner, så åkte vi hem till brudens mamma, även hon en av mitt livs bästa vänner. Vi tog det lugnt en stund, sedan fick hundarna stanna där, när vi åkte vidare till middagen. Träffade även en annan gammal Falu-vän, Emelie, som jag inte sett på massor av år, super kul! Sedan åt vi god mat och umgicks.

Vi avvek rätt tidigt då vi hade 3,5 timmes bilresa hem igen. Kerstin tjoade så himla glatt i kyrkan och roades av akustiken, så jag fick låta henne titta på ljudlös Pippi i mobilen under vigseln. Vilket dock gjorde att hon istället satt där i bänkraden och tjatade om Pippi haha. När det spelats psalmer och alla var tysta rev Kerstin även av en rejäl solo-applåd haha. Goa unge. Hon skötte sej utmärkt och har varit glad precis hela dagen! Nu är vi hemma igen och jag ska strax lägga mej. K sov ingenting i bilen hem, men slocknade nu med detsamma hon la sej, såsådär tre timmar efter normal läggtid <3

Här kommer lite bilder!


Framme i Sundborn!


Familjen Andersson/Nilsen :D


Mammas gladskit!


Brudparet Natalie och Henrik!


Fina fiiina Nattis <3


Mor och dotter <3


Tack för att vi fick komma och närvara vid din stora dag Nattis!

Bröllop i Falun idag

     Publicerat: 2012-06-09 Kl: 08:26:07 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Moooooooot Falun och Nattis bröllop, tjoho! :D

Vår eftermiddag

     Publicerat: 2012-06-08 Kl: 19:53:58 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Under eftermiddagen har jag och Kerstin varit och gjort lite ärenden i Farsta. Glömde dock det viktigaste ärendet. Bröloppspresenten. SUCK. Det var därför jag åkte dit. Men jag kom bara till att köpa vit kofta till Kerstin, samt till mataffären. Men men, det ordnar sej, jag får fixa det imorgon, det går bra det med. Imorgon bitti åker vi till Falun hela familjen, för det vankas brölopp! Spännande. Blir en lång dag för vi åker hem efteråt imorgon. Hundarna ska vara hos Anna (Karas matte).

Här har vi Kerstin iförd sin nya Sverige-tröjja, såhär i EM-tider. Halsbanden har hon gjort själv och NÅDE den som försöker ta av henne dom... Suck... Tittar på Pippi gör hon åxå. Hon har gått från att vara noll intresserad av sådant till att vara besatt. Vi måste nog strukturera upp Pippi-tittandet lite hehe.

Bamse hos veterinären

     Publicerat: 2012-06-08 Kl: 14:59:19 | I kategori: Bamse & Polly | 1 kommentarer

Idag har jag tagit bort tandsten på Bamse. Han börjar ju bli till åren, och även om jag är flitig på att hålla efter i hans mun har det nu ett tag varit mer än vad jag kan ta bort förhand. Så idag fick Bamse sova en stund och så tog jag bort all tandsten och gjorde fint. Kollade hans lever och njurvärde åxå eftersom han är snart 10 år, och man vill ju se så det ser bra ut innan man söver. - och det gjorde det! Helt normala värden båda två. Bamse fick lite lugnande och sedan fick han lite narkosmedel. Allt gick smidigt och fort och han var på benen direkt efteråt. Nu har har somnat i soffan här hemma och får ta det lugnt resten av dagen :)



Somnar i mattes famn <3


Fortfarande sövd, och som ny i munnen :)

Nya glasögon

     Publicerat: 2012-06-07 Kl: 19:19:22 | I kategori: Sofia-stuff | 1 kommentarer

Idag har jag äntligen fått hämta mina nya brillor!
Efter TRE veckor. Härregud sån tid det tagit.

Det är Tommy Hilfiger, blåa/röda/vita :)



När Kerstin drack Cola på Mc Donalds

     Publicerat: 2012-06-06 Kl: 20:52:10 | I kategori: Mamma-tankar | 2 kommentarer

Nuförtiden, när Kerstin ser Mc Donalds loggan utbrister hon cola, cola. Haha... Fan, man skulle kunna tro att jag låter min unge sitta och zippa cola på donken till vardags. Men sist vi stannade där på väg från Borås så hände det.

Kerstin hade vrålat i bilen i två timmar, sur som fan och vägrade somna. Vi svängde in på donken i Norrköping och köpte lite mat. Jag satte maten på bordet och K i stolen och gick bara för att hämta typ en servett eller något. När jag kom tillbaka satt K gladeligen med colamuggen i högsta hugg och sög i sej med sugröret som om hon aldrig gjort annat. Å glad var hon, ungen. Oj vad glad. Jag lät henne hållas. Efter två timmars grinande så fick hon hållas, det var nästan slut ändå i muggen, hade hon druckit så mkt kunde hon ju likväl ta två klunkar till.

Vid bordet brevid satt en annan mamma. En mamma som radade upp sin hemmagjorda barnmat på rad på bordet. Det var morotspuré, potatispuré, mosat kött, och så blandades, till en riktigt präktig hemmagjord barnmatsröra. I pipmuggen fanns det vatten.
Den blicken. BLICKEN. Ovärdelig.

HAHAHA!

Tänk så hon dömde mej där, vid sitt bord. Morsan som ger ungen coca cola. Slarvmamman, som inte bryr sej. Ungen lever säkert på godis och läsk. Stackars barn.
Jag dömde henne. Sikken präktig morsa asså, härregud. Jag har inget emot att man gör egen barnmat, men det var något så enormt präktigt över hennes upplägg där med dom olika burkarna.

Hon hade fel om mej. Jag är ingen slarvig mamma. Mitt barn äter för det mesta sunt, men jag räds inte att hon smakar på en glass eller bulle tex om det nu mot all förmodan skulle bjudas. Hon dricker sällan rent vatten utan får ofta utspädd osockrad juice. Jag tycker det är dötrist med vatten och har alltid låitit K dricka lite smaksatt sådant. Men just denna dag, snodde mitt barn till den en cola mugg och drack upp den. Iom att hon var glad och tyst för första gången på två timmar, brydde jag mej inte.

Jag hade säkert jättefel om mamman mittemot åxå. Hon var säkert inte alls så präktig. Kanske.


Snart semester!

     Publicerat: 2012-06-06 Kl: 13:15:10 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Jahapp då satt man aldeles ensam i sitt städade hem. Kerstin sov till 9.30 och då gick vi upp. Vi har kollat på Pippi och varit ute litegrann. För ett tag sedan gick Kerstin och Markus till Farsta. Nu skulle dom visst äta med nån kompis till Markus, så jag sitter här själv jag. Har städat och tänkte nu ta ut hundarna lite. det är riktigt fint väder men tyvärr inte så jättevarmt. MEN det är ju bara 6 juni, dvs sommar, så vem förväntar sej värme?

Nu är det en dryg veckas jobb snart och sedan är det SEMSTER! Blir två veckor i stugan :) Underbart kommer det bli. Efter stugan blir det en vecka i Borås för mej och K, och sedan är det jobb som gäller resten av sommaren. Markus kommer vara hemma med K under de veckor dagis är stängt och en av dom veckorna kommer K vara i Borås hos mina föräldrar. Alla ville ju ha semester samtidigt på mitt jobb så jag gav vika och tog helt opassande veckor mtp Kerstins dagis men men, nästa år är det min tur att få ha semester under den perioden :)

blö blö blö

     Publicerat: 2012-06-05 Kl: 20:37:52 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Ujujuj, mycket att göra på jobbet idag! Till råga på det missade jag att jag jobbade 8-17 idag, jag tänkte ju att det var 15-21 som vanligt, men det är ju dag före röd dag och då har vi ju ingen kvällsmottagning... men men det tänkte ju inte jag på. Men kollegorna påminde mej ganska snabbt med ett gäng missade samtal och ett par meddelanden när jag kom från dagislämningen vid 8.45 :D

Jag mår fruktansvärt illa idag... Sedan magsjukan tror jag. Kanske jag behöver äta lite. Åt så jävla äcklig lunch, eller ja, dressingen och den var full i vitlök och nu smakar det vitlök i hela min mun och det är ju så fruktat vidrigt :S Ska försöka peta i mej lite fil. Tror det kan vara lite magkatarr-illamående. Blö.

Så, jag kommer åter imorgon. Då är det ju ledigt, tjoho :)

Big Brotherfinalen

     Publicerat: 2012-06-04 Kl: 20:42:30 | I kategori: TV :) | 0 kommentarer


Årets Big Brother har ju kantats av dålig stämning, mobbing, elakheter, bråk och skit.
Jag har haft svårt att hitta en favorit i det där tråkiga gänget. Kände det redan från start att det inte alls kändes bra. Säsongen har gått upp å ner gällande intresse. Stundtals har det varit roligt men ffa i början ledsnade man. Men rötäggen åkte ju ut en efter en och iomed det så har det blivit roligare. Produktionen har varit minst sagt sopig och det har speglats genom uppdrag och beslut som tagits. Värdelöst.

Den enda jag kännt lite extra för har varit Hanna Johansson. Harmlös, otroligt snäll tjejj som fått ta mycket skit från övriga deltagare, trotts att hon inte gjort någon annan något ont alls. Med tanke på vilka vidriga rötägg det varit i det där huset kan jag inte förstå hur man kunnat ha så mkt emot henne. MEN hon vann allas hjärtan och gick igår ut från huset som vinnare. Det var verkligen jätteroligt att se!

I övrigt tycker jag det satt tre mkt värdiga deltagare i finalen. Många vill anse att tex Amandus inte varit värdig finalplats för att han legat s mkt i sängen. Annika var inte värdig för hon gnällt så mkt och Hanna var inte värdig för hon har bara städat osv sov. Men jag förstår inte det där. SÅ länge man tävlar på samma villkor och har varit i huset från start är man väl värdig? Sålänge ingen gått igenom 106 dagar med någon immunitet som skyddat från nomineringar och utröstningar, är man väl värdig? Att man sedan kanske hellre sett andra deltagare i finalen DET är ju en annan sak.

Jag har haft jättesvårt för Annika tillexempel, sedan första dagen. MAKEN till gnällig och hemsk människa ush. Hon har inte gjort annat än att gnälla över allt och ingenting där inne, otacksam som fan. Och hela historien med Marcelo är ju åxå en soppa. Det är som Hanna R sa... Hur dum Marcelo än varit, har Annika varit dummare. Han har pissat på henne.. men annika har suttit där med öppen mun och tagit emot - och gurglat. Marcelo i sin tur har ju dock bara gått efter sina egna spelregler, och fick såklart sitt stora otrohetssvek i huset att framstå som en bagatell när han sedan vände allt emot Annika så att hon återigen var den dumma, då hon itne varit helt ärlig om förhållandet på utsidan. Nåja. Nu är dom såå lyckliga så, och vi får väl hoppas att dom får förbli det då :D

Gällande Amandus har jag tyckte bra om honom hela tiden. Men under finalveckan steg allt honom åt huvudet. Jag tycker ändå han varit vettig tiden igenom, kunnat ta diskussi0oner på ett bra sätt och utan att gå till personliga angrepp, och i en säsong som denna, har just den varan varit sällsynt.

Nu hoppas jag att det blir en ny säsong nästa år och att man då kan hitta tillbaka till den mysiga och roliga stämning som rådde i huset 2011. Då kunde man ju inte ens bestämma sej för vem man gillade bäst av dom fyra favoriter jag hade som jag höll mej till hela säsongen!

Tycker DU rätt person vann igår? =)

SÅLD

     Publicerat: 2012-06-04 Kl: 20:01:40 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Idag har vi skrivit kontrakt med köparen av vår lägenhet.
Vi behövde aldrig ens visa den, utan fick ett bra bud och sålde den helt enkelt. Underbart att slippa visning och hela den biten. Nu är det vi haft ångest för i över ett år över. Nu ska jag njuta sista sommaren av våran fina lilla mysiga lägenhet och vår fina uteplats och sedan blir det nya tider from 1 september :)

Bästisen

     Publicerat: 2012-06-04 Kl: 17:29:41 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Sikken mysig dag jag haft idag.
Först en välbehövlig sovmorgon, sedan åkte jag ut till jobbet och lämnade Kara till Anna och sedan åkte jag och Linda och tog en långlunch. Sedan åkte jag och hämtade Kerstin på dagis, följt av en lång härlig promenad med vovvarna!

Kerstin hade SOVIT idag på dagis! Helt av sej själv hade hon somnat medans hon satt och läste en bok i ett hörn i vilorummet. Hoppas hoppas det inte bara var en tillfällighet. Det var flera veckor sedan hon sist sov på dagis nu. Idag hade hon frstn med sen en gruppbild på avdelningen hem. Gissa om jag blev förvånad när hon bannemej kan namnge nästan alla 12 barn och 4 fröknar? Helt otroligt haha, hade jag ingen aning om att hon hade sån koll!  Dessutom verkar hon ha fått sej en riktig bästis åxå. "Susan". Det är ett ord "schuschan" som hon ofta säger, och nu fick det ju sin förklaring, hon pratar om sin bästis. Dom hjälper varandra på och av med ytterkläder och leker mycket ihop. Så otroligt sött <3

I am back

     Publicerat: 2012-06-04 Kl: 11:05:49 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Hej hej nu är jag tillbaka. Som ni nog förstod så var läget inte på topp igår. På natten till igår började både jag och Markus kräkas. Urk. Sov typ ingenting. När Kerstin sedan vknade på morgonen så var det ju ingen av oss som ens orkade gå upp. Kerstin fick gå upp själv och tackvare att vi bor så litet så går det ju bra hehe. Man hör henne hela tiden så det gick bra. Vi kunde ligga kvar med våra magsjukeslappa kroppar nån timme till. Dagen spenderades sedan i soffan. Kerstin kollade på Pippi i sammanlagt 2,5 timme!!! Otroligt! "Pippi, Pippi" tjatar hon <3 Det var skönt iaf för då kunde jag iaf sitta i soffan brevid bara.

Idag har Markus lämnat Kerstin på dagis för jag kände att jag måste få ta igen mej lite efter de senaste dagarnas ståhej. Natten då Kerstin hade slagit i huvudet och kräktes bjöd ju inte på mkt sömn heller direkt. Dock börjar vi ju nu såklart stärka våra misstankar om att hon faktiskt var magsjuk och att slaget mot huvudet egentligen inte hade med saken att göra, men det lär vi ju aldrig få 100% facit på :)

Igår var det Big Brother final men det tänkte jag skriva lite om senare! :)

Då vet vi...

     Publicerat: 2012-06-03 Kl: 15:25:07 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

mysvädret

     Publicerat: 2012-06-02 Kl: 19:31:23 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Vädret? 5 grader och ösregn hela dagen, precis som igår. Och snålblåst. Man har ju vart med om bättre om man säger så. Kerstin vaknade 9.30 idag och efter det har vi inte gjort annat än att äta på MAX, handla matlådor till Markus, vart på Intersport outlet och fyndat nya skor och en glad jacka (se bild) samt tittat på Pippi, och målat lite i en Scoobydoo-målarbok som K fick på MAX. På eftermiddagen var det nååågot lite bättre på regnfronten så hundarna iaf fick springa av sej ute på skolgården här vid oss en stund. Varken kameran eller två Jack Russells hänger med en Kara med bollen i högsta hugg, som ni ser ;)

Vår nya lägenhet

     Publicerat: 2012-06-02 Kl: 09:48:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Nån är säkert nyfiken på vart vi ska flytta. Vi köpte ju en nyproduktion förra hösten och har följt huset byggas från första spadtaget. Spännande! Nu står husen klara om inflyttning pågår i grannhuset. Vårt hus (det man ser här på bilden) kommer stå klart efter sommaren. Det är en 3:a. Hörnlägenhet på 3e våningen (4:e våning sett från gatan). Jag kommer sakna ihjäl mej efter vår underbara uteplats och frihet här på baksidan av huset där hundarna springer in och ut som dom vill åså... Men vi behöver ett rum till K framöver, och att hitta lägenheter med den typ av uteplats med sådan här frihet, är omöjligt.. Å då bor vi hellre lite upp i huset. Jag vänjer mej väl vid det med ;) Eftersom det är en nyproduktion så finns ju inga bilder att visa mer än dom som finns kring själva objektet, men dom kommer iaf här:












... och vår nuvarande lägenhet, ser ut att bli såld innan vi ens hunnit visa den ;)

Kerstin målar och visar färger

     Publicerat: 2012-06-01 Kl: 19:20:49 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Här kommer lite filmsnuttar från idag när vi satt och ritade :)


Kerstin visar färgerna på kritorna http://youtu.be/00W875I-kc0



Mamma målar, Kerstin gissar! http://youtu.be/F3bJ2bivwPc


Måla, måla måla! Och lite mer färger :) http://youtu.be/kRy1fC2KywQ

Våran dag

     Publicerat: 2012-06-01 Kl: 19:13:18 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Sikken mysig dag vi haft idag jag och Kerstin. Det har ju ösregnat så vi har dock varit inne heeela dagen vilket jag fått smått panik av. Är vi hemma en hel dag är vi ju alltid ute en stund på förmiddagen och en gång på eftermiddagen å då är vi ju ute minst en timme per gång iaf. Är det fint väder är vi ju ute hela dagen frtm när det är mat och sovdax. Så, ja, idag har det varit en ovanlig innedag! Vi var och handlade på förmiddagen. Kerstin har nu fått en liten sulky att köra nallen och Mimi i och även ett litet kit med nappflaska och miniblöjjor till nallen och Mimi. Självklart är allt ljusrosa. Vad är problemet med att tillverka docktillbehör i nån annan jävla färg är ljusrosa? Man blir ju så trött asså.

Väl hemma igen har vi tvättat upp nattens kräkkläder, sängkläder och kokat napparna. Kerstin har lekt med nya sulkyn nästan hela dagen, frtm när vi ätit och en stund som vi satt och målade. Ska lägga upp lite klipp från det sedan :)

I övrigt har K mått bra hela dagen. I natt var hon likblek, men idag har hon varit rosig och fin igen och inte kräkts någon mer gång sedan sista vändan i natt innan hon la sej :)

Nu har Kerstin lagt sej och jag ska njuta av att slappa i soffan resten av kvällen. Markus har fest på företaget så jag är ensammen jag.

Besöket på sjukhuset

     Publicerat: 2012-06-01 Kl: 10:52:31 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer


Ja, somsagt... Igår slutade det med en tur till Astrid Lindgrens barnsjukhus
. Som jag skrev trillade ju Kerstin från sängen och slog sej i pannan. Hon blev jätte ledsen och började gråta och hosta och då kräktes hon. Sedan var det inte mer med det. Hon var pigg och vi duschade och hon la sej och somnade gott. Men tre timmar senare vaknade hon och hostade och då kräktes hon igen. Då ringde jag ändå till vårdguiden. Dom tyckte - precis som jag, att det ändå kändes som hon kan ha kräkts pga slem och hosta iom att hon var så pigg. Om man är så påverkad av ett slag mot huvudet att man kräks blir man ju gärna lite slöare åså med. Men iom att det ändå var slag mot huvudet med efterföljande kräkningar kunde hon inte göra annat än att säga åt oss att åka in. Men sedan kräktes hon igen, och igen, och igen, och då kände vi inte längr någon tvekan. Så vi åkte in.

Där fick vi träffa en sjuksköterska som tog, temp, puls, mätte syresättning osv. Kerstin protesterade vilt när det kom fram pulsoximeter och temp, så det kändes ju så ett friskhetstecken. Sköterskan kände, som vi, att man inte var så orolig för att hon skulle ha fått något allvarligare iom fallet. Vi fick välja om vi ville träffa läkare eller ej. Beräknad väntetid - 6-8 timmar (!!!!!!!!!!!!!) det är FAN inte klokt! Varför har inte akutmottagningar mer resurser så att man kan ge en bättre snabbare vård? Ska sjuka små barn sitta 8 timmar i ett väntrum? Det är verkligen hemskt :( Vem portionerar ut våra skattemedel undrar jag!? Nåja. Vi tog iaf beslutet att åka hem. Hon mår bättre av att få komma hem och sova och skulle något tillstöta får man ju då åka in igen kände vi. Så ett par glas äpplesaft senare vände vi hemmåt. Kerstin kräktes igen här hemma men sedan så somnade hon och har sovit ända till 10 idag. Idag är hon pigg men blåslagen, och pratar mkt om "lammla, aj panna!" så hon har helt klart fullt koll på att hon trillat och slagit sej i pannan. Lilla sötnosen.

Vad dessa kräkningar kom av vettetusan! Sköterskan sa att små barn kan kräkas i samband med huvudtrauma utan att ha fått hjärnskakning. Så det är väl det, eller någon väldigt slumpartad majsjuka. Inte vet jag. Men jag har fortfarande svårt att tro att hon fått hjärnskakning då hon varit så pigg hela tiden. Men, det känns skönt att kollat upp det iaf när det ändrade sej så från det hon kräkte precis efter hon trillat.

Idag är vi hemma jag och K. Oavsett vad det var måste hon ju få vara hemma och ta igen sej idag <3

Astrid Lindgren

     Publicerat: 2012-06-01 Kl: 01:18:45 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Det blev en tur till akuten med Kerstin iallafall då hon började kaskadkräkas efter tre timmar. Men jag skriver mer om det imorgon. Nu ska vi sova <3