En liten uppdatering

     Publicerat: 2013-06-15 Kl: 17:47:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Hej hej! Ojoj, det går längre och längre mellan inläggen, och jag känner att snart kommer jag lägga min blogg på hyllan. det har varit jättekul att blogga, men dels blir Kerstin större och blir mer och mer en egen individ, och dels finns inte riktigt tiden att uppdatera bloggen som förr. Man jobbar lixåm mest. Snart kommer sommaren och då är vi i stugan fyra veckor. Men som ni vet finns jag på instagram och vill man följa Kerstin upptåg och roliga konversationer, och framsteg här i livet, kan ni bara adda mej där som soffilina - vilket jag åxå skrivit förut :) Hej sålänge!
 
 
 

Toppendag!!

     Publicerat: 2013-06-06 Kl: 23:36:20 | I kategori: | 0 kommentarer

Härligt med ledig dag mitt i veckan! Förutom det faktum att det varit en helt fantastisk dag med sol och värme har jag och Markus firat 8år idag. Eller firat var väl att ta i, men vi åt lunch på Delselius uteservering med utsikt över Grisslinge havsbad ute på Värmdö innan vi senare åkte vidare mot stallet och Fia :)

Idag har Kerstin fått riktig kläm på hur hon stannar hästen och hur hon får henne att gå frammåt. Hon har åxå lärt sej att stå upp i stigbyglarna när hon "hoppar" över bommarna :) Sååååå duktig!!!!!

Igår var det gårdsfest på dagis och Kerstin hade en jättefin ansiktsmålning när jag kom dit :)

Här är lite bilder från igår och idag :)

.