Mastodontvurpan med grillen!

     Publicerat: 2011-06-30 Kl: 14:36:00 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



Idag har vi haft en härlig dag i solen! Vi har läst böcker, pekat och tittat där och tittat där och förundrats över bilderna i böckerna. Kerstin har avnjutit sin lunch utomhus, som bestod ångkokt broccoli som fräst lite i smör med fiskpinnar, samt favoriten pasta.

Kerstin har åxå idag avhandlat sitt livs hittils värsta vurpa. Hon trillar ju inget längre å slår sej mycket sällan, men idag stod och och pillade på grillen (lugn! såklart inte under användning!) Hon brukar stå där och trumma å pilla. Men idag lyckades hon välta den, PANG sa det och hon flög baklänges rakt ner i stenplattorna med grillen över sej. Å där låg hon pladask på rygg klämd under en grill och hela ansiktet fullt av gammal aska. Stackarn! En hemsk, men lite dråplig syn. Allt gickbra och vi gick in sedan och tvättade av all aska och tröstade lite. Älskade snurr <3

Nu har Kerstin sovit sedan 1,5 timme tillbaka, och när hon vaknar sen ska vi åka och handla lite. Ja det var väl ungefär vår dag :)

min fina

     Publicerat: 2011-06-30 Kl: 09:58:23 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag befinner vi oss ute hela dagen, det är jättefint väder även idag. Jag är ruggigt trött men man får hålla skenet uppe för Kerstins skull, älskade lilla tös. Ha en fin dag!



Picknic i Vanadislunden

     Publicerat: 2011-06-29 Kl: 17:51:40 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har jag och Kerstin varit inne i stan och träffat Emma & Astrid, Linnea & Bonnie åså Annelie & Edvard! Vi traskade till Vanadislunden och satte oss å fikade en stund medans barnen umgicks! Bamse och Polly var åxå med. Jag träffade på flera av mina gamla dagishundar som gick på hundagiset jag jobbade på ett tag inne i stan för tre årsedan, åh va kul det var! Några av dom kände helt klart igen mej för som blev jätteglada på det där speciella "igenkännande" sättet <3 Nu är vi iaf hemma och Kerstin intar sin middag. Tack för några supermysiga timmar tjejjer!



Kerstin, Edvard och Astrid, Linnea i bakrunden :)



Kerstin, Astrid, Edvard, Bonnie å Astrids mamma Emma :)


Annelie, Kerstin, Astrid, Emma, Linnea, Edvard och Bonnie :)


Kerstin, Edvard och Astrid :)


Påväg hem <3

frukost intages

     Publicerat: 2011-06-29 Kl: 09:36:59 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Tjipp tjopp tjena tjena i värmen!
Efter en natt som inneburit knappt nån sömn alls för mej sitter vi nu och äkar frulle jag och K. Jag sänker en Nogger och ett glas cola och Kerstin äter leverpastejsmörgås och dricker juice. Idag är det riktigt fint väder och vid lunchsnåret kommer min vapendragare Annelie hit, å då ska vi bege oss in till storstan och möta lite andra augustimamas för en picknick i Vanadislunden, skitkul!!

Hörs sen :)

POOLPARTY :)

     Publicerat: 2011-06-28 Kl: 14:01:54 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Hej hej! Idag har vi varit en sväng borta hos Annelie och Edvard igen och snyltat på Eddies pool! Det var riktigt poppis hos Kerstin. Efter lite plask och lek så var det dax för lunch, och vi valde att servera en buffé med fri tillgång, otroligt rolig syn, se bilderna nedan! Här kommer en liten bildkavalkad att roa sej med. I eftermiddag blir det jobb för min del, och med mej har jag Annelies hund Titus eftersom Bamse i stundens hetta över en pastaskruv på golvet lyckades bita Titus i tassen! Så jag tänkte se över det bara där jag har en riktig rakapparat åså. Ta hand om resterna efter att Bamse för första gången i sitt liv lyckats idka blodvite på annan hund! haha.


Tjohooo plask plask!!!


Leka med bollen är kul (tyckte dock även Bamse och Polly)


Tjoho, K kastar vatten på Bamse :)


Lite soltork innan mamma vill lyfta upp en!



Matdax!


nam nam nam, smask smask nam!


*raaaaaaaaaaaap* tack för maten!

oh I'm fräsig

     Publicerat: 2011-06-27 Kl: 16:57:42 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Hej å hå! Idag har jag spenderat ett par timmar i Farsta centrum tillsammans med Annelie och Edvard. Behövde shoppa ett par kortare leggings och en vit kofta. Detta hittade jag och med hem följde även knallrosa och orange nagellack, ett par solglajjor, och såklart ett par leggings och linne till Kerstin ehm.. ja.... haha. Annelie hittade två koftor som hon med hjälp av rabattkort bara betalade 22 spänn för, haha värsta klippet. Väl hemma har jag städat lite, och betat av lite banor i Angry Birds i min 3 stars-jakt. Nu kokar jag pasta och morötter till fröken K och sedan blir det väl att invänta Markus och maten :D

Hoppas ni åxå haft en bra dag :)

Djungel-George

     Publicerat: 2011-06-27 Kl: 10:28:06 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Idag har K kommit på att man kan krypa in i jasminbusken, och där når jag henne inte!
Har fått locka ut henne, med min iphone, haha "titta Kerstin, titta vad jaaag har!"

Dagens planer:

- vara ute i solen
- möta Annelie i Farsta

:D

K goes Calippo

     Publicerat: 2011-06-26 Kl: 16:41:23 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer



Kerstin fick provsmaka pappsens glass idag! haha MINEN när hon fick det där kalla på tungan! haha. Men sedan tog det några sekunder åså hade hon hittat nya favoriten som ni ser ;) Jag skulle kunna lägga ut en film från idag där hon äter mc donaldsmat åxå, men då får väl flera av er mamas där ute fullkomligt krupp, så vi lämnar det vid calippon! ;)

Kerstin the dog!

     Publicerat: 2011-06-26 Kl: 14:32:00 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Hur mycket roliga saker jag än köper till Kerstin, så är det inget som går upp emot hundarnas rosa tuggben när det kommer till favoritrankingen av leksaker. På Kerstins topplista är hundbenen ohotad etta. Det slutar alltid med att hon sitter och tuggar på ett sånt, eller så leker hon med hundarna och har lite dragkamp om benet och hon skrattar så hon kiknar, dom är så söta! Allt som är hundarnas är roligt, ben, koppel, hundarna själva såklart och tillåmed paprika är gott, bara det serveras i hundmatskålen!



Nam nam nam nam paprika blev plötsligt gott när man hittade den i rätt skål :P


Men inget går upp emot ett tuggben som både är gott (?)...


... och roligt att leka med :D

Tillåmed sur-Polly ställer upp på lite lek ibland ;)

Söndag :)

     Publicerat: 2011-06-26 Kl: 13:03:40 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Goddagens! Här har ni oss :) Började morgonen med att gå upp före min sjusovare till dotter. Jag gick upp vid 9 och hann städa och grejja, ta ut marsvinen, innan Kerstin vaknade.

Sikken vinstlott jag dragit, när Kerstin har "sovperioder" så sover hon längre på morgonen för å få den sömn hon behöver, värsta lyxen :P När lilla K vaknat och ätit frukost, så tog jag och K en promenad med vovvarna nere vid sjön och efter det gjorde vi lite ärenden med bilen.

Nu har jag röjt ut i lite lådor i K's byrå, kan slänga en hel del skit, som tex bröstpumpen och andra prylar. Har sorterat in Kerstins alla rena kläder och inser att hon har så mycket kläder att jag knappt får igen hennes låda haha... Ändå använder man allt.
- Har ni åxå (för) mycket kläder till era barn?


As we speak kollar jag på BB-avsnitt, Kerstin leker, Markus är i Farsta å köper två kortärmade pyamasar till K och hundarna sover. Kerstin har nämligen två jättebra kortärmade pyamasar med korta ben men dom är med Liverpool tryck, altså fotbollslaget... Och det är ju en dödssynd att använda enligt Markus som är Aston Villafan, så han fick gå å köpa två nya isåfall om K inte får använda dom vi har. Så det gjorde han. Vissa saker är visst viktiga här i livet :P

Ha en fin dag!

Krullis<3

     Publicerat: 2011-06-25 Kl: 16:39:00 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer

<3<3

     Publicerat: 2011-06-25 Kl: 14:14:54 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



Kan dagen bli annat än bra när man väcks av den här synen klockan 10.15?

Lilla K tog sovmorgon dagen efter midsommar, tack K :D

ICA Maxi

     Publicerat: 2011-06-25 Kl: 13:27:57 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag har vi varit på ICA Maxi i Haninge. Edvard hade så mycket roliga böcker som Annelie hade köpt för en billig peng där så vi styrde kosan dit idag på bokjakt.

Jag botaniserade i bok-lådan och håvade in både den ena och den andra barnboken för 19:- stycket, sikket kap! Man märker ju nu att hon börjar gilla böcker och verkligen sitter och bläddrar i dom, och jag ser hellre att hon har mkt böcker än masa elektroniktjaffs som låter och blinkar. Sedan att Kerstin tycker att hundarnas tugben är roligare än allt jag köper, det får vi jobba på lite ;)


Lite blandad kompott :)


Tack K, nu kan vi äntligen parkera nästan lika nära som handikapparna!

Vår midsommar <3

     Publicerat: 2011-06-24 Kl: 21:31:14 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Nu är vi hemkomna efter en helt underbar dag! Vi har ätit tacos, hängt i soffan, varit lite ute, ätit donuts, ätit jordgubbar och jagat barn. Det är helt underbart att se Edvard och Kerstin leka med varandra, den ena är där den andra är hela tiden, river i samma låda, läser i samma bok osv, sååå kul att se! Frammåt eftermiddagen var det två gnälliga barn så Edvard tog en lur i vagnen och Kerstin somnade i Edvards säng, duktiga K, somna borta i en helt ny säng sådär. Sedan var dom som nya igen och roade sej med att dra ut allt i alla lådor i Edvards rum, samtidigt som dom fick nakenfisa å vädra sej lite, söt rumporna! Nedan finner ni åxå en bild på en besviken Kerstin när Titus inte ville leka med pipleksaken med henne haha! Tack för en suuuuperdag Annelie <3






Glad Midsommar!

     Publicerat: 2011-06-24 Kl: 11:13:35 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Midsommar intar vi i sällskap med Annelie och Edvard, samt midsommartacos!

Ha en fin dag alla där ute :)

Bild från igår :)

     Publicerat: 2011-06-24 Kl: 10:18:45 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Foton tagna av Frida!

Värmdö Djurklinik

     Publicerat: 2011-06-23 Kl: 22:45:14 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer





Idag har jag fräshat upp vår hemsida med bilderna jag tog igår!

Ta en titt vettja!

grönt? nej tack.

     Publicerat: 2011-06-23 Kl: 19:12:07 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer



Är det förprogrammerat att lixåm inte gilla grönsaker?

Här äts det först all pasta å sen köttet, och kvar blir det gröna, haha.

Min, min och mitt!

     Publicerat: 2011-06-23 Kl: 16:57:38 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har vi varit i Enköping dårå! Riley har blivit så stor och hon är så duktig som pratar så mycket och både på svenska och engelska dessutom! En riktigt bestämd dam, och för dagen riktigt snål med leksakerna haha, vad än Kerstin tog i skulle Riley ha just den och fick hon inte det bröt hon ihop. Prima 2åring, bra å vara bestämd! ;) Eftersom det är omöjligt att fota två barn med iphone inomhus utan att det bara blir suddsudd, så blir det tre små klipp istället på sötnosarna!



Rileys rum är rena leksaksparadiset :)

Riley visar prov på engelskan!

 

Min, AJAJ! NEEEEJ /hej jag är 2år och trottsig <3

Mot Enköping!

     Publicerat: 2011-06-23 Kl: 08:55:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer






Nog är vi lite lika <3

     Publicerat: 2011-06-22 Kl: 20:15:00 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer




Här kan jag äntligen se att jag nog faktiskt fått med mej rätt bebis från BB!

Fotograf-Soffi

     Publicerat: 2011-06-22 Kl: 18:05:51 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag har vi spenderat större delen av dagen ute på jobbet. Har tagit nya bilder på oss sköterskor till hemsidan. Dessutom har jag och Karin haft möte med Specific-Stefan. Kerstin var med hela tiden och höll som vanligt det glada humöret uppe.

Vi var i Farsta centrum innan vi åkte till jobbet så jag köpte sånna burk-kloss-grejjer man kan stalpa åså, så hon roade sej med dom några timmar :P Hon fick vara med på vår gruppbild åxå, iklädd en Värmdö Djurklinik-tisha haha. Eftersom Jennifer inte var där, svängde jag förbi henne efteråt å drog upp stackarn som låg och sov på soffan med sin lilla 4mån dotter Li "Hej, jag ska fota dej nu!" nyvaken :P Men hon fixade snabbt iordning sej å vi fick en riktigt fin bild. Kerstin hälsade på Li, och det är första gången Kerstin träffar en bebis, och det tyckte hon var spännande. Dessutom stiftade hon bekantskap med Jennifers hund Gaston, en stor Hovawart som Kerstin inte var det minsta rädd för, utan hon lekte med honom där på golvet :)


Kerstin gungade Li's vagn medan vi fotade, she knows how to roll it!

Mässningvacccinationen

     Publicerat: 2011-06-22 Kl: 11:14:59 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Allt gick bra! Men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. När vi kom till BVC hade Eeva just fått veta att dom har nya vaccinationsbestämmelser och dom får endast ge mässlingsvaccinet på läkares inrådan om det sker före 1års ålder.

Just på förmiddagen idag fanns ingen läkare på BVC och hon fick inte tag på nån, så vi kunde inte ge vaccinet just idag. Så istället åkte vi in till Hötorget och sån drop-in-mottagning, eftersom vi behövde det där vaccinet asap. Det gick jättebra och Kerstin grät bara precis vid sticket, duktiga tjejj! Hon fick sitt livs första klistermärke åxå. Jag passade även på att få tummen ur röva å ta TBE-vaccin, alltså vaccin mot fästingorsakad hjärnhinneinflammation =)



I väntan på sprutorna :)


Pappa var åxå med!


Livets första klistermärke, Bamse - så passande <3

Ush, vaccinationsdax :(

     Publicerat: 2011-06-22 Kl: 08:16:00 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer


Idag är det dax för Kerstin att ta vaccin mot mässlingen eftersom vi ska till Danmark i Juli. Egentligen ger man ju detta vaccin först vid 18mån ålder, men ska man utomlands innan dess ger man från 9mån ålder, innan dess har dom kvar antikroppar från mamman... Jag är inte speciellt blödig, men denna gången tycker jag synd om Kerstin. Hon blev ju helt förstörd efter 5mån vaccinationen, och grät såfort hon såg vår BVC-sköterska Eeva långt efter vaccinationen. Först vid förrförra och förra besöket på BVC som Kerstin varit glad igen... då är det dax för en ny spruta. Å i armen denna gången med, hennes lilla taniga spink-arm. Lilla älsklingen! Men det går bra, man får bara trygg och glad mamma, då är man det bästa stödet. <3

Kerstin och Adrian :)

     Publicerat: 2011-06-21 Kl: 21:46:40 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer



Hemma!

     Publicerat: 2011-06-21 Kl: 16:20:00 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


Nu är vi hemma, och nu åker jag och jobbar. Ingen rast och ingen ro! På bilden har vi Kerstin iförd en vindjacka vi fått låna av Adrian då han växt ur den, snygging!

Mot Stockholm... igen!

     Publicerat: 2011-06-21 Kl: 08:17:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Nu bär det av mot Stockholm igen, mot en fullspäckad vecka.
Dock blir det inte raka spåret utan vi stannar till hos Minna och Adrian i Ulricehamn en stund innan vi åker vidare =)

Sedan landar vi i Stockholm, och jag ska jobba. På onsdag ska Kerstin få mässlingvaccin på morgonen (vi ska till Danmark i juli) och sedan blir det några timmars jobb, då jag ska fota på kliniken samt ha möte med Stefan på Specific (foder). På torsdag blir det extra kul för då åker vi till Enköping och Frida och mitt gudbarn Riley som fyllde två år i dagarna här! Jippie!!! Och på fredag är det ju midsommar, inget spikat där men nått blir la det =)

Ha en fin dag allihopa!

Villervalla

     Publicerat: 2011-06-20 Kl: 13:56:43 | I kategori: Mamma-tankar | 1 kommentarer



Jag är bannemej spyless på alla rosetter och volanger på alla leggings som finns i affärerna! (Leggings/tights som de flesta klädaffärer visst anser vara ett exklusivt plagg endast för tjejjer...?) Så nu har jag beställt från Villervalla. Vanliga tights, super-plagg för ungar som har propellrar i baken, mjuka, smidiga och goa, helt utan krimskrams. Lite dyrare såklart, men det får det vara värt. Köpte stl 80 så kan hon ha dom både nu (förmodligen) och i sommar/efter sommaren.

Vi tittar här och vi tittar där!

     Publicerat: 2011-06-20 Kl: 11:48:05 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Det enda vi gör nu om dagarna, "titta dä" "titta dä"...
vi tittar på tavlor, hundarna, födelsemärken, i spegeln, skräp på golvet, you name it, vi tittar! Haha himla sött är det iallafall :)

Vi är just hemkomna från en promenad till affären mamma, Kerstin, vovvarna och jag. Nu ser det ut å bli regn snart så det var ju trevligt att vi fick njuta av den ensliga lilla timmen sol som bjöds idag.

Besök hos Linda

     Publicerat: 2011-06-19 Kl: 21:08:42 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Sådär liten var Kerstin sist hon hälsade på haha, och Selma var bara valpis :)

Hallåj, idag har det inte blivit mycket plitande här, men det är ju inte direkt så att orden flödar när man suttit inne en hel dag och klagat på regnet. Men på eftermiddagen var jag och Kerstin hemma hos Linda i Tosseryd och hälsade på henne, hennes hund Selma och Jenny (Lindas syster) Dom två är mina absolut bästaste vänner här i Borås och vi har känt varandra sedan vi gick i 4an respektive 5an :) Linda hade bakat bullar bland annat så det vart lite fika, mys med Selma och så har Kerstin pillat på alla pinaler i hela lägenheten såklart! Det är SÅ kul att se att Kerstin är verkligen inte rädd för hundar, Selma pussade och buffsade på henne och hon tycker bara det är kul! Nu sover lilla K och jag ska gå ner å se på TV med pappa :)

toffs-eryd

     Publicerat: 2011-06-19 Kl: 11:10:34 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Hallåj i stugorna, har ni lika bra väder som vi? Strålande sol och 25 grader varmt, underbart sommarväder! Eller vänta lite, nu modifierade jag nog sanningen en smula.. 13 grader och spöregn var det visst. Kul att man inte ens kan gå utanför dörrn :(. Så idag får vi roa oss inomhus. I eftermiddag ska jag dock åka ut till Tosseryd och hälsa på Linda en sväng, får se om Kerstin hänger med, det beror lite på vilken tid det blir, K sover ju 14-16 :)

Vi hörs!

En mysig dag :)

     Publicerat: 2011-06-18 Kl: 20:24:32 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Nya "Kerstin bara mååååste"... -Plaska i hundvattnet i trädgården...




Gunga är lika kul som vanligt ;)

fint skare va!

     Publicerat: 2011-06-18 Kl: 17:08:47 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



Idag har min pappa, Kerstins Bestefar kommit hem från London, och såklart hade han med sej lite presenter till Kerstin. Eftersom han vet att jag verkligen inte är nått fan av klänningar och lull-lull så hade han köpt ett par snickarbyxe-shorts med tillhörande blårandig body (såklart från "pojkavdelningen", för tjejjer kan visst inte ha snickarbyxor i blått i England heller *host*...), och på bröstet på byxorna är det en skitsöt hund! *gilla*. Kerstin fick åxå en stickad "nalle" som min pappa döpt till BamBam, eftersom hans favorit nalle när han var liten hette just det, och var stickad. Bam-Bam är inte köpt på vikket ställe somhelst utan på Designers Guild - fint ska're va!

Morrn morrn!

     Publicerat: 2011-06-18 Kl: 10:02:03 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



Hej hej här har ni oss!


Nu vankas promenad ner till ankorna vid Ramnasjön, hörs sen!

Ha en fin dag <3

svar:

     Publicerat: 2011-06-17 Kl: 15:57:00 | I kategori: Svar på kommentarer | 1 kommentarer




Hej Sofia!

Dom bilder som ser lita gamla och slita ut är tagna med Iphoneappen "Hipstamatic". Sedan har jag även en app i Iphonen som heter "Plastic Bullet" som man kan få lite olika utseende på bilder tagna av vanliga kameran i telefonen :)


Hipstamatic, lite olika variationer.


Plastic Bullet, två av många olika variationer som finns.

Big and pink!

     Publicerat: 2011-06-17 Kl: 13:36:45 | I kategori: Vardagsprat | 4 kommentarer

Idag var det dax för lite shopping... igen... Tänk att det alltid finns behov för ännu mer kläder i Kerstins garderob... ehm. JO! Men idag var jag på jakt efter galonbyxor så att hon kan vara med ute även när det är blött och fuktigt. Dessutom tänkte jag införskaffa ett par leggings till på H&M då dom vita jag köpte häromdagen var så himla toppen! Sitter uppe på min smala tösabit, och då är det likabra å bunkra! Såklart finns ju bara leggins på tjejjavdelningen så vi får stå ut med rosetter vid benslutet... Det går ju inte att tillverka BARNkläder utan det är ju såkallade flick- och pojkkläder som gäller och inget däremellan, Blått, grått å bilar eller ljusrosa med rysh och pysh. Galonbyxorna köpte jag på Lindex i stlk 80 och dom passar om man halar upp axelbanden så byxorna sitter under hakan på henne hehe, tog knallrosa, älskar den färgen! Vi har åxå vart på Skopunkten och köpt skor till Kerstin, små sandaler i stlk 19 av märket "Lejon". Och återigen finns ju då vamöjligheterna "pojkskor" eller "flikkskor"... "Pojkskorna" var gråa och vinröda vilket jag tyckte var fult så det fick blir dom rosa "flikkskorna". (suck...) Kerstin har idag åxå för första gången satt upp sitt långa hårsvall i toffs, bra så hon inte får sin enorma man i ögonen ;) haha.



Cheeseburgarpremiär!

     Publicerat: 2011-06-16 Kl: 16:54:26 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

Nu är vi framme i Borås sedan 1,5 timme tillbaka. Resan gick bra och smidigt bortsett från nån fartdåre som kört av vägen och stoppat upp trafiken innan Jönköping. Som vanligt stannade vi på Mc Donalds i Norrköping, och idag skippade vi barnmatsburken, och Kerstin fick en helt egen cheeseburgare, specialbeställd helt naturell och utan salt och peppar. Såg lite torrt ut för min smak haha, men Kerstin tuggade i sej 3/4 av den glad i hågen, haha så sjukt gulligt! Mammas tjejj <3 Jamenar det kan ju knappast vara sämre att äta nötkött och bröd, än tex en smörgås.








Titta dä!

     Publicerat: 2011-06-16 Kl: 09:02:00 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer


Ligger i sängen och lyssnar på Kerstins uppmaningar att "titta dä"
. Vad jag ska titta på vet jag inte, hennes lilla pekfinger pekar i lite olika riktningar. Titta dä, och "dä" blev nya flugan igår. Mest är det "dä" och peka, men ibland tillkommer "titta", gulligt, min goa tjejj!

Idag åker vi ner till Borås igen!
Vi hörs senare under dagen :)

Vår dag i bilder :)

     Publicerat: 2011-06-15 Kl: 17:30:28 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Mellan regnskurarna har vi varit ute och ätit jord ;)


På eftermiddagen kom Annelie och Eddie på en snabbvisit!


Det är så kul å se dom UMGÅS med varandra, två små BARN <3

Stortåbekymmer

     Publicerat: 2011-06-15 Kl: 17:05:00 | I kategori: Sofia-stuff | 0 kommentarer



Hey, what's wrong with you?

Asså vad är fel med min stortå? Det värker som faen, och började i måndags eftermiddag, bara sådär. Å idag är det värre än igår. Nageln är lite för kort, kan vara det som spökar men hela tån är svullen och öm som jag vet inte vad, kan knappt gå i skor alls! Nu bor tån i ett alsolspritomslag så får vi se vad som händer. Ajaj, poor me.

happy pigs!

     Publicerat: 2011-06-15 Kl: 13:54:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Bild från igår men...
Lycka i dess renaste form, två marsvin på grönbete!



Stig-Boppe
och Maj-Lis

God förmiddag!

     Publicerat: 2011-06-15 Kl: 11:17:15 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Hallåj, här har ni oss, hela gänget :) Idag blir en lugn dag. Annelie kommer en sväng sedan, men annars blir det nog bara slapping idag. Är lite små-kyligt ute så det blir nog att vara inne frtm nån promenad. Markus pappa och hans sambo är här på besök, så ikväll ska vi nog grilla. Dom är inne i stan hela dagen idag och kommer hem med Markus ikväll...

Ha en fin dag!

Rent hus!

     Publicerat: 2011-06-14 Kl: 12:48:47 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Det bådar gott inför framtiden att Kerstin ärver mitt sinne för ordning och städning! Igår hittade hon en whipe på marken som hon tvättade mej med, och idag hämtade hon en helt ny ur förpackningen på toan och kom ut till mej och torkade stolarna jag ställt ut eftersom vi får besök! :D



 

" Städa, städa varje freda' åså varje jul, det tycker jag är kuuul! "

10 månaderskoll på BVC

     Publicerat: 2011-06-14 Kl: 11:51:14 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer



Sådär ja, nu har Kerstin varit på 10månaderskollen på BVC.
Hon passerade alla test med mycket väl godkänt. Hos läkaren fick hon visa att hon kunde plocka klossar, banka dom i bordet, banka dom mot varandra, hon fick plocka kulor för att visa pincettgreppet, krypa, stå, gå runt lilla bordet i rummet och hon vinkade och sa "haj haj haj" för glatta livet. Dessutom visade hon upp sin språkliga reportoar med både bababoba mamomama mama dödödododidadado osv :)

Läkaren tyckte att Kerstin förstod mycket för sin ålder. Hon visade prov på att hon kan komandot "stilla" när hon skulle ligga på rygg, att hon kan "spott ut" och så nickar hon när man tilltalar henne haha. Sötfian! Så she passed the test! Å jag var så nervös för att hon inte klappar i händerna, för det sa sköterskan sist att man inte behövde kunna förrns på 10mån kollen haha. Men iomed att Kerstin slog klossarna mot varann så hade hon altså motoriken att klappa bara att hon inte upptäckt att klappa händer än, puh ;)

10 månader!

     Publicerat: 2011-06-14 Kl: 08:25:00 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer










Me = Uppfinnarjocke!

     Publicerat: 2011-06-13 Kl: 21:07:56 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Det är inte så lite bökigt att ta ut Stig-Boppes och Maj-Lis buröverdel varje dag, och ta in, ut osv... Så idag tänkte jag att jag tar mej en sväng till Bauhaus och köper kompostgaller, och gör en permanent utebur som kan stå ute hela dagarna, så jag bara kan ta in och ut själva marsvinen! Sagt och gjort. Och nu är den klar! Två lyckliga marsvin premiärbetar i nya residenset! Ska köpa ett extra hus åxå å ha ute så jag slipper ta ut deras dom har i buren :)






vad ska det bli av henne?

     Publicerat: 2011-06-13 Kl: 12:40:58 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer



Blivande trädgårdsmästare?

Dessutom har Kerstin idag visat prov på städ-färdigheter. Hon hittade en sån babywipe, och började torka mej på armen, såsom vi torkar henne när hon är smuttsig. När hon var nöjd med min arm, gick hon vidare och började gnugga bort smutts på marsvinens vindskydd haha, bådar gott inför framtiden!

Go morgon :)

     Publicerat: 2011-06-13 Kl: 09:58:50 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Idag har vi ingenting planerat så vi är bara ute i solen och har det skönt!

svar:

     Publicerat: 2011-06-12 Kl: 22:31:18 | I kategori: Svar på kommentarer | 0 kommentarer



HAHAHA! Ja va sjutton ska man svara på det?




För att det är bekvämt?
Jag älskar mjukisar och har alltid det när jag går hemma och dräller. Ska jag ut bland folk tar jag på mej finbyxorna, dvs jeansleggings, eller färgglada leggings ;)


jag <3 Kerstin

     Publicerat: 2011-06-12 Kl: 20:03:52 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

God kväll! Sikken bra dag jag haft. I förmiddags var vi och handlade och efter det har vi bara varit hemma, lite ute, lite inne, lite soffa lite plockande. Nu på kvällen tog vi en ganska lång tur längs vattnet och stannade till på lekplatsen en stund. Kom hem lagom till Kerstins kvällsgröt :) Markus tog lite foton:










dudido aba ba dudo?

     Publicerat: 2011-06-12 Kl: 08:53:56 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer


Även om man blir lite trött när Kerstin vaknar lite för tidigt så är det himla mysigt att ligga och lyssna på hennes prat, dodo dödö... ababa aaaaaaa... baba.. do dod do do.. dudido, abadodö dö dö dö.... äähhhh, mmm... mmmm... abab dododu dö aba.... jo, udduböbö dö... dudududoooo... Undrar vad hon pratar om? :)

Förena nytta med nöje

     Publicerat: 2011-06-11 Kl: 19:08:26 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

Nyshoppat :)

     Publicerat: 2011-06-11 Kl: 16:36:55 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Nytt till Kerstin!

Även om hennes byrå inte går att stänga av alla kläder, finns det inte mycket sommrigt.
Så det fick bli ytterligare lite linnen och annat tunnt, samt kortärmade bodys att sova i.



Nytt till MOI!

Eftersom min sommargarderob går in på fjärde året så unnade jag mej själv lite nytt.
Då jag inte ska jobba i sommar, så blir det ju att man använder lite mer kläder,
och det kan ju vara fräscht med lite nytt som man inte svettats i i 4 sommrar ;)


Edit:
Allt är köpt på H&M :)

Äntligen!!!

     Publicerat: 2011-06-11 Kl: 15:38:00 | I kategori: Bamse & Polly | 0 kommentarer



...får man BADA hur mycket man vill, säger Bamse och Polly :)

Farsta-tripp =)

     Publicerat: 2011-06-11 Kl: 14:32:52 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag på förmiddagen tog vi en promenad till Farsta. På schemat stod äta mat och köpa sommarkläder till Kerstin. Vi slog oss ner utanför mc Donalds och åt, och Kerstin åt pommes och hamburgerbröd som vanligt, samt en egen burk med mat. Mysigt! Sedan shoppade jag loss och sedan gick vi hem. Hundarna fick bada en sväng påväg till Farsta åxå, det tyckte dom var skönt i värmen. Väl hemma har Kerstin hjälpt Markus att städa uteplatsen, Marsvinen har åkt ut på gräsmattan och nu sover Kerstin och vi passar på att slappa lite. Bilder på det jag shoppat idag, kommer sen, nedan kommer lite bilder från vår tur =)








fin dag!

     Publicerat: 2011-06-10 Kl: 15:15:19 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer



Idag har vi haft en underbar dag! Vi har varit ute hela dagen, förutom precis runt lunch-snåret, då vi tog en liten paus. Våran uteplats är verkligen toppen, det är jättemycket skugga, och sol på ett ställe åt gången lixåm. Så vill man sola kan man lätt sitta i solen, men för Kerstins del innebär det att hon är mkt mer i skugga än sol även om hon krabbar runt överallt :) Tänk vad hennes värld utökas varje dag, tänk om hon bara visste vad som väntar... livet!

Nu tar vi en liten solpaus :)

     Publicerat: 2011-06-10 Kl: 12:57:09 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Underbara lilla unge!


Hela gänget ute idag!


Vackra fina bästa Bamse!


Maj-Lis och Stig-Boppe njuter av gräset :)

SOLMYS :)

     Publicerat: 2011-06-10 Kl: 10:00:13 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



Idag är vi ute hela dagen, kompade av Smurfhits och insmorda med 50!

<3<3

     Publicerat: 2011-06-09 Kl: 18:01:07 | I kategori: Kerstin | 2 kommentarer



Hittade min sötprutt ute i gräset förut hihi, hade visst glömt stänga grinden :)

Vi inspireras!

     Publicerat: 2011-06-09 Kl: 13:36:04 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer


Nya drickmuggen blev en favorit direkt!

Idag har vi varit och köpt ett parasoll till vagnen, och med hem kom även en ny drickmugg, som rymmer mer dricka än den hon har. Såg att Neyra hade en sån så vi kör på samma! Sedan efter att sett Bonnie krypa runt där hemma endast iklädd blöjja och trosor, så tog jag fram mina gamla trosor jag hade när jag var bebis (snacka om att jag var tjockare som liten haha, Kerstin är en riktig tunnis), dom passar utmärkt på Kerstin och håller ju blöjjan på plats! Tumme upp på den, toppen att ha inne nu när det är så varmt.

Underbar kväll!

     Publicerat: 2011-06-09 Kl: 11:37:30 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Igår var ju en fullspäckad toppendag minst sagt! På dagen var vi ju som ni vet hos Linda ute på Värmdö. Sedan på kvällen var det ju dax för utgång med Augustimammorna igen. Vi körde på Vapiano även denna gång, då det både är gott och ligger bra till för alla. Vi blev dock bara en liten men naggande god skara på fem personer då några föll bort pga sjukdom, sjukt barn och lite annat. Trist, men vi hade jättekul vi som var där! Eftersom Linnea var tvungen att stanna hemma med sin lilla Bonnie som var sjuk, så bestämde vi oss för att om Linnea inte kunde komma till oss fick vi komma till Linnea! Så vi köpte med oss folköl och toapapper (på Linneas önskan haha) och så styrde vi kosan mot Gärdet! Där stannade vi i 3-4 timmar och det var bara exakt hur kul och trevligt somhelst! Tänk att så många roliga och fina personer skulle få barn i just Augusti och hamna på samma forum! Helt otroligt och superkul att vi håller ihop.  Jag och Minna kom hem hit vi halv 2 och imorse åkte Minna hem. Buhu, tråkigt, men underbart att få haft henne här <3



Minna, Bonnie, Emma, Isabelle, Jag, Annelie och Linnea
Bilden är Linneas och jag har stulit den av henne ;)


Lilla sjuklingen Bonnie höll humöret uppe och ville inte lägga sej <3

en liten bad-film :)

     Publicerat: 2011-06-08 Kl: 17:26:51 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer



plask plask, sötungarna <3

På besök hos Linda och Neyra :)

     Publicerat: 2011-06-08 Kl: 16:50:09 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag har vi varit ute hos Linda och Neyra och kikat på deras nya hus! Supermysigt! Vi har hängt i deras trädgård, och Kerstin och Edvard har badat i Neyras pool :D Eddie valde först att hoppa i med kläderna på hehe. Här kommer lite bilder!


Edvard hann inte ta av sej kläderna han :D



Plast plask!


Mysigt värre!


Polly och Neyra :)


Haha, Kerstin och Eddie var lite hårdhänta för Neyras smak ;)


Edvard och Kerstin valde att leka på eget håll istället ;)


Min fina fina bad-tjejj <3

I Sthlm... med Minna!

     Publicerat: 2011-06-07 Kl: 15:41:57 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Nu är vi framme!

Mot Sthlm... med Minna!

     Publicerat: 2011-06-07 Kl: 08:39:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag bär det av tillbaka mot huvudstaden. Och idag är det extra roligt, eftersom jag ska plocka med mej Minna på vägen! Hon kommer med upp och umgås med oss Augustimammor ett par dagar, tjoho ska bli riktigt riktigt roligt! Kommer lämna henne hos Annelie medans jag jobbar, och sedan hämta henne på kvällen igen haha. Skönt att komma hem till Markus åxå, och att Kerstin får träffa sin pappi igen :) Vi hörs senare idag!


I brist på min närvaro idag, får ni roa er med detta klipp på Kerstin.
Hon har inte bråttom upp alls efter att hon sovit, hon kan roa sej en timme såhär! haha

6 år idag <3

     Publicerat: 2011-06-06 Kl: 16:25:00 | I kategori: Sofia-stuff | 2 kommentarer



Idag är det 6 år sedan som det blev jag och Markus!
Älskade fina! Tänk, tillåmed en liten Kerstin har vi nu, så nu har vi allt

Vackert!

     Publicerat: 2011-06-06 Kl: 14:21:05 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer




Var bara tvungen att fota lite blommor i mamma och pappas trädgård!

sikken grejj!

     Publicerat: 2011-06-06 Kl: 12:44:51 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



Jag kanske är efetrbliven men jag har aldrig sett en sån här mackapär förut!? Härre i min låda vilken uppfinning! Va? dela äpplen, prima snygga äpple-båtar utan kärnor! Sikket klipp! Slipper jag skära äpplen till Kerstin, och päron, woho!

SAKNAD <3

     Publicerat: 2011-06-06 Kl: 10:19:28 | I kategori: Sofia-stuff | 0 kommentarer



Älskade fina MASCOT!

Har nu tittat på bilder på FB som Sofie har där, underbart, dessa är från i vintras!

BB finalen

     Publicerat: 2011-06-05 Kl: 23:28:56 | I kategori: TV :) | 1 kommentarer



ÅRETS VINNARE AV BIG BROTHER, SIMON "BJÖRNEN" DANIELSSON

"Å det menar jag, 100%, å det står jag för, och jag ljug' int' heller"

DET ÄR DAGENS SANNING!

Vann rätt person? Nej inte enligt mej egentligen. Det stod dock mellan mina fyra favoriter på slutet. Peter, Martin, Sara och Simon, aka Björnligan. Härligt gäng härregud vad jag skrattat åt dessa människor under dessa 106 dagar! Simon har bjudit på väldigt många skratt framförallt när han botaniserat i pruttpratandets fantastiska djungel hehe... Många oförglömliga citat har kommit ur den munnen. MEN senaste månaden iaf, sjönk han i mina ögon, då han tyvärr visat sidor av sej själv som jag inte gillat, men men...

Min ordning om jag fått välja hade vart 1. Peter 2. Martin 3. Simon

Det viktigaste för mej var att inte Martin vann. Trotts att han varit min favorit hela säsongen kände jag att han är en så sjukt reko och bra kille, men han är ung, så kanske en vinst skulle få honom lite väl upp i det blå? Dock känner jag här och nu att Simon förtjänade vinsten han VILLE verkligen vinna, medans tvåan, Peter nog var lika glad dom just tvåa.

Min absoluta storfavvis var dock SARA JÖNSSON, gillade henne redan från start, även om hon slappade bort första halvan. Men hon växte med tiden ojojoj! Och hennes förhållande med Martin har ju varit hela säsongens följetong. Jag hoppas dom finner varandra även på utsidan. Det märktes tydligt hur mycket hon ändå gjorde i huset, när hon gick ut i tisdags. Hon har verkligen hållt igång killarna och utan henne blev det inte alls lika rolig stämning.

Men men, nu är det slut för i år, och mitt gamla-avsnitt-maraton, kör igång, IMORGON!

Våran dag idag :)

     Publicerat: 2011-06-05 Kl: 17:47:23 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag började vi dagen med en promenad ner till Ramnasjön, och matade fåglarna med brödrester. Antar att Kerstin kommer tycka det är jättekul att gå ner och "mata pippisarna" när hon blir lite större :) Efter det fick Kerstin stanna hemma med mamma och så åkte jag och pappa till Knalleland och handlade lite. Hade ett par rabattkuponger på Kapphal, så jag köpte två shorts till Kerstin, samt en t-shirt, en röd solhatt, och en liten"body" med bara knyten över axlarna som hon kan ha när det är riktigt riktigt varmt, och hon tex åker i vagnen i skugga. Till mej själv köpte jag ett par riktigt svala luftiga knälånga byxor och en ny bikini =) Ikväll är det dessutom final i Big Brother, dra på trissor!



K matar pippisarna med bestemor och bestefar :)


K i bestefars växthus :)

Kärt meddelande!

     Publicerat: 2011-06-05 Kl: 13:44:25 | I kategori: Sofia-stuff | 2 kommentarer

Imorses fick jag en otroligt rolig överaskning här på bloggen. Närmare bestämt ett meddelande från Sofie, som har Mascot nuförtiden. Mascot och jag hängde ihop i tio (!) år, innan jag lämnade hem honom till sina ägare för 4 år sedan. Jag saknar honom varje dag, tänker på honom ofta, och undrar hur han har det. Jag har bara hört av mej två gånger på två år, för det är så stort och känslosamt såfort jag ens tänker på att slå numret till hon som har honom. Men så, imorses, hade jag alltså ett meddelande från Sofie här på min blogg. Jag har gått i ett litet lyckorus hela dagen! Han har det bra, och jag ska nog ta mej en tur till honom i sommar, om jag pallar utan att gråta ihjäl mej hihi. Älskade MASCOT <3


Kerstins utveckling

     Publicerat: 2011-06-05 Kl: 09:24:00 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer


Tänk, nu är mitt lilla pyre snart 10 månader! Att tiden gått fort är ju tidernas understatement! Tänkte att det var på sin plats med lite uppdatering om Kerstins utveckling och annat =)


Dagsrutiner (ungefärliga tider)

09.00 Vakna (ca)
09.15 Frukost, 1port gröt
12.00 Lunch, 1 burk puré
13.50 Mellis
14.00 Sova 1-2h
17.00 Middag, hemmlagat
20.00 Kvällsmat, 1,5port gröt
20.15 Sova

Tiderna varierar lite beroende på när hon vaknat på morgonen. Jag brukar dock hålla tiderna emellan målen så lika det går, men sedan kan det ibland svänga en halvtimme åt vardera hållet beroende på när vi startat dagen med frukost :)


Sömn

Numer sover K bara en gång per dag. Det är såååå skönt! Jag tyckte att det blev svårare och svårare att få henne och somna på förmiddagen, så det var dax att ta det klivet. Jag lägger henne ca 14.00 och hon somnar själv. Ofta somnar hon på 5 minuter men det händer att hon sitter i sängen och surrar med nallarna, leker med napparna, i upp till en timme innan hon tycker det är dax att lägga sej ner och knoppa. Hon får ta den tid hon vill, det är det som är så skönt med att bara ha ett sovpass. När hon skulle sova två gånger blev jag stressad om det tog tid för henne att somna eftersom det blev ont om tid att få in ytterligare ett sovpass och ändå inte sova för sent åså. Nu kan hon somna när hon vill och sova tills hon vaknar, har ett spann på 3 timmar, då 17.00 är senast hon får vakna för att fortfarande somna lätt för kvällen. Oftast sover hon ca 14.10-15.30, ungefär :)

På kvällen lägger vi henne 20-20-15, hon somnar själv, och lätt, och sover de allra flesta nätterna utan minsta pip, och vaknar runt 9 på morgonen. Efter att jag tog bort förmiddagsvilan, har hon börjat sova lite längre på morgonen istället, hon har lixåm ställt om sej själv :)


Mat

Kerstin äter all mat nu, ja frtm det självklara då, salt å sånt. Till middag äter hon "vanlig" mat och hon äter bitar som hon får plocka själv, varvat mad mer ihopmosad mat på sked.

Till mellanmål brukar hon få turkisk yougurt med fruktpure i, eller avocado, eller något annat mummsigt. Till frukost får hon ibland en bit smörgås åxå.


Utveckling

Hon går inte ännu, men kan stå utan stöd, men vill ändå ofta hålla i sej. Hon kan gå om man håller henne i en hand, men även där vill hon efter en stund att man håller henne även i andra handen. Hon står och går längs med möbler hela dagarna och har ju armar längre än jag vet inte vad, hur långt in man än ställt saker på en bänk når hon dom hehe...

Hon säger inga direkta ord. Hon säger bla bla bla, aba aba aba. mama, dadada, vavava, bababa, och äääh äääh... Så visst säger hon "mamma" men jag tror inte att hon direkt menar mej, men det låter ju sött :)


Vikt och längd

Här har jag ingen aning. Hon vägde 8kg på 8mån kollen, skulle tippa på 8,5kg nu kanske? Hon är lång och smal. Inga byxor i stl 74 sitter uppe bara kasar ner över rumpan, men är lagom på längden. Storlek på kläder är nu enbart 74, med undantag för nått i 68...

samma lika

     Publicerat: 2011-06-04 Kl: 22:37:27 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Kerstinversion och vuxenversion av lax, potatis, ärtor och hollandaise


Sommar och sol!

     Publicerat: 2011-06-04 Kl: 13:58:54 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Jag kan inte annat än att bju på lite bilder :) Vi sitter ute i det fina vädret, eller nä, sitter gör jag inte, jag springer efter Kerstin i sann mamma-anda "nej inte äta den blomman!" "akta den nu Kerstin" "Inte däääär Kerstin ajaj!" Man lär iallafall få en solbränd rygg denna sommaren ;D


jobbelijobb

     Publicerat: 2011-06-03 Kl: 20:56:55 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Idag har vi varit ute hela dagen i det fina vädret :)
På kvällen har jag jobbat lite med en grejj till jobbet.
NU ska jag joina pappa framför Tv'n:)

Svar:

     Publicerat: 2011-06-03 Kl: 13:52:06 | I kategori: Svar på kommentarer | 0 kommentarer



HAHA jo! Jag känner redan lite nervositet, som om jag ska kasta mej ut från hemmets trygga vrå efter 105 dagar :D Tur det är sommar, så att det finns mycket att göra haha. Markus blir nog glad att få mej tillbaka i tillvaron åxå ;)

Idag är vi ute!

     Publicerat: 2011-06-03 Kl: 13:11:19 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Hoppas inte att ni sitter inne idag! Ut i det fina vädret!!! :)


Ål-in and proud!

     Publicerat: 2011-06-03 Kl: 04:03:45 | I kategori: TV :) | 1 kommentarer



Jag är ju ett stort Big Brother-fan. Inget jag sticker under stolen med. Jag har sett varenda minut av denna säsongen, gått all-in, röstat och hängt dygnet runt på AOTV's BB-forum. Sålt min själ lixåm.. Snart är det slut, 5 juni går finalen av stapeln. Då kan jag checka ut och återgå til det normala. Konstaterade just att jag sedan BB's start i mitten på februari, skrivit dryga 6200 inlägg i forumet :D haha!

Nya bilen!

     Publicerat: 2011-06-02 Kl: 16:14:00 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

...tyvärr inte min hehe...

Min Skoda som mamma tog över han bytts ut mot en sprillans ny KIA Sportage.




Kerstin provkör lite, det ska börjas i tid.

Bajs va're här!

     Publicerat: 2011-06-02 Kl: 13:03:58 | I kategori: Mamma-tankar | 1 kommentarer



Idag fick Kerstin smaka blåbär för första gången. Hon får alltid katrinplommon efter maten, rent slentrianmässigt nuförtiden egentligen... För när hon var mindre åt hon det för att hon var så förbannat hård i magen. Nu har hon inte det problemet längre, så jag tänkte avveckla katrinplommon och endast ta till det när nöden kallar så att säga. Så idag fick hon lite blåbär! Det ska ju dessutom göra att skiten inte luktar så förbannat höstmustigt. Och det stoppar upp lite snarare än att ge ännu mer skjutts. Eftersom jag i det närmsta blir förbannad och provocerad numer när det luktar skit så känner jag att om vi kan dra ner stinkblöjjorna från 4-5 per dag till 2-3 så vore jag fan lycklig! Jag hatar bajsblöjjor! Å det KAN ju vara så att katrinplommonen ger mej ett par extra bonus blöjjor per dag, vem vet, så nu testar vi denna varianten istället.

Dock tillkommer ju ett nytt problem... Hur får man rent ungen runt munnen? Fast hellre ett barn som ser ut att lida av kronisk syrebrist med sina blåa läppar, än bonus-bajsblöjjor.

God morgon!

     Publicerat: 2011-06-02 Kl: 11:54:39 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Kerstin med mormor och bestefar :)

Änsålänge har dagen bjudit på en härlig promenad. Kerstin har för första gången varit med och matat ankorna i Ramnaparken :) Nu ska jag och pappa ut å handla, köra deras sprillans nya bil! Tjoho, fy fan va snygg den är :D

K <3 Borås

     Publicerat: 2011-06-01 Kl: 17:51:00 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer



Så här glad är Kerstin över att vara hos mormor och bestefar!

On the road

     Publicerat: 2011-06-01 Kl: 16:48:25 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Resan gick bra. Fy fasen vad kul det är att köra långt nu när Kerstin är såpass stor. Det är så himla mysigt att stanna på Donken och äta. Hon sitter där i sin stol och äter sin lilla mat lixåm haha... Hon brukar få bröd från min hamburgare och även osaltade pommes, ett par stycken, det gillar hon. Idag fick hon äpplen från Happy meal åxå, samt att hon åt en burk av sin egen mat. Duktig tjejj.

Det var dock riktigt gnälligt sista timmen i bilen, hon verkar bli uttråkad. Dock låter jag henne faktiskt vara.. Jag vill inte vänja henne vid att jag ska serva henne med tex leksaker åsånt när hon börjar tröttna, utan vill att hon lär sej att i bilen kan det bli tråkigt efter ett tag å då får man antingen sova, eller helt enkelt sitta och fundera på livet :) Det är ju en sak sen när hon blir så stor att hon kan sitta å rita åså.. Men jag tror att om jag börjar ge henne saker att leka med där bak så kommer hon "kräva" det ganska snart... Så nej... inget sånt. Jag kör så mkt själv med henne så hon får bara vänja sej vid lite tristess ibland helt enkelt...



Kerstin skiner upp som en sol när hon ser hundarna <3


Nom nom nom med pommes och äpple :)

Nu bär det av söderut!

     Publicerat: 2011-06-01 Kl: 09:12:15 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Om en liten stund åker jag, Kerstin och vovvarna till Borås och stannar där i en vecka
. Det ska bli underbart! Och på hemvägen stannar jag till i Ulricehamn och plockar upp Minna och tar med henne upp till Sthlm så hon får träffa sthlms-gänget :D Jippie!!

Vi hörs i eftermiddag!