elljustakar??

     Publicerat: 2009-11-30 Kl: 20:57:18 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer


vad händer med folks smak när det vankas jul? sådana här härk pryder i princip varenda hem i sverige under vintern, är det verkligen nån som tycker det är snyggt? även den mest stilfulla person kan plötsligt turn into att tycka dessa är det mysigaste som finns. själv tycker jag det är fult och smaklöst. en del har ju börjat ha lite mer hippa elljustakar, men de flesta hänger kvar i dessa hemska kreationer. nej jag kan inte för min värld förstå vad som sker i folks hjärnor. jag tycker åxå julen är mysig, och hemma i borås har vi alltid en fin gran åså.. men det är lixåm it för mej. thats enough.

har ni sådana här otyg hemma??

hemma bäst

     Publicerat: 2009-11-30 Kl: 18:26:47 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Polly & Molly <3
god kväll! i'm home. har skördat farmen och nu blir det lite bloggläsande. shit har helt tappat stinget och besöker jättefå bloggar just nu, bara mina vänners, fast det räcker ju egentligen :) men ska ta en sväng runt och uppdatera mej lite idag!
måste även städa åt marsvinen, men dom ska få äta upp sin grönkål först, helt saliga blev dom när dom fick det <3

har haft en bra dag på jobbet. men jag har lite ont i magen och har haft det i en vecka, så jag oroar ju mej hela tiden jag. men har haft en del å göra så så tänker jag inte så mycket på det! enligt karin (som vet det mesta om det mesta) är det med största sannolikhet tjocktarmskatarr.. "du behöver bajsa". så uttryckte hon sej hehe. nåja.

ska förbereda lite mat nu åxå. markus kommer säkert snart. idag blir det nachos med guacemole och lite annat göttit!

hejsålång!

movin' up!

     Publicerat: 2009-11-29 Kl: 22:20:44 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


är ligger jag och tycker synd om mej själv... aldeles för mycket tid att farma, men nådde level 31 nu! hehe, firar en månad med farmen, jag har verkligen jobbat på bra ;).
ska snart lägga mej. bara grejja lite först, mata djur och plocka iordning lite. hoppas alla haft en bra helg!


sthlm horseshow!

     Publicerat: 2009-11-29 Kl: 17:44:56 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Adelinde Cornelissen - Parzival

nu är jag hemma från globen. det var jättekul att titta på küren, även om det inte var någon jättehög klass på ekipagen, det var några mot slutet som var sådär riktigt bra! jag tog fram luren och filmade ett ekipage, som sedan åxå vann, sikken känsla jag har då ;). dock har jag råkat radera två av mina tre klipp så jag har bara ett kvar... (detta ovan).

vi hade ju inga biljetter utan skulle köpa på plats. fick tag på två billiga biljetter från en turk utanför, sikket klipp! lyckades åxå nässla oss in på parkett-plats så vi satt jättebra. när vi i pausen gick ut för att köpa mat, och sedan kom tillbaka frågade dom oss i dörrn efter armband, anna såg besvärad ut och visade hur mycket vi bar på, varav en annan tjejj säger "ja men det är ok dom satt här innan" och vi gick till "våra" platser. haha, hur lyckat somhelst.

dressyr är iaf fantastiskt, jag brukar nästan bli tårögd, idag var det inga sånna ekipage som gav rysningar, närmst var väl vinnaren, Adelinde Cornelissen - Parzival.

nu blirre slappislappi.

beware:

     Publicerat: 2009-11-29 Kl: 11:25:38 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarerVIK HÄDAN, SVINIS!


mot globen

     Publicerat: 2009-11-29 Kl: 11:13:41 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer
idag ska jag och anna till globen och kolla på küren! det ska bli jättekul. jag mår dock inte så bra men får försöka bita ihop några timmar för detta vill jag inte missa. vi hörs lite senare!
hahaha

     Publicerat: 2009-11-29 Kl: 00:12:34 | I kategori: | 0 kommentarer

hemma igen...

     Publicerat: 2009-11-28 Kl: 23:13:09 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


vad skulle jag vara om jag inte hade mina hundar?

är iaf hemma från fotbollen. det var faktiskt ganska kul, en trevlig pub och jag å god mat åså. kanske inte var så engegerad som markus önskade, men jag är ju inte fotbollsintresserad så jag tycker inte man kan kräva överdrivet engegemang. jag spelade lite mobilspel, men hängde med större delen av matchen iaf. påvägen hem så ringde en kompis till markus som var på fest, så han åkte dit. lite snörpiligt. kändes tyvärr jättetrist för min del, då jag tyckte att jag hade hängt med på fotbollen, att det var jag och markus åså vipps så satt jag ensam på t-banan hem.

sitter iaf ock kollar på beck, och pratar med maria. hon säger så bra saker... jag har sparat det hon skrivit så jag kan ta fram och läsa det när jag är ledsen och tvivlar på mej själv. när jag känner mej värdelös och patetisk...

jag saknar bamse...frstn.. matchen slutade 1-1.. tycker inte det var nå vidare drag och det regnade hela matchen, stackarna.
fotboll...

     Publicerat: 2009-11-28 Kl: 17:11:52 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


nu ska jag på fotbollsmatch. vi ska in till nån pub som visar den. jag ska engagera mej i det markus tycker är roligt. vi har bestämt det, att sådant är viktigt. så nu är det dax. men det blir säkert trevligt, och efteråt ska jag hem och sköörda ;) molly och polly kommer väl hålla låda här hemma under tiden, jucka och brottas. snusk snusk.

ha en bra kväll!

haha sööt

     Publicerat: 2009-11-28 Kl: 13:28:13 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


checka in stilen!

mörrn!

     Publicerat: 2009-11-28 Kl: 11:07:26 | I kategori: | 0 kommentarer


god morning! fan va skönt med helg! har vart vaken en timme ungefär.. skördat och lite annat. måste ta ut hundarna nu, men väntar på att markus ska bli klar med duschandet... suck.. sedan blir det promme, och sedan farsta. har ett par ärenden där, och markus ska träna, så då får han göra den medans jag gör mina ärenden. i eftermiddag/kväll ska vi till puben och se på fotboll. kul. eller inte. men vad gär man inte?

frstn har jag nu kommit upp på level 30 i farmville! hehe. shit vad jag är snabb, men så ligger jag ju i som en galning åxå. planeringen är på topp och såhär på helgen har man ju chansen att skörda ofta, så nu vid två ska jag skörda mina skogsbär och sedan blir det att slänga på ghostchili som jag kan skörda när jag kommer hem från stan osv. gäller att ligga på topp!

nu ska jag gå upp!

idol 27/11

     Publicerat: 2009-11-27 Kl: 20:00:28 | I kategori: | 0 kommentarer


en sak som slår mej, är att i år, är för första gången, de fyra bästa kvar tillsist! tackvare duellerna, mycket smart drag av tv4. även om jag avskyr erik får jag ju rent objektivt erkänna att han hör till de fyra bästa. nu kör vi igång :)

Calle
Låt 1: han är riktigt bra och det är så kul att han lixåm kommit igen såhär mot slutet! :) ..trist låt dock.

Låt 2: calles röst är tusen ggr behagligare än eriks. han är lixåm trevlig att lyssna på. tycker han var super nu med, men igen en lite tråkig låt.


Mariette
Låt 1: först fattade jag inte vikken låt det var, men i refrängen kände jag igen den såklart hehe. måste säga att det var strongt av henne att hålla igång så hela den låten, jomen detta var ju bra, as usual ;)

Låt 2: fy fan. gåshud. kul att höra denna extremt bra låten live, och med ren sång hehe ;). nej detta var satans jävla bra!


Tove
Låt 1:
tufft låtval, men hon gör det förvånansvärt bra, kul att hon vräker på och inte lixåm mesade fram låten! go tove! men vad fan har hon på sej? :S

Låt 2: hellre än bra. slarvigt? nej detta gick inte hem hos mej...


Erik

Låt 1:
detta är väl första gången jag ändå tycker hans skrikande passar, och inte stör låten. hm. men jag kan inte se på honom, men visst jag tycker kanske detta var det bästa han gjort hittils. jaja. jajajajaja... (men jag gllar honom inte för det hehe)

Låt 2:
ska man slippa höra skriket... hmhm... svar: nej. det tog bara några rader innan det kom. nej men ta bort honom från min åsyn. han är inte dålig, men nä fy. han skriker sönder denna låten.Dagens rangordning:

Mariette -  låt 2

Calle - låt 2
Erik - låt 1 (aj det sved.)
Mariette - låt 1
Tove - låt 1
Calle - låt 1
Tove - låt 2
Erik - låt 2


Duell: Mariette & Calle
(väntat.. tyvärr...)

UT: Mariette.
tråkigt som fan. men nu fick alla höra hennes underbara Lies beyond igen, fan den är sjukt bra!


hej hej!

     Publicerat: 2009-11-27 Kl: 18:34:55 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

jahapp. fredag igen! måste säga att denna veckan gick väldigt fort. inget fel i det! helg igen alltså. och denna helgen blir mycket aktiv, för att vara en helg i mitt liv. imorgon ska jag pch markus gå på fotboll. hms. ja. jag har lovat att föja med till pupen där dom visar "hans" lags match. så det får jag ju hålla. och på söndag ska jag och anna till globen horseshow och se på küren! det blir riktigt kul, har inte sett dressyr live på flera år =)
molly och polly sitter här brevid och snuskar dej. ja polly är en riktig snuskfia nu.. suck. molly för inte en lugn stund. men men det är motion det med haha! dom kommer sova gott ikväll. och senare är det ju idol! jihoo! bara fyra kvar nu, shit denna säsongen har gått så fort! jag tror tyvärr mariette kan ryka idag, men hoppas att erik åker haha, men tyvärr sitter han nog rätt säkert i en duell så det lär få förbli en dröm det.
väntar nu på att markus ska laga mat åt mej. och sålänge blir det lite bloggar, lite farm och lite.. eh.... ja det var väl det!

jahapp...

     Publicerat: 2009-11-26 Kl: 21:47:48 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarernu är hon här! Molly <3 fy satan sikken gullig hund hon är!

mår tyvärr inte så bra :( och ska lägga mej och sova nu...

 


pollys nya kofta

     Publicerat: 2009-11-26 Kl: 12:53:11 | I kategori: Bamse & Polly | 3 kommentarer

fin dag idag!

     Publicerat: 2009-11-26 Kl: 12:21:43 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


svinvaccin?

     Publicerat: 2009-11-26 Kl: 11:26:18 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarerAndnöd

Domningar

Allvarlig allergisk chock

Dödsfall

Ansiktsförlamning

Hjärtstillestånd

Stroke

Epilepsianfall

Medvetslöshet

Känslorubbningar

Synrubbningar

osv...

 

Oh, jag blir SÅ sugen att ta det där vaccinet!

Måste dom förstora upp riskerna MED influensan, och nu allt med att vaccinera sej?

 

god jul!

     Publicerat: 2009-11-25 Kl: 21:46:38 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


ja eftersom det redan råder julhetts tänker jag inte vara sämre! upp med julpyntet för fan! och här har ni det. mitt och markus julpynt. skäggtomten. thats enough. julpynt soo not my cup of tea.
men han är fin skäggtomten.


fredagens idol

     Publicerat: 2009-11-25 Kl: 19:14:13 | I kategori: | 1 kommentarer


TEMA: Arena

Calle Kristiansson

Hungry heart
Jumping Jack flash


Mariette Hansson

Land of confusion
You're the storm


Tove Östman Styrke
Pride (in the name love)
Since you’ve been gone


Erik Grönwall
Shout it out loud
Hey Jude


erik får skrika halsen av sej, hur ska tove axla U2?
mariette tycker jag har valt bäst. calle blir bra som vanligt :)

pust och stön

     Publicerat: 2009-11-25 Kl: 18:41:32 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

hej hej! här har ni mej! har vart hemma en timme, men nu blev det så mycket på farmen att det har tagit mej en hel timma haha. fick en massa renar idag, och fick göra ny hage och flytta runt massa träd. ojojoj pust och stön ;)

har haft en lugn dag på jobbet. verkar som det är en frisk period bland djuren på värmdö haha, annars har vi ett enormt tryck på tiderna men nu har det varit lite lugnare några dagar då och då.

sitter här med polly som är dödstrött, hon har tillbringat halva dagen med att bjuda ut sej till gammel-labradoren valter. han blev ju himmla exalterad trotts att han varit kastrerad de senaste åren hehe. fick sätta upp polly i en bur tillslut och då somnade hon en en liten gris <3.

nu inväntar jag markus, han ska laga god mat idag, nu när han fått lön får han bjussa på nå gott.

nu ska jag betala räkningar!

mannen som kräktes

     Publicerat: 2009-11-24 Kl: 22:49:15 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentareridag när jag åkte till jobbet fick jag se något mycket festligt. jag åkte i godan ro längs med nynäsvägen, noterade högt för mej själv att jag mått ganska illa hela förmiddagen... vänder upp blicken och blickar runt. blicken fastnar omgående på en taxi som står längs vägen på andra sidan. ur bilen kastar sej en man ut, springer som en galning ut mot gräset, och fullkommligt kaskadkräks i farten, rätt ut, altså den spyan flög säkerligen minst 2 meter frammåt. haha. fy fan. jag som redan mådde illa, möts av denna syn. otroligt äckligt men åxå mycket roande, jag skrattade en lång stund efteråt. hahaha uh....

nu ska jag sova! har haft en prima jobbkväll, fullt upp :)

polly <3 sofia

     Publicerat: 2009-11-24 Kl: 12:26:52 | I kategori: Bamse & Polly | 2 kommentarerpolly är helgalen när hon löper och så kärvänlig att hon blir ännumer plåster än vanligt haha :)mörrn!

     Publicerat: 2009-11-24 Kl: 10:38:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


go morgon! ny dag dårå! har sovmorgon idag, börjar halv tre. skönt :). nu ska jag och polly gå på promenad och sedan ska vi åka in till farsta och köpa lite luncher till veckan här. och sedan.. tja... bara vara här hemma och softa. helt i min smak! ser fram emot kvällen, ska jobba med karin och det känns som det var jättelängesedan jag jobbade kväll med henne. det är helt fullbokad åxå så det blir nog fullt upp.

ha det så bra idag!

bäää?

     Publicerat: 2009-11-23 Kl: 20:23:57 | I kategori: Övrigt | 0 kommentareratt jag inte tänkt på det innan. tele2 måste ju vara THE grejj för mej. jag som alltid hatat det där fåret! men nu ser jag ju likheter med min kära farm. tele2 mobilt bredband is so welcome in my life nu! haha


hej hej!

     Publicerat: 2009-11-23 Kl: 19:28:24 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


oh yeah I'm so fkkn hot!
sådär ja, nu ska jag blogga. fullt upp sedan jag kom hem.. eller ja, vi beställde mat å sen åt vi den hehe. och nu sitter jag här. har haft en bra dag, full rulle på jobbet och eftersom vi hade läkemedelsinformation på lunchen bjöds det på god thaimat. mumms.

och lilla polly ser så ensam ut. och när hon är ensam såhär så ser hon så liiten ut haha. som en liten plutt i bilburen och lixåm så fjuttigt med bara ett koppel åså. hon letade efter bamse både igår och idag, hon undrar nog vart han gömmt sej. jag hoppas bamse har det bra, eller det vet jag att han har :)

ikväll blir det tv och dator. har beställt hem mobilt internet idag från tele2. tänkte att det kan vara skönt att ha dels hemma i borås så jag slipper koppla upp datorn till deras modem med sladd, ööh stenådern? hehe, och även om man vill ha med datorn vart fasen jag nu vill ha med den. 89:- i månaden kan jag ju leva med.

nej nu måste jag uppdatera mej har inte läst bloggar på flera dagar!

hejs!

<3

     Publicerat: 2009-11-22 Kl: 22:07:59 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

home...

     Publicerat: 2009-11-22 Kl: 21:18:25 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


jag har köppt ett hus idag! 150.000:- high-roller

då var man hemma. kom hem strax efter halv åtta. efter en mardrömsfärd :/. bäcksvartmörker i dalarnas skogar, ösregn och massa vatten på vägen. fick köra ganska sakta såg absolut ingenting, nej ush sånt är obehagligt. åså hade jag ju amelie med i bilen så jag kände att det får ju inte hända något när jag någon annan med osv...

bamse har jag nu lämnat kvar i falun, så han är hos patrik, det blir toppen. så nu är det bara jag och polly en vecka, sen kommer molly och om två veckor kommer nisse-lille hem igen <3. saknar honom redan.
det har varit såå kul att vara i falun, tiden gick aldeles för fort helt klart :(.

åkte förbi mc donalds på hemvägen så nu är vi mätta och glada. har farmat klart för idag och ska nu mata djur och sedan ska jag faktiskt lägga mej,är riktigt riktigt trött.

nattinatt!

bloggen är tillbaka som vanligt imorgon efter en död helg...

dammit

     Publicerat: 2009-11-22 Kl: 09:48:31 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer
JAG SKULLE ALDRIG ÅKT TUNNELBANAN!

falun <3

     Publicerat: 2009-11-21 Kl: 17:37:26 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

 

nu har jag varit i falun ett tag. kom fram vid halv ett ungefär. släppte av amelie i hosjö, och sedan åkte jag hem till patriks syster, för patrik var där, eftersom jag ändå körde förbi hälsinggården påväg till källviken. så nu har jag träffat lilla elsa, patriks systers lilla dotter som kom i mars (tror jag det var), hon var jääättesöt!
sedan åkte jag hit ut till källviken. åh jag älskar att vara här. detta är så mycket hemma för mej. dels själva falun, men särskillt här på källviken. och att vara här hemma hos maria är lixåm... perfekt. här är jag som hemma verkligen, har tillbringat många timmar i dessa sofforna =)
nu har vi ätit tacos och det blir väl en sväng ut till hästarna här sen och sedan tv antar jag. imorgon ska jag vara här åså ska jag åka och lämna bamse hos patrik innan jag ska åka tillbaka hem till stockholm =)

hoppas alla har en bra helg!

mot falun

     Publicerat: 2009-11-21 Kl: 08:46:48 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


nu drar jag till dalarna, och min gamla hemstad falun <3
jag ska hälsa på maria, och lämna bamse hos patrik. ska
bli superkul att träffa gamla vänner, hälsa på i stallet och
vara hemma hos maria å se på tv som förritiden när jag
bodde på källviken. åh, det ska bli sååå kul! får se om jag
bloggar nått, det gör jag säkert, lär ju behöva skörda min
farm, så jag kan likagärna uppdatera här med då hehe! ;)

nöff nöff igen

     Publicerat: 2009-11-21 Kl: 00:26:19 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


asså.. en sak bara. fy fan för att vara ute i kollektivtrafiken! asså, alla äckliga människor som sitter och andas på tunnelbanan? kom på mej själv att hålla andan. ser trynen på alla männsikor och känner hur svinis haglar över mej bland allt folk. tacka vet jag att åka BIL, ensam. ush. när jag och mari gick hem från resturangen, kom en snuskig, skitig gubbe vinglandes mot oss, det enda jag tänkte var att HAN måste ju ha svinis! klart HAN har! så jag flög åt sidan rent spontant. jag kan nog inte vara ute bland folk såhär nå mer.

mohaha!

     Publicerat: 2009-11-20 Kl: 23:48:13 | I kategori: | 0 kommentarer

jag äro hemma. haft en trevlig kväll. hörde att reza åkte, och stod mot ERIK! HAHAHA yeah! rätt som åkte ut iaf. ska kolla imårrn, nu måste jag sova. ja, det får räcka så! ha det fint!

edit; kollade på framträdandena nu.
jag tycker mariettes svenska låt var jättebra, tove var söt med pianot, men bra i sweet dreams.. .calle i sitt esse. reza duktig med tråkig. och erik har jag inte ens lyssnt på ens nu när jag hade chansen att slippa höra honom! ;)fredag <3

     Publicerat: 2009-11-20 Kl: 17:49:57 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

hellu! ahh heeeeelg! fy fan va gött! slutade fyra idag, å det var skönt, då hinner jag en del här hemma innan det är dax att åka in till stan... jag har skördat (hehe) tvättat håret åså ska jag gå en promenad med hundarna snart.

men idol missar jag. fan åxå. dom låter riktigt bra ikväll, iaf på repen. mariette kommer bli superbra, tove åxå. därimot låter reza trist och calle glömmer text. jag tror reza kommer åka ut idag. och det hoppas jag åxå. för erik lär ju vinna skiten hur dålig jag än tycker játt han är. gaphalsen. får se det på tv4play när jag kommer hem ikväll sedan.


nej nu ska jag fixa lite med djuren innan jag åker. jag skriver när jag kommer hem sen!


go mårrån!

     Publicerat: 2009-11-20 Kl: 06:56:15 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


huh vad tidigt. sitter på jobbet, kom aldeles för tidigt idag, så det blev en väntan tills jag ens börjar, men har redan gjort en del. men vi har ju städare här nu på morgonen så nu väntar jag på dem. ska sätta mej med lite papper när dom kommer så jag inte är i vägen.
ikväll ska vi ut med jobbet, så jag kan inte se idol och således heller inte blogga under idol idag. trist. men trevligt att gå ut och äta såklart =)
imorgon åker jag till falun så det blir en stilla helg för bloggen. ska se till att planera min skörd åxå hehe ;)
nej nu ska jag do some hair!

ha en bra dag!

jag borde...

     Publicerat: 2009-11-19 Kl: 22:44:10 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarerjag är hemma.
jag har haft en bra jobbdag.
jag har skördat.
jag har ätit god mat.
jag borde sova.
jag kan inte sova.
jag ska sova.
jag vill kolla "mammas pojkar"
jag måste sova.
jag börjar sju imorgon.
iväg med mej nu!

god natt!

har dagens ungdom synfel?

     Publicerat: 2009-11-19 Kl: 13:11:06 | I kategori: Övrigt | 3 kommentarervid mitt kommentatorsfält, undanbeder jag mej reklam osv, och jag godkänner aldrig sådana kommentarar och inte klickar jag på länken heller. man undrar ju om dagens 15åringar föds med något slags synfel? kan dom inte läsa? jaja, av mej får man ingen extra besökare iaf.

godmorgon!!

     Publicerat: 2009-11-19 Kl: 11:29:29 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

då var man vaken. jag sitter och väntar på att mina blåbär ska bli klara, så ska jag harvesta dom och sedan bege mej ut på promenad! jävlar vad jag har planerat min skörd nu, money money! ;) jasså? tycker ni jag tjatar? synd för er, it's my blogg! ;)

börjar halv tre idag och jobbar till nio ikväll. blir nog aldeles super det. hoppas på en lugn kväll men med mycket att göra. hur det nu går ihop undrar ni? men det gör det.

nu är det dax att sparka igång dagen!

kärlek

     Publicerat: 2009-11-18 Kl: 21:45:23 | I kategori: Bamse & Polly | 2 kommentarer

vem vare som kasta??

     Publicerat: 2009-11-18 Kl: 20:01:38 | I kategori: Nyheter att notera | 0 kommentarerIngen har ju missat "skogsturken". roligt att aftonbladet gjort en nyhet av att dom nu hittat:

hahahaha....


fredagens idol

     Publicerat: 2009-11-18 Kl: 19:37:32 | I kategori: | 0 kommentarer


På fredag är temat "kärlek" i Idol, och här är låtarna dom kommer framföra:
Tove Östman Styrke

Sweet dreams (are made of this) (Eurythmics) - till fansen
Himlen är oskyldigt blå (Ted Gärdestad)- till anhörig


Calle Kristiansson
Your song (Elton John) - till fansen
To be with you (mr Big)- till anhörig


Erik Grönwall
My life would suck without you (Kelly Clarkson) - till fansen
Always (Bon Jovi)- till anhörig


Reza Ningtyas Lindh
You've got a friend (Carole King) - till fansen
When I need you (Leo Sayer) - till anhörig


Mariette Hansson
Ängeln i rummet (Eva Dahlgren) - till anhörig
Time of your life (Green Day)- till fansen


Jag kommer inte kunna blogga live då jag ska ut med jobbet. kommer missa IDOL, fyyy fan, får catch upp såfort jag kommer hem!

harvestharvestharvest...

     Publicerat: 2009-11-18 Kl: 18:43:47 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


hellu! fan jag hinner knappt blogga.. har haft fullt upp med att harvesta efter jag kom hem, byggt ut farmen och grejjat. skaffat nya grannar osv. haha. ett heltidsjobb att vara farmare!

idag hade vi såå lungt på jobbet. visst var det fullbokat, men då anna fortfarande är sjuk blir det en veterinär och ja... då blir det lungt för oss sköterskor. idag kom karin till kliniken och hämtade nuddli. så nu har lilla nuddlan åkt hem. men hon har haft det bra här och jag tror hon kommer drömma om oss och alla tuggben när hon ska sova i natt haha.

imorgon börjar jag sent och ska försöka sova ut. hoppas det är schysst väder så att man kan ta en lång härlig promenad!

nej nu måste jag fortsätta här, får skriva något mer inspirerande sen ;)

undanskuffad

     Publicerat: 2009-11-17 Kl: 23:08:38 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarergrrrr

     Publicerat: 2009-11-17 Kl: 21:06:35 | I kategori: Övrigt | 4 kommentarer

nöff

     Publicerat: 2009-11-17 Kl: 18:36:43 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

hellu... då var man hemma. har haft en bra dag. dock känner jag att svinis närmar mej med stormsteg. jag har tidigare inte kännt någon som ens känt någon med svinis.. men nu... både här och där hör man om eländet. anna är sjuk åxå så tro fan att det säkert är svinis och man blivit smittad. ska jag dö nu?. man borde kanske vaccinera sej.. men det finns ju inte ens något vaccin, så, what to to? jaja...

ska strax laga mat. idag blir det ryggbiff, med klyftpotatis, basilikasmör och creme fraiche/basilikasås. det kommer bli mumms. ska bara invänta markus han bör anlända aldeles strax.

skriver mer ikväll!

spermier gillar att städa!

     Publicerat: 2009-11-16 Kl: 22:04:27 | I kategori: Nyheter att notera | 2 kommentarerföljande artikel stämmer IKKE. det vill jag å det bestämdaste fastslå.
(räknas inte mobiler, datorer osv till elektroniska prylar? en studie av män för män?)
eller vad tror ni?


prutt

     Publicerat: 2009-11-16 Kl: 21:21:10 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarermusprutten är med. peace.

kollar ni på paradise hotell, eländet?

hejsanhej!! :)

     Publicerat: 2009-11-16 Kl: 19:10:55 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

har ni haft en bra dag? min har varit en riktig filbunke. lugn asså. började dock pissigt som fan, då det var ap-långa köer på 73:an.. såg det när jag svängde ut på motorvägen att det var kö så långt ögat kunde nå, åt alla håll. bara att ta plats och seeega sej fram. 1-2km tog typ en ynka timme??! fy fan. vart 30min sen till jobbet. det tog 1,5 timme, vanligtvis tar det ca 25 minuter. kul va?
men anna var sjuk idag så vi hade bara en veterinär och då blir det ju lungt, så är det ju bara. men det finns alltid provsvar att skriva in och hyllor att torka så helt sysslolös har jag inte varit :)
nu är jag iaf hemma, har skött om min farm och ska snart äta lite.

by the way så har polly börjar löpa idag. så på lördag ska jag åka till falun och lämna bamse hos sin "gammla" familj, dom har ju bröder till bamse, så han har det roligt där. (vi bodde ju i falun förr jag och bamse...) jag hade tänkt hälsa på mina underbara vänner maria och nattis så skulle ändå åka till falun på lördag, åså kom detta, så då lämnar jag bamse där. blir lugnast så även om han inte brukar bry sej nämnvärt... han är en duktig kille han.

nej nu blir det mat. bloggar. tv.
hejs!


tomaaaatoes

     Publicerat: 2009-11-16 Kl: 07:32:45 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


god morgon!

early shit! börjar nio idag. men vaknade lite tidigare, då det stod tomat-skörd på schemat. money money. ska ligga kvar i sängen 20min till sedan blirre upp och hoppa och mot jobbet. ny arbetsvecka väntar.

ha en bra dag!

oh lalala

     Publicerat: 2009-11-15 Kl: 22:07:51 | I kategori: | 1 kommentarer


idag har jag köppt en ladugård till farmen! hehe dock innebär det att grisarna och getterna får
dela hage tillfälligt. ooh det gnager mej som ett skoskav asså, men det finns inte space annars.
men ska bygga ut inom kort och då kan dom få återgå till varsin hage igen, och jag får struktur
igen och kan komma till sinnesro, återigen. tycker inte om när det inte är perfekt i min lilla farm.


nu ska jag se på paradise hotell, nupp-dokusåpan!mmmmm

     Publicerat: 2009-11-15 Kl: 17:11:07 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer
riley <3

     Publicerat: 2009-11-15 Kl: 15:02:15 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

jo, jag vet att jag har världens finaste och gulligaste gudbarn!

 

back in buissnes

     Publicerat: 2009-11-15 Kl: 11:51:25 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


gääääääääääääääsp.... nu är jag allt bra trött. mamma och pappa har åkt hem.. det har varit så himla kul och trevligt att ha dom här så det känns tråkigt, men nu har vi lite plats att bo på igen iallafall. mamma och pappa har alltid med sej så mycket grejjer, och på natten när vi lagt ut madrasser så är nästan varenda kvadratmeter full i våran lilla lägenhet :P. jag har iaf städat nu och bäddad sängen och nu ligger jag här. ska ta en runda med farmville, och sedan ska jag se en film, eller kanske tillochmed sova nån timme. har sovit sjukt dåligt på min madrass i hallen så jag har lite sömn att ta igen. dessutom ska jag ta en bloggrunda, har inte läst en enda blogg denna helgen, ooh VAD kan man ha missat? nada? hehe.

ha en bra dag!

lördagen

     Publicerat: 2009-11-14 Kl: 18:39:21 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

hahaha

     Publicerat: 2009-11-14 Kl: 16:10:48 | I kategori: | 1 kommentarer


sådana åsikter är alltid intressanta. om man själv inte är ett sångproffs, får man då inte ha en negativ åsikt om någon som sjunger? då får man ju heller inte tycka en låt är dålig.. "skriv en bättre själv då?" om jag nu inte gillar ett framträdande i idol, innebär det väl inte att jag måste bevisa att jag kan göra det bättre för att jag ska få "klaga"? haha, vem är idioten här? jag är inte med i idol för att jag inte är något artistämne, det gör dock inte per automatik att jag måste älska alla framträdanden i idol? idiot.

hej jag bor i Runkarp!

     Publicerat: 2009-11-14 Kl: 16:04:18 | I kategori: Nyheter att notera | 1 kommentarerSjälv tycker jag det vore festligt att bo i Pung!


mörrn!

     Publicerat: 2009-11-14 Kl: 10:16:23 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


jahapp då har man vaknat upp här på sin madrass i hallen efter en natt med kass sömn. jaa. mamma och pappa lånar ju sängen så jag sover på madrass i hallen, och markus sover på sån uppblåsbar stor säng här brevid. som förövrigt lät värre än ett accelererande flygplan att blåsa upp med elektriska pumpen haha. nu ska jag gå upp och påbörja dagen.

ha det fint!

mamma och pappa <3

     Publicerat: 2009-11-13 Kl: 23:03:04 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

idol 13/11

     Publicerat: 2009-11-13 Kl: 20:05:21 | I kategori: | 4 kommentarer


yeah nu kör vi!!! :D jag ser verkligen fram emot dagens avsnitt, speciellt duetterna :)
"bagge har svinis, ersätts av nasse" haha aftonbladet....


1. Erik
bra låtval... synd på starten. men idag är han väl ändå inte bra? idag kan han inte skrika, vad finns då kvar? ingenting. nada.. (En högt kammad frisyr och blodsprängda ögon? för att citera idol-forumet haha)


2. Eddie
en av mina favvo-låtar, klarar han det? kort och gott. nej. det var inte bra, första halvan urusel, andra halvan liite bättre.

3. Reza
svår låt, men hon klarar ju allt den här reza. men tycker det var lite... rörigt? men det är nog låtens fel. jag är oberörd, som vanligt, men hon är ju duktig såklart.

4. Calle
oj, lite tråkigt. tråkig låt? men jag gillar hans röst, och har inget att klaga på direkt, men ja, ja vet inte.

5. Tove
ush min hatlåt over all. jag har redan glömt hela framträdandet. var det bra?

6. Mariette
fy fan vad bra. enda riktigt bra ikväll! yeah!Duetter

Eddie & Reza

revansh för eddie, kul! han passar till den här låten. reza mindre bra, faktiskt. kanske är hon för bra för låten? hehe

Mariette & Calle
kanske en av världens bästa låtar. med mina favorit-idoler. och åh så bra det blev <3

Erik & Tove

första gången jag hör erik sjunga? och tove är jättebra! jamen detta var bra faktiskt. nästbästa duetten.BÄST: Mariette, Calle, Tove

SÄMST: Eddie

DUELL: Eddie & Reza
<--- helt rätt idag. och eddie presterar bättre med kniven mot strupen. as usual.

UT:
Eddie (ja jo, det var dax nu...även om han var bättre i duellen...)
heeeeeeeelg!

     Publicerat: 2009-11-13 Kl: 16:04:34 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

sorry!

     Publicerat: 2009-11-12 Kl: 23:04:03 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

dåligt uppdatering.. kom hem vid halv tio, men har haft fullt upp... markus hade maten klar, jag hade massa skörd och planer i farmen ;) och nu städar jag, samtidigt som jag tittar på "efter tio" där kenza och foki var med idag, även calle schulman. ändå har jag tre burar kvar att städa... suck.. pappa och mamma kommer hit imårrn så då måste burarna vara kliniskt rena så jag slipper gnäll "det luuuktar", "uuhh" osv.. suck suck suck...
jobbkvällen var lugn som en filbunke. lite vaccinationer, nån stygntagning och en hund som ville äta upp mej! spännade va? haha, men som ni ser klarade jag mej helskinnad ;)
nää ush, jag borde verkligen fortsätta städa nu. markus har redan lagt sej och jag vill egentligen åxå ligga där, men nepp, jag måste do some hair först! sååå dax att fortsätta kanske?

sov gott sedan hörrni!

idol på fredag

     Publicerat: 2009-11-12 Kl: 10:20:45 | I kategori: | 2 kommentarer


Fredagens låtar


Erik Grönwall - Bodies av Robbie Williams
Eddie Razaz - Curly Sue av Takida
Reza Ningtyas Lindh - Halo av Beyoncé
Calle Kristiansson - Bad day av Daniel Powter
Tove Östman Styrke - I wish I was a punkrocker av Sandi Thom
Mariette Hansson - Bleeding love av Leona Lewis


eddie och calle borde byta låt. tove har valt den sämsta låten i historien, mariette blir intressant!Efter solonumrena kommer idolerna tillsammans framföra duetter.

Reza och Eddie sjunger If only you av Danny och Therese
Mariette och Calle sjunger Someone new av Eskobar och Heather Nova
Tove och Erik sjunger Kids av Robbie Williams och Kylie Minogue


mariette och calle blir nog super!läkarbesök

     Publicerat: 2009-11-12 Kl: 09:53:22 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarergomårrån! nu har jag varit hos läkaren... jag har ju haft problem med mitt högra knä i en evighet, och i våras tog jag ju tag i detta, efter sisådär.. 10-12 *host* år... och efter att vart hos husläkare som remitterade till magnetröntgen, och därifrån till reumatolog, och nu till ortoped, har jag nu fått en tid för artroskopi, titthålsoperation. enligt magnetröntgen har jag något ovanligt som kallas pigmenterad villonudulär synovit, vilket innebär en överväxt av slemhinnan i leden som gör att det blir som "sjögräs" eller något. dock är detta jätteovanligt, men om det nu är det så skrapar man bort insidan av ledkapsen och rensar upp.. det dom ska göra på artoskopin är att ta vävnadsprover från insidan knät för att förhoppningsvis fastställa en diagnos, och utesluta "farliga förändringar" eh.. caaaanceer? men läkaren tror inte det är någon farlig förändring då besvären varit lika i ca 10 år. en elakartad förändring borde således förvärrats kan man tycka. han tycker åxå provsvaret låter mycket sypiskt för denna villonodulära synoviten... så, den 9/12 har jag fått tid för artoskopin, och efter det får jag inte belasta knät på 1-2 veckor! hur ska det gå?? det får lösa sej, han sa att har man ett jobb där man rör sej mycket, så blir man sjukskriven. ehm. det fungerar ju inte? aja, jag får väl se hur vi ska lösa det här. jag tänker iaf göra allt som krävs för att få en chans att slippa mina problem.

nu ska jag ta det lungt en stund och sedan ta hundarna på en promenad. sen mat. sen jobb.

ha det fint!

åh nej...

     Publicerat: 2009-11-11 Kl: 23:30:51 | I kategori: | 1 kommentarermin gulliga ugly duckling har förvandlats till en tradig svan...
den var ju mycket sötare förut. i-lands problem. ush och fy.
jorå..såatte...

     Publicerat: 2009-11-11 Kl: 22:21:20 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


åh härregud jag ber om ursäkt för mina bristande inlägg haha. men jag har inte så mycket att rapportera. en nämnvärd sak är väl att jag åt mc donaldsmat på lunchen och att jag har kollat greys anatomy på kvällen och tycker den serien gjort ett fett djupdyk, tyvärr. nu ska jag mata djur. ehm ja. försök att hålla er avund på mitt flashiga liv i styr, tänk på att ni kanske har saker som inte jag har, kanske kan lätta upp lite?. jag menar mitt liv är sjukt spännande och storartat. och nu ska jag gå och sova. och imårrn är en ny fukking dag. och då ska jag till läkaren!

stay tuuuuned!härk!

     Publicerat: 2009-11-11 Kl: 21:02:33 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


kuuuuuk

     Publicerat: 2009-11-11 Kl: 20:34:33 | I kategori: | 0 kommentarer


asså VAD FAAAAN! jävla spelhelvete! bara kruppar hela jävla tiden!
(jag ska snart skriva nåt vettigt...)

vad göra?

     Publicerat: 2009-11-10 Kl: 18:48:08 | I kategori: Övrigt | 3 kommentarer
är jag en mamma?

     Publicerat: 2009-11-10 Kl: 17:26:58 | I kategori: Vardagsprat | 4 kommentarer

fick just ett roande samtal på mobilen...


jag:
...ah det är sofia...

hon: HEEEEEEEJ!!!!! jag ringer från egmont, är det du som är mamman i familjen? (hysterisk röst)
jag: eh va? nej jag är inte mamma..
hon: nähää? hm..eh.. vem är du då?
jag: vad menar du?
hon: ja.. jag ser att ni prenumererat på bamse tidigare??
jag: ja det stämmer...
hon: eh, okej. jaha. eh... jag ringer för vi har nämligen ett erbjudande på kalle anka just nu...
jag: jaha, nej jag prenumererar bara på  bamse ibland för att få schyssta bamse-prylar eftersom min hund heter bamse.
hon: jaha, ah. eh. okej tack!
*klick*home sweet home

     Publicerat: 2009-11-10 Kl: 17:01:21 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


woohooo! I'm HOME! fy fan va gött. att gå upp och åka till jobbet när jag börjar sju är ett helvete men det har jag fan glömt klockan fyra när jag får gå hem :P Så... nu sitter jag här igen och jag skämms fan inte för det, här sitter jag bra. inväntar min druv-skörd! inte illa det inte. dricker cola... ja det är fina fisken det.

dagens arbetsdag var bra. lagom att göra hela tiden. skönt. så man känner att man göra ett bra jobb lixåm! eftersom mari och fredrik var inne på op hela förmiddagen hann jag få undan massa provsvar som skulle skrivas in osv, jättskönt att ha det ur världen! nu ska jag läsa bloggar!

hörs sen!

pippi-pipp

     Publicerat: 2009-11-09 Kl: 22:31:14 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

jag borde skriva ett fiffigt och trevligt inlägg här i bloggen såhär dax. men jag orkar lixåm inte. vad jag dock måste ta mian sista krafter till är att rasta hundarna och borsta tänderna, samt kissa. sedan ska jag sova. börjar sju imorgon. fy fan det är bland det värsta jag vet. way to early! så det får bli bra såhär. vi hörs imorgon!


oohhh

     Publicerat: 2009-11-09 Kl: 19:42:56 | I kategori: | 1 kommentarer

ojoj vad fint jag har det nu! mycket finare än alla andra farmar jag besöker :P och ja jag vet att det kanske är föga intressant med min farm för utomstående men detta är min blogg och jag skriver om va faen ja vill :P

 

 

hellu!

     Publicerat: 2009-11-09 Kl: 19:01:44 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


jahapp hur ska man börja dagens inlägg så "nu sitter jag här igen.. vid datorn blahablahabla?" hehe... dagens ungdom, det enda dom gör är att sitta vid datorn kan man tycka. but I'm proud. när jag kom hem idag väntade mastdont-skörd-tajm i farmen, så jag kunde lätt punga ut och köpa en rosa stuga, yay ;) sedan har jag ätit lite makor med mögelost, druckit cola ,och nu inväntar jag tvättid medans jag pillar i mej resterna från gårdagens bio-godis.

dagen på jobbet har varit sjukt stressig. det märks verkligen att vi är en sköterska mindre. för mej är det ok att ha röva full me jobb men man märker åxå att alla patienterna märker att det är stressigt och nästan rörigt. DET tycker jag är synd. men man får hålla humöret uppe och jobba på så det blir så bra som möjligt.

men nu ska jag och min älskling (markus alltså hehe) ner och tvätta! jiihaaaaaah!

bio!

     Publicerat: 2009-11-08 Kl: 23:48:54 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


mina nya luktljus fina va? =)

då har vi vart på bio dårå. som jag skrev tidigare var vi på "flickan som lekte med elden". förra gången tyckte jag den var bra, men att den hade mer att önska, framförallt första halvan. men denna gången tyckte jag den var bättre. kanske för att jag visste vad jag hade att förvänta mej? tyckte åxå den kändes längre, och inte riktigt lika korthuggen.

sist jag var på bio, satt det ju en kärring brevid mej och rapade stup i ett. gissa vad killen brevid mej gjorde denna gång? jo. rapade! fast "bara" fyra gånger.. riktiga vitlöksrapar vafan. så jävla äckligt! trodde inte det var sant när jag vittrade lukten än en gång! helt sjukt.
dessutom var det någon idiot som gick förbi vår salong och ropade in "det brinner!" jag och han brevid mej fick panik, jag lugnade mej dock nästa sekund, när man insåg att det inte var på riktigt. jävla idiot som gjorde så! man borde gått ut och haffat han och sagt till!

nu ska jag iallafall sova. ny vecka imårrn. jobb jobb jobb..

god natt!

molly-bus

     Publicerat: 2009-11-08 Kl: 18:03:50 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


nu var det längesedan molly bodde hos oss, men idag ringde hennes matte majgull, och frågade om jag fortfarande var intresserad av att passa molly, självklart är jag det! hon och hennes man skulle till kina i tio dagar, så 26:e nov-6:e dec ska vi passa molly. hon är en irish glen of imaal terrier, och super söt, snäll och jävligt glad! det blir superroligt, har saknat henne faktiskt. förut bodde molly inne i stan på rådmansgatan men dom har flyttat från sin übernajsiga lägenhet där och ut på lidingö, så det blir väl att åka dit och hämta henne, kul =)

*längtar*

life's goood

     Publicerat: 2009-11-08 Kl: 16:09:22 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


idol på tv4 play, glass och kall pepsi? vad mer kan begära? :)

(och ett schysst blåmärke i pannan!)

söndag!

     Publicerat: 2009-11-08 Kl: 14:41:40 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


happ happ... lite sen uppdatering, men jag har haft fullt upp idag, för jag har sovit, skördat och varit i farsta samt willys i älvsjö. nu är vi hemma igen helt enkelt :) ikväll ska vi gå på bio, det blir flickan som lekte med elden. jag har redan sett den, men ser den gärna igen med markus, som inte sett den. vi går på sena bion så att man får en lång härlig söndag här hemma först. fast jag ska strax städa ite, men nu ska jag slappa och softa en stund först :) hörs sen!


blåbärsskörd

     Publicerat: 2009-11-07 Kl: 21:59:57 | I kategori: | 4 kommentarerrosa kor som ger jordgubbsmjölk och mina värdefulla druvor, boomchackalack!

gäääääääääsp, fy vad jag är trött. och typiskt nog odlade jag blåbär tidigare ikväll och jag måste ju skörda dom innan jag somnar annars hinner dom vissna, och det är inte bra för så ryker ju pengar! men snart så, blir det sängen. somnade vid 4 i natt och gick upp vid nio, så lite mer sömn behövs big time. imårrn blir det sovmorgon så de visslar om'et!

slappelislapp

     Publicerat: 2009-11-07 Kl: 18:52:04 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarerahh lördag.. helt i min smak. har ägnat dagen åt att göra ingenting. förutom höststädningen i morses och ett par hundpromenader har jag bara suttit och slö-kollat på program på tv4play som jag missat, skördat farmen, beundrat farmen, och gosat med hundarna. helt i min smak. nu är markus hemma igen åxå, han far ju som en skottspole mellan alla hans happenings, men nu är han där han ska vara, dvs med mej ;).

hoppas alla ni har haft en bra dag åxå!

jätteråtta?

     Publicerat: 2009-11-07 Kl: 15:47:00 | I kategori: Nyheter att notera | 1 kommentarer
så underlig björnen ser ut utan päls! undrar vad den lider
utav? någonslags massiv demodex? och dom smörjer in
dem mot klådan, kan man inte ge björnar klådstillande,
kortison eller nått lixåm, som man kan ge till andra djur?

frågor, frågor...

polly <3

     Publicerat: 2009-11-07 Kl: 13:05:40 | I kategori: Bamse & Polly | 2 kommentarer

Polly ville gärna vara med och kratta löv. På sitt egna lilla sätt förstås.

 

höststädning...

     Publicerat: 2009-11-07 Kl: 11:31:38 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer
jahapp då har man gjort lite nytta, så man med gott samvete kan visa sej utanför huset ett halvår till... jag har krattat barr till förbannelse, och massa löv i syrenrabatterna.. viket visade sej helt onödigt eftersom föereningsgubbarna sedan kom och la dit nya löv som nått jävla skydd. aja. markus kom hem nu på morgonen han har vart hos lite kompisar som är på långväga besök här i stockholm, och eftersom han vart med på de andra två städdagarna vi hunnit med här, så tog jag denna. det var rätt kul. och nu ska jag gå ut och äta körv i brö'!hmhm?

     Publicerat: 2009-11-07 Kl: 02:23:16 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


nu ligger jag här och kan inte sova, pga att jag fått för mej att jag fått svinis... hm, jag har liite ont i huvudet, lixåm lite olustig känsla. eventuellt är jag liite sträv i halsen, men jag vet inte om det beror på att jag harklat och kännt efter för många gånger... jahapp, nu har alltså oron för denna åkomma rotat sej i min hjärna, så den lär jag ju inte bli kvitt. nu får hjärntumörer och hjärtatacker stå tillbaka en period, för att oroa sej för samtliga, det blir för mycket, hoppas inte min hjärna har planerat det.

go natt!

     Publicerat: 2009-11-06 Kl: 23:51:22 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentareridol 6/11

     Publicerat: 2009-11-06 Kl: 20:04:26 | I kategori: | 10 kommentarer1. Rabih
ok än en gång är han påklädd som om han skulle bestiga självaste mount everest.  zzzzZZzzz.... oj har han sjungit redan? jag somnade visst.. drömde en dröm om smurfar....

2. Mariette
jag tror inte hon kan göra nånting dåligt. asså hon är bara så jävla bra helt enkelt.

3. Reza
ja hon är superduktig, men hon berör mej fortfarande inte alls tyvärr. sedan tycker jag denna låten är mycket sövande åxå.

4. Calle
men varför sminkar dom honom, han ser ut som hank von helvete i turbonegro (ingen komplimang). och oj vad han rör sej idag, ett riktigt calle-maratonlopp. låten är tjatig, trist. men han är bra det är han alltid.

5. Tove
oj det är lite falskt idag på sina ställen.  nej sikket sunkigt låtval när man får välja vad man vill, men hon är söt, och mot slutet tar det sej.. som vanligt faktiskt. men nej detta kunde varit bättre.

6. Eddie
nej. dåligt. dom där höga tonerna fick mej att kolla upp från min chili-skörd i farmen, på ett dåligt sätt. synd eddie. synd synd...

7. Erik
micken är lika stor som erik själv, eller tvärt om. okej, jag gillar inte den gastande sparrisen, men kan ju erkänna att han är duktig, men låtvalet är så jävla klyshigt att mitt hår krullar sej asså. vad är det alla ser i honom?


BÄST: Mariette, Calle


SÄMST: Rabih, Eddie

DUELL: borde vara rabih och eddie..---> Mariette & Rabih (bästa mot den sämsta!)

UT: RABIH! äntligen!
fan mitt hjärta pickade hårt i väntan där. hujedamej!


psykfall

     Publicerat: 2009-11-06 Kl: 19:58:08 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

hej. jag har just genomgått en grandios panikångestsession med mej själv så jag har inte orkat uppdatera. men nu har jag samlat mej och allt är okej, och jag ska idol-blogga som varje fredag! så får jag skriva mer sedan =)
ush ibland blir jag så trött på mej själv. och efter det här känner jag mej som om man vore sjuk i hela kroppen. en jävla pärs är vad det är. rationell oro då. orationell oro nu. jävla skit att jag ska ha det såhär :(

ahhhh

     Publicerat: 2009-11-06 Kl: 07:51:00 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer


thats all I'm saying....

idol imårrn:

     Publicerat: 2009-11-05 Kl: 23:18:05 | I kategori: | 0 kommentarer


Fredagens låtar

Rabih Jaber – ”All my life” (K Ci & Jojo).

Mariette Hansson – ”Because the night” (Bruce Springsteen).

Reza Ningtyas Lindh – ”Summertime” (Fantasia Barrinos version).

Calle Kristiansson – ”With a little help from my friends” (Joe Cockers version).

Tove Östman Styrke – ”In the ghetto” (Elvis Presley).

Eddie Razaz – ”If you're not the one” (Daniel Bedingfield).

Erik Grönwall – ”The show must go on” (Queen).

 

jag är hoppfull! mariette blir nog super, och erik kommer ha skrikfest as usual urk.

 

hellulu

     Publicerat: 2009-11-05 Kl: 22:09:09 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


go kväll! som vanligt.. så satt man här igen. har jobbat kväll idag och kvällen gick jättefort, tjoff bara så var klockan nio lixåm. härligt! hade fullt upp på kvällen med att packa in foder, och raka olika sår, så det var väl därför =)
väl hemma nu har jag skördat min farm som stod så frodig och fin ;)
pja i det stora hela har hela dagen rusat förbi iochmed att jag sov så sjukt länge idag! imorgon är det fredag och annika är ledig och vår praktikant ska sluta vid lunch så jag och mari kan nog se fram emot en eftermiddag med häcken full, hoppas det kommer flyta på bra! nu ska jag farmvilla lite mer, läsa bloggar och sen är det väl bara att lägga sej igen antar jag!

hörs imårrn!

regnslask

     Publicerat: 2009-11-05 Kl: 13:19:44 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


Nuddli, Polly & Bamse

hej hej! idag sov jag till kvart över tolv! det har jag inte gjort på flera år, härregud :S men jag har kännt med så jävla trött senaste tiden, så jag antar att jag behövde det. var vaken i morses och matade djuren åså, men sen somnade jag om, så länge! nu har jag och hundarna varit ute på promenad i det mindre smickrande vädret. ush. det är nått slaskregnaktigt som öser ner ute. och om typ en halvtimme ska vi åka till jobbet och beta av kvällen där. hoppas den rullar på bra. nu ska jag slänga i mej en macka och internetta lite!

ha de så bra!

highroller soffi

     Publicerat: 2009-11-04 Kl: 22:19:01 | I kategori: | 1 kommentarer


idag har jag köppt en work-shop! och en hövagn. dessutom har jag adopterat en brun ko och en rosa, och köppt en alien-kossa! haha att detta spelet är så kul, jag fattar att miljooontals människor runt i världen spelar för det är verkligen kul! även om jag för bara två-tre veckor sedan hånade dom som höll på :P och snart måste jag bygga ut igen tror jag bestämmt!underbara

     Publicerat: 2009-11-04 Kl: 20:22:53 | I kategori: Övrigt | 3 kommentarer


har ni sett något så fint?
underbara Frida med mitt älskade gudbarn Riley!mmmmmm

     Publicerat: 2009-11-04 Kl: 19:35:53 | I kategori: Vardagsprat | 9 kommentarer

i-landsproblem

     Publicerat: 2009-11-04 Kl: 18:44:09 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

go kväll. så satt man här dårå. sitter och funderar på hurvida jag ska gå ner till konsum och köpa cola eller inte. lutar väl åt det hållet, är så sjukt sugen hehe. funderar fan helt sonika på att gå till turken på hörnet i centrum och köpa typ hamburgare eller nått, har inte gjort det på evigheter. ja det ska jag fan göra! ja de ska jag! unna me det idag. eller ska man vara snål? ush, i-landsproblem.
idag fick vi tårta på jobbet frstn, av en nöjd patient. jag blev i det närmaste euforisk över tårtan då det var princesstårta och det är ju typ det godaste jag vet. njöt till fullo av min tårtbit. ojojojoj!

nej men om jag skulle gå ner och köpa nått riktigt mummsigt att äta! så hörs vi sen!

oh lala

     Publicerat: 2009-11-03 Kl: 23:47:31 | I kategori: | 0 kommentarer
oh min farm är så fin! fan vad kul farmville är haha!
om du nu inte spelar redan, så gör det, jag lovar du
blir fast, and you gonna lööööööv it! just like me ;)

gonatt från the great farmer


home again!

     Publicerat: 2009-11-03 Kl: 22:27:37 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


hej hej! nu är jag hemma från jobbet. eller ja. det har jag varit en stund, men det var mycket att skörda och mycket att plantera nu när jag kom hem ;)
har jobbat kvällen, och det flöt på bra idag, skönt. har dock haft en fruktansvärd huvudvärk idag och då är det drygt att jobba, men det lättade nu mot slutet. alltid nått. nu ska jag iaf gå och lägga mej för jag är jättetrött. ny dag imårrn, bara att vara fit for fight då!

sov gott sedan alles!

grattis!

     Publicerat: 2009-11-03 Kl: 13:21:10 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

lille bilen

     Publicerat: 2009-11-03 Kl: 12:24:53 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


nu har jag vart och hämtat min bil från lackeringen. det var ju i sommras jag fick en ganska rejäl skada i lacken, och lämnade in den för lagning. resultetet blev super, MEN nu i höst har jag sett små smååå vita prickar i lacken. så häromdagen var jag ju där och visade upp det och självklart gjorde dom om jobbet. chefen där är jättetrevlig och servicminded, killarna i garaget, lite si och så... igår ringde jag och hörde om den va klar, ja sa dom, du kan komma imårrn på förmiddagen. och det gjorde jag. och kolla själva.. ser den klar ut? nej. jag bad dom ju fixa den svarta listen eftersom det fortfarande var lite silver på den. förmodligen kom dom på det idag, att dom säkert glömt det. men jag väntade kvar och den var snabbt färdig. men nu har jag en ny sak att störa mej på. nu är ju listen väldigt svart. och fin. bara det att då ser listen på andra sidan grå ut. suck. men jag vet inte hur mycket man kommer tänka på det? nu hoppas jag lacken håller ordentligt iaf!

idag jobbar jag kväll så nu blir det som vanligt att slappa fram tills jobbdax. ha det fint!

silent library

     Publicerat: 2009-11-02 Kl: 22:53:15 | I kategori: Övrigt | 3 kommentarerhaha vad är detta för roligt? skulle lägga mej men så började detta sjuka program. haha, jag skrattade gött när en av killarna (som dessutom fick 3-4 av straffen på raken haha) fick sitta med en hund-tratt runt huvudet medans motståndarlaget kastade ruttna bläckfiskar i tratten och den korpulenta kineskillen sitter och asgarvar fast att alla ska vara tysta? haha detta måste jag ju se mer utav. va sjukt!jag äro kluven...

     Publicerat: 2009-11-02 Kl: 21:43:12 | I kategori: Vardagsprat | 4 kommentarerlånebil idag

     Publicerat: 2009-11-02 Kl: 21:06:22 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


idag har jag ju frstn lämnat in min lilla bil för omlackering. så nu kör vi golf. perfekt att det ingår lånebil :). hundarna anade direktt när vi kom ut på parkeringen att det var något annorlunda idag. istället för att gå och ställa sej bakom bilen där dom vanligtvis ska hoppa in i sin bur, så tittade dem på mej, tittade på varann, å på mej igen, åså smög de fram till passagerardörrn ;). för som anade att dom skulle få åka fram idag, eftersom det var en annan bil. asså jag förundas över hur smarta dom är mina älsklingar! å hur söta är dom inte där dom gosade ner sej? =)

look, very nice

     Publicerat: 2009-11-02 Kl: 19:43:32 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


kolla! hur snygg har inte vår klinik blivit?

alla rummen är nymålade, här ett rött rum som synes, och ett är blått, ett gult, och ett kahki-grönt. fondväggar och marimekko-gardiner. mitt favvorum blev karins (på bilden) ja det blev toppen, genast lite roligare på jobbet :D I lööööv färger!

är iaf hemma nu. karins vovve nuddli har följt med hem, då hon ska bo hos oss medans hennes familj är i egypten i två veckor. nuddlan bodde här i våras åxå i 2,5 vecka och det är ju himmelriket här för henne, fri tillgång på tuggben och man får sova i soffan och allting ;) dessutom brukar hon gå in och kissa i dushen när det tränger på. haha lite roligt. hon är sisådär 15 år, minst. ingen vet riktigt. hon är en fd gatuhund från budapest, som karin räddade när nuddli var försöksdjur på veterinärhögskolan där... slutet gott allting gott.

har gjort storskörd i min farm nu när jag kom hem, därför har jag inte bloggat förrns nu! såg att en viss therese åxå börjat, visst är det kul? ;)

nu ska jag se tv, farma, läsa bloggar, äta...
hörs senare!

<3<3

     Publicerat: 2009-11-02 Kl: 00:23:14 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


ibland är även husse poppis här hemma. men då gäller det att han har nått gött att bjuda på, som här;
kardemummaskorpor ;)

(ja, jag skulle sova, men det går trögt.. suck..)

skördefest

     Publicerat: 2009-11-01 Kl: 23:34:10 | I kategori: | 0 kommentarerlook så stor mim farm är nu! byggde tillåmed ut idag, så
nu kan jag odla ännu mer :) dessutom har grisarna och
getterna fått varsin hage. ja idag har varit en fantastisk
farm-dag, massa stålar. härliga tider! hahaha =)
dax att sova! gonatt på er :)bajsebyx

     Publicerat: 2009-11-01 Kl: 21:55:04 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer
vad heter ditt trådlösa nätverk?

jag är "uppvuxen" med bajsebyx. här hemma hos mej och markus är det helt enkelt ordet för internet.

"bajsebyx fungerar inte!!??"
"fungerar bajsebyx för dej?"


osv.


mmmmm

     Publicerat: 2009-11-01 Kl: 19:57:31 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


åh härregud vad gött med glass asså!

mulle och molly

     Publicerat: 2009-11-01 Kl: 17:31:25 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


söndagen trallar på. gud jag har verkligen inte åstadkommit någonting alls. därimot fick jag ett infall att läsa lite "mulle", som gammal hästtejj har man ju i åratal läst "min häst" och den tidiningens signum var ju mulle och molly. haha. så läste jag denna strippen, och kommer att tänka på bamse. mitt lilla matvrak. igår, låg ett kvalglömt chips på bordskanten, han vet ju att han inte får ta från bordet, men kunde inte låta bli, så han gjorde som så, att han hoppade ner från soffan, åså i luften lixåm slängde han ut tungan och fick med sej chipset i farten. ja man får inte vara dum :P

nu ska jag laga mat!

söndag

     Publicerat: 2009-11-01 Kl: 13:50:58 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer


mmmmmmmm, fyra glasstrutar för 14:- som smakar mummsish, sikket klipp!

oj så sen jag varit med uppdateringen idag. men i morrses mådde jag så dåligt, har sån hemsk mensvärk, stackars mej. var tvungen att dra till farsta och köpa nödvändigheter, så fick ändå pallra mej ut, fullproppad med värktabletter, och kunde efter en stund stå upprätt, vilket ledde till att jag var och shoppade ett par grejjer på gina tricot, och nya doftljus från lagerhaus. när jag var på ica, ringde markus och bad om att bli hämtad i bandhagen, tur för honom att jag var på rätt bra humör ändå, för jag ställde upp och hämtade honom och en kompis där.
nu är jag iaf hemma, äter glass, väntar på paprika-skörd, och har inga mer planer för dagen. skönt!

hoppas ni har en bra söndag!