Trasslig natt

     Publicerat: 2012-11-01 Kl: 19:31:20 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Ojojoj vad trött jag är idag! Kerstin vaknade vid halv fem i natt och var jääätteledsen! Jag frågade om hon hade drömt något och då sa hon ja. Jag var inne hos henne en stund och när hon lugnat sej gick jag pch la mej igen, men då kom hon faktiskt tassandes in till oss och då jag helst inte vill vänja henne vid det, så gick jag med henne in till henne åså låg vi tillsammans i hennes säng en stund. Då jag höll på att somna och jag skulle upp efter 45 minuter så fick Markus byta av mej, och han tvärsomnade ju brevid henne haha, så när jag gick till jobbet låg dom båda där å sov. Somsagt vill vi inte vänja henne vid att komma å sova hos oss. Jag förbjuder det SJÄLVKLART inte, men än är hon så liten och jag vill inte göra det till en vana som blir svår att bryta sedan. Men självklart ska hon få närhet och trygghet om hon är ledsen, men då kommer jag hellre in till henne. Hoppas hon sover gott hela natten idag iaf :)
 
Efter en hektisk jobbdag så mötte jag upp Linda efter jobbet åså åkte vi hem till mej. Linda, Neyra, Mille och Charlie, rättare sagt :) Vi var och hämtade Kerstin på dagis, och sedan handlade vi, och åkte hem hit. Här har tjejjerna lekt och vi har ätit soppa :)
 
Imorgon är det Halloweendisco på dagis och Kerstin ska vara utklädd till skelett. Antar att hon inte lär vara ensam om det, men det var enkelt så, och det är dessutom en pyamas så den kan hon ju fortsätta använda sedan =) Dom ska ha disco och ansiktsmålning åxå :)
 
 
Pappan och dottern innan läggdax idag <3

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: