God kväll!

     Publicerat: 2012-11-29 Kl: 22:21:07 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Efter en kväll av chipsätande, face-off-tittande, coladrickande och slappande är det nu dax att slå igen för idag. Hade en trevlig jobbdag, som dessutom gick så hiskerligt fort! Hämtade Kerstin på dagis och sedan har vi bara suttit i soffan och pratat och sett på film <3 Riktigt mysigt! Har just betalat räkningar och det var ingen rolig syssla denna månad iom att jag betalade service på bilen häromdagen. Gulp! Blir att leva snålt denna månaden. Blä!
 
Nu ska jag hoppa i säng. Fredag imorgon. Två arbetsdagar för mej denna veckan, känns ju laldeles lagom det :D

Snurrsnurrsnurr

     Publicerat: 2012-11-28 Kl: 21:02:16 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

...efter 1 timmes snurrande inne på sitt rum sover nu Kerstin med gunghäst och dockvagn i sängen. En runda kom hon upp, springandes helt megabusig "Kerstin e uuppe hihihihiihihihihihihi" men hon la sej igen haha! Gulle <3
 
...så kan det gå när man sover en timme i bilen på dagen och lägger sej med lite för mycket överskottsenergi :D

Oväder och odåga

     Publicerat: 2012-11-28 Kl: 19:47:11 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Åh härregud. Sikken tillbakaresa till Sthlm. Världens snöoväder. Såg väl 1 meter framför bilen periodvis. Men det gick bra, tog det lugnt. Kerstin sov en stund i starten men har sedan förnöjt roat sej med ipaden, sett på film, spelat, pusslat och ipadden ville oss väl, batteriet var lågt redan när vi startade upptäckte jag till min förfäran, men när vi var framme var det 1% batteri kvar haha tack! Trotts att resan tog minst en timme längre tid idag så har vi bara gjort ett kiss-stopp, duktiga Kerstin! Väl hemma var det dock rejääält med överskottsenergi som tog sej i utryck med en unge som ränt runt, hoppat, busat, och varit fullkomligt omöjlig hehe. Nu är hon i säng iallafall men vi får väl se när hon tänkt somna mtp att hon sov en stund i bilen. I natt kommer Markus hem från England åxå och imårrn kl 7 börjar vardagen med jobb igen.
 

Regn regn och lite mer regn

     Publicerat: 2012-11-27 Kl: 14:55:07 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Ännu en dag av regn och rusk. Såååå tråkigt! Mamma och pappa jobbar och jag och Kerstin är solokvist. idag var iaf hantverkarna bara här på fm så nu på em har vi hela huset i lugn och ro iaf.
 
Lunchen spenderade vi med Minna! Såååå längesedan vi sågs så det var mysigt, men en lunch går för fort! Kerstin visade sej dock inte från sin främsta sida utan ställde till en scen när hon vägrade sitta i mitt knä istället för att dansa runt som hon hellre föredrog.
 
Sedan har jag varit och dammsugit bilen, och handlat. Nu tänker jag bara sitta av toden tills mamma kommer hem. Kerstin ser på Ramus Nalle för ovanlighetens skull hehe men sådana här trista dagar är jag glad att hon själv väljer att sitt aå se på film :)

Tråkdag!

     Publicerat: 2012-11-26 Kl: 11:00:35 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Urk sikket trist väder... Och bilen lämnade jag in på service imorses så vi kan inte ta oss nånstans med bil och vädret är för ruggigt för att vara ute. Mamma och pappa jobbar och dessutom är det hantverkare i köket här hemma så vi sitter på övervåningen och ugglar. Hittade en Rasmus Nalle-app som Kerstin iaf roat sej men nu i snart en timme! Hon gillar verkligen Rasmus Nalle :)

Brrrrr!!

     Publicerat: 2012-11-25 Kl: 19:16:25 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

En kojv tack!

     Publicerat: 2012-11-24 Kl: 12:53:11 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer
På ICA Byttorp får barnen alltid en prinskorv i charkdisken när man handlar. Det lärde sej ju Kerstin väldigt fort. Numer går hon dit själv och ser till att få en korv. Hon ställer sej vid resten av kunderna och pockar på uppmärksamhet tills hon får en prinskorv, sedan säger hon "tack" och går :D Och vi får inte följa med fram heller haha, "stanna där!" säger hon till oss å sedan knallar hon fram och ser till att få sin korv :D

I Borås

     Publicerat: 2012-11-24 Kl: 10:12:15 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarerHej hej från oss :)

Att vara trygg i sej själv

     Publicerat: 2012-11-23 Kl: 19:23:00 | I kategori: Mamma-tankar | 2 kommentarer

Som jag skrev igår var jag på utvecklingsamtal. En sak där som gjorde mej så stolt var att dom tyckte att Kerstin var så självständig, trygg i sej själv och företagsam, att hon tar för sej men samtidigt är väldigt ödmjuk och snäll mot sina kompisar, att hon gör saker själv och att hon är trygg i alla situationer.

När jag blev mamma och började fråga mej själv hur jag vill att mitt barn ska växa upp, hur jag vill att hon ska utvecklas som liten person så har mina stöttestenar varit bland annat trygghet och självsäkerhet. För mej har det varit jätteviktigt att Kerstin växer upp och känner sej trygg i sej själv. Jag har alltid strävat efter att hon ska känna sej så trygg med sej själv att hon känner sej trygg i alla situationer och inte bara är trygg för att mamma är med. Kerstin har i mångt och mycket fått "klara sej själv" redan från hon var jätteliten just för att jag vill att hon ska känna att hon kan, att hon klarar saker själv, att hon är trygg i sej själv. Det är trygghet för mej. Kanske för att jag själv alltid varit sådan. Nu tänker säkert vissa mammor där ute att "jaha det var ju förvånande, att just hon lämnat sitt  stackars barn ensam och övergiven och tror att det skapar trygghet" men det är tvärt om! Kerstin har aldrig varit ensam, eller övergiven eller lidit brist på trygghet och kärlek. Men jag har heller inte låtit henne sitta fastklistrad på mej som stöd i livet utan många gånger puttat henne lite ifrån mej och sagt "kom igen du klarar det här! prova, så får du se!" och det har gjort att Kerstin växt som människa.

Att jag nu ser att det fungerat är verkligen helt underbart! Att få beröm som mamma, att folk ser att Kerstin är så trygg med sej själv, trygg med all personal, trygg i vad hon kan och trygg att våga prova nya saker, våga misslyckas, göra om, vara stolt över sej själv. Kerstin VET att mamma finns där, bara precis bakom.
 
Jag har genom dessa två år som mamma både fått massa skit och massa medhåll för hur jag är som mamma. Jag står för, att jag tror att dalt och ömkande inte ger trygghet utan snarare tvärtom, för mej är inte det trygghet. Att ömka och dalta är för mej att visa sitt barn att trygghe Nej, jag tror inte det skapar trygga barn. JO, ett barn som känner sej trygg PÅ GRUND AV sin mamma och inte MED HJÄLP AV sin mamma. Och det för mej är inte att vara en trygg individ. Därmed inte sagt att något är rätt eller fel, det enda jag säger är att det är min åsikt och den vision jag haft när jag låter Kerstin växa upp med mej som mamma. Gensvaret på mitt tänk har här blivit en trygg, glad unge, som sover gott, och lever gott!

Att få höra hur det hjälper Kerstin genom livet i stort och livet på förskolan med alla vuxna, alla barn, alla situationer det innebär, gör mej så himla varm i hjärtat <3

Utvecklingssamtal på dagis

     Publicerat: 2012-11-22 Kl: 17:04:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Idag har jag varit på utvecklingssamtal på Kerstins dagis. Det var riktigt roligt faktiskt. Margarita hade skrivit en hel uppsats om och kring hur dom uppfattar Kerstin på förskolan! Det var inget egentligen som skiljer sej från hur jag själv uppfattar henne. Kerstin är väldigt framåt, trygg och väldigt företagsam! Dom hade inga orosmoln alls utan snarare tvärtom, att Kerstin är frammåt och social, välutvecklad språkmässigt och trygg. Hon älskar rörelse men har inga problem att sitta stilla. Hon leker med alla kompisar (men mest med Calle) och är snäll och är duktig på att lösa konflikter. Hon sköter sin toalett själv på dagis och säger till när hon behöver hjälp att torka rumpan. Så, inget att oroa sej för och det trodde jag ju inte heller :)
 
Nu ska jag och Kerstin mysa hela eftermiddagen. Känns som jag knappt sett henne det sista på något vis! Men imorgon åker vi till Borås och stannar ända till onsdag. Det innebär att jag har SEMESTER några dagar, hetl underbart, nu äre HELG :D

Idag var jag med på TV :D

     Publicerat: 2012-11-21 Kl: 20:02:03 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

Veterin%C3%A4ren%20svarar%20p%C3%A5%20tittarnas%20sm%C3%A5djursfr%C3%A5gor
Idag var jag med på Nyhetsmorgon tillsammans med
Christophe och pratade lite om smådjur.

För den som vill se, så finns klippet här ovan :)
 

Tisdag som sej bör

     Publicerat: 2012-11-20 Kl: 13:56:59 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

Efter några avsnitt Rasmus Nalle på morgonen gick jag och Kerstin upp vid 8.30, och entrade dagis 9.15. Sedan var det promenaddax för mej och hundarna. Efter det har det väl inte hänt så mycket utöver att jag varit och handlat lite rekvisita och tagit det rätt lugnt här hemma.
 
Nu har jag klämt i mej en Subwaymacka och ska strax bege mej mot jobbet :)
 
 
 
Slokörad Polly vaktar sitt grisöra. Hon vill inte ha det,
men ingen annan ska få det heller för det är ju HENNES! :P

Dansa, pausa, shoppa

     Publicerat: 2012-11-19 Kl: 15:16:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har vi en riktig mysdag jag och Kerstin. Måndag som sej bör. Vi gick en lång promenad med hundarna på förmiddagen och därefter åkte vi till Farsta för lite shopping. Hade lite planer på att åka till nått lekland idag men Kerstin är så ofantligt snorig idag så vi skippade det. Vi har köpt fler fingervantar och två par stickade tummevantar, samt ett par billiga "vi ska bara till bilen-skor". Sedan åt vi på Mc Donalds och Kerstin höll sin sedvanliga dansuppvisning haha det är som när viss musik kommer så kan hon inte låta bli haha gullet <3 Sedan gick vi till Åhlens Pippi-avdelning och Kerstin plockade på sej en Herr Nilsson som hon själv sedan fick betala vid kassan (med mammas pengar dock) :)
 
Nu tar vi det lite lugnt i soffan och om en stund får vi pallra oss ut med vovvarna igen.
 


Mja... så kan man ju åxå göra, men det är ju inte rätt...

Det var en kyckling som hette Gullefjun

     Publicerat: 2012-11-18 Kl: 16:56:00 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer
Premiär för denna snyggingen idag!
...inte pga kyla, utan mer kli-i-mammafingrar :D

Manga mjölkar!

     Publicerat: 2012-11-18 Kl: 15:54:50 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Sikken ruggig dag detta är... I förmiddags blåste det massor när jag var ute med hundarna, och nu på eftermiddagens promenad småregnade det. Suck... På förmiddagen åkte Kerstin och Markus in till T-centralen för att vinka av farmor som nu varit här sedan i tisdags. Annars har vi inte gjort mycket idag. Kerstin åt lunch i sin kojja under matbordet och så har vi kollat på Bamse.
 
Idag farsinerades jag av ytterligare grammatiska kunskaper hos Kerstin. Förmågan att sätta in "och" när man räknar upp flera personer tex. Mamma, pappa, Bamse OCH Polly. Farmor, pappa och mamma. Att det lixåm hamnar innan sista namnet eller saken, och inte mellan dom som kommer före, ni fattar! Sedan är hon rolig när hon ska böja i plural, vilket hon gjort rätt länge. Det blir -ar på allt. Nu precis tittade hon på reklamen på tvn som var för mjölk, och där stod flera mjölkpaket "många mjölkar" blev det då haha <3
 
Otroligt hur språket utvecklas hela tiden!

Bad i sjön och ny overall

     Publicerat: 2012-11-17 Kl: 17:34:01 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Idag hade vi en blöt och hysterisk förmiddag. Tog en promenad ner till sjön för att ta upp Markus båt. Hundarna fick springa av sej och Kara drog ju såklart ner i vattnet och mina två stollar efter. Rakt ner i det iskalla vattnet. Kara simmar ju obrydd men Bamse och Polly badade på rent jack-russell-terierr-knäppryck! Väl uppe var det tre frusna hundar som satt och väntade på att vi tog upp båten. Kerstin blev jätterädd och ledsen när hundarna badade. Dels berodde det nog på att hon tyckte de tvar obehagligt att se dom i vattnet, men åxå för att jag fick ropa så högt på dom. Kara hör ju inte mej om jag inte ropar högt när hon plaskar långt ut i vattnet hehe. Så, tre frusna och leriga hundar följde sedan med hem där dom fick ett rejält bad!

Sedan har vi handlat och Kerstin har fått en ny overall från farmor. Den blåa hon har börjar bli lite kort i benen så hon behövde en ny dagis-overall. Den gula MOLOn jag köpt spar vi till kallare vinter. Vi fick åxå en ny dammsugare av farmor, det tackar vi för. Vår gamla saknar det långa skaftet så man får ju minst sagt dammsuga krummryggad hehe. Så nu sitter jag i nystädat hem :)

Barn gör inte som du säger...

     Publicerat: 2012-11-16 Kl: 20:36:03 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

...dom gör som du gör. Ja det vet vi ju alla och fast att det uppenbarar sej varje dag så är det lika roligt varje gång. Ikväll åt vi tacos och Kerstin rullade sin tortilla precis som vi andra haha såg så himla roligt ut, och den besviiikna minen när det hon rullat in trillade ut hehe, ja härregud. Mysigt att ha haft lite eftermiddag med henne idag eftersom kursen slutade lite tidigare sista dagen. Känns som jag knappt träffat henne denna veckan <3

Kurs dag 2

     Publicerat: 2012-11-15 Kl: 19:32:58 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Då var man hemma efter ytterligare en kursdag! Har varit jättekul och lärorikt. Fokus har legat på komplikationer under narkos och på eftermiddagen var vi på Akedemiska och fick se hur olika läkemedel påverkade dom nedsövda grisarna. Vi fick se vad som hände och sedan åtgärda biverkningen av det läkemedel vi gett osv. På slutet fick grisarna en dos avlivningsvätska och vår uppgift var att få igång grisen igen! Så nu känner jag mej mycket tryggare med vad jag ska göra om något går snett under en narkos. Även om man vetat det rent teoretiskt så är det ju en annan sak när det är skarpt läge, och som TUR är har jag sluppit behöva ta till sådant än sålänge i mitt yrke, men det kommer ju komma en dag då det gäller att veta vad man måste göra.
 
RIP små grisarna!
 
Kerstin har vart med farmor efter dagis och allt har gått bra idag med! Idag somnade hon på direkten, hon var sååå trött lilla gulle <3
 
 

Kurs dag 1

     Publicerat: 2012-11-14 Kl: 19:40:43 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag var altså första dagen på kursen som är Anestesti steg 2. Ettan gick jag för några år sedan och nu är då fortsättningen. Första delen av dagen bestod av genomgång av vikten av koldioxidmätning under narkos och en hel del repetition av vad man lärt sej tidigare. På eftermiddagen var det är amerikansk föreläsare som pratade om lokal smärtlindring och om vätsketerapi. Imorgon ska vi öva på sövda grisar... Dvs djurförsök och jag hatar verkligen tanken på det :/ Vi kommer hålla till på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Men man får väl bita ihop, för grisarna kommer ju tyvärr vara med om detta oavsett hur jag ställer mej så man får försöka tänka att genom att delta i övningen kan det hjälpa mej att kunna rädda andra djur i framtiden. Men jag gruvar mej helt klart inför momentet.
 
Nu lagar Markus fisksoppa och Kerstin har lagt sej. Dock är hon väldigt i gasen idag och röjjer på sitt rum i sin säng å leker, men hon slutar säkert snart. Idag har farmor hämtat och lämnar Kerstin på dagis vilket har gått jättebra :)
 
Vi hörs igen imorgon, då update om hur det gick för mej att återuppliva grisen!

Nosig mamma, nosig!

     Publicerat: 2012-11-13 Kl: 12:05:52 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

 
 
 
Idag fick vi en stressig morgon då Kerstin sov ända till 9, och dagis vill ju att barnen kommer senast 9.15. Blev snabbt upp, på med kläder och i med smörgås åså var vi iaf på dagis vid 9.30 :) Så himla skönt att hon sover ut ibland både för mej och henne. Hon var vaken en liten stund i natt och höll på å grejja. När jag kom in på rummet hade hon hämtat snorpapper och satt på golvet å snöt sej "Ja e nosig mamma nosig" haha gulle! När hon fått lite vatten, fått snytit sej och en puss la hon sej igen och somnade.
 
Efter dagislämningen har jag och hundarna gått en tur i det fina vädret och nu sitter jag med lite hårfärg i håret i hopp om att minska min typ 15cm långa utväxt iaf med nån nyans.

I eftermiddag blir det jobb som varje tisdag. Dock enda riktiga jobbdagen denna veckan då jag ons-fre ska på narkoskurs i Knivsta. Så idag komemr Markus mamma hit för att bo här några dagar och hjälpa Markus med hämtning och lämning på dagis. blir jättetrevligt! Jag kommer ju hem varje kväll, men det lär bli långa dagar, ffa eftersom jag ska ta mej via Essingelden, Sveriges kanske värsta bilköer? både morgon och eftermiddag dessa tre dagar.
 
Nu är den stora frågan om jag ska äta Subway eller Mc Donalds till lunch, tåls att fundera lite på!
 
 
 

Så fel det kan bli!

     Publicerat: 2012-11-12 Kl: 19:48:19 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag på eftermiddagen skulle jag och Kerstin åka och hämta bilen från verkstaden. Kerstin har länge sett fram emot att vi skulle åka buss, BLÅ BUSS som hon ständigt pratar om. Äntligen skulle det bli av! Haha, och åka av, det kan man säga att det blev. Vi tog en ofrivillig extratur på sisådär 60 minuter... När vi kom till Älvsjö station med tåget tog jag sikte mot buss 173 mot Skarpnäck - samma som jag tog när jag hade lämnat bilen och skulle hem. Finn ett fel. Suck.. Insåg ganska snart att vi åkte åt ett helt annat håll. SÅKLART! Nu skulle jag ju åt ANDRA hållet, så det känns föga troligt att det ska stå Skarpnäck även på den bussen hehe. Men vi hade det trevligt jag och Kerstin på bussen, så vi åkte med till Skarpnäck å sedan tillbaka till Älvsjö och vidare till Smista Allé, dit vi skulle. Kerstin tyckte det var roligt, men efter sådär 50 minuter började entusiasmen tryta och hon somnade sittandes rakt uppåner :P Nu sover hon iaf som en stock efter en äventyrlig dag :D
 

 

Ocker!

     Publicerat: 2012-11-12 Kl: 10:06:39 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag skulle min bil på service. Åkte med den till Svenska Bil i Segeltorp på morgonen. I kassan fick jag priset för kalaset, 6100kr. VAA?! Altså, jag har snokat på nätet att det skulle kosta 4800:-.. Behövde byta torkarblad åxå 1100:- skulle dom ha för det och så är lamporna fram trasiga, så det kommer till uppe på dessa 7200:-. Fick en chock. Gick därifrån, ringde pappa, som åxå fick en chock. Så han ringde KIA i Borås där vi köpt bilen. Där skulle samma service inkl torkarblad (eftersom dom inte tar extra föör det när det görs ihop med service,) kosta 4800:- Står då altså mellan 7200:- och 4800:- Rätt stor skillnad. Ringde tillbaka till Svenska Bil och sa att jag fått dessa priser där jag köpt bilen, varpå hon blir skitsur. Jag sa åxå det att jag i samband med tidsbokning bad om att få en prisuppgift, vilket jag inte fått, och att jag dessutom spendertat säkert 2 timmar för att försöka nå dom både ons, tor och fredag förra veckan för att få prisuppgift men inte kommit fram. Hade jag fått priset innan hade jag kunnat ta ställning då, men nu blir det såhär istället. Dom får helt enkelt inte serva bilen... Bad dom ta bort bilen och bara byta lamporna. Härregud för rediga ockerpriser! En sak om det kostat samma överallt då hade jag hackat i mej det men inte när det är andra priser för precis samma jobb på andra KIA-verstäder.
 
Så... bra startpå dagen hehe... nope.

Några bilder från igår!

     Publicerat: 2012-11-11 Kl: 19:28:22 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Bildproblem

     Publicerat: 2012-11-11 Kl: 18:10:09 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Verkar som vissa inte sett mina bilder de senaste veckorna. Förmodligen för att jag tagit dom via Instagram... SÅ det får jag helt enkelt sluta med. Inte så roligt med en blogg utan bilder! Snart kommer iaf lite bilder från igår :)

Kaatach och rumpetrauma

     Publicerat: 2012-11-10 Kl: 19:28:04 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Idag har vi altså varit på Kaatach i Tyresö. Jättekul var det, ja, iallafall om man är barn hehe. Blir ju rätt hög ljudnivå med hunda lekande barn lixåm, men Kerstin uppskattade det massor! Var jätteroligt att träffa delar ur augustifamiljen igen, och dessutom blev det bonuskul iom att min jobbarkompis Jennifer var där åxå med sin dotter Li =)
 
Har tagit massa bilder, som Markus skulle lagt in på min dator, men det gjorde han inte så jag får lägga upp dom imorgon.
 
Efter Kaatach åkte jag och Linnea hem till Annelie. Så Edward, Thea och Kerstin har lekt, och Kerstin och Edward har badat massor. Tyvärr fick badet ett abrubt slut när Kerstin trillade på en leksak och tyvärr skar sej i rumpan. Stackars liten har sår runt hela lilla bajshålet och ett lite större jack :( Men hon är en liten kämpe min tös och har bajsat och jag får torka och göra rent i rumpen och hon förstår att det måste göras fast att det gör ont. Pluttan!
 
Nu har hon lagt sej och jag ska slappa i soffan med vinägerchips resten av kvällen :)

Kaatach med mamas!

     Publicerat: 2012-11-10 Kl: 08:56:15 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Idag ska jag och Kerstin till leklandet Kaatach tillsammans med Linda&Neyra, Isabelle&Robin och Linnea&Thea! Ska bli jättemysigt. Alltid lika kul att umgås med mina fina Augustimammor :) Blir lite bilder och uppdate när vi kommer hem :)

Äntligen helg igen!

     Publicerat: 2012-11-09 Kl: 19:54:53 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Så har ännu en fredag passerat. Dagen började med en jääätte morgontrött Kerstin som vart riktigt morgonvresig eftersom jag var tvungen att väcka henne för att gå till dagis. Hon ville inte gå upp, än mindre ta av sej pyamasen, än mindre kissa, än mindre ta på sej kläder... och ja ni fattar grejjen :P Men tillslut kom vi iaf iväg kissade, påklädda och ganska glada iaf :D

Imorgon ska vi och några till mammor från Augustimammagruppen till Kaatach i Tyresö, leklandet som är där. Ska bli jättekul :)
 
 

Nyshoppade, nylekta och jättetrötta!

     Publicerat: 2012-11-08 Kl: 19:53:41 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag har vi haft en toppeneftermiddag och och Kerstin. Slutar ju egentligen 15 på torsdagar, men idag hade vi en lugn dag och jag har en hel del övertid att ta ut, så jag skippade lunchen och tog ut en timmes övertid vilket gjorde att jag gick hem redan strax efter 13, heeeelt underbart. Åkte och hämtade Kerstin och sedan åkte vi till Lindex och köpte raggsockor, vantar och en ny jacka. Blev helt kär i jackan, och hon behöver faktiskt en varm jacka, så helt onödig var den inte :) Sedan har vi varit hos Calle med familj så barnen har lekt massor :) Kom hem strax innan det vad läggdax för K, och hon somnade på direkten efter hon lagt sej.
Själv är jag något så fruktansvärt trött! Satt uppe sent i natt å gjorde klart en annons å började ju jobba 7 i morses, så det blev aldeles för lite sömn. Blir gott att lägga sej sedan :)
 
Här har ni Kerstin i nya jackan :)
 

jobbjobbjobb

     Publicerat: 2012-11-07 Kl: 23:02:25 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Kvällen stavas jobb jobb jobb...
Så det blir ingen blogg alls. Imårrn är jag tillbaka :)

Tillbaka i Sthlm

     Publicerat: 2012-11-06 Kl: 22:24:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

I morses åkte jag och Kerstin tillbaka till Sthlm. Efter en resa med endast ett kiss och lunch-stopp var vi hemma och jag vände i princip i dörrn och åkte till jobbet. Som tur var hade vi en lugn kväll, för mitt huvud näst intill sprängs av huvudvärk denna afton.
 
Kerstin var så jäkla rolig på Mc Donalds. För det första gick hon och tog ett bord medans jag beställde. Jag höll henne i famnen och hon insisterade på "släpp mej släpp mej mamma!" så jag gjorde det och hon knallade iväg, och vipps satt hon vid ett bord och tog av sej mössa och jacka och vinkade till mej hahaha! När vi åt så kom det plötsligt en latino-aktig låt på radion, då blev Kerstin så till sej att hon skuttade ner på golvet och började dansa. DANSA DANSA ropade hon och så var det Kerstin-show haha. Jag borde nästan ställt fram en mugg så vi kunde samlat in lite stålars hahaha! Sötnosen.
 

Katten e suuk, katten e i himmlen!

     Publicerat: 2012-11-05 Kl: 19:41:26 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Hej hej hallå där ute. Dagarna lunkar på i Borås och idag har jag fått nya däck på bilen, vilket var själva anledningen till denna Borås resa, egentligen, så imorgon bär det av tillbaka till Stockholm. Idag har jag och Kerstin varit i stallet hos Linda, Jenny och hästarna. Kerstin stiftade bekantskap med stallkatten och dom blev riktiga kompisar :) När vi stod ute på stallplanen kom plötsligt en annan katt gåendes. den var sååå illa tilltygad, halva ansiktet var ett föruttnat hål :( STACKARS katt! Ingen i stallet visste vems det var, och ingen hade sett den förut. Jag satte den i en bur och åkte med den till djusjukhuset här i Borås. Som jag antog var den omärkt så den fick gå till katthimmlen. Det hade den fått göra i vilket fall tror jag för det där hade aldrig gått att rädda. Lilla katten <3 Så tam och sällskapssjuk den var dessutom! Kerstin blev lite ledsen när hon förstod att katten skulle dö, men vi pratade om det och att katten var jättesjuk och nu fick det bättre i himmlen. "Katten suuk, katten till himmlen" sa hon hela bilresan hem igen <3
 
Tack till Blå Stjärnan för snabb hjälp idag :)

I Borås

     Publicerat: 2012-11-03 Kl: 19:00:42 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Jag och Kerstin är i Borås lör-tis så det bli rkansk elite skralare här på bloggen dessa dagar :) Ska byta till vinterdäck på Måndag och åker tillbaka Tisdagmorgon. Kerstin la sej tidigt idag, haha hon har tjatat å tjatat om "jag vill gå upp å sova nu" sedan vi ätit, så jajaja, hon fick väl lägga sej redan innan klockan 19 idag.
 
Hon var sååååååå duktig när vi åkte ner hit idag. Stannade bara en kortis å kissade efter 3 timmar å då hade hon sovit i nästan 2 timmar :)
 
Nu verkar hon ha somnat och jag ska gå ner till mamma å pappa vid tvn :)

BU!!

     Publicerat: 2012-11-02 Kl: 20:32:03 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Skelettdräkten på, egengjort halsband, laddar med "foffo",
Min älskade lilla snurra imorses innan vi gick till dagis <3


 
 
 

Två goa töser!

     Publicerat: 2012-11-01 Kl: 20:50:12 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarerTrasslig natt

     Publicerat: 2012-11-01 Kl: 19:31:20 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Ojojoj vad trött jag är idag! Kerstin vaknade vid halv fem i natt och var jääätteledsen! Jag frågade om hon hade drömt något och då sa hon ja. Jag var inne hos henne en stund och när hon lugnat sej gick jag pch la mej igen, men då kom hon faktiskt tassandes in till oss och då jag helst inte vill vänja henne vid det, så gick jag med henne in till henne åså låg vi tillsammans i hennes säng en stund. Då jag höll på att somna och jag skulle upp efter 45 minuter så fick Markus byta av mej, och han tvärsomnade ju brevid henne haha, så när jag gick till jobbet låg dom båda där å sov. Somsagt vill vi inte vänja henne vid att komma å sova hos oss. Jag förbjuder det SJÄLVKLART inte, men än är hon så liten och jag vill inte göra det till en vana som blir svår att bryta sedan. Men självklart ska hon få närhet och trygghet om hon är ledsen, men då kommer jag hellre in till henne. Hoppas hon sover gott hela natten idag iaf :)
 
Efter en hektisk jobbdag så mötte jag upp Linda efter jobbet åså åkte vi hem till mej. Linda, Neyra, Mille och Charlie, rättare sagt :) Vi var och hämtade Kerstin på dagis, och sedan handlade vi, och åkte hem hit. Här har tjejjerna lekt och vi har ätit soppa :)
 
Imorgon är det Halloweendisco på dagis och Kerstin ska vara utklädd till skelett. Antar att hon inte lär vara ensam om det, men det var enkelt så, och det är dessutom en pyamas så den kan hon ju fortsätta använda sedan =) Dom ska ha disco och ansiktsmålning åxå :)
 
 
Pappan och dottern innan läggdax idag <3