jasså, nu duger det!

     Publicerat: 2009-08-31 Kl: 22:57:28 | I kategori: Övrigt | 3 kommentarer

de va den kvällen

     Publicerat: 2009-08-31 Kl: 21:38:01 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

gud va fort kvällen gick. nu äre ju snart läggdax!? eller ja. typ iaf. snart. om ett tag. jag har ätit. markus lagade fläskkarré med beasås och klyftisar. sedan har jag pysslat om stig-boppe lite, och varit ute med hundarna och lekt lite i trädgården. så nu är det väl bara att invänta natten helt enkelt. justja jag har dammat lite åxå. duktig jag. nåja har man inget vettigt att skriva ska man kanske låta bli? :P

over and out

 


stig boppe is home!

     Publicerat: 2009-08-31 Kl: 20:04:19 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


nu är stig-boppe hemma igen, efter en lång dag på sjukhuset! tänk sikken pärs det måste ha varit för honom men allt har ju gått bra och nu sitter han här och äter i sin bur. var aldrig nervös eller orolig faktiskt, känns så himmla tryggt på roslagstull, dom söver på sevofluran som är den snällaste och mildaste narkosgasen som finns, och frestar otroligt lite på kroppen, endast nån ynka promille utsöndras via levern, och dom vaknar i princip i samma stund man kopplar av gasen. på såvis blir ju inte narkos och smådjur alls så riskfyllda som i andra fall.
nu ska han sitta ensam några dagar, får nog bli en vecka, sitta i jätteren bur och bara äta gott. lilla stig-boppe! och stort tack till älskade markus som haft detta som sitt uppdrag idag och åkt dit med honom och hämtat honom <3

såhär ser det ut. boppe har sagt ok till att hans nedre region visas upp på nätet! ;)

nu. mat!

stig-boppes dag idag

     Publicerat: 2009-08-31 Kl: 07:45:15 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

idag är dagen D för stig-boppe. han är nu påväg till roslagstull. markus och han sitter väl på tunnelbanan nu kan jag tro, kvart över åtta ska dom vara där. hoppas allt går bra, men det gör det säkert :)
jag börjar nio idag, har dock varit vaken ett tag, skulle ju fixa iordning för sig-boppe på morgonen åså å sedan har jag inte somnat om. lika bra det! ska strax gå upp iaf. passa på å gå en lite längre morgopromenad med hundarna vid jobbet :) ha en trevlig dag!

me <3 riley

     Publicerat: 2009-08-30 Kl: 21:45:05 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

Idag har jag varit i enköping, hos frida och riley! supertrevligt! vi har inte gjort mycket, mest suttit och pratat, jag har gullat med riley, kollade på världscupen i dressyr på tv och ätit mat :) myst med hundarna, och ja, vad kan man mer önska av en söndag lixåm? underbart. och lilla riley har verkligen blivit ett litet barn nu, istället för ett spädbarn lixåm. nu tittar hon på en, grabbar tag i en och "små pratar" vad hon nu försöker få sagt :D ja hon är för söt alltså! sedan var det jättekul åxå att träffa frida, blir lite för sällan, men även om det inte är långt till enköping så är det inte kort heller.. tyvärr :/
körde i världens trafik hem till sthlm iaf, lite småobehaglit tyckte jag, tät trafik med högt tempo, usha, men det gick ju finemang det åxå, för hem kom ja ju =)

hur underbara är dom inte?

 

 

moooot enköping

     Publicerat: 2009-08-30 Kl: 10:54:04 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer


hej hej! här ligger jag i sängen och slappar. ska strax gå upp och ta
ut hundarna på en promenad! och sedan, så ska vi åka till enköping
och hälsa på frida och riley! ska bli sååå kul, var flera veckor sedan
jag var där sist. så det ska bli kul och se dem igen, och riley lär ju ha
både växt och utvecklats massor! jätte spännande ska det bli iaf!
så nu ska jag sluta dega och göra lite nytta! ha en fin dag!

oh i'm so handy!

     Publicerat: 2009-08-29 Kl: 21:42:57 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

har just gått på "lukta-illa-jakt" då och då kommer det ganska oangenäma lukter i vårt badrum. valde idag att ta tag i saken. började i duschbrunnen. jackpot! fyyyyyyyyyy vad det stank neri där! ush. ja fattar inte varför, det enda som rinner ner där är ju vatten och tvål, schampoo å sånt rent? jamenar så jävla sketen är man ju inte är man duschar? inte ens jag är det som duschar nån gång i halvåret (nåja). men va kommer alla skit ifrån och vad fan kommer stanken ifrån? har iaf rensat och nu luktar det ännu värre haha. satte skiten i omlopp. nåja rent är det iaf nu!
i'm a handy woman!

storbloggarna??

     Publicerat: 2009-08-29 Kl: 19:29:00 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

hur många av de stora bloggarna läser ni? jag har tyvärr allt för många av dom stora värdelösa bloggarna i min blogglista... och är inte stolt över att jag ger vissa av dem ett besök per dag.. eller iaf varannan... nu har det ju varit riktigt uppskruvat åxå, eftersom ju mer omtalade vissa är, desto fler besökare osv... tycker det är trist att idiot-bloggar med elaka blondiner som är medvetet elaka, är dom med mest besökare, tjänar mest pengar på sin blogg osv... trotts att det rör sej om 50-60.000 besökare som hatar så är det ändå en jäkla massa besökare. och snart är personerna så uppblåsta att dom spricker! egentligen borde alla bara sluta helt tvärt med att besöka vissa bloggar. det hade ju varit drömmen. men jag är inte bättre jag. man är nyfiken på vad för nytt idioti som dom hasplat ur sej. eller dom och dom...



tex:

kissie: den just nu mest omtalade bloggen. tackvare sin elaka attityd och skitsnack har hon mängder av besökare per dag. jag får riktiga obehagskänslor när jag är på hennes blogg. så egotrippad och hon redigerar alla bilder på sej själv, ljuger, överdriver, klankar ner på sina läsare (borde man inte som stor-bloggare vara tacksam över sina läsare?!?) hon är helt uppe i det blå och ser bara sej själv och ingen annan. även om det är en attityd hon använder i bloggen är det ju skrämmande att vilja framställa sej själv på det sättet tycker jag.

dessie: egentligen verkar hon vara en söt tjejj. blott 15år och en framgångsrik blogg. verkar komma av sej själv ibland med sin kaxiga attityd och då genomstrålar en söt liten tjejj, som dock tror att hon är aldeles för vuxen. när jag var 15år var jag inte ute på stan till 5 på morgonen, pratade om silikonbröst, läppförstoringar och satt och plutade framför camen som värsta utvikningstjejjen. men tack vare att hon är så ung kanske hon hinner komma ner på jorde i tid.

paow: verkar vara en jättesöt tjejj, men åxå lite väl "vuxen" för sin ringa ålder? har kommit ner på jorden verkar det som och jag tycker hon är en av få som förtjänar framgången. lycka till till henne :)

amandavardet: haha, ja henne har väl ingen missat? tackvare sina utvecklingstörda videoinlägg har hon blivit omtalad i flera stora bloggar, vilket gjorde henne till storbloggerska över en natt. pinsamt!



sedan har vi ju dom som är bra, på riktigt:

kenza: jordnära och riktigt framgångsrik tackvare sin blogg. har aldrig skrivit ett ont ord om någon, och ett stort bevis på att man kan bli något inom bloggvärlden utan att provocera och vara elak!

blondinbella: verkar vara en sjukt driftig tjejj, som mognat med åren? förtjänar sina läsare tycker jag.

stina-lee: all heder till hennes goa blogg! jordnära och superhärlig tjejj, hon borde vara större än samtliga av de ovanstående, men tyvärr får ju dom vettiga stå tillbaka för all annan skit.



så om ni har tråkigt, och vill plocka fram skäms-kudden, skratta lite, kanske bli en smula irriterade, så varsågoda, läs och inspireras av alla dumheter! :)


fint skare va!

     Publicerat: 2009-08-29 Kl: 15:27:32 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

 



pinsamt

     Publicerat: 2009-08-28 Kl: 22:53:07 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


gårdagens bravader har orsakat massiv träningsvärk. jag går som en stelopererad gås, och kan knappt sitta på röven för ena skinkan gör så ont. härregud, jag är ikke gjord för sådana ansträngningar.

b-b-boooring...

     Publicerat: 2009-08-28 Kl: 20:12:57 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


idag har jag inte gjort ett skit. markus kom hem strax efter jag ätit, sedan har jag bara legat i sängen och kollat på mia&klara. tog en sväng med bilen till djurmagazinet och köpte lite bollar och hö iofs. höll på att bli gråhårig av att ligga still! känns som hela internet är helt dött idag. har läst runt på massa bloggar.. de stora bloggarna känns åxå hel-döda. facebook har tillåmed varit mera stilla än vanligt, och det är ju högst illa det! känner mej fullkommligt uttråkad. så kan det vara!

nu har vi varit och handlat. först nere på konsum. då hade dom inte jordnötsmör, så efter massa tjaffs markus ville köpa, jag tyckte vi kunde ändra lite i rätten. men han var ett sånt surkart så då sa jag att JAJA vi åker till farsta då å köper jordnötsmör, nej då ska han inte ha det längre. som ett litet barn vettni. men vi åkte iaf dit å nu kan han laga sin mat. och jag ska kolla på kristallen-galan :)

mmm mat

     Publicerat: 2009-08-28 Kl: 13:24:03 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer




*mumms*
tog en biltur till donken i hökarängen. mer vila för knät än att gå till affärn iaf.

poor me

     Publicerat: 2009-08-28 Kl: 10:19:33 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

ush nu tycker jag synd om mej själv (igen). har iaf varit hos läkaren. idag var iaf försöket med att få ut ledvätska lyckat. han fick ut en skvätt och kunde kolla på den. den såg ganska normal ut, men väääldigt seg, ledvätska är ju segt men jag tycker detta såg ut som en geléklump där i sprutan. åså fick jag kortison i knät. det gjorde faktiskt inte lika ont idag som förra gången och det var ju tur. han kollade även ner i min hals, och den var inte helt bra visst, eller ja, den var röd fortfarade, men jag känner ju ingenting så jag trodde den var helt bra, men ja det är på rätt väg iaf :)
nu ska jag vila knät idag och imårrn. kul. ligga här å glo. får väl bli en rundvandring på alla stora bloggar, läsa lite, skämmas lite, skratta lite, bli lite irriterad ;)

självömkan

     Publicerat: 2009-08-28 Kl: 09:04:52 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



nu ska jag till doktorn. tycker synd om mej själv :(


hej hej overtime

     Publicerat: 2009-08-27 Kl: 22:50:14 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

åh härregud. klockan äro 22.34 och jag kom hem för tio minuter sedan. det är sisådär en timme senare än vanligt. kvällen var jättelugn... fram tills halv nio kanske. ett fall slutade i att patienten fick somna in, och sedan tog det en stund för mej att ta hand om den efteråt av olika skäl, så ja, klockan rullade på.
medans jag väntade på att anna skulle bli klar, upptäckte jag att bamse hade kissat ner hela köket. åh stackren. vi var ju ute och kastade boll på rasten och han drack massor när vi kom in. tyckte han var pipig på kvällen men blev irriterad på honom. så såg jag ju sedan att han var ju kissenödig. och inte så lite heller. lilla manne. dock tröstade han sej med att sno en hel matskål full med valpfoder, karas mat. hm, så nu blir det morot för bamse ett par dygn om vi ska kompensera den kaloribomben ojojoj.

en riktig ljusglimt denna arbetadag var att min favvo-favvo-patient var på besök, blev så glad när jag såg henne! haha och husse vet att jag är riktigt förälskad i den där hunden och tycker det var kul när jag fotade henne igen ;) gullhund!

väl påväg hem så gick ingenting smidigt. direkt utanför jobbet hamnar jag bakom en jävla bil som bogserar en annan i 30km i timmen. denna skulle samma väg som jag, så jag valde att ta en lite längre väg ut på motorvägen, så jag slapp åka bakom den flera kilometer på den smala vägen jag avskyr.
sedan när jag närmar mej södra länken. så är ju den stängd från 22.00 idag! satanshelvette. klockan va 22.10. så jag fick ta en annan väg. hade ingen aning om hur jag skulle köra och satt hysterisk i mörket och försökte följa skyltar. ut kom jag ju iallafall, och hem tillslut.
en annan sak var att på nynäsvägen körde två ungar på moppe. i mittfilen. härregud. man får väl inte ens köra moppe på motorväg!? och i mittfilen. jävla idioter, tänk om deras mamma och pappa visste att dom åkte där! galet!

för övrigt har jag sjuk träningsvärk. mina försök att få svullet knä har bara resulterat i en begynnande träningsvärk altså. inte en tillstymmelse till svullnad i knät. satan åxå.
nu måste jag lägga mej! go natt

a bit worried

     Publicerat: 2009-08-27 Kl: 12:27:07 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hm.. jag börjar undra vad som är fel på mina råttor. eller om det ens är nått fel. men på två dagar nu har dom knappt rört sin mat. dom var ju med hemma i helgen och har ätit så skålarna varit rena, men sedan vi kom hem, så är det så gott som orört! ser ut som dom tagit nån enstaka liiten bit. åså ligger dom mest uppe i myshörnan. jag har kollat på dom, kan inte se något fel. dom är pigga och glada när man tar ut dom, inget biljud på andning, inga spända bukar. det är lixåm båda två, det är ju det som känns så konstigt med... ja jag fattar ingenting. men jag får väl avvakta och se vad som händer. konstigt är det iaf.

jag och hundarna har iaf varit ute och gått. hade siktat in mej på en långpromenad men det vart bara en dryg timme, jag blev jättetrött. antar att det är sviter efter helgens härligheter.
nu har jag ätit sparris och serranoskinka, mmmmmm, och nu ska jag väl mest ta det lungt. ska ju jobba senare i dag.

imorgon är jag ledig! fast det är ju pga att jag ska till läkaren och få kortisoninjktion i knät. och typiskt nog är knät så smalt och fint så. har gått i mina värsta skor nu, och plågat knät, men inget händer hehe, så jäkla typiskt. annars krånglar det ju i tid och otid!
nu ska jag läsa lite bloggar och dricka pepsi! :)

har jag haft svinis?

     Publicerat: 2009-08-27 Kl: 10:21:36 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



exakt mina symptom ju?!
fast ja, andra infektioner ger samma symptom blabla. verkar väääldigt svävande det här med svinis!



mummsi!

     Publicerat: 2009-08-26 Kl: 23:23:58 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer




yo!

     Publicerat: 2009-08-26 Kl: 20:53:53 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

ojoj nu är jag genomsvettig. har städat litegrann och kroppen är visst inte som den brukar :S men nu är det iaf liite bättre, så jag slipper få ångest när jag vaknar efter min sovmorgon imårrn :)
mitt stora mission imårrn, är att gå, gå,gå, belasta mitt onda knä, allt som krävs för att det ska fukka upp, och bli svullet. ska ju tillbaka på fredag. fan om det inte skulle kunna vara tjockt och "fint" så han får se nångång. varenda gång jag vart där har knät varit relativt bra. eller ja, så bra som det kan va iaf.
ska strax ta min medicin och sedan lägga mej. jag och markus ska se på wallander - tjuven. såg den lite halvt när jag låg däckad i helgen, så jag ska se om den, och markus har inte sett den.




hejsålång!

nu blirre snippi snippi!

     Publicerat: 2009-08-26 Kl: 18:32:11 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


då hade onsdagen passerat. härligt. var en riiiktigt lång och seg dag idag, men trevlig. känner mej helt frisk idag, bortsett ifrån seeegt slem i halsen. verkar aldrig ta slut. och rethosta. blä! men det är ju småskavanker i jämförelse med min mördarinfektion jag hade i helgen.

aja. idag har jag bokat in stig-boppe för kastration! han är en riktig mupp i buren, bara kurrar, sprätter, muckar gräl heeela tiden. bambam sitter och äter förnöjt och får hela tiden fytta sej åt sidan när stig-boppe kommer och muckar. suck. stig har lixåm inte ens tid att äta för att han bara dummar sej. jag har hört att kastration inte hjälper mot dominansbeteende hos marsvin, men jag vägrar tro på det förrns det är bevisat. det fungerar ju på alla andra djurarter. detta kom i samband med könsmognaden. så. idag har jag bokat in honom för kastration på roslagstull. ja nu undrar ni kanske varför jag inte låter kastrera honom på kliniken jag jobbar? saken är den att vi har ingen möjlighet att söva smådjuren på gas. hade det varit en tumör eller annan nödvändig operation hade jag inte tvekat, våra smådjursnarkoser har hittils gått jättebra, och jag opererade ju bort lajkas juvertumör hos oss. men nu känner jag att det är rent förebyggande och det kostar bara 700:- på roslagstull, så jag vill ge honom den bästa chansen jag kan. hoppas det fungerar iaf. blir även lättare sedan om/när bambam dör och boppe måste ha en ny polare, då kan jag skaffa en jämngammal tjejjkompis åt han. så på måndag 8.15 ska markus lämna in honom, åså håller vi tummarna =)

håller just nu på att laga mat! det blir ryggbiff-kött, med potatis/broccoli/lök-i-ugn och en röra med kesella, avocado och rödlök. mumms!
hörs senare!

älskade mascot!

     Publicerat: 2009-08-25 Kl: 23:14:33 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

frstn... idag när jag satt och plöjjde mina 40mil på E4:an, och körde förbi gränna, fick jag ett akut-infall att ringa mascots ägare (mascot är född i gränna men bor i hjo). jag har, på dessa dryga 2 år bara ringt en enda fjuttig gång till maggis. en enda. för varenda gång jag ens tänker tanken börjar jag gråta. jag ringde för ett år sedan, började grina när hon svarade. det är något med mascot som är så sjukt känslosamt för mej! men jag bara tryckte fram nummret och ringde. hon svarade. jag höll tillbaka tårarna. vi pratade lite. mascot mår prima, går och skruttar i hagen med polarna och är rund om magen! lilla sofie (maggis barnbarn) kommer och rider på honom. han rids inte helt regelbundet men då och då. ett fint liv för en pensionär, han är ju 17 år nu. tänk.. jag började rida honom när han var 5, och hade honom till han blev 15. stort. älskade mascot. men skönt att få bekrftat att han mår bra och lever ett lyckligt liv! får se om jag kanske klarar av att åka och hälsa på honom en vacker dag!

kortis. igen.

     Publicerat: 2009-08-25 Kl: 22:14:13 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu har jag jobbat färdigt. tur vi var två sköterskor på kvällen, för det var massor att göra. jag hade aldrig klarat det själv, kännde mej inte på topp alls. när jag kom till jobbet var jag darrig och yr, kände att jag nog inte var SÅ frisk som jag trodde. bilfärden på 40mil hade nog tärt lite extra idag märkte jag. men men. jobbat har jag gjort och nu har vi ätit. markus hade lagat jättegod mat, någon kycklingröra i curry/kessella. blir matlåda till mej imårrn :)
nej imårrn får jag återuppta bloggandet igen. sorry att jag är tråkig. men nu måste jag verkligen sova. nya tag imårrn hoppas jag känner mej 100 då!
go natt :)

tillbax i sthlm

     Publicerat: 2009-08-25 Kl: 14:43:06 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu är jag tillbaka i sthlm igen. orkade aldrig uppdatera bloggen imorses utan vara bara helt fokuserad på att åka iväg. har dock knappt sovit en blund i natt, pga rethosta :( fy vad jobbigt det är.
åkte iaf vid 9.20 och resan tog ca 4,5 timme idag, tog det lugnt, känner mej lite seg fortfarande. men halsontet är helt borta. dock kommer det smaskigt blod och grönt gojs ur mina hals. mmm glamouröst!
nu har jag ätit en snabbis, och nu ska ja försöka sova ca 1 timme innan jag ska åka och jobba. är helt slut :(
får bli ett intresantare inlägg senare ikväll!
hej hej!

mooot ljuset!

     Publicerat: 2009-08-24 Kl: 19:48:46 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jag ser ljus!

     Publicerat: 2009-08-24 Kl: 15:20:00 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jomenvisst! nu verkar det hända grejjer! plötsligt här under eftermiddagen när jag legat i sängen och trynat, började jag känna mej lite bättre. febern har vänt neråt, och halsen börjar kännas lite bättre. och nu känns det bättre och bättre hela tiden. så jag har ringt jobbet och sagt att jag kommer imårrn. ska få börja 16.30. börjar ju egentligen 14.30, men vill sova ut lite på morgonen, greppa om alla halmstrån som finns för att må så bra som möjligt helt enkelt. så jag hoppas detta är på riktigt, att jag verkligen håller på att bli frisk nu, men konsigt vore ju annat, eftersom jag ju äter antibiotika
weei!

god fukking morgon

     Publicerat: 2009-08-24 Kl: 09:15:52 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


i svartvitt ser man inte riktigt lika bedrövlig ut iaf, underbar jag känner mej!

jävla helvetes skiiiiit! ååhhhh... halsjävel! ok den är inte värre, men fan inte bättre. har svinaont i huvvet idag, och nacken är helt stel. har haft rethosta hela natten, men att få hostatacker när halsen är ett krig, det är ju ingen dunderhit. fy fan. har halsat tre stycken treo nu, hoppas det hjälper lite mot huvvet å nacken iaf. sedan ska jag och mamma till apoteket och hämta ut dunder-hostmedicin, för mamma har ett uttag kvar på sitt recept som hon har på hostmedicin. yay! så kanske man kan få sova på natten iaf. nu ska jag gå och duscha, har väl en fet bakteriehärd på kroppen vid det här laget. så får jag uppdatera under dagen. hoppas antibiotikan kickar in snart!

mellan allt sjuk-gnäll:

     Publicerat: 2009-08-23 Kl: 21:33:44 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


vi åt ju kräftor igår, fast det orkade jag aldrig skriva om eftersom jag tycker allt för synd om mej själv. gott vare, och jag kämpade på mellan de onda tuggorna iaf! laddar upp bilderna på bilddagboken åxå, lite större så man ser nått :)
nu ska jag gå och sova. hoppas det känns bättre imorgon!

fast i borås

     Publicerat: 2009-08-23 Kl: 19:27:29 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer



jahapp. det blev för markus att ta tåget till stockholm. jag kan helt enkelt inte köra upp till sthlm i det här skicket. förlåt markus och förlåt jobbet, det kommer bli tufft imårrn är jag rädd :/ har suttit på akuten halva eftermiddagen. fick en tid 13.00. läkaren kom in 30 min senanre (yeah) kände på halsen tittade ner, konstaterade att han skulle skicka in sköterskan för att ta prover, både ur halsen och sänkan. hon kom efter ytterligare 20min. sedan skickades jag ut i väntrummet i 30-40min och sedan fick jag komma in på rummet igen. vänta på läkaren. igen. i 30 min. jag gick ut i korridoren, nappade tag i min journal och provsvar och kunde se att jag hade 0 på steptokocker (w00th?) och 85(!) i sänka. sedan kom läkaren. han sa att bakt.provet måste blivit fel, för att han kunde ju se i halsen hur jävligt det ser ut. du får penicillin. att ha en sänka på 85 (normalt runt 8-9) talar ju åxå det sitt tydliga språk att jag har en rejäl infektion. hämtade ut antibiotika och tog mitt första piller där, rakt upp å ner i kön, haffade åt mej en dricka ur kylen att svälja ner med. nu kan det ta 2-3 dagar innan jag känner att det börjar verka. två till tre dagar? varför finns det inget mirakelpiller som verkar direkt :( tar sikte på att jobba tilsdag kväll, men jag får se imårrn hur det känns. måste först och främst orka med en bilkörning på 40mil. hoppas detta går över snart!
over and out från en krasslig

öhh...uuh.... ....

     Publicerat: 2009-08-23 Kl: 11:43:29 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

ajajaj... idag är det ÄNNU värre! har nu varit på akuten, och fick en tid klockan ett. halsen är full med sår och variga kratrar, kan knappt prata, och kan inte längre svälja. kul att jag måste köra 40 mil i eftermiddag. jobb imårrn, får se hur det blir, måste bli lite bättre om ja ska kunna jobba. men markus ska ju jobba så vi måste ju ändå åka hem. men jag får säkert antibiotika nu, och då börjar det säkert avta ganska snabbt. uh jag orkar inte ens skriva mer :(

ebola?

     Publicerat: 2009-08-22 Kl: 17:50:20 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

kan man dö av halsont?

     Publicerat: 2009-08-22 Kl: 12:38:48 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

härregud. HÄRREGUD! hur ont kan man ha i en hals? har inte sovit en enda sekund på hela natten. bara legat och flämtat och fått spotta ut all saliv då jag inte ens kan svälja. tog så många treo åxå, att jag fick mina spcialare-biverkningar; tillfällig tinnitus och hjärtklappning. men inte hjälpte det mot halsen inte.
nu på förmiddagen har vi varit på apoteket. jag har köppt ipren, det sa hon på apoteket är bra mot inflammtion, och sedan köpte jag "zyx" som ska vara värktabletter mot halont. jäjä. okok. har tagit det nu, och kanske att det tagit nååågot av udden på smärtan. men det är verkligen marginellt. nu kan jag iaf prata. och svälja, men det är knappt. hon på apoteket tyckte jag skulle åka till läkaren. men jag tänker ge det en chans iaf med piller, för akuten en helg, ja roligare kan man väl ha. ger det till imårrn/måndag iaf. å vi som ska äta kräftor ikväll. hoppas jag kan fösa undan det värsta så jag kan äta. hittills har jag bara kunna surpla i mej liite yougurt :( försöker nu dricka lite varmt iaf, det lindrar ju lite iaf medans man sväljer :(. helt sjukt detta kom över en timme igår i bilen!

hur ont kan man ha i en hals?

     Publicerat: 2009-08-22 Kl: 02:13:20 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

vad FAN är detta? jag har så ont i halsen att jag bara vill grina. har tagit flera treo, hjälper inte ett smack. jag har inte haft såhär ont i halsen sen jag hade hasfluss för några år sedan. men kan man få halsfluss över en timme eller två? fy fan. fryser gör jag åxå. kan verkligen inte sova. detta är helt sjukt! försöker dricka lite varmt vatten med honung, men kan knappt svälja :S är det såhär illa måste jag ju gå till doktorn. men hur kul är det att sitta på en akutmottagning på helgen? njaeh inte så. känns så futtigt åxå med halsont. men vi får väl se vart det bär helt enkelt. ush. ska gå och lägga mej igen. se om det går att få någon sömn. tveksamt.
over and out.

snabb update!

     Publicerat: 2009-08-21 Kl: 22:19:42 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



hej! nu sitter jag i borås. kom hit vid halv nio. resan gick bra, men det spöööregnar verkligen tvärs genom sverige! och feeta köer ur stokholm. oh sheit. alla djuren är med, och markus så nu har jag alla mina beloved runt mej <3
kände på eftermiddagen att jag var lite sträv i halsen. detta utvecklades, över en timme, till halsont från helvetet, svullna mandlar, hela halsen e tjock och det gör så ont att jag tror jag ska gå av mitt på halsen! va fan?
så nu ska jag gå och lägga mej. ta femtielva treo och hoppas på det bästa. jag skriver mer imorgon!!
go natt alla gulliga läsare!

kära murphy. dra to hell!

     Publicerat: 2009-08-20 Kl: 22:21:06 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

ja då vet man att man lever, efter ytterligar en smockfull kväll på jobbet! men det har varit roligt. men fuuullt upp. och när det är som mest att göra, kommer det såklart in drop-in vaccination haha. "hej vi skulle vilja vaccinera" man tänker "neeeej försvinn jag hinner inte, ut ur min syn" haha, men lägger såklart på ett leende och säger "självklart! sitt ner och vänta lite så grejjar vi det!" . hela dagen hade det varit lungt, och då kommer det inte en enda drop-innare. det är verkligen alltid så. muuurphys lag va det återigen så det hette? hade både blodprover och röntgen som väntade. men man får ta ett djupt andetag ocg jobba på. det är ju roligt när det är fullt upp.

nu är jag iaf hemma och har just ätit köttbullar med sås och mos som markus lagat. strax ska jag grejja lite inför morgondagen. då får alla djuren åka med till jobbet, så det blir lite att packa in i bilen imårrn vid halv 7. börjar ju 7 imorgon.
så jag ska väl inte sitta här egentligem utan iväg med mej och gör lite nytta!
go natt på er!

mmmm...

     Publicerat: 2009-08-20 Kl: 12:58:59 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

torsdag så långt

     Publicerat: 2009-08-20 Kl: 12:31:23 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hej hej! vaknade strax innan tio idag, och tog en kort promme med vovvarna. har en hel del att grejja med så det vart ingen långis idag. när vi kom tillbaka tog vi bilen till farsta, jag var på telia och kollade upp lite med abonemanget, men det hade ännu inte kommit in  till dem, min ansökan igår där, så jag ska avvakta någon dag och sedan gå in igen. var åxå in till tre och sa att jag ska säga upp abonemanget, ska ringa kundtjänst och göra det såfort jag får klart från telia att allt är som det ska. fan det är så jävla meckigt tycker jag det där att byta operatör.

har idag gjort slag i saken och köppt ett nytt hus till marsvinen! och det enda stig gör för att tacka är att bråka med bambam. stig är en riktig mupp-pelle, han bara ska mucka hela tiden. funderar på att kastrera honom, men marsvins-folk säger att det inte hjälper? men det hjälper ju med alla andra djur? aja, jag ska iaf ringa roslagstull och kolla med dom, för isåfall gör jag det där. eftersom vi ännu inte har gasnarkos för smådjur. och när det är en sådan operation, rent förebyggande, så vill jag ha det så säkert som möjligt. är det tumörer eller annat tycker jag det är ok att söva med injektioner... sån är jag. iofs har vi sövt en hel del kaniner och marsvin på jobbet och det har gått aldeles utmärkt. även med de få råttor vi sövt =)
aja.

nu ska jag koka sparris och äta parmaskinka. sedan ska jag städa lite. håller på att städa just nu. ska hämta burarna från källaren till smådjuren som får åka med imorgon. ska till borås då. ja, så det är bara att sätta igång! så allt är klart innan jag drar till jobbet vid två!
hejsålång!

wtf?

     Publicerat: 2009-08-19 Kl: 23:09:19 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer




asså, vad är det med mina hundar och deras tassar? nu har ju bamses stackars fossingar läkt efter våran lek på asfalt, men nu har polly lyckats få till värsta slick-såret mellan tårna. har vart en prick där, och hon har slickat. hade bandage på henne häromdagen, men då hoppar hon på tre ben med bandage-benet rakt upp, kan inte äta, inte dricka, inte kissa eller bajsa. helt handikappad. får bli att köpa en lite bebis-strumpa imårrn, det kan nog fungera. vägrar sätt apå henne en tratt. hujedamej. men nu ska jag tvätta rent och sedan ska vi sova. suck. alltid är det något med dom där tassisarna!


tillägg:
polly drar på sin sorgsnaste look när vi ska tvätta sår ;)

















ny mobil beställd

     Publicerat: 2009-08-19 Kl: 20:41:49 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

eftersom markus skaffat en iphone, och således behövt byta från 3 till telia, efterson telia visst har bäst deal på iphonen, så har jag nu åxå skridit till verket. jag hade ju telia förr, och har alltid varit jättenöjd, men bytte till 3 för att kunna ringa gratis till markus och hem till mamma och pappa. dvs dom enda numren jag ringer. så nu har jag iaf åxå beställt ett nytt telia abonemang och denna rosa lilla telefon. valde den för att den han grymm kamera och det är det enda jag använder luren till frtm att ringa markus och mamma och pappa :P. så imårrn ska jag gå till 3 och säga upp det abonemanget iaf. telia är mycket bättre än 3 med tanke på teckningen. kostnadsmässigt blir det samma deal som mitt nuvarande abonemang, frtm att jag åxå ringer gratis till även papps mobil eftersom det är telia. aja det blir nog bra det här! :)

oh no aj mitt finger

     Publicerat: 2009-08-19 Kl: 19:21:55 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hellu! god kväll på er! har varit hemma en stund, slbutade 18 idag. har varit en jätte lugn dag på jobbet, det är man inte van vid! själv har jag mest pysslat med småsaker, och endast träffat en patient på hela dagen. och den högg men i fingret haha. vissa straffar gud med det samma kanske. "din late fan" hehe. blev ett rejält jack asså.
var ju hos läkaren på förmiddagen, och det skrev jag ju om på lunchen. ush, jag gruvar mej inför det besöket. ja. nej det gjorde så ont sist, och nu kommer det bli ännu värre denna gången eftersom han ska längre in i leden och spruta mer kortison åså.
just nu sitter bamse och gnäller framför mej. ja han har väl räknat ut att jag har en boll med mej hem, så han kommer väl inte sluta pipa förrns jag lyder och följer med ut antar jag. markus är och simmar med joppe haha ja, simmar. ja mycket ska man höra innan öronen ramlar av!
får skriva lite mer senare, när jag har något vettigare att komma med!

lunchblogg :)

     Publicerat: 2009-08-19 Kl: 12:36:34 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


då var det lunch då. snabb förmiddag kan man säga. var ju hos läkaren 9.30 i morses. såklart var knät avsvällt idag. sjukt typiskt, och inte alls förvånande. murpyhs lag? oh yeah. that fukking lag, alltid ett finget med i spelet.
nåja. vi gjorde inte så mycket. han frågade massa frågor, det mesta upprepning. kom iaf fram till att vi ska prova kortisoninjektion en gång till. sist var jag ju inte stilla 2 dygn efter injektionen, så han ville att vi provar nu, med en högre dos, och att jag vilar helt och hållet efteråt. så nu har jag tagit ledigt nästa fredag så jag bara kan åka hem och vila, och sedan vila över helgen. ser iiinte fram emot att vara inne och karva med kanylen i knäleden igen :( det var jätteotrevligt och gjorde jätteont. sedan ska vi ge det 2-3 veckor, och ser jag ingen förbättring ska han skicka en remiss till SÖS, till ortopeden där och då blir det artroskopi.
nu ska jag iaf knalla iväg ner till centrum och köpa mat!! ha en fin dag!

städa städa liten klinik

     Publicerat: 2009-08-18 Kl: 22:09:59 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

då var man hemma efter ett arbetspass dårå. äntligen, har jag hunnit städa lite! jag och malin han puttsa och fejja i alla dom hörn som skiten grott igen och ingen riktigt hunnit med. när det är mycket prioriterar man ju strora ytor, och ytor där patienterna rör sej och så, men våra egna utrymmen skjuts åt sidan. men nu, nu så har vi städat alla ställen som stört iaf mej, ett bra tag. härligt. trevligt att komma till en välstädad klinik imorgon!

och imorgon 9.30 ska jag till läkaren åxå. återbesök som jag skrev. blir ju spännande att se vad nästa steg blir att göra med knät. han sa ju sist att om inte kortisonet hjälper, så blir det artroskopi, att man får gå in med titthål i knät och kolla hur det ser ut helt enkelt, och förhoppningsvis hitta vad som orsakar mina problem. just nu är knät jättesvullet, jag hoppas bannemej det sitter i imorgon, men det kommer säkert hinna gå över. vore lixåm just typiskt!

nu ska jag strax gå och lägga mej. eller det blir väl att krypa ner under täcket och fortsätta surfa runt, måste läsa i kapp mej på alla bloggar jag brukar följa :D

ingen korv?

     Publicerat: 2009-08-18 Kl: 13:22:23 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


Hej igen. nu sitter jag åter i sängen och slappar. Vi tog en promenad till farsta. men köpte ingen korv. hundarna blev helt förvirrade när vi gick förbi korvmojjen. app app inte rucka på rutinerna. men vi stannade till på djurmagazinet så helt planlösa var vi inte.
nu har jag ätit en veggo-burgare, druckit en faboulös cola, och ligger och tittar på när roberta (robotdamsugaren) gör sitt jobb. härligt. om ungefär en halvtimme ska jag bege mej mot jobbet. känner på mej att det kommer bli en bra dag idag. bara en liten känsla. en bra kväll helt enkelt.

frstn hände det något roligare tidigare idag. jag undrar ibland om hundar ändå är ganska mänskliga i sitt tänkande. tog bamse på bar gärning, när han stod och slickade i kattmatskålen som visst stod kvar på toan. han vet så väl att han inte får äta ur någon annan skål än sin egen, och såfort han upptäckte att jag sett honom, ställde han sej och luktade på sopborstskaftet som stod brevid.. typ "äter? jag? nej nej, jag står bara här och luktar på sopborsten jag"
en annan gång, i vintras, när han skadat sin klo och hade bandage hände en liknande grejj. han ansåg sej otroligt handikappad av sitt bandage och kunde inte gå alls tyckte han. det som då skedde var, att jag står i hallen, och därifrån kan jag se bamse ligga i korgen vid tv bänken, jag ropar och ser hur han skuttar glatt ur korgen, travar över matten, och såfort han kommer runt soffhörnet, där han vet att jag ser honom, stannar han upp, och börjar halta som aldrig förr! helt invalid, kunde knappt at sej över golvet. haha. hur uträknat är inte det?

nu blirre lite mer slapp. sedan. jobb.

morning!

     Publicerat: 2009-08-18 Kl: 10:53:19 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

God morgon! här ligger jag i sängen och slappar. jag och mari bytte ju pass idag, skulle jobbat 7-16 egentligen, men tar kvällen istället. myyycket trevligare :) så det blir jag och malin ikväll, med karin. det blir nog toppen det!
ska strax gå upp, ta en promenad med hundarna. ska man knalla till farsta som vanligt tro? köpa en korv? får se vart dagen bär av.
jag älskar dom där kvällspassen. hade mer än gärna jobbat fasta kvällear både tisdag och torsdag. änsålänge är det bara jag som går torsdagkvällarna för ingen annan yppade ett ljud att dom ville, men jag gör det mer än gärna. men nu verkar det som det är diskussion att vi ska ha en sköterska som går 9-18 på torsdagar (innan har det vait en till 16 och tvp till17) och då blir det plötsligt liv i luckan. då ska minsann A åxå jobba kvällspass. det var likadant med tisdagarna. jag hade dom själv innan för ingen annan ville ha dom. men så skulle vi börja vara två, och då skulle dom andra plötsligt åxå ha. det är så störigt tycker jag. för jag VILL verkligen gå kvällar, och tycker det är synd att jag inte kan göra det bara för nån som sätter sej på tvären. ja vi får väl se hur det blir. jag hoppas jag kan få ha kvar mina torsdagkvällar eftersom det från början var sagt att jag skulle jobba dom, eftersom det bara var jag som erbjöd mej.

hursomhelst. nu måste jag gå upp. påbörja dagen, så man får några timmar inna jobbtajm!
hejpå en stund!

elefanhybrider haha

     Publicerat: 2009-08-17 Kl: 22:39:45 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

 

Smaken är som baken, en del är lagom är rätt
Andra gillar tjejer magra som skelett, och vissa tycker fett är hett
Jag själv har gått ett steg till, jag håller min flickvän hel still
Jag ger henne näring, oljig förtäring, jag älskar min feta kärring

För jag är feeder

Feeder älskar feta individer stora som asteroider
Hon säger bristningarna svider
Men spela roll att hon lider, jag är ju feeder.

Om hon ber mig om ett kycklinglår, en hel jävla kalkon hon får
Och fast hon är mätt så fixar jag lätt minst sju kilo efterrätt
Och skulle hon få en kväljning, då hämtar jag min droppställning
Jag tänker till lite grann och problemet är löst, hon får fläskfärsen intravenöst

För jag är feeder

Feeder älskar tjocka individer stora som asteroider
Hon säger bristningarna svider
Men spela roll att hon lider, jag är ju feeder.

Nu vet jag att ni säkert tycker att jag är ett svin,
Men jag känner faktiskt att på sista tin'
Är frugan så trist och bara ligger där
& jag känner mig inte kär.

Men hur lämnar man sin egen skapelse av fett?
Det skulle faktiskt inte kännas rätt
Men hon kan ju inte hämnas på mig där hon ligger still...

... Så jag passar på att göda upp en till

För jag är feeder

Feeder älskar tjocka individer, riktiga fetma invalider
Jag hoppar upp på dom och rider
Mot deras fettvalkar jag gnider
Jag är en feeder men jag känner att jag glider ner mellan dessa elefanhybrider
Det spelar ingen roll hur jag strider, jag kläms ihop till en mosad feeder
Men det är långt ifrån att jag lider.
För mig är det härliga tider.
Jag kläms ihjäl som en lycklig feeder
feedeeeer
FEEDEEEEEER

god kvällen på eder

     Publicerat: 2009-08-17 Kl: 21:17:08 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


jehupp... här sitter jag och glor. markus "en öl" blev två timmar.. fyra timmar. och slutade i "sover hos joppe". oh i'm so suprised. nåja hellre att han sover där än att jag ska behöva sitta hemma och vänta. kan aldrig somna innan han kommit hem... nåväl. dom skulle sitta och diskutera stora ideer hela natten. ja härregud.
och det är ingenting på tv... lite friidrott, men "hur kul ä dä?"... nej vet ni va. kanske man skulle städa lite? dra en svep med trasan och sopborsten?

en sak har dock hänt idag! har fått min fina handduk jag beställde via att tacka ja till en bamse-prenumeration! jojomensan, jag prenumererar på bamse lite till och från när det är bra erbjudanden. som nu, 6 nummer för 99 spänn och då får man.. just det! en badhandduk med bamse på! och hur käckt är inte det, eftersom bamse heter just bamse! vi har massa bamse-prylar nu tack vare det! denna handduken var superfin. bamse var dock bara en halvdan modell när vi nu ska visa upp den.


<3



my little purse!

     Publicerat: 2009-08-17 Kl: 19:09:58 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

måndag

     Publicerat: 2009-08-17 Kl: 18:06:13 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jahapp. ny vecka. tänk vad livet rullar på egentligen. vecka in. vecka ut. har vart en bra dag på jobbet.
började dagen med att försöka nå kattens ägare. vilket lyckades tillslut. så nu är iaf lilla katten hemma hos sej igen! kändes nästan lite sorgligt att lämna tillbaka henne, blev riktigt fäst. men ägaren var såklart tacksam över att hon fått bo hos mej! var ju inte meningen att det skulle bli så som det blev. aja, hoppas nu lilla katten slipper besvär med mjölkstockning och att allt går fint för henne! <3
idag var det fet jävla kö in mot stan på morgonen. fy fan. från farsta och ner i södra länken. märks att all semester är slut nu. nu är det tarfik-kaos igen. like usual. tycker det är otroligt att det inte händer fler olyckor, med tanke på hur folk trycker sej in och kör helt galet i sådan tät trafik!

sedan har det inte hänt så mycket idag. jag har suuuperont i mitt knä, det är svullet och hemskt. ska till läkaren på återbesök på onsdag, någon kanske minns att jag fick kortisoninjektion i juni, nu ska vi utvärdera det. det blir lätt. för det fungerade inte alls! så nu ikväll blir det nog bara att sitta stilla med knät högt. markus är ute och "tar en öl" så jag räknar med att bli ensam hela kvällen. lika bra så slipper jag bli besviken. ska halta ner till affären nu och köpa lite kvällsmat iaf. får skriva lite mer sedan!

the crib

     Publicerat: 2009-08-16 Kl: 23:32:12 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


...lilla katten har verkligen funnit sej till rätta här hos oss. när hon är lös i lägenheten, går hon efter en stund in till toan och hoppar upp och lägger sej på sitt nyfunna favoritställe. å imårrn ska vi åka härifrån igen. lilla vännen, det skär lite i mej att hon verkar trivas så bra, och tyr sej massor till mej, åså ska hon inte bo här. får väl se imårrn om hon blir hämtad eller inte. hoppas ju det såklart. att hon får komma hem. skulle så inte vara fallet ser vi ju till att hon får ett bra hem, och så lätt som hon gjort sej hemmastadd här, så antar jag att hon skulle göra det på ett annat ställe åxå :) så otroligt mysig liten katt alltså!

nu ska jag försöka sova iaf. måste gå upp extra tidigt imårrn eftersom jag måste packa ihop buren åså innan vi åker.
go natt från oss!

foooood

     Publicerat: 2009-08-16 Kl: 19:20:47 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


















Idag har jag lagat mat. känns som vi bara ätit färdigköppt mat senaste månaderna. alternativt att vi ätit rätter med köttfärs eftersom frysen varit full med det. men idag blev jag sugen på sparris, så det blev stekt torsk, potatis, hollandaisesås och sparris. mummsish!

toilett=home

     Publicerat: 2009-08-16 Kl: 14:27:03 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer




good morning!

     Publicerat: 2009-08-16 Kl: 10:35:13 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

då vare söndag morgon då! hoppas denna dagen kommer kännas lika lång som gårdagen, för då kommer hela helgen kännas som en ganska lång helg :D nothing wrong with that. markus bara sover och sover. har gjort några försök å väcka honom lite, men nä han snarkar på han... så nu är planen at jag tänkte gå ut med vovvarna, och samtidigt låta katten knalla runt i lägenheten så får markus passa henne. hon mjaoar på toan nu så tycker väl det är dax att få komma ut lite. sedan har vi inte planerat något alls för dagen. skönt att göra absolut ingenting åxå. vi får se vad som händer :)
hej på en stund!

misslyckade jävla jag.

     Publicerat: 2009-08-15 Kl: 21:29:19 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


alltså ibland undrar jag verkligen varför jag är så socialt missanpassad. var är det för fel på mej? som igår. alla andra tycker det är kul att gå ut, festa och roa sej, jag plågas och har typ gruvat mej två dygn. när jag står där bland allt folk känner jag mej som en hög lort, och det enda rätta är att gå därifrån så alla andra kan få ha roligt. det känns åxå som att folk glor och tänker "men snälla nån vad är det där för misslyckad människa?". jag skämms över att jag gick hem igår. och jag skämms över att jag inte vill följa med ut idag. fast saken är att jag vill. eller. jag önskar att jag ville! jag önskar att jag hade kul ute! men jag känner mej så totalt malplacerad. det är samma med att gå ut med markus. eller det gör jag inte ens, för det känns som att alla har roligare om jag inte är med. urk. nu skulle dom ut på söder idag, vilktet är betydligt trevligare än stureplan med omnejd. hade ju kunnat vara skitkul! men jag orkar inte ens masa mej utanför dörrn. gaaah jag önskar att jag blev taggad och kände värsta suget att få gå ut å roa mej bland folk. men just nu ser jag bara fram emot chips och dip. i'm såååå funny! visst,

min dag idag

     Publicerat: 2009-08-15 Kl: 19:15:42 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


ja.. då var snart helgdag nummer ett till ända. och vad har jag gjort idag då?  var ju uppe ganska tidigt. tog en långpromenad med vovvarna, dom fick bada lite men som vanligt var det ett jävvla liv på polly, så jag orkade inte så länge hehe. skönt väder har det iaf varit att promenera i! när jag kom hem så städade jag lite. katten hjälpte till på sitt egna lilla sätt. gud var katter är i vägen haha, mysig i all ära, men hundarna kan man ju säga till "gå och lägg er" och det går ju inte med katten.
nu på kvällen här, han hundarna fått vara i sovrummet med markus, och så har katten varit här med mej, och hon vill baaara ligga i knät, riktigt mysig är hon. inte enligt polly dock :P
dock har katten blivit lite risig i magen. min stooora mardröm. oh my oh my. hoppas det inte blir värre utan att det vänder. annars vet jag inte vad jag gör! haha jag är verkligen helt hysterisk övet det där.
tanken var väl att umgås med linda och gänget idag med, men nu blir jag hemma med katten. hade annars tänkt ge utgången en chans till men det känns inte helt ok nu... men dom klarar sej fint utan mej, tror folk har roligare om jag inte är med tillochmed.
nu ska jag tvätta sängkläder!
tjolahopp!

kattfisar, euw

     Publicerat: 2009-08-15 Kl: 16:33:47 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

här sitter vi! jag och katten umgås inne på toan. vårt nya kattfängelse, hehe. fast hon har fått komma ut och vara i övriga lägenheten åxå :) polly lägger sej i sovrummet och jag ser till att katten inte kommer dit. det är vår tysta överenskommelse det. ush katten fiser så dant bara! tycker jag är lite läskigt. är rädd att den ska bli dålig i magen eller något? jag som redan  kämpade med att ta bort den "fina" lilla bajskörven ur lådan. jag avskyr verkligen kattbajs :/ men den är kanske bara lite... fisig... får man hoppas. det är dessutom extremt svårt att sitta här och skriva med en katt som sktryker sej mot händerna heeela tiden :P nu ska jag stänga in henne här ensammen igen, och gå och umgås med markus lite. för han kom just hem!


stackars polly :(

     Publicerat: 2009-08-15 Kl: 12:09:48 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

alltså. polly är verkligen skiträdd för katten. igår sprang hon ju för livet när katten fräste åt henne. och nu idag, släppte jag ut katten lite och polly hoppade upp på sin plats i soffan, på ryggstödet. å katten såg det, och hoppade olyckligtvis upp i soffan mot polly. och polly blev så rädd att hon trillade ner från soffan, ner mellan soffan och väggen, och landade på robotdamsugaren som startade och polly trasslade in sej. åh mitt lilla hjärtegryn! samtidigt vill jag inte hålla katten fängslad på toan, så det får bli nån typ av kompromiss. men självklart ska polly inte behöva vara skräckslagen :(

oh my i'm the fukking partygirl!

     Publicerat: 2009-08-15 Kl: 01:28:02 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer



såhär långt var jag med denna utekväll. det är bara att konstatera. jag är ingen parytprisse, och gör folk en tjänt genom att gå hem helt enkelt. jamenar. förfest är alltid kul, man kan prata om allt möjligt och självklart är det kul at träffa gammla vänner! frida har jag inte sett på flera år lixåm! superkul. men sedan kommer det stora gisslet. man ska ut på krogen. idag styrdes kosan mot soap bar. birgerjarlsgatan. ja jag kände ju direkt, bara på adressen att döma att nu blirre kämpigt här. har en trevlig tur dit. åså ser jag stället och drabbas av små-panik. nu måste jag bita ihop. ta det för vad det är. le. ha kul. kommer in. sex laxar i en laxask. nej jag menar hundra laxar i en laxask. man kan inte röra sej. får stå som en jävla pinne rakt upp och ner. musiken är så hög så man kan inte prata med den brevid. inte ens med sej själv. försöker sej fram mot baren. men hindras av tanken på hur dyrt det är. vem vill ge en bar hundra spänn i vinst på en jävla drink som nån finnig foundation-pryd person blandar till? nej tack. ikke. försöker att inte se allt för töntig och mongo ut. le sofia leee. smile! förutom trängsel, för hög musik, och ockerpris-drinkar finns ju ytterligare ett problem. den rådande köttmarknaden. förmodligen har jag lite väl cyniska glasögon, eller är ovanligt uppmärksam, men ärligt talat? killar och tjejjer stryker runt och spanar efter nattens kommande ligg. det är bara en flåsande tunga som fattas. hela jag drabbas av äckel. när sedan folkmassan börjar jubla och dansa hysteriskt över agnes låt release me, i remix-dance-version, rinner bägaren över. i'm out of here!
visst låter jag som den person som du bara måååste festa med nästa helg? you're wellcome.

nu är jag iaf hemma och jag hoppas dom andra har det roligt iaf! själv ligger jag nu i min goa säng! har gosat lite med katten som är vääärldens mysigaste och charmigaste haha. släppte ner henne på golvet i hallen och polly fick panik och sprang skrikandes in i sovrummet. ja hon är rädd för katter men talar helst inte högt om det.
nu ska jag iaf försöka sova! så vi hörs imårrn igen!


god natt!

blondin-häng på gärdet!

     Publicerat: 2009-08-14 Kl: 22:54:05 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

4bcaacc62abceeea445e8d07995e805d.png

Kolla varifrån!

blondin-häng på gärdet!

kattägare.. jag? nä.

     Publicerat: 2009-08-14 Kl: 19:17:09 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



idag tog dagen en oväntad vändning! vi hade en liten kattemiss som ingen kom och hämtade. jag och karin väntade och väntade.. men ingen ägare kom... vi har ringt massor av gånger och ingen svarar. och dom hade lovat att komma innan kl 18. så ja. va ska man göra? den kan ju inte sitta på kliniken över helgen.. så jag tog med den hem. så nu sitter den här i en hundbur på våran toalätt. jag kan ju inte släppa ut den. kanske på toan att den kan vara lös här inne sen, vi får väl se. hon verkar himla snäll och go, och hon var väldigt hungrig nu när jag gav henne mat. snuppan. så nu får hon bo här över helgen och så hoppas vi ägarna hör av sej på måndag! men i helgen ska hon iaf bli väl omhändertagen! om än ha lite tråkigt kanske. antar att ägaren har en förklaring på måndag. hoppas det inte hänt något allvarligt! men katten har det bra sålänge iaf :)

hursomhelst. idag ska jag ut på stan! härregud jag. ut! linda, fia och frida är här, från borås! så jag ska åka in nu till stan och möta dem! det blir jätte trevligt det! så jag hinner inte skriva så mycket, utan det får bli mera sedan!!!

hej hej!

just blame the cat!

     Publicerat: 2009-08-13 Kl: 22:46:29 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

läste just den här artikeln. haha. ja det var säkert katten.
både bamse och polly har laddat hem massa dåliga filmer som tar plats på min dator. så jäkla drygt. kom ju på ena marsvinet åxå, när han laddade ner massa musik! trotts att jag informerat dom om ipredlagen!














friskt vågat, hälften vunnet!

     Publicerat: 2009-08-13 Kl: 22:14:58 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

nu har jag kommit hem från jobbet. stack prick 21.00 idag, skönt! åkte förbi mc donalds på hemvägen och köpte mat till mej och markus. gott! överaskade markus med en mc feast fullkorn haha... den va han inte beredd på! tyckte, att eftersom han börjat sitt nya liv med motion (badminton varje torsdag) så ska han la ha nå nyttigt att äta åxå? satt där i drive-in-kön och småfnissa för mej själv, när jag beställde mc feast fullkorn med sidesallad! men så fanns ingen sallad så det fick bli pommes. aja, friskt vågat hälften vunnet?

kvällen på jobbet har varit jättestressig iaf. de tre första patienterna skulla alla ta blodprov, och två av dem röntgas. då blir det påtagligt att man är ensam. dessutom kom det en akut patient som vi höll på med under kvällen. men hade turen att få en avbokning i samma veva, så ibland har man murphys lag med sej helt klart! tycker kvällarna med anna är väldigt mysiga och trevliga faktiskt!

sedan hade jag ju sånt PU-samtal idag. det gick bra! jag var lite nervös eftersom jag hade fått höra att man skulle få kritik åså för saker, och var rädd för vad det var dom skulle ta upp med mej. men det var ingenting! dom var bara nöjda! roligt! nu känns det ännu trevligare att jobba där jag jobbar, när ens arbete är uppskattat! det ända fredrik hade att säga var att jag ska tänka på vad jag skriver här i bloggen. jag spydde nog lite galla över någon jag haft på telefonen i nått inlägg för länge sedan (måste gå tillbaka och kolla). jag sa att jag självklart ska tänka på att inte vara för utlämnande eller specifik, fast att jag redan tänker på det såklart! men ska vara extra eftertänksam. =)

nu ska jag dra mej mot sänge. hem å vända. tillbaka till jobbet om 10 timmar :P
god natt!


edit: såg nu vid tillbakablick att jag inte sparat på fula ord angående ett telefonsamtal på jobbet. så kanske man inte ska skriva, men det där var iaf ingen av våra patienter utan en helt random person som verkade tro att jag jobbade på nummerupplysningen. vilket jag inte gör ;)

so far so good

     Publicerat: 2009-08-13 Kl: 12:28:44 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

    
Jahapp, då var det torsdag igen. sovmorgon is the shit. dom här veckorna, då jag jobbar kväll tisdag och torsdag är toppen, då får jag lixåm sova ut varannan dag :D inte alls så kämpigt som att gå upp tidigt fyra dagar i rad puh. förr var jag ju ledig på onsdagar, men numer är man ju en mycket hårt arbetande kvinna. dock är jag glad att jag gått upp på heltid när jag kolla kontoutdraget, har flera tusen kvar och det är bara tio dagar kvar tills lönen. grejt. never happend to me before I say.
nåväl. vi har varit på våran vanliga farsta-korv-tur. det har blivit lite av min och vovvarnas grejj, och vi alla är väldigt inrutade på hur rutten ska se ut. först djurmagazinet och köpa vomburgare och sedan raka spåret till korvkiosken. och så sätter vi oss alltid på samma ställe och äter korven och hundarnahäter sina vomburgare. bamse kastar i sej sin, medans polly låter sin ligga tills jag ätit halvvägs upp min körv, då äter hon sin burgare. när jag ätit klart får dom varsin brödbit. ja det är alltid samma visa. jag gillar det :)
nu när vi kom hem provade jag om hundarna skulle uppskatta "catmosphere" det är en sån plastboll man lägger godis i. åså ska hundarna hajja grejjen att rulla på den och då kommer det godis. här blev det dock så, att ingen hade tid att förstå hur den fungerade. för polly, hade inte tid, för hon var upptagen med att förstööööra bollen. bamse hade inte heller tid, för han var för upptagen med att leta godis i gräset som trillat ut, så han lyfte inte ens huvudet från gräset så han upptäckte bollen. suck. lyckat. oväntat? naeh.
nu ska vi göra ingenting en stund. ska gå igenom dom där PU-samtals-frågorna sedan innan jag åker bara. ush, jag hoppas inte dom kommer klaga på mej. min dag blir förstörd då. jag hatar kritik. bajs.

natti

     Publicerat: 2009-08-12 Kl: 23:05:03 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

flåsa räv?

     Publicerat: 2009-08-12 Kl: 19:16:52 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

nu har vi varit ute och lekt. bamse och jag. polly och sej själv. jag och bamse har kastat bollen ca 35ggr, och han har sprungit och hämtat den, och lämnat den lika entusiastiskt, gång på gång på gång. och han blir såklart supertrött, och flåsar som aldrig förr. han har motionerat, kämpat, blivit trött. på riktigt. polly å andra sidan. han skuttat runt lite för sej själv med sin boll, slitit den i stycken, små bitar. molekyler. skällt lite. och nu när vi är inne, är dom lika flåsiga. haha. men hur trött kan polly vara på en skala? på riktigt? det är som att hon fejk-flåsar. "ojojoj vad trött jag är.. puh, det var en riktig pärs!" medans bamse ligger vid vattenskålen och tittar i kors. ja härregud.


oh my det var ett tufft lek-pass matte! (? hehe)


bamse - med rätt att flåsa!

dom är för underbara.

onsdagen

     Publicerat: 2009-08-12 Kl: 17:36:33 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

goddagens. haft en bra dag? min dag har varit rätt lugn. var lungt nu på eftermiddagen så jag gick 20min tidigare. med tanke på alla halva luncher och övertid senaste tiden så kan man gott få gå lite tidigare när det är lungt tycker jag. jag jobbar hellre extra när det "kör i hop sej" som att ta kortare lunch eller jobba över, och går hem lite tidigare någon dag det är väldigt lungt. nåväl. har hela dagen bara tänkt på lilla kajsa. önskar att allt är ett missförstånd, att hon inte alls blivit ihjälbiten. men så är det väl tyvärr inte. kan verkligen inte förstå att det har hänt :'(
blir sådär läskigt medveten om hur sköra dom små liven är. livrädd att något sådant ska hända polly eller bamse. fy fan.

imorgon är det PU samtal för min del på jobbet. sådant jobbigt möte med chefen, eller i vårt fall, cheferna. prata om mej, och om mitt arbete, vad jag tycker om dom som chefer och om arbetsklimatet åså. vi har fått en liten lista med frågor. skitsvårt! men ska göra så gott jag kan att svara på frågorna. jag trivs ju väldigt bra på jobbet, men något ska jag säkert kunna klämma fram. har ju en del ideer om förbättringar. därimot är jag rädd för att dom ska ösa över massa klagomål på mej. vet att dom säkert kommer komma med lite negativ kritik, det hade dom gjort till både mari och annika. det enda jag känner då är lite så att "jaha har ni tyckt det länge, och så har ni inte sagt något?" ungefär. men jag tycker jag jobbar på bra, och är duktig. det tycker jag faktiskt. mitt stora problem är väl att jag har tummen mitt i handen när det kommer till röntgen. jag avskyr det, och jag är dålig på det! ok bukbilder, thorax, en och annan tass, nån svans.. men när det kommer till röntgen av leder asså. jag är helt nollställd. jag tror helt enkelt att det bara är så att jag s-u-g-e-r på det och har noll naturbegåvning i ämnet. får väl se om dom kommer ta upp det :P hoppas dom är nöjda iaf.

nu ska jag slappa lite. sedan kommer markus å vi ska laga lite mat och så. sedan blir det väl en omgång boll-lekande i trädgården. polly och bamse vet att jag tagit med en ny boll från jobbet. jag har inte ens visat den! men dom vet. och båda sitter och stirrar på mej. men det får vänta!



det är farligt att leva....

     Publicerat: 2009-08-12 Kl: 00:49:31 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

...kan inte sova. ligger bara och tänker på lilla kajsa. kajsa är, eller... var... sofias lilla hund. sofia jobbar på djurkliniken i gbg där jag gjorde min paraktik som djursjukvårdare. lilla kajsa var en bedårande liten yorkshireterrier, och varje lunch var vi ute med hundarna sofia och jag. och kajsa lekte med polly och bamse. fick i kväll veta att kajsa blivit ihjälbiten av en annan hund. jag finner inte ord för hur jävla hemskt det är. tänker på lilla kajsa.. och på sofia. hur fasen klarar man sej igenom en sådan sak?så orättvist.. och grymmt. vet inte så mycket mer än att hon blivit ihjälbiten... får väl se imårrn om jag får veta lite mer...

tänker på kajsa.. på sofia.. och tänker på mina egna hundar. gud. det kan gå så fort. levande. död. ett klipp av en stor hund och det är över. måste vara värsta sättet som finns att förlora sin hund på!

om polly eller bamse skulle dö skulle jag inte kunna leva. det är en sak om dom blir sjuka på nått vis... eller gamla... men ihjälbiten? fy fan. jag skulle dö om det hände!

stackars sofia.. och lilla kajsa. vila i frid! i himmlen finns det väl iaf bara snälla hundar?

joråsåatte.. en ruta mer eller mindre...

     Publicerat: 2009-08-11 Kl: 22:43:31 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

för att jag är ett klantarsel. kolla! en pajjad ruta på jobbet just because of ME! skulle ställa undan en pall efter att jag hade lastat in foder... åså stod det redan två pallar mot fönsterkarmen, och när jag går förbi, stöter jag i dom, och dom "hoppar ner" lixåm padamm! på något vis, slinter, nej jag vet inte vad man ska kalla det att dom gjorde, men vad dom än gjorde, resulterade det i att dom smällde sönder rutan! jävvla scheisse! fick lunka in och bekänna färg till karin, trodde hon skulle bli arg, men det blev hon inte. sa bara att jahapp, då får vi gå över till glasmästarn imårrn och be dem fixa, det tar väl bara fem minuter... :D som tur var, är det bara den ytterrutan så det är inte ända in lixåm. något bra iaf.
var en lugn kväll, skönt. hann städa och fejja lite iaf.

frstn har jag hittat ett nytt tidsfördriv! nämligen alex schulmans pappa-blogg. han tillhör verligen den lilla grupp personer som jag nästan hatar, han verkar så vidrig och överlägsen och dryg. men hittade denna blogg via en annan blogg, och har fått mej otaliga skratt när jag läst hans inlägg om hans nya pappa-liv haha. läs den här jag lovar att ni får ett eller annat skratt iaf!

"Idag skänker vi en tanke till Charlie Schulman i hennes sorg. Det har just upptäckts en virvel i luggen. Idag bryr sig Charlie inte alls om den där virveln, men om femton år kommer den att utgöra hennes stora sorg i livet. Hon kommer aldrig kunna klippa lugg. Hoppas aldrig det blir populärt igen. För Charlies skull. "


nu måste jag gå och lägga mej. upp early shit imårrn som vanligt och slita för brödfödan!
hej hej!




tisdagen hittils

     Publicerat: 2009-08-11 Kl: 13:35:47 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hej hej! oj vad sen jag blev med dagens första inlägg idag. vaknade inte förrns 11.15, ush jag får ångest av att sova så länge, hela dagen lixåm bara "poff", men förmodlien behövde väl kroppen sova, annars brukar jag vakna runt 9.. aja... gick iaf en promenad med hundarna direkt, och när jag kom hem har jag städat lägenheten ganska nogrannt. var ett tag sedan! nästan en vecka tror jag? förut städade jag mer eller mindre varje dag, men har dragit ner lite grann på det. har skakat och vädrat sängkläderna, så dom blir allt goa å lägga sej i ikväll :)
nu har jag ätit lite, och ska snart bege mej mot jobbet. kväll med karin idag. hoppas det blir lite lugnare än vanligt, för jag har en del att ta tag i. känner att det skulle behöva städas i skrymslen och vrår på jobbet. stör mej varje dag på att det är så dammigt å skitigt i hörnen. ingen har hunnit de senaste veckorna lixåm...
nu ska jag avnjuta min kalla cola o 20min till, och sedan drar jag mej. vi hörs ikväll!
ha en bra dag!

idioter i trafiken

     Publicerat: 2009-08-10 Kl: 22:22:31 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jag har länge funderat på om jag skulle ha en egen kategori här på bloggen för inlägg rörande idioter i trafiken. varenda dag, stöter jag på någon eller några dårar som kör som idioter! varje dag! helt sjukt. skulle kunna dra minst en historia varje dag. jag är såklart inte världens bästa bilförare, har ju bara kört i 3,5 månad, och kanske är det därför jag upplever att så många är idioter, för att eftersom jag inte är så van, så lägger jag märke till dem. om några år kanske jag knappt märker allas idiotibeteenden, men där jag är nu märker jag allt!
svenska bilförares stora problem verkar vara dels att använda blinkers och dels köra i rondell, framförallt att kombinera de båda uppgifterna. vad är det som är så svårt med att visa vart man ska? om man ska köra som idiot och korsa sej fram emellan bilar hit och dit kan man vär åtminstånde förbarma sej över blinkersen så andra bilar slipper få obehagliga överaskningar? och rondeller. vad är problemet? kan man inte bara visa "jag ska höger" "jag ska vänster" och att man blinkar ut innan man svänger ur rondellen. på såvis, blir det enklare för dem som ska in i rondellen att veta om det är grönt att köra eller inte. jag har även lärt mej att man inte ens kan lita på folks blinkers-skills i rondeller. häromdagen kom det en bil, som blinkade höger aha! tänkte jag, kolla, en som faktiskt blinkar när den ska ut! så jag började ju köra in i rondellen. men neeeej nej, då ska denna person vänster i rondellen! då kanske man ska blinka vänster, och inte höger! helt otroligt.
sedan finns det såklart en massa hets-dårar, som bara måste trycka sej in och förbi. köra om alla i bussfiler, klättra förbi en kö på en trottoar, köra om vid refuger.. ja listan kan göras lång. folk stör sej säkert på mej med. jag försöker så gott de går att hålla hastighetsbegränsningen eftersom jag är rädd om mitt körkort. det är lätt att köra för fort, och jag försöker verkligen tänka på det. och man har all rätt att köra i den hastighet som satts för vägen. jag tycker åxå det stör när folk ligger och fiser 20-30 km/h under satt hastighet, speciellt på vägar som bara har en fil.. men att hålla hastigheten måste väl få vara okej? men nej, då ska folk förbi! fööörbi! på höger sida, vänster, hoppa över bilen, skit samma men förbi ska dem! den dagen någon kör av vägen pga sina urdumma manövrar ska jag hånskratta dem rakt i ansiktet. funderar dessutom på att sätta en lapp i bakrutan där det står "tycker du att jag kör sakta? ta en titt på din egen hastighetsmätare istället..."
häromdagen kom en volvo i sådär kanske 140km/h (90 väg) svischade förbi på höger sidan, in snett framför och tryckte sej emellan mej om en buss jag hade 5 meter kvar innan jag var jämsides med. okej? folk har inget vett alls.
jag skulle kunna skriva en hel bok om sådant här. så nu slutar jag helt enkelt.

du bara ryyckte upp den!

     Publicerat: 2009-08-10 Kl: 21:09:36 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer





snubblade över detta klippet på youtube, det från reklamfilmen, fast detta är hela. haha roligt.


möndag...

     Publicerat: 2009-08-10 Kl: 18:47:21 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

hej hej hallå bloggen. dag ett avklarad. four days to go. than helg. uppmüntrande visst? idag var det gansla lungt på jobbet, tills eftermiddagen, då smällde det till. varför kan inte folk komma lite utspritt under dagen och köpa foder, fråga saker, vaccinera? varför måste alla komma preciiis samtidigt? murphys fukking lag. säger bara det. en dag vi har skit mycket bokat, då kommer det som flest drop-in vaccinationer. en lugn dag, ja då kommer det ingen. bajs-murphy.

egentligen har det inte hänt något speciellt idag. inget speciellt att rapportera. inte än iaf. men idag har jag en liten förfrågan. sommartider är en dyster tid för katterna. vuxna katter avlivas, "sommarkatter". och eftersom folk inte har vett att kastrera sina katter föds otaliga oönskade kattungar som får avluta sina liv innan de knappt börjat. så om du vill, eller känner någon, som kan tänka sej en vuxen katt, eller en kattunge, snälla, kontaka mej! att ha någon man kan ringa när det dyker upp fullt frisk katt som helt orättvist och hjärtelöst ska skickas till himmlen!


nu ska jag gå ut och leka ite med hundarna! kasta lite boll. bamse hade gått ner 2hg senaste veckan jippie, och om 2kg till är hans målvikt nådd för denna gång!


tröklo

     Publicerat: 2009-08-09 Kl: 22:36:05 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

hårda bud i mellerud

     Publicerat: 2009-08-09 Kl: 19:24:49 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

Nu är vi tillbaka i sthlm, efter en rätt intensiv helg, med ca 85mil/12h bilkörning. aj min rygg. det är egentligen inte mycket längre än till borås, men tar ändå 1,5 timme längre tid pga att vägen inte är lika smidig. nåväl! vi åkte ju 7 igår morse, var framme vid halv ett. stannade inne i melleuds "centrum" (haha big biiig centrum) och hälsade på markus farmor, handlade lite och sedan åkte vi vidare ut till markus hus, där han är uppväxt. markus syster elise och hennes man och två barn, är i sverige nu två veckor, dom bor ju i england, så dom var där när vi kom. var jättekul att träffa dem igen, speciellt elise, för jag har faktiskt bara träffat henne en gång (tror jag? är det två?) och hon är himmla gullig =)
senare på kvällen kom markus mamma hem åxå, efter tre veckor i finland. hon visste inte att jag, markus, polly och bamse var där som hon blev ju såklart jätteglad :) så fick jag träffa hennes nya hund åxå, han är bara 6 månader, en springer spanielpojk som heter messi. mycket söt. tycker alla utom polly, som inte illar någon frtm bamse i princip :P
kvällen bestod väl utav grilla, öl och prat. fast jag dricker ju ingen öl, och engelsmännen tycker säkert jag är konstig hehe. jag grillade dock en fläskfilé som blev alldeles ypperlig!
vi åkte tillbaka vid lunchtid idag. var inte så mycket trafik som jag trodde att det skulle vara. skönt! men nu är jag riktigt slut i kroppen. det är helt klart skillnad på att åka bil, och köra bil när man ska långt :S
vi har varit och handlat lite och nu blir det bara att ta det lungt, och jag ska lägga mej tidigt. jobb imårrn igen. gäsp.


klicka för att se större, eller kolla in på min bilddagbok :)



nu är vi påväg hem, har stannat fö

     Publicerat: 2009-08-09 Kl: 14:44:59 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

5d674cdd1eb9d8177d2c69807f6167.png

Kolla varifrån!

nu är vi påväg hem, har stannat för att äta lite och sträcka på benen :-)

god natt från oss! Har varit en lå

     Publicerat: 2009-08-08 Kl: 22:55:14 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

-975471f6bdd28615be25b142f5fd421.png

Kolla varifrån!

god natt från oss! Har varit en lång dag, så det blir tidigt i säng. Gäsp. Polly och bamse är helt slut, har varit igång hela dagen :-P

Grill och lite många öl för vissa

     Publicerat: 2009-08-08 Kl: 19:40:11 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

0b89ea9b5ef865edb6e6abd42cc9fb1b.png

Kolla varifrån!

Grill och lite många öl för vissa (inte mej) fint väder och allmänt trevligt :-)

we're off

     Publicerat: 2009-08-08 Kl: 06:28:38 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer



god morgon! ööh, mitt i natten? vi ska aldeles strax sätta oss i bilen och brumma 43 mil, mot mellerud. gääääsp! vår tanke var att gå upp 5, men ingen orkade, men nu så känns det mer humant! markus syster och hennes man kommer till sverige (bor i england) och vi hade tänkt åka dit nästa helg, men nu är vi aldeles wild and crazy och spontana så vi åker denna helgen istället! ja, så nu ska jag gå upp, gå ut me vovvsen å mata smådjuren, sen drar vi! blir nog nått inlägg längs vägen, kommer ju ta säkert 5,5 timme hehe.
hejs!


jajaja.....

     Publicerat: 2009-08-07 Kl: 21:38:12 | I kategori: Övrigt | 3 kommentarer




haha va tycks? nej jag ska INTE ha barn, men när jag beställde dressen till <3riley<3 så kunde jag inte låta bli! haha. nån gång i mitt liv ska jag väl få en bebis, å då ska den stolt få visa upp vilken familj han/hon tillhör! nämligen polly och bamses ;)


äntligen helg :)

     Publicerat: 2009-08-07 Kl: 18:06:45 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


äntligen heeeelg! yeah! yes! wohoo! veckan har känts milslång, men ja den tog ju slut tillsist den med. idag har det varit en skön jobbdag. ett behagligt tempo, och man har slupptit vrida in och ut på sej själv. på måndag är ju annika tillbaka och då är vi alla fyra sköterskor igen, vilket kommer göra allt mycket lättare! men jag ska inte tråka ut er med jobbtjat :)
på lunchen idag fick hundarna gå ner till sjön och bada, apportera lite pinnar, och dom var såklart i himmelriket!

nu är det iaf helg! om det är soligt så ska vi kanske ska leta oss ut till havet, men markus är riktigt krasslig med förkylning å sånt så vet inte hur det blir, vi får väl se hur han känner sej lilla älsklingen. hade dock varit superhärligt med lite klippor och hav!

nu kväll blir det bara dator och tv. chips, dip, pepsi och nån färdigmat till mej. markus är inte hungrig (läs ätit så mycket annat gött idag, ostbågar, godis etc.) ... ;)

en annan nmnvärd sak, är att idag har min present till riley och frida anlänt till enköping! en supergullig body med rileys namn på! tyckte hon behövde lite uppmuntran, frida alltså, riley tror jag inte det går nån nöd på ;) lägger in en liten bild på den! och sedan lägger jag in en liten bild på en av våra übergulliga patienter! matte stod i receptionen och lille plutten hade fått en godis, som hon låg där på mattan, och sög på och njöt. haha skitsött!



hej på en stund!

go natt

     Publicerat: 2009-08-06 Kl: 23:15:06 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hello sen kväll. idag blev det aldeles för sent hem från jobbet. blev lite mer med sista patienten än vad vi tänkt, och vi hade den sövd till kl 21, det är då jag slutar egentligen, men stackaren hade en analsäckaböld som var tvungen att dräneras... sedan kl 21 kom karin inrusandes, så hennes ena dotter matat lille nuddli med massa mörk choklad, och det var dödlig dos, för en så liten hund, så det var bara att ge apomorfin så nuddli fick kaskadkräkas.... kom inte från jobbet förrns strax innan 22. hämtade markus vid blåsut, han har spelat badminton idag tjoho hehe, köpte mc donaldsmat, åt, och nu ligger jag här och ska SOVA. roligare än så blir det inte idag!
hej hej!

rast, passar på att busa lite i sk

     Publicerat: 2009-08-06 Kl: 16:44:44 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

0-1f283d1fce2f0027a9172275a7e9830a.png

Kolla varifrån!

rast, passar på att busa lite i skogen :-)

välgörenhets-sofia?

     Publicerat: 2009-08-06 Kl: 12:34:12 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



puh, vad varm jag är just nu *puh* Jag polly och bamse har varit ute och gått en långis i det fina (och svettiga vädret). härligt. dom fick bada en stund till deras lycka, dock med koppel, för den enda lilla klippavsatts jag hittade där det inte låg någon människa och tryckte i solen, var precis brevid där en dam badade med sin schäfer och dom kastade en pip-anka, och om jag släppt mina hundar hade dom simmat raka spåret dit och aldrig kommit när jag ropat hehe. men dom fick iaf simma och svalka sej lite. alltid nått!
sedan gick vi vidare mot farsta, och jag köppte min vanliga körv, och hundarna fick varsin vomburgare att luncha på. och nu är vi hemma igen.
nu står slapping på schemat fram tills två, då ska vi  åka till jobbet! hoppas på en någolunda lugn kväll iaf.
ha en fin dag!

by the way! idag har jag skänkt 2kr till svenska katters värn, och 8kr till barncancerfonden! am I a good person or what? ;P


let's destroooy it!

     Publicerat: 2009-08-05 Kl: 21:05:11 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer




Någon som kan gissa vilken boll som är pollys och vilken som är bamses?
har haft roligt på gräsmattan en stund, bus och motion, förena nytta med nöje :)



torsdagen

     Publicerat: 2009-08-05 Kl: 17:06:56 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



ser smaskigt ut va? idag på lunchen lyxade jag till det med inte bara en sallad från delselius, utan jag satte mej med vovvarna på deras uteservering och åt på plats :) tycker det är så skönt att komma iväg själv på lunchen, inte för att jag ogillar dom andra på jobbet såklart, men det är folk runt en hela tiden och massor att göra, så den där lunchtimmen är så lugn och skön och det är skönt att bara vara tyst och ensam en stund.

startade min dag 05.00 idag altså. fy fan. tog tunnelbanan in till slussen, och bussen ut till nacka. hämtade bilen. servicen kostade liite mindre än dom sagt så sparade några hundralappar iaf :P nästa service är visst inte lika dyr. alltid nått. hann nästan i tid till jobbet, vilket kändes bra, trodde jag skulle bli rätt sen idag pga det.

nu är jag hemma och ska vila lite. är ohyggligt trött. klockan sex ska jag möta älsklingsmarkus i farsta för vi ska gå till telia och kika på mobil, och kanske teckna nya abonemang. vi båda har tre nu, men ska nog byta över till telia. jag har haft telia i tio år, men bytte till tre förra året, men nu byter jag nog tillbaka igen. skriver väl lite mer sedan när vi vart där =)


mårrnmårrn

     Publicerat: 2009-08-05 Kl: 05:49:22 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer




god morgon. fy fan var ohumant tidigt! ska ner till fukking tunnelbanan nu, och åka ut och hämta bilen. hoppas dom öppnar lite tidigare än sju så jag hinner komma i någulunda tid till jobbet! fy vad jag är trött. hundarna har tillåmed gått å lagt sej igen :P nu ska de bli skön tå få tillbaka biiilen!!! hörs sen!

käften!

     Publicerat: 2009-08-04 Kl: 21:05:19 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


nu ska vi se om det går att få bukt med snarkningarna, så jag kanske kan få lite mer än ett par timmars sömn per natt?


missärdag no1

     Publicerat: 2009-08-04 Kl: 19:21:08 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



idag bara måste jag påbörja inlägget med att gnälla över hur sjukt trött jag är! senaste nättera har jag sovit några ynka timmar och idag skulle ju bilen på service och för att hinna till jobbet i tid var jag tvungen att åka ungefär halv sju. nåväl...

började alltså dagen med att styra kosan mot nacka och verkstaden. gick fint. frtm att det var så snorigt dyrt med service att jag höll på å trilla omkull när han sa det! 4200:- är det verkligen rimligt? hujedamej! aja.. tur jag hade räknat med 5000 som mest, även om jag då tagit i så ja skitit på mej nästan bara för aatt känna mej rik efteråt. tji fick jag. hade en jäkla tur dock efter att jag lämnat bilen. var inställd på att behöva åka in till slussen igen och sedan buss ut till gustavsberg, men samtidigt som jag går över vägen, kommer en buss där det står gustavsberg, grejt! den tar jag :D så det gick riktigt smooth att ta sej till jobbet, även om den stannade en miljard gånger.

väl på jobbet har det varit en hysterisk dag, iaf för mej. helt ensam ute på polikliniken på förmiddagen, mari hade fullt upp inne på operation. då har jag hand om allt som ska göra med annas patienter, alla telefonsamtal, alla som kommer in och bara "vill fråga nått", alla som ska köpa foder och ja.. listan kan göras lång. fick lunch runt 2 och hade ca 20min lunch. men men. på måndag är annika tillbaka igen och då är vi allihopa igen och då blir det lättare! det jobbiga tycker inte jag är att man får för mycket att göra, utan att jag känner att jag inte kan vara så serviceinriktad som jag önskar mot djurägarna, och att dom verkligen känner hur mycket man har och göra, och känner sej ivägen. så ska det ju inte vara, dom är ju jätteväkommna hos oss!

sedan tog jag då den gammla hederliga bussen hem. ska hämta bilen imårrnbitti eftersom jag inte kunde hämta den innan dom stänger idag. fy fan säger jag, kollekivtrafik. HUR har jag orkat? stressa till en buss.. som är försenad.. in och knö i en svettig buss.. komma till hettsiga slussen, för att inse att busskortet jag åkt på underdagen har gått ut.. igår! får köpa en ny remsa, vänta halva kvällen på tunnelbanan. tunnelbanan som tar femtio år och luktar illa. och sedan komma hem nästan en timme senare än jag gör med bilen. dessutom var det en fet ful kärring som körde på bamse med sin rullväska på perrongen. skrek  tack så mycket kärringjävel över hela slussen och hon ryckte bara på axlarna.

nu är vi hemma och har ätit räkor. markus får skala mina för som man kan se har jag skurit mej i fingret när jag öppnade en ampull med medicin idag. fick plocka ur två glasbitar ur såret. tacka vet jag bedövningsspray, så kunde jag karva med en nål bäst jag ville :D

nu blir detta aldeles för mycket text så nu slutar jag. ska lägga mej mega tidigt idag. typ snart. ska vara i nacka imårrn kvart i sju. får väl börja kvista hemmifrån strax innan sex. härligt.
hej hej!


den får dom bju på!

     Publicerat: 2009-08-03 Kl: 22:35:46 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



diverse bilder på min kära pojkvän. jo blir man inte riktigt kär när man ser dom så säg?


bamse's speaking

     Publicerat: 2009-08-03 Kl: 20:51:48 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer












dagen idag

     Publicerat: 2009-08-03 Kl: 20:16:59 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


hej hej! idag har varit en bra dag! iofs en i mängden kanske, men ändå en bra dag :) fullt upp på jobbet utan att det blivit hysteriskt, tänk om det var så varje dag, hade vart perfekt. slutade 18 idag och när jag kom hem lagade markus brända falukorvskivor och pulvermos. fint skare va! 

lille bamse har genomgått den angenäma undersökningen - undersökning av prostatan idag. saken är som så att han läcker lite kiss ibland när han sover, eller om han är väldigt exalterad över att tugga på ett ben eller så. jag blir ju såklart jätteorolig att det skulle vara nån prostatacancer, så idag har karin undersökt honom. allt kändes bra! och urinproverna jag tagit är helt utan anmärkning åxå.. så jag vet inte vad det är. kan ha neurologisk koppling... men nu ska vi avvakta lite, kan vara så att hormonbalanden är i lite svajjning nu när suprelorinchippet (kemiska kastreringen) börjat gå ur helt och så... nästa steg blir isåfall ett ultraljud på urinblåsa och prostata.. lille korvas, alltid e de nått på något vis...

ikväll blir det väl lite film kanske, är ju beck på tv, som man sett hundra ggr, men alltid kan se igen.. chips, dip och cola. inget fel med det :P
frstn, fick höra på jobbet att jag är duktig, idag! hihi "du är så himmla duktig" sa karin till mej efter att jag hade tagit lite egna smarta initiativ i bokningen bla. kul å höra att dom tycker man gör nytta! :)

hejsålång!

well...

     Publicerat: 2009-08-03 Kl: 19:45:55 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


kommentar överflödig? resultatet av syslöjden .P

fuck of fukkers!

     Publicerat: 2009-08-02 Kl: 23:37:37 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


förbannade äckelkryp! jag är verkligen inte rädd för småkryp, getingar, spindlar å sånt, men dom här vidriga harkrankarna dom är verkligen motbjudande! jag skulle nog våga säga att jag hatar dom, och tycker dom är äckliga. nu har jag just ägnat säkert en kvart åt att jaga runt efter en flaxande och förvirrad långben här i sovrummet men en kopp och ett papper. hörde något som smattrade runt och sedan damp ner i huvvet på mej. ja vad är det med harkrankar och plötsligt dimpa rakt ner? har dom narkolepsi eller något? hursomhelst fick jag tag i den och, även om jag hatar dom har jag ju ett stort hjärta så jag tog på mej, gick ut, och släppte ut den. går och lägger mej. och vad hör jag? smatter smatter smatter, en till?eller är det samma jävel? gaaaah! så det vara bara att jaga runt med koppen igen. släppte ut den vid entredörren till huset nu, inte altandörrn. har stängt alla fönster. svettas hellre än att riskera få en sån jävel i huvet när jag sover.
tack för mej. over and out. frstn är inte dom krypen ens värda ett kollage, men dom fick det ändå.

testing

     Publicerat: 2009-08-02 Kl: 21:22:10 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer





mu

     Publicerat: 2009-08-02 Kl: 19:22:43 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

nämen hej solen!

     Publicerat: 2009-08-02 Kl: 13:20:45 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer




inte illa pinkat. både helg och sol på samma gång! hur längesedan var det? jag menar en dag utan iaf en lite sketen regnskur och moln... härligt! vaknade först klockan sju av en überhungrig bamse som pep och pep tills jag gav med mej och gick upp och gav dem mat. sedan vaknade han igen klockan 10 och gnällde, men la sej igen, somnade faktiskt om och vaknade 11! my god! skönt att kunna sova ut lite. hade som plan att åka till frida och riley idag, men kände att jag måste tänka lite på hur mycket jag kör, hade dessutom lite att pyssla med här hemma, så, en annan helg får det bli. jag och hundarna har varit i farsta å ätit en körv, polly och bamse fick en rå korv av korvkiosk-gubben :) han känner la igen oss nu hehe. nu är vi hemma och sitter ute :) bamse äter ben, och polly rejsar runt som en skållad råtta hon, kul ser hon ut å ha iaf :P Resten av dagen ska jag inte göra så mycket plocka å grejja lite, rensa ut kylskåpet och lite sånna smågrejjer. har ingen aning om när markus kommer, men antar att det blir senare, med tanke på att dom säkert druckit en massa finns de ju knappast nån som kan köra tidigt på dagen...
hej på en stund!




kärlek

     Publicerat: 2009-08-01 Kl: 21:20:01 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


    

    

Ge din hund ett slag - och den ger dig sin förlåtelse.

Ge din hund dina hårda ord - och den ger dig sin underkastelse.

Ge din hund av din irritation - och den utplånar sig för dig.

Ge din hund dina krav - och den ger dig sin lydnad.

Ge din hund lite av din oro - och du får oändlig tröst.

Ge din hund dina tårar - och den ger dig balsam med sin tunga.

Ge din hund lite av din ensamhet - och den ger dig sin trygghet.

Ge din hund lite uppmärksamhet - och den ger dig all sin välvillighet.

Ge din hund ett vänligt ord - och den ger dig all sin kärlek.

Ge din hund lite av din glädje - och den ger dig hundrafalt tillbaka.

Ge din hund lite av din kärlek - och den ger dig hela sin själ.

 

Jag älskar er!


day goes by

     Publicerat: 2009-08-01 Kl: 18:46:33 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



hej hej. här sitter jag med stripigt hår och ingenting att göra. ska väl plocka fram lite mat om en stund. ska äta nachos med guacemole och salsa. smarrigt. och enkelt framförallt. markus är ju på den där festen så jag är ju ensam. eller det är ju jag och hundarna, så SÅ ensam är ja såklart inte :). har lagt om bamses sår igen, se okej ut. men ajajaj. tacka vet jag smärtlindring! så han traskar ju på ganska obemärkt nu, skönt det! dock blir det ju inga långpromenader... funderar på att ta en tur till frida och riley imorgon. egentligen känner jag att jag behöver spara lite på bensinen, vara en liten snålis, det kostar ju faktiskt å köra runt fram å tillbaka... men jag har verkligen inget att göra imårrn, och jag vill ju gärna träffa dom! vi får väl se, jag ska överlägga lite till, men det lutar åt det iaf :) Just nu håller jag på å tvättar frstn. sängkläderna var håriga de luxe :S men det är ju enkelt avhjälpt i tvätten det :) nej om man skulle fixa lite krubb!
hejsålång!




hejsanhej

     Publicerat: 2009-08-01 Kl: 13:49:38 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


ja då var det helg då =) försökte mej på en sovmorgon men det gick la sådääär. markus hade tvättid klockan sju (mannen med framförhållningen hade inga rena kläder att ha med sej till festen idag) och eftersom han och joppe minst sagt stökat ner när dom sytt outfits så skulle han ju även städa innan han bar sej av. han städade faktiskt riktigt fint det måste jag säga. och eftersom städningen var godkänd, så ställde jag upp som chafför under förmiddagen. först tog vi ju en liiten promenad med vovvarna, bamse är ju invalido nu med bandage så vi gick inte så långt. sedan åkte vi till farsta, där markus köpte ohyggliga mängder vin och öl (ohyggliga mängder i mina ögon iaf. sjukt hur man kan lägga så mycket pengar på nått så onödigt/man bara ska pissa ut?) kände mej som en alkis när jag var tvungen att bära en påse :/. sedan var jag på apoteket och köpte plåstergrejjer till bamse och sedan körde jag markus till joppe som bor på söder vid medborgarplatsen. huga, stadskörning. men det gick bra, har ju gps'en nu, men fy jag blir så nervös :(

väl hemma, så har jag nu plåstrat om lille man. han har varit såå duktig och låtit bandaget sitta, och hela natten han har legat klistrad mot mej, lite sådär ynkligt <3. såret på trampdynan är riktigt köttigt, men han har fått rimadyl/smärtlindring nu så han verkar ändå inte ha allt för ont. har lagt ett klorhexidinomslag nu som får sitta över dagen. det drar ut bakterier och hjälper till att torka ur såret efter hand. sår i tassar/mellan trampdynor är ju svårläkta, det blir ju så tätt, och svårt å hålla fritt från smutts samtidigt som man vill ha luftigt. bamse är iaf superduktig när vi tvättar, det svider ju som eld, och han nästan skriker, men ligger helt stilla och litar på mej. underbaring!

nu ska jag iaf spendera helgen ensam och göra absolut ingenting. helt underbart!
höres!

f'låt korvas <3

     Publicerat: 2009-08-01 Kl: 00:14:28 | I kategori: Övrigt | 3 kommentarer

åh... jag är just nu den sämsta matten i världen :( i eftermiddags var jag och hundarna ute på skolgården här intill och kastade boll. eller ja, polly leker själv med sin boll, och jag och bamse kastade boll. bamse sprang som en galning och hade superkul, och eftersom det är asfalt så studdsade ju bollen iväg så han fick verkligen kämpa på! så långt allt bara roligt! när vi hade vilat lite inne såg jag att det var lite blod där bamse sovit, hittade då en pytteskråma i tassen, inte så farligt tänkte jag och åkte sedan in till stan. men nu när jag kom hem och kollade igen, ser jag ju hur han har sår i alla tassar och ett rejält skrapsår på hasen! stackarn har ju glidit på asfalten i farten! å han har ont ush. hur kunde ja va så dumm? på ena tassen är det ca 1x1cm at trampdynan som är bortfläkt. så nu får han ha bandage. hade rimadyl hemma åxå så han har fått lite smärtis nu iaf. smärtis och bandage. ska se om jag kan ta en sväng till jobbet imårrn å plåstra om honom på nytt. fy fan vad mitt samvete svider. älskade korvas!!

    
f'låt älskade bamseman! <3

kvalitétstid

     Publicerat: 2009-08-01 Kl: 00:05:11 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


först har vi varit på rydbergs matsal (på drottninggatan) och åt supergod mat! markus åt kött med rosepepparsås, och jag åt:


hur vuxet är det inte att äta skaldjursgryta? de va iaf skitgott. åt tillåmed musslorna, fast ja får spykänslor av det, eftersom jag anser att man ska äta det dyra, jag lämnade rotfrukterna istället :P


sedan gick vi på bio! såg, som sagt, sommaren med göran. den var riktigt riktigt rolig, så se den! :) vi tog sedan taxi hem, eftersom jag ville snabbt hem till vovvarna som var ensamma. slippa åka den sega tunnelbanan åxå. hujedamej! nu är vi iaf hemma, och nu har jag fått plåstra om korvas, bamse alltså, men det får ett eget inlägg :(