god afton!

     Publicerat: 2009-10-01 Kl: 22:24:29 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


hej hej! så var man hemma. har hunnit äta et gött mc donaldsmål, och uppdaterat mej om kvällens idol-uppträdanden, fast hon häxans (carolinas) finns inte på tv-klippen så jag får se hela programmet sen. men av det lilla jag sett var ju camilla-ålandsbåt-klämkäck rent ut sagt hemsk med sin vidriga titanic-dänga, och hon nicolle var ju lika hemsk. fy. tove på slutet var gullig, reza duktig, och ja carolina aka häxan var säkert åxå duktig, så jag tippar tove + reza eller carolina som vinnare idag. nog om det. kvällens idol-analys får utgå pga att jag arbetat helt enkelt ;)

var en bra kväll. ett fall som vi trodde skulle bli en riktig långkörare visade sej vara simplast på hela kvällen så vipps va vi klara. ja så ska man väl få ha det ibland me tanke på hur ofta det är tvärtom.. nått som ser ut å va nått simpelt visar sej vara något som tar hela kvällen, och hej övertid och hela den biten. kunde iaf åka kl 21 när jag slutar. prima skinka!

imorgon är det äntligen fredag! veckan har gått hyffsat fort faktiskt, härligt! i helgen är jag ensam eftersom markus ska till göteborg och tattuera sej då. får se vad jag ska hitta på. förmodligen blir det långa promenader med vovvarna, storstädning och en sväng till farsta å köpa skor. och soooova :)

ha en fortsatt trevlig kväll alles!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: