snart bio!

     Publicerat: 2009-07-31 Kl: 20:33:33 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

0-635847e510f16764a24e30c5e9093b59.png

Kolla varifrån!

snart bio!

missär. Jag ska åka tunnelbana.

     Publicerat: 2009-07-31 Kl: 18:27:44 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

0-548352d6d3930b285dad5e6f093cc242.png

Kolla varifrån!

missär. Jag ska åka tunnelbana.

snopp på dej

     Publicerat: 2009-07-31 Kl: 16:24:14 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

freeeeeeeeeedag, yey. gud va skönt. slutade fyra idag, men iomed att det blev 30min övertid igår plus att jag bara fick 10min av min 30min rast så gick jag halv fyra idag. riktigt skönt, speciellt en fredag =)
idag har det varit ett mer behagligt tempo på jobbet. skönt! nu ska jag vila en stund, och sedan ska jag och vovvarna ut på en ordentlig promenad. dom ska ju vara själva sedan hela kvällen ååhh mitt hjärta svider, men det är verkligen inte ofta dom är själva 5-6 timmar i sträck, några ggr få per år kanske. ush. men men, för jag och markus ska ut å äta å sedan ska vi på bio och se "sommaren med göran" den verkar rolig! jag skriver lite mer senare under kvällen :)
hej hej!

vad jag har på huvudet? det är markus fina maskerad-hjälm. fin va?

ja ä int bitter

     Publicerat: 2009-07-30 Kl: 22:29:46 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

åååhhh jävla skit piss rööv. ja e svintrött. urk. jobbade kvällen idag och eftermiddagen var så hysteriskt så jag blev helt slut i huvudet. kvällen rätt lugn hann städa å grejja på ställen som inte sett en trasa de senaste stress-veckorna. dock är ju dilemmat när jag jobbar med anna på kvällen att hon har ingen nyckel. å då ja behöver min nyckel imårrnbitti, börjat sju så får jag snällt vänta tills hon e klar med allt skrivande. såå, idag blev hon närmare 21.30 innan jag kom iväg. surt. men men. förväntade mej att jag skulle ha en sallad ståendes hemma å vänta på mej då jag förstått det som att markus lovat att fixa det åt mej. men nähäpp. markus och joppe hade grillat så han hade inte köppte nån sallad. så nu skiter jag i å äta för ja orkar fan inte gå upp å köpa. dessutom sitter dom och syr och jag vill bara sooooooova. men tänker inte vara en surkärring än på en stund, men hoppas dom är klara snart. hade velat bju på en kul bild på dom men jag orkar inte ens ta en bild. en annan dag. urk. nu ska ja sova. ska va på jobbet 7 igen . fy fan.
hej

är det mor och dotter?

     Publicerat: 2009-07-30 Kl: 13:30:45 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

... jag vet inte hur många gånger jag fått den frågan, om polly och bamse. nu var det jättelängesedan, vilket nog hör ihop med att jag inte rör mej lika mycket bland folk nu när jag kör egen bil ;) nåväl. idag fick jag dock frågan igen, när vi var ute nu på promenaden. "är det mor och dotter?" NEJ för helvete tänker jag, men lägger på ett leende och svarar "nej, dom är inte släkt alls" och går vidare. jag förstår inte varför dom skulle vara det? bara för att det är samma ras, hur stor chans är det att dom är mor och dotter? och varför just mor och dotter? varför inte far och dotter? far och son? nej, mor och dotter är visst det som ligger närmst till hands när man ser polly och bamse.  ok, polly är rätt liten och många tror att hon är en valp, men bamse ser ju inte direkt ut som en tik? han är ju rätt stor och krallig lixåm. idag stod han dessutom och pissa på en buske med benet upp när kärringen frågade. jag minns en gång när jag åkte till brommaplan, skulle ut till stallet, då fick jag den frågan "är det mor och dotter" åtta ggr under den sträckan. ja va fan ska man säga. ett tag var det så många som frågade hela tiden att hag funderade på att trycka upp t-shirts till dem med texten "nej vi är inte mor och dotter.. och, ja, vi är jack russells"...

nåväl.. nu ska jag bara power-slappa en kortis och sedan ska jag dra mej mot jobbet. jobb jobb, gör man nått annat än jobbar?
hejsålång!

Mumms!

     Publicerat: 2009-07-30 Kl: 12:29:14 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

-f310e86e670943a6b6a8ee1bbbf705e.png

Kolla varifrån!

Mumms!

tjabba!

     Publicerat: 2009-07-30 Kl: 11:20:45 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

gud vad skönt med sovmorgon! speciellt eftersom det var omöjligt att somna med ljudet av en gammal symaskin ekandes mellan väggarna :S dock måste jag ha somnat ifrån det efter nåra timmar för jag vaknade plötsligt och då låg markus och sov/snarkade brevid mej, och joppe han hade somnat i soffan. stackaren, i vår hundhåriga soffa, och markus var ju ingen gentleman direkt och la dit nått lakan "han slockande ju bara". hehe nåja. en roller löser allt. men jag måste säga att dom sytt jäkligt bra haha. jag inväntade att få se joppe prova den rosa sparkdräkten pch bannemej den passade perfekt haha, rena turen. dom ska fortsätta i kväll. å jag börjar ju bara jobba 7 på fredagmorgon så det känns ju lovande. :/
nu ska jag iaf pallarna mej upp. måste knalla iväg å köpa nått att äta hmhm. kanske blir en promme till farsta och en french hotdog det var längesen!
hejsålång!


work goes by

     Publicerat: 2009-07-29 Kl: 22:03:39 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


markus är nöjd med sitt avancerade jobb, klippa skumgummi... ;)


joppe får dra det tunga lasset. observera den egensydda nåldynan :P

sy sy sy

     Publicerat: 2009-07-29 Kl: 20:41:42 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

ja va ska man säga? ska vi nåla? inte nåla? klippa bara! nej, vi lägger det dubbelvikt?
spänningen är olidlig ;)

hej hej!

     Publicerat: 2009-07-29 Kl: 18:33:51 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jaa, ytterligare en dag går mot sitt slut. jobbade 8-17 idag och det har varit full rulle. det är verkligen fullt ös på kliniken just nu, varenda dag! får man igen för att man gnällt över att det vart för lugnt hehe. men även om man stressar häcken av sej ibland är det ändå roligare med lite för mycket att göra än lite för lite. det är ju såklart kul att det går bra för kliniken åxå!
sitter just nu och äter kladdkaka från igår, och tittar på min dammsugarrobot som åker runt och gör fint. tyvärr har vi inte använt den på jänge, då den ibland fastnar under sängen.. stålstommen i sängramen är i en dumm höjd, och det enda som behövs för att avhjälpa detta är att höjja den, men det får vi aldrig gjort. suck.. får inte tummen ur. men nu tänkte jag ändå börja använda roboten lite mer igen. det är trotts allt väldigt rent och fint varenda dag när den vimsat runt en sväng!
väntar även på att markus och joppe ska komma hem. dom är ute och handlar prylar som dom ska sy maskerad-dräkter av, till nån fest i helgen. dom ska vara utklädda till dessa seriösa individer. mmm.. moget hehe. men rätt kul. så nu surrade dom runt efter hjälm och annat konstigt, och skulle även bege sej och köpa en dildo. två killar går å köper en dildo. jo det blir fint det. hehe. ska ju bli minst sagt underhållande att beskåda deras jobb sedan när dom ska sy dessa kostymer. ;) nåväl... jag återkommer senare ikväll med mer info om det!

frstn visst är dom söta min rått-töser på bilden? ljus bild, men dom är för goa sally och katten <3old lady

     Publicerat: 2009-07-28 Kl: 22:45:09 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jaha, då var denna dagen till ända! tackvare facebook har jag fått massa grattulationer hehe, så så många har aldrig "kommit ihåg" min födelsedag :P. fick ett jätte sött mms av riley som grattade sin gudmor <3, gulle!
på jobbet kom dom åxå ihåg mej, fick en suuupergod och fin tårta! dock hann vi aldrig sätta oss och äta tillsammans, har vart fullständig kaos på jobbet heeela dagen puh. jag hann sätta mej först vid min rast, och satt där på egen hand och åt min tårta "grattis mej själv på födelsedagen" haha.
nu när jag kom hem hade markus lagat suuupergod mat. hemmagjoda hamburgare, med hemmagjoda pommes, och god mögeloströra. fick en jättegullig akvarell-teckning, och en present, en GPS! det kan man ju säga att jag behöver. kommer ihåg att min körskolelärare sa det till mej tidigt i min köra-bil-karriär, att jag verkade vara en som behövde en gps i framtiden:P så den ska jag inviga imårrn! fick god kladdkaka åxå med två små ljus <3 ja han kan när han vill min älskling! nu ska jag gå å sova. dax för ny arbetsdag igen imårrn.

   
     tårta x2 :)

frstn... somsagt har det varit full rulle på jobbet idag. fullkommligt kastades in i kaoset när jag började på eftermiddagen hehe. och det har vart fullt upp heeela kvällen för mej med, då jag vart ensam. hade en liten chihuahua som jag skulle ta blodprov på... och oturligt nog visade det sej vara en omöjlig uppgift. jag har aldrig vart med om att man inte får ut nå blod, men det var stopp. det droppade så sakta så det koagulerade i nålen. stack i båda frambenen och fick bara ihop ett par droppar.. tittade uppgivet på rören som stod uppradade brevid mej. tomma. och skulle fyllas. provade bakben utan nån lycka. tackvare att anna var kvar, lyckade vi iaf suga ut blod från en ven i halsen. kul, har jag aldrig vart med och gjort förut. så vi fick iaf ihop det där blodet tillslut. riktigt tålmodog liten vovve som inte sa ett pip! utöver det kikade jag när karin obducerade en liten 2-3dygn gammal valp. tänk, såå liten, men allt där i är klart, små njurar, tarmar. allt är klart. bara pyttelitet! farsinerande.
nej nu måste jag sova!!!tårta på jobbet, får fira mej själ

     Publicerat: 2009-07-28 Kl: 16:31:50 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

6717db77c079a7c6b2c2b2e7474b34c1.png

Kolla varifrån!

tårta på jobbet, får fira mej själv haha alla har fullt upp :-P

födelsedagen goes on

     Publicerat: 2009-07-28 Kl: 13:11:21 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

Ens födelsedag borde hela klart vara en röd dag! om vi ska ha röd dag när jesus föddes, en gubbe vi inte ens känner eller fan vet om han ens funnits. men ens egna födelsedag är fan ingen röd dag. var finns logiken i det resonemanget? ja ja... här händer det grejjer! (not) wohoo, sikken partydag! har tillåmed värmt upp min gammla pizza i ugnen och druckit lite halvavslagen pepsi till det. inte illa pinkat dessutom regnar det och snart ska jag till jobbet! woho! i kväll blir det lite mer födelsedagsstämning, när det blir god mat åså :) dessutom är det ett år sedan idag, som jag och markus förlovade oss <3grattis mejsjäv!

     Publicerat: 2009-07-28 Kl: 10:17:42 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer


Grattis mej själv på födelsedagen!

Vaknade just. underbart med sovmogron asså. det är en bra födelsedagspresent bara det. börjar halv tre idag. sedan hoppas jag min älskling  har lagat got mat åt mej när jag kommer hem. och så vll jag ha en gps. nu ska jag gå ut på prommenad!!

saknar er!

     Publicerat: 2009-07-27 Kl: 22:17:15 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

kärlek

     Publicerat: 2009-07-27 Kl: 21:52:24 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hellu!

     Publicerat: 2009-07-27 Kl: 17:37:27 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

hejsan! då var måndagen avklarad. har vart en bra dag! full rulle, hela dagen, precis som det ska vara tycker jag :) började 7 så slutade 4 och det är så himmla skönt. markus har kommit hem från finland så nu är hela familjen samlad här hemma igen :) ingen av oss orkade laga nån mat så vi köppte pizza. urk. åt 1/3, ush. den där kan jag ha tre måltider tror jag. känner mej riktigt trött. funderar på att sova en halvtimme eller något. eller om vi ser en film jag och älsklingen :) får återkomma sen!
hej hej!

en dej katter är för söta!

     Publicerat: 2009-07-27 Kl: 08:51:20 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

14c96ede9f1d1b0052be48d7766a71f9.png

Kolla varifrån!

en dej katter är för söta!

god morgon! Har just varit ute på

     Publicerat: 2009-07-27 Kl: 06:59:59 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

296486a75f809e0fe4d15bcf2989c65a.png

Kolla varifrån!

god morgon! Har just varit ute på en skön promenad i morgonsolen, riktigt gött! Nu ska jag börja jobba. Ha en bra dag :-)

dax att sova. igen.

     Publicerat: 2009-07-26 Kl: 21:49:32 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

tycker inte man gör nått annat än att gå å lägga sej? å går upp.. åker till jobbet... dag ut och dag in. denna helgen rusade iväg, minst sagt... å börjar sju imorgon så måste lägga mej tidigt. tar nämligen sådär 3-4 timmar innan jag somnar varenda eviga natt. ibland ännu mer. så dax att påbörja det hela vid denna tidpunkten. passa på att njuta sista dagen med hela sängen för sej själv :P hehehe... så, får skriva nått mer matnyttigt imårrn. får se vad dagen har att bjuda på! här är några random bilder från helgen!


man måste säga att naturen är farsinerande, hur kan en sådan här blomma skapas?


tant dixie <3 över 13,5år, och pigg som en mört!


<3


dax för hemfärd :(

god natt alles!

hemma igen

     Publicerat: 2009-07-26 Kl: 19:32:56 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

åh härregud dikken mardrömmsfärd! eller nja. men det var supermycket trafik, och mellan ulricehamn och jönköping kunde jag bara köra i 40-50km/h pga att det var sådant sjuukt oväder! man såg inte bilen framför knappt pga regnet. det var typ 10cm vatten på vägen :/ men det lättade upp efter  jönköping iaf. tur det.
idag när jag körde hem, hade jag bestämmt ej för att köra så "snällt" som möjligt för att se hur det gjorde skillnad på bränsleförbrukningen. åh my ja. det gjorde det! när jag körde ner låg jag i typ 120 nästan hela vägen, bilen drog då kollosala 0,75l/mil! men nu körde jag i ca 100km/h, och bilen drog i snitt 5,0l/mil. satan sikken skillnad. därimot gör det inte så mycket på tiden det tar att åka. så egentligen tjänar man knappt på att pressa på hela vägen... tog 4h 45m idag, men då körde man ju myrfart åxå några mil där i början i ovädret. igår körde jag på exakt 4h. så man kanske ska börja köra lite saktare :P bra för plånboken!
nu ska jag gå ner till affären och köpa lite mat till kvällen!
höres!

hej hej!

     Publicerat: 2009-07-26 Kl: 12:16:40 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

då var det redan söndag och om ett tag ska jag bege mej de 40 milen tillbaka igen... suck. snabbvisit. insåg när jag tankade nu, att min bil kämpar på rätt bra på motorvägen, och drar en hel del bensin när jag kör 120 i 25-30 mil. min bil har ju en liten pluttmotor så den trivs bäst i sådär 70-100 :P men men. även om jag kär sådär så är kostnaderna för att åka t.o.r borås-sthlm flera hundra mindre än med tåget, å det är huvudsaken. när ja kör till jobet åså drar bilen inte ens 0,5l per mil, den sträckan gillar den ;) men ska köra lite lugnare upp idag tänkte jag. har ingen som väntar på mej ändå. så kan ta en söndagstur haha å vara den som folk stör sej på "men vafaaan det är 120 här förihelvete köööör!" haha... nu ska jag gå ner till köket och hjälpa mamma med maten. vi ska äta supergod räksallad! sedan beger jag mej hemmåt frammåt eftermiddagen. frstn kollade jag på wallander-kuriren igår, och den var riktigt bra faktiskt, sevärd!

god natt :)

     Publicerat: 2009-07-25 Kl: 21:29:24 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

tjabba!

     Publicerat: 2009-07-25 Kl: 16:55:15 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

oh lord vad mätt jag är! har ätit kött med pommes, sparris och vitlökssmör å sånt gött. mumms! underbart att vara här hemma. i love it. synd att det blir sånna korta visiter.. suck... men så är det när man valt att bosätta sej i sthlm hundra mil hemmifrån... bajs.
det ösregnar, ovanligt här i borås. not. så ska lägga mej och kolla på den nya wallanderfilmen, kuriren. dom brukar ju va bra, sådär lagom bra lixåm, underhållande för stunden iaf :) höres!

hej hopp!

     Publicerat: 2009-07-25 Kl: 11:55:12 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu är vi framme. eller ja vi var framme klockan 09.16, exakt 4 timmar från start. exakt. yes. jag gillar perfektion :D knappt en bil på vägarna heller. riktigt skönt. inte alls så dummt att åka så tidigt faktiskt! nu har vi vart på promenad och så har vi varit och handlat, och nu ska jag göra precis ingenting fram tills imårrn. frtm att äta gott då :D
nu ska jag gå ut i trädgården och bara vara!
hej hej!

snart framme!

     Publicerat: 2009-07-25 Kl: 09:12:34 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

0-525ec9b39504071cc390baa204bb8abf.png

Kolla varifrån!

snart framme!

nu drar vi! :)

     Publicerat: 2009-07-25 Kl: 05:10:24 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


god morning! nu åker vi till borås :)

nu ska vi sova

     Publicerat: 2009-07-24 Kl: 21:41:07 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


ja nu har jag dock hamnat utanför min tidsram jag planerat innom. hade satt sovtid till 20.30. ajja bajja, hur var det med självdiciplinen! hehe. äh. nåja, nu ska jag försöka sova iaf. så ska jag studdsa upp imårrn vid 5snåret och rasta hundar, packa i bilen, mata smådjuren å sen dra mej söder ut. ja det lär ju inte va speciellt trångt på vägarna vid den tiden :P over and out!pust och stön

     Publicerat: 2009-07-24 Kl: 19:40:08 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


här sitter jag och ska just avnjuta favvomackan. serranoskinka med mögelost. mumms! har städat, packat, vart på långpromenad och grejjat. nu blirre mat. sedan ska ja försöka sova tidigt. drar till borås imårrn bitti, runt 5-6 tiden. eeearly shit! :) orkade inte åka idag efter jobbet. att köra 40mil dödstrött efter en arbetsdag, kändes inge kul, så det får bli tidig morgon istället. markus har åkt till sin släkt i finland och sitter just nu på flygplatsen i helsingfors och väntar på att bli hämtad. nåväl.. ska knapra  mej min goooda macka nu!

lunch och 5kr pepsi is the shit! G

     Publicerat: 2009-07-24 Kl: 12:56:04 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

791e594c5c155dbae90f1c5ce0071c02.png

Kolla varifrån!

lunch och 5kr pepsi is the shit! Grisrosa ansikte dagen till ära!

sötnosar! Alla sover utom jag.

     Publicerat: 2009-07-24 Kl: 00:22:42 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

64b6c36557832d2dd266937887cb2eb2.png

Kolla varifrån!

sötnosar! Alla sover utom jag.

den biologiska klockan

     Publicerat: 2009-07-23 Kl: 23:37:56 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

min kära älskling är för söt. idag hade han varit och hämtat ut ett paket på posten. ett paket med bebiskläder. haha åh. markus syster ska ju ha barn i höst, och han hade köppt en body till denna bebben och en till våran kommande bebis. nej jag är inte gravid, men nååångång kommer man väl skaffa barn och då kan den ha den där söta bodyn :) ja han är för gullig. riktigt sött. ja det är väl bara att inse, markus biologiska klocka is ticking haha, han vill bli pappa han! ;) jag inväntar frida och riley ett tag till. så får jag utvärdera senare :P


just de... jag skulle sova.. ehm.. gonatt!

goder afton!

     Publicerat: 2009-07-23 Kl: 22:27:40 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

oh my vad trött jag är. har vart en bra jobbkväll dock! något att göra hela tiden, men inte stressigt. det tycker jag är perfekt, man har tid med patienterna ordentligt utan att det blir dötid. nu när jag kom hem hade markus lagat jättegod moussaka-liknande grejj i ugnen, och nu måste jag sova. är så fruktansvärt trött och det värker i ena käken/kinden/örat/ögat och jag vetti fan vad det är. har tagit alvedon och hoppas verkligen det är borta imårrn :/ börjar 8 imårrn, så det är bara att somna åså på't igen ba'!
sov gott!!

nu har vi rast!

     Publicerat: 2009-07-23 Kl: 16:34:46 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

0e8ec48b6dffc0be25b5dc32b1660db8.png

Kolla varifrån!

nu har vi rast!

jobb

     Publicerat: 2009-07-23 Kl: 13:46:38 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu drar jag till jobbet! hoppas på en fullbokad med lugn kväll!

risig men vid gott mod

     Publicerat: 2009-07-23 Kl: 12:14:26 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

känner mej lite konstig idag. ush. jag vill inte säga att jag är yr, men jag är lite vimmelkantig, lixåm konstig i huvudet. ögonen känns konstiga åxå blir jag trött utan att jag knappt ansträngt mej. känner mej dock på rätt bra humör, tror det beror på att min bil är sååå fin. så skönt att gå förbi den utanför huset nu, utan att få superångest över att den är skadad! den ser ju som ny ut :D
hade ju tänkt gå till farsta, men vi skippade det. kändes som det skulle börja regna och mycket riktigt. så vi tar bilen dit nu istället. gör lite ärenden. sedan hem och slappa lite. käka, och ja sen blir det jobb!
hej på en stund!

nej jag är inte avis alls.

     Publicerat: 2009-07-23 Kl: 10:43:05 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

hellu. vaknade klockan tio idag av att klockan ringde. härregud. sålänge sover jag aaaaldrid i sträck! men jag har kännt mej supertrött de senaste så kroppen behöver visst sova märker jag :S gick in på facebook och möttes av nedanstående härliga bild. min kompis jenni, som jag lärde känna när jag bodde i falun, har ju numer bosatt sej på bali efter att ha varit nere där flera ggr i långa perioder. jobbar i nått stall där. ser ju inte alls helt underbart ut. man får sej en tankeställare. man bor här i kalla sverige, gnäller över regn och rusk, kalla sommrar, varma vintrar osvosv... det finns paradis på jorden, och jenni valde att bosätta sej där. jag önskar att jag var lika modig! bilden snodde jag från fejjan, hopas inte jenni tar illa upp, bilden är verkligen helt otrolig iaf!!!nu ska jag snart kliva upp. åså ska jag nog gå till farsta och köpa en körv... ta en sväng till apoteket och kanske även knalla in till 3, se om jag kanske ska förnya abonemanget, är sugen på en ny lur.
hejsålång!

klassiker

     Publicerat: 2009-07-22 Kl: 22:11:11 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


vem här inne tycker morötter är tradigt?

nacka tur å retur

     Publicerat: 2009-07-22 Kl: 21:06:11 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu har vi kommit hem efter att ha varit hemma hos karin! markus har haft möte med fredrik och karin angående vår nya hemsida. vi fikade lite först ute på altanen, sedan när dom skulle gå in och ha "möte", tog jag vovvarna på en promenad. karin och karins man är pedanta, ja jag skulle våga dra till med sjukligt pedanta. polly och bamse fick inte gå in haha, gud bevaremejväl om man får ett hundhår på golvet! katastroooof. bamse som gladerligen sprang in för att hälsa utan att jag hann med å hindra honom, och innifrån hör jag "neej bamse neej, uuut uuuut!" hahhaha, som om man släppt in en stor blöt  st bernadshund som just rullat i bajs, och som just hoppat upp i deras vita soffa för att gnussa in skiten haha. åså va det bara bamse som tog en sväng på parkettgolvet. ja, va ska man säga. karin är underbar, men den där pedanta sidan som hon och hennes man erhåller är lite utanför det normala :P. inte för att jag hade velat sitta och lyssna på deras möta ändå, så en promenad passade fint!
gick ner till ett nytt område som byggs där i nacka, marinstaden heter det. det är massa små hus som flyter på vattnet. jättefina, och gulliga! där skulle man bo! :) vi käkade på mc donalds på hemvägen, för ovanlighetens skull, och nu har jag just städat åt marsvinen och råttorna, tvättat håret, och ja, nu sitter jag här. ska snart lägga mej å sova tänkte jag. är trött. här kommer ett par bilder där ifrån marinstaden!

man ser ett par av husen där nedanför, allt är ju inte färdigbyggt än.


hur gulligt på en skala? gud, mitt drömhus asså!


min mobil fick fnatt och lyckades skapa denna bilden. skummt. men coolt!


da daaaaa!

     Publicerat: 2009-07-22 Kl: 17:16:48 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

wioho! nu har jag vart och hämtat bilen på lackeringen! det blev superbra, ja man ser verkligen inte att det varit någon skada där. puh! härligt. det var det värt! dock tog det sin stund att komm dit. härregud. jag tänkte att jag skulle köra av från värmdöleden, alltså komma från andra hållet, där till hammarby sjöstad. haha. mmm.. hittade jag? nä. vet inte hur jag tänkte asså. klart jag inte skulle hitta. jag cirklade runt där bland enkelriktat, spårvagnar och smågator helt i tomma intet. som om det inte vore nog att vara vilse hade jag knappt nån bensin kvar i tanken! mätarn låg å vilade på tom tank. härregud sikken jävla stress. ringde markus som tillslut kunde guida mej rätt. puh. jösses sikken pärs! nu är jag iaf hemma, men ska aldeles strax åka igen, för ska somsagt hämta markus åså ska vi till karin. hörs sen!!!


före


efter!
(det är ltie silvrigt damm som ligger på listen bara)jobbelijobb

     Publicerat: 2009-07-22 Kl: 12:22:18 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jaha då hade man lunch igen. har ätit min goda pizza från igår, var duktig nog att bara äta halva igår, så hade jag halva idag! ekonomiskt och till viss del nyttigt, iaf om man jämför med att smälla i sej hela på en gång :P har just varit nere i centrum och köppt spån till mina stackars vanvårdade marsvin, som borde fått städat för några dagar sedan, men så har spånet vart slut i affärn och ja, där sitter dom. nåja vanvård var ju att ta i, men det behövs helt klart städas. men dom verkar iofs lika glada för det :P
har även köppt min 5:- pepsi. vad smakar bättre än pepsi på burk, och när den dessutom bara kostar 5 spänn blir den extra god. det ska gudarna veta.
slutar fyra idag och ska göra ett nytt försök att hämta min bil. ska ringa och kolla så den är klar så ja slipper ta den omvägen idag igen om det nu inte skulle vara så att den är klar. men det bör den ju vara. efter det ska hämta markus i blåsut åså ska vi till karin i nacka. han ska visa upp hemsidan han gjort till jobbet. jag tar mej en promenad med vovvarna under tiden tänkte jag. nu ska jag avnjuta min pepsi och ringa billackeringen. sedan är det dax att återgå till arbetet =)
hej hej!

natti

     Publicerat: 2009-07-21 Kl: 22:40:18 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

gullunge!

     Publicerat: 2009-07-21 Kl: 21:02:35 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

gäääsp

     Publicerat: 2009-07-21 Kl: 18:47:44 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


hellu! ahh har just kvicknat till efter att ha sovit en liten stund. bara en liten, men gud va gött. jag vart helt plötsligt dödstrött, så jag kände att jag bara var tvungenatt sova lite. nu känner jag mej lite piggare. har tvättid nu vid 7, så får pallra mej upp och grejja ihop tvätten. markus är på väg hem och ska köpa med sej pizza. ja, jag orkade inte gå och handla. så lat är jag. urk. men va sjutton gör det. det hinns med. en annan dag. som allt annat... nej dax att bege sej mot tvättstugan!

jävla skit x2

     Publicerat: 2009-07-21 Kl: 17:09:34 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

fan vad jag är sur just nu. för det första ser jag att mina mobil-inlägg till bloggen inte kommet fram idag, så jävla sugigt asså. varför fungerar det bara lite då å då? aja..
sedan skulle jag hämta bilen nu på lackeringen åså va den inte klar! helt ok att den inre va klar, men jag blir sur över att dom inte ringt, hade jag sluppit stressa som en idiot hem och dit och fan. aja. var nån annan ung kille där nu på eftermiddagen som inte verkade ja så många hjärnceller. hoppas det inte är han som haft hand om min lilla bil! sååå, det blir lånebilen imårrn med. helt ok egentligen eftersom jag tankade i bilen 11 liter, men det finns lite kvar, då kan jag klämma ur den sista skvätten till å från jobbet imårrn å sen lämna den tom hehe, som när jag fick den. HA!
nu ska jag gå ner och handla lite mat iaf. så jag skriver mer sedan. kanske jag är på bättre humör då med.
hejsi!

i'm a fukking mutant!!!!!

     Publicerat: 2009-07-20 Kl: 23:12:36 | I kategori: Övrigt | 4 kommentarer

my god! härregud. shit i helvete. ja. jag upptäckte just, när jag satt på toa, och lite allmänt inspekterade mina dax-att-raka-ben att jag hade, håll i er nu, ett 5 cm långt svart hårstrå som växte ut under knät!!! men gud! hahaha hur fan kan det bli så? måste ju växt i en jävla speed, och svart? jag som bara har ljust blonda små fjun? gud vad sjukt?  känner mej som en sån där äcklig kines med en vårta med ett långt strå i, bara att mitt satt på benet! jag ryckte bort det och spolade ner det, efter att markus åxå granskat det. händer det igen går jag till doktorn. kanske är jag ett spacialfall, en mutant, eller håller jag på att förvandlas till gorilla?

    
sofia?                                                          gorilla?

du är, citat: en folkhemskossa

     Publicerat: 2009-07-20 Kl: 20:58:39 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarergud jag älskar det här klippet ur percy tårar haha. och när jag ser det så saknar jag Sir (lina) skitmyket haha, gud vad kul vi haft när vi kollat percy och dragit alla citat om och om igen haha... haha.. one down, ten to go, så ska dom tas, boltjevikerna!

home sweet home

     Publicerat: 2009-07-20 Kl: 19:07:20 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

här sitter jag för ovanlighetens skull... imorses var jag och lämnade lilla bilen på lackeringen, och fick låna en liten golf av dem tills min bil är klar, vilket bör vara imorgon. har iaf gått bra att köra den andra bilen. men den är lite starkare än min, så det gick lite fort ibland utan att man lixåm märkte det :P
dagen på jobbet har gått fort. malin var sjuk och gick hem på förmiddagen, så jag och marie har kämpat på själva men det har gått bra. tiden går ju fort när man har fullt upp. nu är vi då hemma och jag sitter här i soffan och väntar på att markus ska laga klart maten. blir kött med stekt potatis och gräddsås. mummsimummsi! sedan ska jag se på tv resten av kvällen. får väl se om jag kommer på något trevligt att dela med mej av senare, just nu känner jag mej rött trist!
hejsålång!hundarna åker lånebil, idag är ju

     Publicerat: 2009-07-20 Kl: 13:26:35 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

0-143b129b5fde61257951cb2c94ba2c47.png

Kolla varifrån!

hundarna åker lånebil, idag är ju vår bil och blir lagad i sin lack :-)

ZZzzzZzzz

     Publicerat: 2009-07-19 Kl: 20:39:27 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer


markus har somnat framför robin hood-men in tights. hehe.. har släckt och tagit bort datorn, glasögonen får han behålla :P dom har visst spelat nonstop i 24h, så då är man väl rätt sleten kan jag tänka mej.

home again

     Publicerat: 2009-07-19 Kl: 15:54:47 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu är vi hemma igen. resan hem gick mycket smidigt, jag känner mej så stolt när jag cruisar fram där i stockholmstrafiken haha... saknar redan lilla riley, det är ju för mysigt att bara hålla i henne och titta på henne. hon är så söt, och dessutom lite underhållande, med sina miner och olika läten :P men vi kommer snart tillbaka! :) polly och bamse har däckat i sängen nu när vi kom hem. men dom har åxå haft det trevligt, iaf bamse, som tuggat på ben hela tiden. polly ligger mest och ser förnärmad ut för att det finns fler hundar i närheten haha hon tycker egentligen bara om bamse hon. nu ska jag bara slappa och invänta markus som är påväg hem vartifrån dom nu hade varit. dalarna nånstans. så antar att jag ska kika lite på sjukhuset och bara låta tiden gå. här är lite bilder från helgen!

    
jag och mitt gudbarn *stolt*


redo för en biltur med tant sofia till affären

    
glad vs arg riley :P

    
min bebis polly, och frida med sin bebis ;)har sitter vi! Passar riley så mam

     Publicerat: 2009-07-19 Kl: 13:52:47 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

0-227973d6091c2c8df478f31f1e1c1a06.png

Kolla varifrån!

har sitter vi! Passar riley så mammsen hinner ducha hehe. Sedan ska vi bege oss hemmåt. Kommer sakna lill-plutten, hon är för söt!

Sötnos!

     Publicerat: 2009-07-19 Kl: 11:35:46 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

0-329cdba20c31fb3eb2cbe4823dc00110.png

Kolla varifrån!

Sötnos!

nu ska vi sova!

     Publicerat: 2009-07-19 Kl: 00:56:29 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

-27b13c99507744d03e89abc10124ab0.png

Kolla varifrån!

nu ska vi sova!

hellu :)

     Publicerat: 2009-07-18 Kl: 16:49:58 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu sitter jag hos frida i enköping! tjoho! lilla riley har minsan blivit en riktig biff sedan senast, eller inte, kanske var en överdrift, men hon har helt klart växt. hon låg i mitt knä innan och gallskrek, men tillslut blev hon nöjd och tyst, tjoho! nu ligger hon här brevid och sover, sötnosen.
jag och frida åså riley och hundarna har varit och käkat pizza. mumms. nu får vi se vad vi ska hitta på. ingenting förmodligen, aldeles perfekt =)
hej på en stund!

sovmorgon, vad är det?

     Publicerat: 2009-07-18 Kl: 10:57:10 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

gäääääääääääääääsp... har just vaknat. sent kan man tycka men morgonen har vart dryg, och dessutom kunde jag inte somna förrns tre i natt. vaknade vid 7 av att markus smsade. han behövde nån pin-kod till datorn i deras bil. dom är iväg på airsoft-spel. först tänkte jag låtsas som att jag sov, lixåm skita i det. men nej så elak kunde jag ju inte vara å jag gick upp och rotade i markus inte så himmla ordningssamma hylla med skit blandat med viktiga papper. hittade det iaf och lyckades somna om. typ 20min. sedan väcktes jag av att polly satt och glodde på mej. hon har sitt eget språk att tala om att hon vill något. bamse gnäller när han vill nått, men polly sätter sej nära, lägger nosen på min mun och blir ett plåster. när jag vaknade indikerade hon att hon ville in under sängen, då vet jag att hon har ont i magen. typiskt. stackare, men tyyyypiskt. jag var alltså tvungen att gå upp och ut. stackaren var jätte bajsenödig och lös i magen :(. tog sedan en timme innan jag lyckades somna om. men har iaf lyckats truga mej till sömn fram tills nu. nu ska vi ta en promenad och sedan åker vi till enköping :)
hejsålång!

nattinatt

     Publicerat: 2009-07-17 Kl: 23:03:54 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

vad fan är problemet med folk?

     Publicerat: 2009-07-17 Kl: 21:49:12 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jaha, då har man varit en hårsmån från en fin-fin krock. tackvare en efterbliven idiot som inte har vett att följa högerregeln. är inte det det typ första men lär sej när man lär sej köra bil? och så svårt är det inte. i de korsningar där det inte finns väjningsplikter eller stopplikter, så gäller högerregeln. den som kommer från höger, kör först, du som inte gör det lämnar företräde för fan! när man då kommer i en helt regular korsning med rödljus, och jag ska rakt fram och han "mittemot! ska svänga vänster, kommer jag alltså från höger, så jag kör först. men det anser visst den här amöban att han åxå ska göra. då undrar man kan du inte höger och vänster eller är du dum i huvudet? eller tycker du det är roligt att krocka? som tur är har jag genom min trotts allt änsålänge lilla erfarenhet i trafiken iaf lärt mej att man aldrig kan lita på att folk följer de regler som finns. man får alltid räkna med att folk är idioter. så jag hann trampa på bromsen för han körde rakt ut och svängde, och drog nästan med sej min bil. en sak om jag inte kommit iväg och han lätt skulle hinna, men jag var redan påväg in genom korsningen. jävla rövhål.


nu har jag iaf lämnat av markus så nu är vi ensamma jag och vovvsen. ska plocka lite här hemma, sen blir det tidigt i säng. kanske spela lite worms och se lite på sjukhuset. ja så får det bli.
hej hej!

doing some hair

     Publicerat: 2009-07-17 Kl: 20:42:17 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu är jag hemma. eller, jag har ju varit hemma ett bra tag. vi har hunnit med en sväng till haninge, markus skulle hämta nått, varit på mc donalds, och dessutom fixat så jag får eget motiv på mitt VISA kort jag beställt! tjoho! strax ska vi ut och åka igen. ska köra markus till en kompis, dom ska iväg imorgon sketatidigt så han sover där. ut å köra. som en jävvla piga ;) så det blir solokvist för mej och hundarna i kväll. och imorgon åker vi ju till enköping :)
såhär fint kommer mitt nya bank-kort bli, är supernöjd!nu ska jag göra ingenting en stund, och sedan åker vi iväg med markus! höres!

god lunch på er!

     Publicerat: 2009-07-17 Kl: 14:02:10 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

gaah varmt. pjuh. har just knallat tilloch från centrum, allt för att få avnjuta lite kall pepsi. dom har 33cl burkar för 5:- styck där nere. värt att svettas lite för.
nu ska jag återgå till mitt arbete. beta av eftermiddagen. sedan är det heeeelg! tjoho äntligen. å va händer då! jo, jag ska till sötfrida och mitt lilla gudbarn. lilla riley <3
hejsålång!

god morgon!

     Publicerat: 2009-07-17 Kl: 08:47:40 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

276b379ef8d0aafa0e414243ba0348eb.png

Kolla varifrån!

god morgon!

trevligt återseende

     Publicerat: 2009-07-16 Kl: 22:27:22 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu är jag hemma efter att ha jobbat kväll. har varit full rulle på kliniken, och jag tycker torsdagskvällarna med anna är jättetrevliga verkligen! en rolig sak som hände idag, var att en tjejj jag träffade på gbg-sthlm tåget i vintras kom in med sin hund! det var nån misserabel tågresa där jag fick åka trögtåg istället för x2000 eftersom SJ för ovanlighetens skull krånglade (thank god för bil!), och jag fick trycka mej in i en trång djurkupé. där satt bla hon med sin lilla chihuahua leo, och vi kom snart fram till att hon bodde i gustavsberg. har tänkt på henne en å annan gång, åså idag, så kom hon plötsligt in :) kännde igen henne direkt. hon var supertrevlig! så lilla leo fick sin vaccination och vi pratade lite. kul.
på hemvägen idag, missade jag av nån anledning att svänga av mot nynäshamn i södra länken, så jag  fick köra en omväg hem, runt stureby å ja.. hehe 5km extra på kvällskvisten. nåja... ska försöka sova nu, ska ju upp å jobba imorgon bitti igen. känns inte som man gör nått annat än att jobba?
god natt

arbeiten

     Publicerat: 2009-07-16 Kl: 13:48:59 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarersniky markus

     Publicerat: 2009-07-16 Kl: 12:44:39 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu har vi startat upp våran dag. eller ja, det är ju några timmar sedan. vi tog en långpromenad, och hundarna fick bada lite, lycka. dock ringlade det iväg en orm mellan mej och hundarna. en förvirrad snok. hehe tur det, att det inte var en huggorm. huga.
nu när vi kom hem så öppnade jag förväntansfullt kylskåpet, för att göra iordning min macka med mögelost och god salami. men nähä. då har någon, dvs markus ätit upp min salami i kylskåpet. är jag störd som anser att man säger ifrån om man tar den sista salamin? sån dyr god. haha. åh jävla skit. jag fick traska ner och köpa ny. så nu sitter jag här iaf med mitt ciabatta, serranoskinka och mögelost :P och ikke att förglömma. en burk cola!  ibland är livet fint.
nu ska jag kika lite på sjukhuset, och ta det lugnt. sedan bär det ju av till jobbet. jobbar kväll med anna idag. torsdagar är mina nya favorit jobb-dagar!
hejsålänge!


GRATTIS!

     Publicerat: 2009-07-16 Kl: 09:54:54 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

ÄNTLIGEN har Anna fått sin efterlängtade bebis! en tjejj vars blogg jag följt ett bra tag. stackaren som gått 16 dagar över tiden och man har verkligen lidit med henne. en sån lååång väntan! och nu äntligen tittade deras kille ut! yes! grattis! :)
fickparkera

     Publicerat: 2009-07-15 Kl: 21:26:55 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

HAHA. sikket jävla skämt. skulle försöka fickparkera i en uppförsbacke utanför markus kompis. det gick såklart inte. jag fick smärre panik, livrädd för att stöta i nån bil. fan inge mer repjävlar det säger jag bara! jag gav upp och ställde mej på andra sidan och så kom markus kompis ner till oss istället. bra sofia. jätte duktigt. hm, kanske ska göra min fickparkeringsdebut på planmark första gången. det låter som en bra idee.

the lost of the 100 lapp.

     Publicerat: 2009-07-15 Kl: 19:42:07 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

goder afton på eder! ojoj idag var det ingen större aktivitet här. ber om ursäkt. kom hem vid halv sex. jobbade till fem idag. har vart en bra dag! måste säga att det är lite roligare på jobbet nu när anna börjat! :) har vart fullt upp, och dagen har trallat på. som det ska vara!
det mest uppseendeväckande som hänt idag, var väl min snörpliga förlust av hundra spänn. hittade en hundralapp i plånboken och blev ju såklart glad. jag la hundralappen i tröjjfickan och spattserade gladerligen ner till centrum med vovvarna för att köpa en sallad på delselius. när jag binder hundarna och ska ta upp hundralappen så kan ju alla ana vad som hänt. precis. borta. gone. väck. not anymore. suck. tanken slog ju mej när jag la den i fickan. "ska du verkligen ha den lös i fickan, den kommer blåsa ut, ta plånboken" men jag gick emot mitt förnuft och la den där. så synden straffar sej. såklart hittade jag inte hundringen på vägen upp. det blåste ju. någon går väl där ute lycklig över att hittat hundra spänn. grattis. surt asså. så jag fick hämta plånboken och så åkte jag till mc donalds. hann ju inte gå ner till centrum igen. och orkade inte heller för den delen. så det blev en dyr donken. men av nån anledning hade nån lagt ner en cheeseburgare utan kostnad i min påse, så nån slags karma kanske det finns. ett plåster på såren från någon övre makt? vem vet. gött vare iaf. men surt med hundringen. vad har man lärt sej utav det? att inte lägga sedlar löst i tröjjfickor.
nu ska jag kolla på halv åtta hos mej, och sedan ska jag och markus åka till rågsved, tills hans kompis och lämna av nått vad det nu var.
hej på en stund!

goder afton!

     Publicerat: 2009-07-14 Kl: 22:34:59 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu har jag varit hemma en stund. jobbade ju till 21 idag. varit full rulle. det gillar jag, tiden går fort och man har roligt! det är så det ska vara. väl hemma hade markus lagat mat, gott <3
nu ska jag sova, ska ju upp i morgon bitti och jobba igen. tacka vet jag när jag jobbade 80% och var ledig på onsdagar. men nu är det slut på slapperiet. upp å jobba bara. puh. sååå, det blir inte så mycket roligare än så idag. eller en sak frstn. vi hade en kändis på kliniken idag. eller ja, inte kändis som i nån artist, men kändis som i en "stor" känd chef. men jag kan ju inte skriva vem eftersom jag har tystnadsplikt, men det är iaf alltid lite kul med kända ansikten :)
god natt på er!

efter solsken kommer regn

     Publicerat: 2009-07-14 Kl: 12:05:31 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


men härregud sikket mongoväder. gick ut i strålande sol, varmt och inte ett moln, och återvänder i mörkgrått med spöregn. pisseblöt. så kan de va...
gick rundan förbi vägverket. jag får alltid lite ångest när jag passerar där. (där jag körde upp). och idag lyckades jag tajma att gå förbi precis när 4 bilar kom in från uppkörning. huh stackars människor. eller ah.. det är väl mer synd om dom när dom kör iväg. ååångest. nåja. av dessa fyra verkade det som tre kuggade. dom såg sura ut. och en tjejj såg man hade klarat det! blev helt så känslosam. det där med uppkörningen är något av det största jag gjort, haha jag blev nästan gråtfärdig när jag såg henne. grattis till henne. och sorry för dom andra som kuggade. urk.

nu ska jag äta lite. får bli lite rester här hemma. dax att spara lite på slantarna iomed att det blir reparation av lackskadan plus service nästa månad. tjohejj :P


just ruin me!

     Publicerat: 2009-07-14 Kl: 10:55:51 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

god morning! nu har jag varit iväg till ett ställe som heter smartrepair som fixar skador på bilar, som jag skrev om. dom kollade skadan och jag fick en prisuppgift åså. det svider ju såklart i plånboken, men vad fasen ska jag göra. ska jag lacka i själv åså så kommer det ändå synas och vecket i plåten kan jag inte åtgärda på egen hand. dom fixar hela sidan, inget kommer synas och dom ger 5 års garanti på arbetet åxå. plus att jag får låna en bil under tiden dom har min bil, och det ingick i priset. känns bra iaf att ordna med detta. han sa det att sånna där skador är skitvanliga och att ha bil i stockholm är som det är.. ungefär... så nu känns allt lite lättare iaf!

börjar ju senare idag, så nu ska jag slappa och göra nada. jag har inte så mycket mer att rapportera just nu, men tänker bjuda på ett roligt klipp ur smala sussie. haha. blev så sugen på att se den filmen igen igår när jag helt random satt och kollade olika klipp på youtube :Pha en trevlig dag!

the thing. the repa. the missär.

     Publicerat: 2009-07-13 Kl: 21:52:23 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


ja. det är inte mindre än att man blir depprimerad. jag kommer inte kunna känna mej happy skrappy igen förrns det är fixat asså. känner mej mindre värd ute på vägarna med den där jäveln i lacken. ok det är inte stort, men fan så satans störande.


närmre någon annan bil än såhär tänker jag aldrig mer parkera, och det är ett hett tipps från mig till eder!

mvh en surmulen

är jag blödig?

     Publicerat: 2009-07-13 Kl: 20:18:53 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

har ni sett AMF pensions nyaste reklamfilm? den med larven? asså, den är ju en av de bästa reklamer som gjorts, och så sorglig åxå! där 20s in i den när larven huttrar under trädet *aaww*. åh hela filmen är så hjärteskärande! å så söt!

cha cha

     Publicerat: 2009-07-13 Kl: 18:23:29 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

chacha.. haha vill börja mitt inlägg med denna oerhörda coola fras, som jag sett att flera av våra storbloggare använder. dvs dom där brunbrända, blonderade iq-befriade 16åringarna, som på någotvis lyckas ha 20-30tusen besökare om dagen. är det inte helt otroligt?
nåväl! min dag har varit fullspäckad. har varit fullt ös på kliniken, ojoj. men jag ska inte klaga. det är kul när det är mycket att göra och dagen går jättefort.

på luchen var jag och anna (våran nya veterinär som förövrigt är jättetrevlig och bra på alla sätt!) nere vid sjön och lät hundarna bada. hon har en superlydig dobermanntik som heter kara. härregud sikken hund. haha, vi gick ner mot sjön och mina två, som hettsar och hettsar för att dom vet att dom ska få bada, hänger i kopplerna och fullkomligt stryps, riktigt väluppfostrat. medans kara går lös, springet runt som en gasell, men såfort anna ropar så kommer hon till sidan haha, och när anna säger "hopp" och pekar mot vadsomhelst, en vägbom tex, ja då hoppar hon lydigt över. ja alla hundar är olika. eller iaf olika uppfostrade :P
dom hade iaf superkul i vattnet. för kara hoppade och simmade och bamse fick äntligen en sim-kompis och han simmade glatt efter. polly stog ett tag och skällde i vattenbrynet, men hakade snart på simturen hon åxå. till en början skällandes med snart så blev det lungt och skönt. men kara bottnar ju rätt långt ut, medans mina två som har små stubb-ben fick slita rätt hårt, men dom ger sej ju inte utan simmar runt. kara som sedan simmade ut bland näckrosorna med mina två i släptåg, när jag plötsligt inte ser polly längre. jag kikade men kunde bara se bamse virra runt bland näckrosorna. men såg inte polly. panik. hon har tidigare fått lite bakvikt ibland och lixåm sjunkit och min farhåga var ju nu att polly var under ytan nånstans. så jag ut vettu i vattnet i kläder å allt, men då såg vi henne, irrade runt där hehe. dom kom snart på rätt köl och fortsatte sin bana bakom kara. riktigt härligt iaf att se dem så simma och ha så kul!


kara, bamse (med näckrosblad i munnen) och polly <3


huh? vart tog hon väägen? (kara hoppade från land och ut över dom med ett plask! ;)

Nu sitter jag iaf här hemma och väntar på markus och joppe. vi ska laga nått att äta, men utöver det ska jag bara sitta i soffan hela kvällen. ringde frstn till ett ställe som heter smartrepair idag, som lagar typiska parkeringsskador på bilar. ska dit med bilen imårrn å få ett kostnadsförslag. fan känns ändå som jag vill att nått proffs gör det snyggt. det får kosta lite, men det är värt det. själva skadan kommer inte synas efteråt enligt dem. ja vi får se imårrn!
hejsålång!


bamse is speaking

     Publicerat: 2009-07-12 Kl: 21:22:29 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer


är det verkligen lagligt med såhär tomma matskålar?

<3

     Publicerat: 2009-07-12 Kl: 16:04:24 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


seee vad fint jag fått av frida och riley! riley mitt lilla gudbarn! tänk lixåm, världens sötaste unge!

bajsmarkus

     Publicerat: 2009-07-12 Kl: 14:00:31 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jaha! jag åkte iväg med förhoppning om att få min rosa gulliga fotölj. men nä. ikke. markus tyckte den var sååå ful bla bla bla. så det blev inget fast att jag satt i den och såg ledsen ut där på soffavdelningen. jävla markus. :( den va supersöt tyckte jag, och skön, och inte så dyr! han tycker vi ska skaffa en större soffa och jag håller helt med, bara att en schysst soffa går ju på typ 10.000 och mr spender himself, kan ju knappast spara ihop till det, vilket fantastiska jag kan, eller redan har gjort.. så det får väl dröjja. jaja. nu ska jag väl tillägga att jag älskar markus fast att han satte sej på tvären gällande min lilla rosa dröm på ikea. åkte förbi willys på hemvägen. köpte bland annat en mopp och körsbär. så istället för en rosa fotölj, fick jag mopp å körsbär. aja. det fungerar väl. nu ska han få städa ordentligt så kanske jag blir glad igen!
hejs.

hellu!

     Publicerat: 2009-07-12 Kl: 10:20:33 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

dåå var det morgon igen. idag blirre ikea! ska kika på den fotöljen jag skrev om igår. och ett nytt överdrag till soffan som är mer hundhårsvänligt. dvs lättstädat. men först blirre promenad. skiter nog i att väcka markus han får sova så går jag ut själv. slipper jag ha med mej en surmulen lite pöjk som blivit uppjagad ur sägen ;)
se you later!

humm?

     Publicerat: 2009-07-11 Kl: 22:57:39 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

har jag äntligen hittat något som jag gillar till varadsrumsdelen? mysig, lite ful-nördig, ROSA, och mjuk? :D

kärlek

     Publicerat: 2009-07-11 Kl: 21:50:55 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

no offence...

     Publicerat: 2009-07-11 Kl: 19:38:46 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

no offence polly och bamse, jag älskar er. men nästa gång jag skaffar hund blir det en ras som inte hårar så f*rbannat. en pudel? :P

oh lala!

     Publicerat: 2009-07-11 Kl: 18:08:23 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

alla mina forna idol-favoriter i samma program! johan palm, erik, danny, mattias (eller ja mattias var väl ingen större favvo men han kör ju ihop med dom andra två godingarna så han räknas ändå). hell yeah jag ska se på sommarkrysset idag! ;)

här ligger vi...

     Publicerat: 2009-07-11 Kl: 15:57:33 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

... och kollar på sjukhuset, avsnitt efter avsnitt, och nu har vi slummrat lite åxå. härligt. en riktig slappar-helg. välbehövligt. strax ska vi ta en liten promenad, och sedan ska jag kanske städa lite, vi får se. inga måsten, bara tar det som det kommer. tidigare idag var vi i farsta och åt på mc donalds. var på djurmagazinet åxå, köpte varsitt regntäcke till vovvarna. sånt genomskinligt regnskydd bara. skönt att ha e sommarregn så dom inte blir så våta. nej nu ska jag pallra mej upp :)

gooood morning

     Publicerat: 2009-07-11 Kl: 09:55:49 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

då har man nyss vaknat, och nu ligger jag mest och väntar på att snarkande markus ska vakna så vi kan gå ut med hundarna. men jag ska nog kolla på paris my new bff på tv3 play först, så han kan sova en timme till. sen får han vakna, det ska jag se till :D
igår kväll bestämde jag mej för att jag på måndag ska ringa en firma som heter smart repair, för dom är inriktade på att laga parkeringsskador på bilar. repor, lackskador, små bucklor åså, för inte så dyra pengar, och de ger några års garanti på arbetet åxå. så ska ringa dit och kolla vad det kan tänkas kosta iaf, innan jag börjar kladda med lacken själv. kan ju vara värt lite att få det snyggt trotts allt. det är ju min fina lilla bil ju. nu ska jag iaf kolla på veckans avsnitt av bff! ;)
hejsålång!

brüno

     Publicerat: 2009-07-10 Kl: 22:47:04 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hehe ja vad ska man säga. *harkel*. aja, nu har vi varit och sett denna film. brüno. vi åkte till bion där vid heron city i kungens kurva. altså, om man inte är pryd av sej, och kan ta rätt grov humor, så ska man absolut se denna filmen för den var sjukt, med betoning på sjukt rolig. man garvade ordentligt vid flertalet tillfällen filmen igenom. men humorn, och det dom gör, går ibland på gränsen för långt, men det är ju hela grejjen. och klarar man bögsex och andra kanske lite erotiska inslag utan att vilja dö, så är det bara att se! hehe.

innan vi åkte, tog vi hundarna på en promenad och kastade boll, eller jag kastade boll med bamse, polly lekte på egen hand. som vanligt. imorgon ska vi åka till skoda i haninge och se om man kan köpa lite lack där till min bil. hoppas det, så jag slipper vänta till servicen. nu ska jag nog spela lite worms och sedan ska jag sova!


biotajm

     Publicerat: 2009-07-10 Kl: 19:12:45 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


tja tja, nu drar vi på bio :)

borde...

     Publicerat: 2009-07-10 Kl: 18:00:47 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

...skriva något vettigt. men mitt huvud är tommt. jag och markus ska på bio sedan iaf. det blir trevligt, ska visst se den där "bruno" nåja, jag vet inte ens vad det är.. typ... men men det blir nog bra. så jag skriver mer sen :)

goddagens!

     Publicerat: 2009-07-10 Kl: 12:24:32 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

då var man på jobbet. har lunch just nu, så jag är helt lagligt på internet :D ojoj sikken natt... jaa.. att jobba till 21, hemma senare än så, upp på natten och köra tillåfrån jobbet i hysteri, och sedan upp och åka till jobbet klockan 6. ja det är fint för kroppen det. fy vad trött jag är! jag och markus funderade på att dra på bio i kväll. har två gratis biljetter som jag fått från hill's efter att jag hållt i en kampanj på kliniken. saken är bara att bamse här idag ätit en massa högenergifoder som vår nya veterinär ställt ner till sin magra dobermann, så risken finns ju att hans mage slår bakut. tjohejj. om den gör det gör den det säkert precis innan vi sk aåka. vore så jäkla typiskt!
nu ska jag strax återgå till mitt arbete! hörs sen!

les miserables

     Publicerat: 2009-07-10 Kl: 01:15:01 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jaha. nu är jag just hemkommen från att ha kört bil 6 mil aka 50 minuter. flög upp med ett jävla ryck här i sängen för jag fick för mej att jag inte hade låst dörrn på jobbet! kunde lixåm inte tänka mej in i NÄR jag gjorde det. vet att jag gick ut i min bil för att hämta nyckenknippan. men låste jag när jag kom in? såklart måste jag ju gjort det. men jag blev riktigt nojjig och kände att jag kan fan inte sova innan jag vet säkert. kul lixåm att ha lämnat dörrn öppen :S. så... jag klädde på mej och körde helt sonika iväg. mitt i natten. härregud. väl framme var ju dörrn såklart låst. åså åkte jag hem igen.
på vägen dit var jag ett nervvrak. dels pga ovissheten ang dörren, men åxå för att det var mörkt (har typ aldrig kört ensam i mörker förut) och det ööösregnade så man såg inte ett skit och vindrutetorkarna hann knappt med å få bort regnet på rutan. dels fick jag åxe erfara att halva värmdöleden har ju inga lampor! total mörker! fy. det har jag aldrig kört i och har aldrig använt hellyse. så nu har jag övat på det. på gamla värmdövägen där jag kör av motorvägen och mot gustavsberg, kör man på en slingrig jävla smal skitväg. där fick jag såklart möte av en BUSS i den skarpaste kurvan och jag blev så rädd och så lättad när jag kört förbi att jag började grina. asså det var en skräckfärd det ska jag säga fy fan. men men. hem gick det bättre. inget oväntat då hehe. nu är jag hemma och nu måååste jag sova. ska upp halv sex typ. kul? nä. är jag ett psykfall? ja.
over and out.

go natt

     Publicerat: 2009-07-09 Kl: 23:04:12 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

god kväll

     Publicerat: 2009-07-09 Kl: 21:58:32 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

har just kommit hem efter en supertrevlig jobbkväll. har jobbat med våran nya veterinär anna idag. det är hon och jag som har torsdagskvällarna nu under sommaren, då vi utökat öppettiderna plus att anna jobbar som extra veterinär. värmdö fylls ju utav sommargäster på sommaren så vi måste utöka bemanningen om vi inte ska jobba ihjäl oss, och för att kunna ta in alla som vill komma.
har åxå bokat in bilen för service, och det fanns inte tid förrn i augusti, så så fick det bli. då ska jag se om man kan köpa nån lack och lacka för det avskavda som skedde idag. jävlaskitjävlaskitjävlaskit. nåja.
nu måste jag bumms i säng, för börjar sju imorgon, så det blir verkligen bara hem och vända!
by the way, länken jag la upp igår, med dom som dansar på plattan till michael jackson, VAR uppgjort. tänkte la det.
god natt :)

bajs

     Publicerat: 2009-07-09 Kl: 13:10:43 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jag har fått en pyttebuckla på bilen. och lite skrap i lacken. rövhål.

utöver det, har jag iaf vart på handelsbanken och fixat en autoöverföring till pappa, så jag kan betala tillbaka den del av bilen jag ska betala själv. jag har fixat så jag ska byta från maestrokort till visakort, för jag vill ha ett bankkort med en bild av polly och bamse <3.
nu har jag ätit och snart ska jag jobba.

jag ör på skitpissigt humör pga incidenten med bilen så jag vill bara gräva ner mej
hej då.rainy day

     Publicerat: 2009-07-09 Kl: 10:25:42 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

underbart med regn! för varje dag med dåligt väder jublar jag hehe. för jag hade skitfint väder på min semester, och för varje pissväderdag, får jag känna att jag tog semester precis i rätt tid :D
nu är vi uppe, även om vi vart vakna en stund. nu ska vi gå ut en minipromenad. haha hundarna vet att det regnar dom har inte visat en tillstymmelse till intresse att gå upp. när vi vart ute ska jag till handelsbanken och göra lite ärenden. och ja, sedan börjar det väl dra ihop sej till jobb. god bless sovmorgnar!

öh?

     Publicerat: 2009-07-08 Kl: 22:43:15 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

är detta planerat, eller kan alla helt spontant denna dansen? har jag missat nått?

soffi den gröna

     Publicerat: 2009-07-08 Kl: 21:39:20 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


oh my.. jag måste ju ha THE gröna fingrarna! kolla! hehe. en gul blomma på krassen och fler knoppar är på G! jo jag tackar ja! jag som trodde det bara skulle bli blad. ja ni ser ju själva hur det ser ut, värsta djungeln, och bakom dom står dom små lobeliorna och försöker få luft. men yes, äntligen lite mer blommor! gud vad jag är duktig!

nu ska jag sova. har en gräslig huvudvärk. men som tur är, har jag sovmorgon imårrn, börjar halv tre. innan dess ska jag till banken och gå en låång pomenad med vovvarna ehm. om vädret tillåter!
god natt!

bollmassaker

     Publicerat: 2009-07-08 Kl: 19:08:16 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

äntligen hemma! börjar fundera på om det är något fel på min tidsupppfattning, för dagarna är så sjuuukt långa, som om dom aldrig ska ta slut! har man ett tidsperspektiv-centra i hjärnan? kan man isåfall få något fel där? fast just onsdagar är en riktigt sugig dag att jobba till 18.. för sista patienten är klar runt 16.30 när det bara är en veterinär, så det innebär att man blir gråhårig av den sista 1,5 timmen. de andra dagarna är det fullrulle en bra stund längre. men just onsdagar asså.. nåja! nu ska jag sluta klaga över mitt jobb. mitt jobb som jag förövrigt tycker mycket om och trivs väldigt bra på. såklart!
köpte två bollar till vovvarna som vi tog med oss ut på lunchpromenaden. ojoj sikka lyckliga jack russlar ;) dom måste få varsin annars blir det så gapigt. och bamse han hämtar ju och lämnar och man kan kasta igen, medans polly bara ska ha ha ha, och vakta. så hon fick en egen boll hon sprang runt med och vaktade och bet sönder, medans jag och bamse kastade boll och hade trevligt :)
nu har vi ju iaf kommit hem, och jag ska ta en sväng ner till konsum och handla lite smått å gott och möta markus. by the way fick jag mobilräkningen från juni hehe, inkluding det jag ringde i tunisien då. kul? naeh. men jag visste att det skulle bli rätt mycket. blev ju lite samtal i samband med att bamse vart dålig där hemma. får punga ut 1200:- men det får la gå an. vad göra lixåm.

såhär tycker polly att man leker med en boll:
    
och såhär tycker bamse:


hej på en stund!

mårrn!

     Publicerat: 2009-07-08 Kl: 08:05:22 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


dax att dra till jobbet!  ha en bra dag!

worms :D

     Publicerat: 2009-07-07 Kl: 22:52:12 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu har vi ägnat den senaste timmen åt att spela worms! hehe.. jag vann! mitt lag "bajsebyx" med tabitha, görel, mona, ansi, gulletussan och viveka slog ut markus lag, viveka satte sista stöten! duktiga maskar! yeah! men det är svårt för det är en 3D värld så det blir lite snurrgit men man lär sej nog :P NU måste jag sova! natti!

  


bye bye

     Publicerat: 2009-07-07 Kl: 20:12:50 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


jaha då var det minnesstund för hela slanten på tv. inga dåliga artister som uppträder. dom har verkligen dammat av och släpat dit riktiga gammelrävar. ja må han rest in peace, denna underliga människa. rip.

Bamse i blåbärsskogen

     Publicerat: 2009-07-07 Kl: 19:27:23 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


okej... två dagar har passerat... two down, three to go! mina nya låååånga veckor sucks ;) men men jag blir nog mer positiv när jag får min mya lön! :)
idag har det varit fullt upp på jobbet, då går dagen fort och det är ju kul när man har att göra hela tiden såklart. på lunchen tog vi en skogspromenad jag och hundarna och bamse traskar runt i blåbärsrisen och äter blåbär <3. fick påminna honom om hur man gjorde och visa, men sedan äter han själv! det är så kul att studera polly i detta läge haha. hon ser ju bara att bamse ÄTER något, vaddå? vad äter han? här i det gröna? vad får han som inte jag får? gaaahh, åså tar hon en rejäl tugga rakt i blåbärsriset och spottar ut. helt hysteriskt. hon förstår ingenting :P
polly som förövrigt varit hos veterinär fredrik idag, då hennes öga kladdar. kunde inte se att det såg speciellt irriterat ut, så han spolade tårkanalerna, men det var inge stopp som man kunde misstänka, så nu har hon fått lite ögonsalva att behandlas med i tio dagar. det var en riktigt ynklig polly där på bordet haha. jösses. ens egna hundar är som mesigaste ;)
nu har vi ätit nachos med guacemole å sånt å u blir det väl lite tv-tittande och sedan ska vi spela wooorms! och frida, worms går ut på att man är två lag, med daggmaskar, som ska skjuta ut varann! kul va? :P
nu längtar jag till helgen för då får jag träffa frida och riley igen! längtar efter att få hålla den lilla plutten igen, lille riley <3
hejsålång!

sorry i'm boring

     Publicerat: 2009-07-06 Kl: 22:33:27 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

jaha då var det natta igen då. ligger här i hallen på min madrass och ska försöka sova. det kommer gå åt hilvitte kan ja säga hehe. jag var sååå trött på jobbet idag och det lär bli dubbelt upp imorgon, och jag har ingen sovmorgon förrns torsdag. pooor me. snyft.
imorgon åker mamma och pappa hem :( men jag åker er om ett par veckor igen. ska se till att åka ner oftare nu när jag har bil. det var ju mycket det som fick mej att ta körkortet. (hehe frstn får jag fortfarande ångest av tanken på uppkörningen och hur nära det var att jag inte ens fick köra! gud asså...)
frstn, markus har laddat hem worms till våra datorer så imorgon ska vi spela worms mot varann, fan va kul det spelet är, har alltid haft det på mobilen som tidsfördriv, yeah säger jag bara, underbart att nu få det på datorn i 3D :P


nu ska jag checka igenom liye bloggar och kanske kolla liiite på sjukhuset innan jag ska försöka sova ;)

måndag

     Publicerat: 2009-07-06 Kl: 17:50:02 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

jahapp, här kommer man hem och får bittert erfara att mobilbloggande ikke fungerar. har skickat lite inlägg till bloggen idag och hur många syns.. exakt NOLL. sug! fan åxå. aja. det var ju synd. ja som tyckte det var så käckt å allt.
idag har det varit full rulle på jobbet utan att det blivit övermäktigt, det är perfekt! sedan är det ju svalt nu med så temperaturen på kliniken är human. skönt.
på lunchen kom mamma och pappa med dixie, för vi skulle grejja med hennes tass. raka och tvätta. det gick bra, så nu ser det inte så illa ut. hoppas det läker bra! sedan har dagen rullat på och nu är jag hemma hos mamma och pappa som lagat mat <3
får väl uppdatera lite mer i kväll sen!

mårning!

     Publicerat: 2009-07-06 Kl: 06:56:09 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


mårrn mårrn! gäääääsp. har sovot skitdåligt i natt urk. kul det ska bli att jobba aldeles dödstrött, men jag hoppas dagen går fort så jag kan komma hem hit till mamma å pappa igen :) ja.. om man skulle pallra sej ut till bilen och brumma iväg dårå! ha en trevlig dag!!

trevlig dag!

     Publicerat: 2009-07-05 Kl: 21:18:43 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

som ni förstått så har mamma och pappa kommit på besök! åh det är så himmla kul tycker jag. vi har grillat och ätit mammas hemmagjorda potatissallad och bara "varit". nu är det snart dax att lägga sej. ska ju upp tidigt imårrn å jobba.. blö... dixies furunkel mellan tårna har spruckit idag och det är aldeles varigt, så imårrn får mamma och pappa komma ut till jobbet så får vi raka och tvätta åså, så får vi hoppas det läker fint sedan.
när mamma och pappa är här får jag och markus offra sängen hehe, så markus sover på soffan och jag har gjort iordning mitt lilla hörn i hallen på madrass. det är så ljust överallt i lägenheten frtm sovrummet då, men här i hallen så är det ändå helt okej. nu blirre att stänga ner för idag. frstn har det vart massor av läsare på bloggen idag, fattar inte vart alla kommer ifrån? nåja kul iaf!


polly och "morfar" <3


vad gör man inte för sina föräldrar? ;)


mamma och pappa på besök! Ska hämt

     Publicerat: 2009-07-05 Kl: 16:16:33 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

0-64896cfbef190f5691fae8e24b14b248.png

Kolla varifrån!

mamma och pappa på besök! Ska hämta hem Dixie, men stannar till tisdag, trevligt!

<3<3

     Publicerat: 2009-07-05 Kl: 12:48:49 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


ja då var allt som vanligt igen :D älsklingen är hemma och lägger sina fötter på bordet, med strumpor fulla i hundhår så jag måste torka... älskling som hasar i soffan så skynket i soffan inte ligger på plats.. en väska mitt i hallen... ja, nu är det som det ska vara! <3

älskingen är hemma!

     Publicerat: 2009-07-05 Kl: 11:39:41 | I kategori: Övrigt | 5 kommentarer

6f5e5c6b1b5c591015e394564f43dc51.png

Kolla varifrån!

älskingen är hemma!

dagens första garv

     Publicerat: 2009-07-05 Kl: 09:35:19 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

vaknade tidgigt av att dixie låg och slickade på sin baktass. jag har sett att hon har något som liknar furunkulos mellan två tår. det är som en infekterad hårsäck kan man säga, blir en röd blobb mellan trampdynorna. jag vet inte säkert men något liknande lär det vara hon har iaf. hursomhelst låg hon där och slickade, och jag tog bort tassen och kikade. höll i den medans jag letade efter en strumpa att ta på. haha, då blev hon förvirrad. hon började leta efter tassen " men! var den inte här aldeles nyss så jag kunde slicka på den?" hon luktade på de tre tassar hon "hittade" men ingen av dem var det ju. så hon började nosa på golvet där tassen hade legat. haha ja det såg så roligt ut, jag höll upp tassen hela tiden haha. lite gammal och senil? eller bara nyvaken? haha.. nu har hon iaf en strumpa på tassen så hon inte kan slicka, så får vi se om det ger med sej.

2nd choice

     Publicerat: 2009-07-04 Kl: 23:29:24 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


nu är ju jag en lycklig själ som lever tillsammans med min stora kärlek. min älskade markus. det vill jag poängtera. men om jag hade behövt välja någona annan, och måste gå till andra plats, då är ju detta the man. sikken sympatisk och härlig människa asså!, och läkare åxå. tänka vad tryggt att leva med en doktor! å så söt med. ja man blir ju nästan lite kär när man ser han. men bara nästan! för kär, det är jag i älsklingen <3

kollar gammal film!

     Publicerat: 2009-07-04 Kl: 21:25:47 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

0-558f91e8315473fb15349b32082e5134.png

Kolla varifrån!

kollar gammal film!

tvätta

     Publicerat: 2009-07-04 Kl: 19:19:26 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarerjaha här sitter jag och väntar på att tvätten ska bli redo att läggas i torken. spännande va? jäklar sikket regn det kom innan, men såå skönt nu är det ju svalt ute, så vi gick en promenad jag och hundarna utan att svettas, amazing. hade tänkt åka till mc donalds, men jag är så mätt av godis så jag vet inte om jag behöver mer mat idag :P

sjukhusrace

     Publicerat: 2009-07-04 Kl: 14:03:24 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

mitt nya tidsfördriv. och ett utmärkt sådant. jag har nu lagt mej i sängen och påbörjat dagens sjukhuset-race. har vart ute och gått en dryg timme och sedan har jag varit på willys och handlat lite :) nu har jag inga mer planer för idag, mer än att jag ska tvätta vid 7 ikväll. plus en tur till mc donalds hade jag tänkt, till kvällsmat. till lunch har jag ätit ett nybakat ciabatta med mögelost och serranoskinka, fy fasen var gött det är! mumms!
idag har frida lagt upp sin förlossningsberätelse på sin blogg, kul att läsa. man blir ju välsigt sugen på att skaffa barn. eller kanske inte? hoho.
idag är sista ensamma dagen. imorgon kommer markus hem, och min mamma pch pappa kommer åxå, för dom ska hämta dixie. det blir från tom lägenhet till fullt hus :)
hörs senare!

morrn morrn!

     Publicerat: 2009-07-04 Kl: 10:59:22 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

ahh fy fan va skönt att sooooova! men vaknade klockan åtta pigg som en mört. matade hundarna, men la mej igen och har nu lyckats somna om och somna om till 10.20 fantastiskt. har vart såå trött denna veckan men nu är jag on the road igen. ska gå upp nu och ta en lång promme med hundarna. har inte blitt mycket av den varan denna vecka. dom kan nog få bada lite åxå. nåväl. får bli mer skrivade i bloggen senare idag! nu måste jag gå upp annars kissar jag på mej :P
hejs!

ny inneboende

     Publicerat: 2009-07-03 Kl: 21:32:45 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


vad tycks? när dom andra på jobbet frossar i leveransen från Dogman till sina hundar, köper jag ett pipdjur att ha som prydnad :P mina hundar sliter dom i stycken på en nanosekund så det är verkligen ingen idee. tycker synd om gosedjuren!

mysa

     Publicerat: 2009-07-03 Kl: 20:59:26 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


*kärlek*

freeeeedag!!

     Publicerat: 2009-07-03 Kl: 17:47:24 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

Äntligen fredag! ett slut på denna jobbvecka som varit den längsta i mannaminne. helt sjukt. kanske för att dagarna kännts sjukt långa pga att det varit så obarnhärtigt varmt. undrar hur många liter man svettats denna veckan.. puh... började sju idag, och det är skönt att sluta fyra. dock missade jag veckans höjdpunkt idag på eftermiddagen, då min favoritpatient kom med sina valpar som skulle chippas och vaccineras! övervägde att stanna kvar, men nä, skönt å gå hem fyra en fredag. fick ju ändå gosa med henne och hennes valpar en stund iaf. hon blev dräktig av misstag när hon var på rymmen och träffade en eurasierhane, haha, hon själv är en blandras mellan bullterrier och engelsk staff. hehe, härlig blandning :P dom liknade mamma men med lite raggigare päls. denna tik är så fantastiskt mysig! hon påminner mycket om mufflan, bullterriern på hunddagiset jag jobbade på förut, mufflan som jag fullkomligt älskade haha, och ja, denna tiken påminner om henne, både eftersom hon har den där bullterriernosen men åxå till sättet. ja det är kärlek det. medans valparna var inne på kliniken, låg hon utanför på bänken och softade, helt själv haha, och när man kommer lägger hon sej på sidan och vifftar på svansen. ja gud en sån goding! kolla själva! 


här ligger hon, och softar för sej själv på bänken <3


medans vappisarna fått chip och vaccination inne på kliniken!

förövrigt har jag idag tagit mej an dixie och pysslat om henne. jag har klippt klor, rensat öronen, rakat tovor och sådant. något som dixie inte alls accepterar. dixie är mycket säregen, och hon drar sej inte för att hugga om saker och ting inte passar. kan man ju tycka vad man vill om, men sån är hon. världens snällaste, tills man ska göra nått hon inte gillar. vilket kloklipp, tovutredning och öronrensning är utmärka exempel på hehe. satte på henne TVÅ munkorgar haha, först en lite tight och sen en större längre, så hon inte kudne nypas. ja hon låter som ett monster? men jag är inte ett dugg rädd för henne. dumma hund asså. men hon gjorde ett försök men sedan la hon ner och låg faktiskt superduktigt på sidan bara hela proceduren. berättade för pappa vad jag gjort med henne idag, varpå han säger "men hur lyckades du, har ni sövt henne eller? hehe. tänk så mycket en munkorg kan göra:P nu är hon iaf fin!

   
to do some hair :P

NU har jag ätit fish'n'chips, och handlat lite till kvällen, och nu ska jag städa. göra fint överallt, så blir det såå skönt att vakna upp imorgon och veta att det är rent och fint överallt. underbart. så, dax att börja gno! hejs!lille tuuune

     Publicerat: 2009-07-02 Kl: 21:28:20 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

aaww.. stackars polly trillade just näästan ner från soffarmstödet där hon låg.. pga att det för henne är så viktigt att lägga sej och visa magen såfort jag närmar mej henne "jag är liten och vill inget ont mamma" jag försökte hålla tillbaka henne, men hon skulle absolut lägga sej sådär så hon damp nästan i golvet, stackarn... lilla tune... jag VET att du är liten och snäll och vänlig, du behöver inte visa det hela tiden <3

  

här sitter jag...

     Publicerat: 2009-07-02 Kl: 19:56:58 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


...och schlaffser chips! el nytto.

torsdag

     Publicerat: 2009-07-02 Kl: 19:02:00 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

tjoho! jaha då börjar iaf denna extremt lååånga jobbvecka lida mot sitt slut. har vart en ganska smooth dag, lungt, men ändå lite att pyssla med. det stora gisslet är att det är så varmt på kliniken sånna här dagar. på förmiddagen var det okej, men på eftermiddagen rann man nästan bort. extra kul för mej som hade en pall med foder att bära in. att lasta 12kgs fodersäckar är just vad man föredrar i 30 graders värme. jojomensan.
på lunchen gick jag och vovvarna ner till sjön. oj vad polly och bamse blev glada, dom älskar ju verkligen att bada, och jag hade lovat dem ett bad om det var fint väder och det var det ju. dixie svalkade sej åxå. hon går gärna i, men simmar inte eller så, men står där i vattnet och ser nöjd ut :) bamse och polly fick hämta lite pinnar och sedan gick vi tillbaka.
nu har jag just ätit ciabattabröd med serranoskinka och mögelost, mumms. riktigt gött. men när jag skulle öppna min pepsi, så slank den ur handen så det sprutade pepsi över halva vardagsrummet, suck.. typiskt. fick man både städa, pepsin förlorade kolsyra och dessutom försvann halva flaskan i skum. inte så kul... nu är allt härligt klabbigt av intorkad pepsi fast att jag torkat så det blir väl att gå över skiten igen med rengöring. roligt roligt. kvällen blir som alltid lugn. se på tv, och göra ingenting. precis som det ska vara!


IDIOTER

     Publicerat: 2009-07-01 Kl: 23:48:42 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

vad är det för jävla satjävlar som ska spela baskethelvete och studdsa med en boll utanför mitt sovrumsfönster klockan tolv en fukking jävla onsdagnatt?? DÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!

hahaha underbara

     Publicerat: 2009-07-01 Kl: 21:28:52 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer"di schlaffser och äter me di flötige näverne vettu"

la worka on la onsdag

     Publicerat: 2009-07-01 Kl: 20:04:37 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jahapp. idag har jag alltså jobbat. min första onsdag. det är ju bara en veterinär på onsdagar, så det blir ju rätt lungt för oss sköterskor. på gott och ont. och i denna värmen är man ju inte direkt i fixar-tagen och på hugget... körde iaf iväg med lite kartonger för att slå ihjäl lite tid. gick ner til centrum med vovvarna på lunchen och köpte god sallad på delselius. det var sjukt varmt. mulet men 30 grader. sjukt. ska de va så varmt får de fan va sol. är det mulet kan det likagärna vara svalt ute åxå :S
åkte förbi ica i farsta på hemvägen och köpte god mat. serranoskinka, sparris och mögelost. så nu sitter jag propp mätt och har ätit ett helt knippe sparris och massa serrano och bröd med mögelost. det blir alltid för mycket när jag gör mat till mej själv, och jag blir för snål för å lämna sådär dyr mat så ja trycker ner det och ångrar mej sedan när jag håller på å spy av mättheten :P.


en rolig sak som hände just nu frstn.. ordförande i bostadsrättsföreningen ringde på och gick runt för att få folk att hjälpa till med gräsklippningen runt huset haha.. fy fan. man kan ju inte säga nej då. så ja lovade att markus ska skriva upp sej när han kommer hem. grattis älskling! haha
nu ska jag se lite på tv, städa lite och sedan blir det väl sängen. är sjukt trött. hej hej!