idolkval 3

     Publicerat: 2009-09-30 Kl: 20:57:20 | I kategori: | 4 kommentarer


1. Patrik Öhlund, 37 år, Piteå -With or Without You (U2)
gillar att en äldre är med. men ajaj var falskt det var i början, nej tyvärr lämnade framförandet mer att önska. tyvärr.

2. Rasmus Ingdahl, 21 år, Stockholm - I'm Yours (Jason Mraz)
ush sikken trist låt. efetrsom han föll på målsnöret förra året hoppas jag han får komma vidare iår, men kanske som wildcard. idag är konkurensen för hård? men framträdandet är. inte bra.

3. Carl Chapal, 29 år, Göteborg - Keep This Fire Burning (Robyn)
den här killen måste man ju typ gilla, han är jätteduktig, och ser rutinerad ut. klart han ska vidare. men sikken trist låt. suck.

4. Rabih Jaber, 22 år, Lycksele - Chris Brown (With You)
vem är detta? aldrig sett typ. men haha han är lite rolig minsann? iaf tonsäker och udda, men han låter som en tjejj? men visst, inte så illa pinkat, kul med ett blåbär!

5. Erik Grönwall, 21 år, Stockholm - Is It True (Yohanna)
denna killen är ju riktigt grym, röstmässigt, den lille spetan med den jävla rösten. galet. skumt låtval som han levererar bra. han är såklart självklar som finalist.


summering:

erik är självklar, men vem joinar honom? rabih för att han var udda lite rolig och faktiskt duktig? carl, för att han är bra, egentligen? rasmus, för att det är synd om honom? patrik för att han är en oldie?

Resultat:
erik och rabih. blir la bra. (ointressant dock, jon och mariette är dom en da som intresserar mej :) )



bad-dax!

     Publicerat: 2009-09-30 Kl: 20:04:49 | I kategori: Bamse & Polly | 1 kommentarer



sådär! då var dom höstfina <3 polly har dessutom fått genomgå en ganska ordentlig trimmning iaf, puttsat bort alla långa hår som stört mej ett tag. puh. bamse är så otroligt söt, för när han hör att polly är klar, så kommer han krypandes med svansen ner och huvudet låågt haha åså går han in i duschen och ställer sej.. "jaha, då var det min tur nu då..." haha korvas <3 så nu har det varit terrier-race utan dess like här hemma. polly får fnatt när hon är blöt haha :) . nu är vi bänkade. IDOL!



hejsanhej!

     Publicerat: 2009-09-30 Kl: 17:58:22 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

då var den dagen över, eller iaf arbetsdagen. skönt att vara hemma. sitter här i min lilla soffa, i min lilla ensamhet med mina små vovvar och inväntar kvällen. nytt idolkval. fast eftersom mina favvisar redan är vidare är det mindre intressant idag. dessutom börjar ju greys anatomy ikväll med klockan 21! spännande! dog izzie? eller dog george? båda? iofs har det ju läckt ut men man kan ju låtsas att det är spännande iaf ;)
Markus håller på och flyttar med sitt jobb, dom byter kontor så han kommer senare idag så kvällen är vigd i gräsänkans tecken. vad jag nu ska göra, är att ge hundarna varsitt höstbad! dom har inte sett en dusch på 6 månader nu, badade dem i maj innan fästinghalsbanden åkte på. nu, 6 mån senare har dom åkt av och då blir det helrengöring, polly ska jag trimma ner åxå. och imårrn ska jag trimmas, frisörtid 11.00. ja härregud.
frstn kolla denna mysiga bild på anna, kara och bamse! bame låg och myste där under annas ben, när kara kom och satte sej på honom, hon kasade sedemera ner men bamse låg kvar och sådär satt dom. tre. och myste <3 hörs senare!


*mys*



idolkval 2

     Publicerat: 2009-09-29 Kl: 20:55:56 | I kategori: | 2 kommentarer

Sabina
bra röst. tråkig tråkig tråkig. kom på mej själv att sitta å prata om annat. nej det duger inte!

Moa
bara frisyren borde utesluta henne ur tävlingen. huh. vad är det för låt hon kör?
aldrig hört. synd. men hon är ju duktig. mer personlighet än hon innan iaf. det är bra!

Clara
söt tjejj, men jag stör mej massor på hennes minspel, men men det hör inte hit iofs. duktig, men inget för mej.

Mariette
härregud. dom andra kan gå hem. hon är så jävla bra. fy fan.

Erika
jätteduktig, så himla fin röst. inte tillräckligt orginell för min smak, men absolut nästbäst idag!




Summering
mariette spelar i en egen liga och får gå vidare tillsammans med erika. allt annat vore idioti.

(brukar stämma hyffsat)

Resultat: Mariette & Erika.
saida har talat igen. gonatt!

 

 

tisdagen dårå

     Publicerat: 2009-09-29 Kl: 18:11:58 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

jahapp.. då satt man här igen. tillhör verkligen ovanligheterna. sofia. vid datorn. såhär hehe. sitter och slötittar på greys anatomy, men vill bara att tiden ska gå fort till idol ikväll.
har varit en ganska seg dag, iaf eftermiddagen, som att klockan bara vääägrade bli 17.00. men tillslut så! sitter nu och väntar på att markus ska komma från jobbet. ikväll blir det att laga lite mat och se idol. lugnt å skönt.

ikväll kvalar följande:

1. Sabina Täck, 19 år, Lessebo - Ain't No Other Man (Christina Aguilera) - bra röst, men lite trist enligt mej

2. Moa Carlebecker-Forssell, 20 år, Växjö - Brandi Carlile (The Story)
- bra röst, men aldeles för käck ush.

3. Clara Hagman, 18 år, Gävle - Release me (Oh Laura)
- söt, duktig, men inte mer?

4. Mariette Hansson, 26 år, Halmstad - Dear Mr President (Pink)
- min tjejj-favorit, helt fantastisk!

5. Erika Selin, 18 år, Dorotea - Bless the Broken Road (Rascal Flatts)
- gullig och bra röst, förtjänar att gå vidare.

men vi får la se! mariette känns klar, men sedan vet jag inte riktigt. men jag tror att lilla erika är poppis hemma i stugorna faktiskt.
jag får återkomma senare ikväll! hade fint tills dess :)

anna anka goes again

     Publicerat: 2009-09-28 Kl: 22:31:39 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


idolkval 1

     Publicerat: 2009-09-28 Kl: 20:58:34 | I kategori: | 1 kommentarer

då ska vi se här!

Calle
han är charmig. han har "hundbajsögon" med det menar jag att han ser ut som en hund som sitter å skiter, kollar upp sådär skamset titt som tätt haha, håller helt med alex schulman i det uttalandet.
hans framträdande var bra tycker jag, han har bra röst! jag tror på honom!

Nicklas
ytterligare en charmig kille. har gillat honom från hans audition. dock kör han han en relativ okänd låt, jag hoppas inte han faller på det... men hans "kom igen" mitt i låten uäck! big nono! men jag tycker han är bra, bara han slipar bort det! han har dock tuff konkurens idag....

Andreas
asså vem är detta? en riktigt grå mus för mej. men har för mej att han vart duktig iaf. att göra en sån ny hit är nog ett smart drag. han har såndär bra-röst-en-i-mängden, men den skar sej lite idag? nej ush han är för trist för min smak.

Eddie
jag tycker redan det finns massa sådana här artister och vi behöver väl inte ytterligare en? dock är han ju duktig jag kan inte sticka under stolen med det. tyvärr. eller behöver kanske idol iaf en "mainstreem-snygging"? fast jag tycker framträdandet var lite profil-löst trotts allt.

Jon
FAN VAD BRA HAN ÄR! jag är idol-kär i år igen. som alla år. yes yes yes! han satte den, så jävla bra! han bevisade att han är lika jävla bra som sin audition. så charmig han är åxå. haha yeah!


summering:

calle och jon var bäst. dom borde gå vidare annars är det skandal. jag hoppas på nicklas sedan i uppsamlingsheatet på fredag. (alla som inte går direkt går vidare till fredagen).


resultat:
Jon
Calle

oh i'm a fukking saida! yeah!




god afternoooon

     Publicerat: 2009-09-28 Kl: 19:17:35 | I kategori: | 0 kommentarer

hejsan hej! då var man hemma. eller jag har vart hemme i 25 minuter. jag har sedan dess hunnit mata djur och städa ut kyl och frys. dagen gick riktigt fort idag, förmodligen för att jag fick lunh vid halv två, och då var det ju redan eftermiddag när jaf kom tillbaka från lunchen, praktiskt!

ikväll är det idol-kval! och idag kvalar följande:

1. Piotr Pawel Pospiech, 21 år, Malmö - I Wish (Stevie Wonder) eller Calle Kristiansson, 21 år, Kristianstad - Highway to Hell (AC/DC)
2. Nicklas Hocker, 17 år, Onsala - Blood Is Thicker Than Water (Black Label Society)
3. Andréas Johansson, 19 år, Piteå - Hurtful (Erik Hassle)
4. Eddie Razaz, 20 år, Stockholm - Man In the Mirror (Michael Jackson)
5. Jon Sindenius, 21 år, Västerås - Mama I'm Coming Home (Ozzy Osbourne)


jag hoppas på jon, nicklas, calle och han eddie. i den ordningen. jag antar att två åker ut, två går vidare direkt och en kommer till något uppsamlingsheat? äsh, den som lever får se =)

ikväll blir det en låååång kväll. ska hämta markus och joppe i årsta i natt nångång när dom kommer dit. dom åker bil genom hela sverige eller nått och var just nu i sundsvall. likabra och hålla sej vaken, blir nog bara värre om jag somnar till...

ja så mycket mer än så har jag väl inte att rapportera just nu. men i'm back, efter idol ;)



jävlakukhelvetesköer!

     Publicerat: 2009-09-27 Kl: 21:05:57 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



jag HATAR köer. det är nummer ett på min hat-lista. fy fan! idag tog resan hem 5 jävla timmar och 45 förbannade minuter. fattar ni hur länge det är på en sträcka som kan ta 4 timmar? fy fan. först var det samma kö som sist, ett vägarbete i norrtälje, den är jag med på. irriterande... meeen ok...  men sen. södertälje, det jäävla k*khålet till flaskhals. från stället där E4 och E20 går ihop stod jag i kö i 45 minuter! man kryyyper fram... efter 40 minuter ser jag blåljus. jaha vad är det för idioter som krockat nu då.. tänker jag. för folk kan ju inte behaga titta i speglar när dom svänger så det krockas ju en del. amöbor. när jag väl rullat med kön fram till the place.. vad ser jag. jo där står en jävla kärring som kört in i räcket. va fan? hon står där me nån polis, och dom står inte ens i vägbanan för fan?! så bara för att folk är så jäävla nyfikna och måste sakta in och GLO så var det alltså kö i 45 minuter eller mer bakom. direkt efter lättade det upp och det var raka spåret hem. vad fan är det för fel på folk. och köer är ett så jävla komplext yttrande att jag inte vet var jag ska ta vägen.

jag är iaf hemma nu, tack för mej.

återträffen =)

     Publicerat: 2009-09-27 Kl: 11:52:43 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

hej hej! då var det dax att förtälja om gårdagen. det var suuupertrevligt! det var alltså 10 år sedan vi slutade nian, och det var återträff på grand för alla 83:or i borås. jag och fyra andra tjejjer bestämde dock oss för att gå ut och äta bara vi, istället och sedan gå till återträffen senare på kvällen. mycket bra initiativ! så vi som sågs var malin, carro, maria, alex och jag. det var vi som umgicks mest på högstadiet. malin har jag inte sett på tio år (bortsett ifrån att jag sprang på henne i kön till bergodalbanan på liseberg för hundra år sedan) carro har jag träffat en gång tror jag, och maria har jag nog inte träffat alls? *dåligt minne* alex har jag träffat ett par ggr. hursomhelst var det sjukt roligt! vi hade jättetrevligt det kändes inte alls som det var tio år sedan utan det kändes som vikka nära vänner som helst =) haha, jag skiljer mej dock en del från dom andra. dom var så finklädda, med klackskor och klänningar haha, Jag var åxå finklädd på mitt sätt, för jag hade mina finskor, mina rosa converse, dom har jag vid festliga tillfällen ;) äsh jag har alltid varit lite udda tror jag.
väl på grand, för jag hängde med dit en snabbis, träffade man på lite löst folk från skoltiden. jag är tyvärr helt ointresserad. sorry. för mej var det viktigt att träffa dom här tjejjerna, och några till jag hälsade på på grand (ida, tessan) men resten, jag kände dom aldrig riktigt i skolan, jag kände mej alltid lite utanför, och det beror nog på att jag är som jag är, jag vet inte. men det har alltid varit så, både grundskolan och gymnasiet. men men! jag och malin avvek efter en ganska kort stund, hon kände som jag, det var kul att träffa tjejjerna, men sedan räckte det att mingla ett varv på grand, och jag körde hem henne till hennes nyköppta fina hus =)
ja så det var det... innan grand var på på nån bar som hette "bara", där träffade vi fredrik åxå. jag tog bara dessa fjuttiga bilder, blir lixåm inte av. suck. men men det är alltid något! känner iaf helt klart att jag är glad att jag hakade på, och att man får hålla kontakten, helt underbart roliga å goa tjejjer! <3




nu ska ja se idolrepriser, äta några överblivna kräftor och ladda inför hemresa.


mot kvalvecka i idol

     Publicerat: 2009-09-26 Kl: 17:13:57 | I kategori: | 4 kommentarer



21 ska bli 11. jag är rätt säker på att walkning in mephis-calle tar hem det över pjåtår. min favvo är mariette, och.. jon såklart. men antar att fördelningen blir 5 / 6.. jag har ju med 7 killar och 4 tjejjer här. gillar bara mariette av tjejjerna, dom andra får okejjat pga bra röster. inga personligheter alls? killarna därimot bådar gott tycker jag :)     
blir spännande!         

korvas!

     Publicerat: 2009-09-26 Kl: 12:12:17 | I kategori: Bamse & Polly | 3 kommentarer

wohoo, jag har lyckats ladda upp en film! låt oss alla ta del av min älskade bamse som flitigt hämtar bollen 1,2,3 ggr... 45ggr.. lika entusiastiskt =) bortse från min pipiga röst haha "brrrrraaa" hehe =)

 

go dagens!

     Publicerat: 2009-09-26 Kl: 11:15:30 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


hej hej! hoppas ni haft en bra start på helgen? =) jag har just varit ute och gått morgon promenad med hundarna och mamma. här i borås är det mulet och dystert (som vanligt) hehe men vad gör det, jag älskar att vara här hemma!! <3
igår kväll påbörjade jag camilla läckbergs nya bok, fyrvaktaren. jag läser ingenting längre, sedan jag fick bilen, förr läste jag på tunnelbanan och bussen, men denna boken bara måste jag läsa. har gillat alla hennes böcker och sett fram emot denna, speciellt då man lämnades med världens cliffhanger i "sjöjungfrun". tur att pappa är en bokmal, så han hade såklart redan köppt den =)

markus är uppe i fjällen och vandrar han. sitter och väntar på ett livstecken, men såg att han lagt upp bilder på facebook. hm, men inte ringt mej? =( men då vet jag iaf att dom kommit fram åså. nu svarar han inte när jag ringer, han har mobilen avstängd. iofs sa vi inte att han skulle ringa på morgonen utan mest att han skulle ringa idag. men jag är en sån som ringer i tid och otid och tror att alla är som jag. jag borde lärt mej vid det här laget att så äro ikke fallet. jaja!

nu ska jag gå ner och äta lite frukost! ha en bra dag!

långmilar'n

     Publicerat: 2009-09-25 Kl: 22:01:52 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer




hej hej. sorry för kass uppdatering jag förstår verkligen att ni har gått nutts där hemma i stugorna (not.) aja. var uppe sketatidigt idag, åkte till jobbet med hundar, marsvin, råttor puh. slutade fyra men gick liiite tidigare. segade mej igenom fet-köer genom stockholm och är nu i borås. tog fem timmar. kul. nej. mörkt. ja! ush.
har ätit mammas goda mat, installerat smådjuren och nu ska jag gå ner till soffan och umgås med pappa!
hann se slutet på idol, YES jon vidare. allt frid och fröjd. vi får höras mer imårrn =)


sophög

     Publicerat: 2009-09-24 Kl: 23:41:38 | I kategori: | 0 kommentarer


...det är en jävla hög med sopor i idol hittils, vad är det med folk. nerverna pallar ju inte. blir spännande imårrn. men jag håller på mariette och hon känns självklar. det stora frågetecknet är jon? är hans nerver för veka tro?

fan måste sova. jobb om 6 timmar.
nachtti.

hej, här sitter jag och jobbar. Lu

     Publicerat: 2009-09-24 Kl: 19:21:38 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

1586a5614947175bf69607cfc0763752.png

 

hej, här sitter jag och jobbar. Lugn kväll håller på och städar för fullt, skönt att hinna med det där lilla extra! Nej det här duger inte, nu ska jag fortsätta efter denna 1min brake!

 

poooor me

     Publicerat: 2009-09-24 Kl: 13:24:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


jomenvisst. har man synfel ska man straffas. seså, upp med plånboken, seså! money money. eller så kan du gå där och se dubbelt, eller, inte se alls! mohaha! hm... fan va dyrt med glasögon. jag har lite speciellt brytningsfel på mitt ena öga och ett annat fel på andra ögat så det blir extra dyrt med.. och bågarna kostar ju åxå.. om man inte vill ha ett par billiga skitbågar som luktar plast och ÖB.. suck... och eftersom jag har mina glasögon från jag vaknar till jag lägger mej, varje dag så blir det extra viktigt att inte kompromissa. men men. vad ska man göra. har iaf vart hos optikern nu, och snart har jag mina nya glasisar =) nu ska jag strax åka till jobbet. ha de fint!

höst

     Publicerat: 2009-09-24 Kl: 11:09:41 | I kategori: Bamse & Polly | 0 kommentarer

nu har vi varit ute på en skön promenad :) dock inte så lång, för jag ska ju vara hos optikern klockan 12 idag. innan dess ska jag ett annat ärende, så måste bege mej snart. nåväl. det börjar bli fint ute nu, jag älskar hösten, sålänge det är torrt vill säga :P
idag jobbar jag kväll, så jag hoppas hinna med lite slappande efter jag varit i farsta. imorgon bär det av till borås åxå. jag och alla djuren. jag ska träffa några gamla klasskompisar från 9:an, ska bli riktigt roligt faktiskt! nej om man skulle bege ej dårå, så jag hinner det jag ska!
ha de bra!



dagens idol

     Publicerat: 2009-09-23 Kl: 21:29:32 | I kategori: | 2 kommentarer

jag är orolig. åker jon ut blir jag bara en halv människa. han får skärpa sej nu fö fan! kom igen! typiskt åxå att dom ska göra en sån cliffhanger. hoppas han får denna chansen åxå. som sebastian 2005.. när han schabblade bort sej och kirsti blir asförbannad och skriker åt honom att "antingen skärper du dej eller så åker du ut härifrån!" å sen var det raka vägen mot final! hehe. men ja är inte säker. kanske är dom hårda bagge och c/o. aja, mariette lär ju gå hela vägen till fredagsfinalerna iaf. jag har inte så många favoriter. man får se så lite av alla att det mest är en enda röra. egentligen är det ju morgondagens moment som är intressant. en sak vet jag säkert och det är att jag stör mej på durna, guuud, och sedan undrar jag vad fan hon tjejjen som kom till audition i scooterkläder fortfarande gör i tävlingen med sitt klämmkäcka nylle? wtf.

 

 

and the winner is....

     Publicerat: 2009-09-23 Kl: 18:11:22 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


det blir domma glasögonen! jag har velat fram och tillbaka, och alla era smaktips resulterade i att dom båda fick lika många röster! haha. jobbigt läge. hjälpte ju. noooot. dom ena är lite roligare, lite snyggare, och dom andra är lite neutralare och jag passar aningens bättre i dom. så nu väljer jag dom som jag passar bäst i fast att dom andra kanske är lite roligare. jag ska ju ha dem i säkert två år, så kanske tröttnar man annars. men vi får se, det är först imårrn jag ska till optikern :P

idag har det varit lungt på jobbet. har pysslat med mycket småsaker, städa lite här och där, och göra sånt som halkat lite efter. nu ska jag aldeles trax laga mat till mej själv. markus the fattiglapp sitter här och äter sin gammla pyttipappa, själv ska jag äta sparris och serranoskinka. JA, jag gillar serranoskinka. och sparris. vi hörs!




god evening

     Publicerat: 2009-09-22 Kl: 22:20:06 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

hellulu! då var man hemma. har vart en bra kväll! idag jobbade anna, och vi var två sköterskor, jag och annika. det var lungt till en början men sedan jäklar, tur vi va två. anna måste ha nån karma runt sej som gör att även de enklaste fall, eller ja, dom fall man tror ska bli en baggis när man bokar, visar sej vara way much more! hade två sånna på raken idag. och det händer bara med henne :P så det var fullt upp. kul! ser ni frstn vad bilden föreställer? jag älskar sådana röntgenbilder, en bukbild, åså en bebis inuti <3 dom ser ut som små aliens, med sin lilla skalle och ryggrad :)

nu ska jag se på kvällens idol som jag ju missat. tackar övre makter för tv4 play! ;) hoppas ni har haft en bra eftermiddag och kväll åxå! hörs imårrn!






hej hej!

     Publicerat: 2009-09-22 Kl: 12:53:04 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


hej hopp! har ni en bra dag? här vaknades det vid 10 tiden... sovmorgon alltså, jobbar kväll idag. jag och hundarna har varit ute på en långpromme. gick förbi vägverket, idag såg jag min "uppkörningsgubbe" eller ja gubbe och gubbe, han va la runt 30 ifs hehe. han kom ut där, tog i hand med en nervös stackare å dom satte sej i bilen å åkte huh. jag får otroliga obehagskänslor när jag ser dom haha. tur det är överstökat! är fortfarande så sjukt stolt över mej själv att jag tog körkortet :P

nu har jag just ätit en aldeles för stor macka med gorgonzola och serranoskinka. ush, mår superilla nu :( hälften hade räckt men är för snål för att slänga så dyr man så har suttit och tryckt i mej skinkan iaf mot slutet hehe.

frstn. igår kväll var ju jag och markus och åt kinamat. när jag gick från bilen, kom en fluga och flög rakt ner i min hals, och jag fick inte upp den!!!! så sjukt vidrigt! jag stod där å harklade mej som en galning å tillslut blev jag så äcklad att jag fick så grova kväljningar att jag spydde tre ggr haha. fy fan. varje gång jag tänkte på den och nästan kände hur den satt i min hals och klammrade sej fast i slemmhinnorna så vände det sej. fräsht haha. fy fan. men med ett skrovmål mat borde den väl kvävts nere i magen kan vi hoppas.

nu ska jag göra nada fram tills jag ska jobba. dvd ca en timme till. skönt. ha en bra dag!

da evening

     Publicerat: 2009-09-21 Kl: 22:04:12 | I kategori: Övrigt | 4 kommentarer



nej.. det finns inte å,ä,ö i mitt program. charmant.

anna anka på rix fm

     Publicerat: 2009-09-21 Kl: 18:53:15 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer




klicka på bilden både här, och på rix fm's hemsida för att höra morgonens intervju med mrs anka! (hahaha)

jag <3 pappa

     Publicerat: 2009-09-21 Kl: 17:04:13 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

idag har min pappa varit i radio, han ringde och berättade det så stolt <3


länk till sidan

vielen dank

     Publicerat: 2009-09-21 Kl: 17:02:08 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


höstjackan fram idag kl 06.00 brrrr

hej hej alles! tack så mycket till dom som sagt sin åsikt angående glasögonen igår, på facebook, bilddagboken och här =) jobbigt bara att båda bågarna har lika många "röster" hehe. och jag tycker nummer ett är roligast och snyggast, men anser att jag passar bättre i nummer två. not easy. men får fundera till torsdag =)

började 7 idag, ush. jag hatar det. men visst när klockan är fyra är det jäkligt soft att gå hem. dagen har gått jättefort och det är alltid trevligt ;)

ikväll ska jag och markus gå och äta på kinaresturang. jag vet att jag sa att han får klara sej själv, men eftersom jag är en så snäll och rik flikkvän så kan jag bjuda honom på det idag, men sedan får han dras med sitt bröd och vatten till löning!
så nu ska jag egentligen bara sitta här oh slappa och invänta att vi ska mötas upp i farsta.

oh I'm so rich

     Publicerat: 2009-09-20 Kl: 20:32:36 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer


denna bilden kan verklige symbolisera mej och markus just nu. jag som är ekonomisk har nu närmare tvåtusen kvar på lönen, och lön på fredag. markus, vars starkaste sida inte är ekonomi (no offence älskling) har, va var det nu.. 40:-? haha. anledningen till att han har 40 spänn är lite utekvällar med öl, flipper och allt va de va. så. då jag anser att han slösat bort sina sista slantar tänker jag således heller inte försörja honom denna veckan. så nu får han använda sina 40 spänn som han vill. medans jag ska äta gött hela veckan. mmm.. medans har äter euroshoppers pyttipanna, 1kg för 19.90 har jag ätit parmaskinka, dyr ost, och bättre skarre bli. ja. nej rätt får va rätt. man får inte va dum :D

help please

     Publicerat: 2009-09-20 Kl: 15:00:32 | I kategori: Övrigt | 4 kommentarer

Okej! nu ska jag skaffa nya glasisar. och denna gången vill jag ha lite större, lite nördigare, men inte nördigt fula och inte helt svarta. jag kommer byta glas i mina nuvarande åxå, så jag kan varva. hittade två par idag som kändes "yes!" dom är ganska indentiska, men nummer två är lite rakare upptill. nummer ett är snyggast i färgen för dom är lila på baksidan och skimmrar lite mer. typ. vikket par tycker ni?







make yourself

     Publicerat: 2009-09-19 Kl: 23:17:54 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

jag har helt glömt bort hur bra Incubus är. förr (ja förritiden då jag lyssnade på musik på daglig basis) så lyssnade jag jätte mycket dom. Låten "make yourself" är sjukt jävla bra, och jag avgudar texten i den låten. jag tänkte jag tattuera in just det, make yourself, då det är en helt perfekt grejj om jag skulle vilja ha en textrad lixåm. nåja, än är man ung, vem vet :P

dessutom minns jag hur Incubus sångade blev grunden till ordet kolabåt, jag och Sir, hade ett mycket välarbetat system med kolabåtar, vilket var riktigt sjukt snygga killar, sedan under det kom kolajollarna, dom var snygga men inte topnotch, och sedan kunde dom åxå vara en ako-kola. haha det var tider det. minns att vi var helt besatta av det där, satt hela nätterna och letade kolabåtar på lunarstorm! och ibland blev vi mycket oense om hurvida någon var en kolabåt, eller kolajolle osv. hahaha, minns du det Sir?

härreud va mycket sjukt vi gjort. som när vi satt och letade mongon på nätet? lade i olika mappar på Sirs dator, mongomappen å det. härregud. och våra percy-race, persbrant-race. gud vad mycket roligt vi haft :P

ja... när jag öppnar upp min itunes och lyssnar på all gammal musik får jag plötsligt lite flashbacks. det är jättelängesedan jag lyssnade på detta haha. jag som varot SÅ musikintresserad. numer blir jag irriterad om markus spelar musik hemma hehe. men nu känns det lite bättre igen. ska skaffa en liten sån sladd så jag kan koppla in Ipoden i bilen. komma back on track igen!

lyx!

     Publicerat: 2009-09-19 Kl: 19:06:21 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


ikväll är jag själv, för markus är inne i stan och kolla på fotboll på nån pub. hans favvolag astonvilla spelar. jag har kollat på wallander - cellisten i efetrmiddag, den var bra, men det är nått med wallanderfilmerna, jag får aldrig med mej hela upplösningen! så jag måste, somvanligt, se den en gång till, ihop med markus/tolk.

jag ska nu avnjuta ciabattabröd, med serranoskinka och gorgonzola! fatta va gött!! tog bilen till ica i farsta (hatar konsum i farsta strand så jag åker hellre till farsta) men så glömde jag parmaskinkan på bandet (k*k!), märkte jag när jag kom hem, så jag fick gå ner till skit-konsum ändå. och som vanligt blir jag irriterad där.
när det var min tur, så tog kassörskan nån kille före, som hade fråga om frimärken som han hade köppt. om man kunde använda dem till tyskland. hon kunde inte svara, gick in "bakom" och var borta i hundra år, sedan kom hon ut, ringde efter hjälp. då antar man att hjälpen tar över kassan men nej nej, hon ska åxå in där bakom och försöka lösa denna svååååra gåta. när hon kom ut sa hon "jag tror dom ska gå utomlands" och killen säger "men det står ju sverige på dom?" och hon ser ut som ett frågetecken. då tog jag tag i situationen.
"det står sverige, för det är svenska frimärken, dom är valörlösa, vilket frimärken numer är för det mesta, speciella utrikesfrimärken är ganska passé. JA, du kan skicka dom till tyskland, men får sätta på fler än om du ska skicka inrikes, kan ni inte sånt ni i kassan??"
killen sa tack till mej, och gick. och hon i kassan såg ynklig ut och jag kunde betala min skinka å gå hem. äntligen. nolla!

nu ska jag äta min goa mat!

handy man II

     Publicerat: 2009-09-19 Kl: 14:22:44 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


engergi-intag. haha. nej men nu är han klar och det gick ju ganska fort faktiskt. JAG har svängt runt lite med trimmern, halvhjärtat. träffade på vår granne, den enda vi känner lite i huset, och pratar mycket med. dom vägrar klippa gräs. "över min döda kropp!" haha. så dom tyckte inte vi skulle göra det om vi inte ville. det är inget tvång. noterat. kommer efterlevas nästa år. garanterat. blä.

handy man

     Publicerat: 2009-09-19 Kl: 12:22:29 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


idag var det dax. dagen som han fasat. v 37-38 är markus gräsklipparveckor. och nu är det lördag vecka 38, så nu gick det inte att skjuta fram mer haha. markus klipper alltså föreningens gräsmattor. JAG, tänker inte göra detta även om han tycker jag ska göra det då det var jag som sa ja den där gången ordföranden kom och knackade på här och bad oss hjälpa till. JAG anser att detta är en mans-syssla av stora mått. och sålänge det bara är jag som städar och tvättar i detta hushållet så tycker jag markus kan klippa gräset en gång om året. eller har jag fel? ska iaf bara en god fru nu och åka å köpa öl åt honom. så snäll är jag. återkommer!

flickan som lekte med elden

     Publicerat: 2009-09-19 Kl: 00:08:10 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

sådär ja! då var det klart! äntligen har jag fått se filmen jag väntat på så länge! den var riktigt bra. men första tredjedelen ska jag erkänna att jag satt och kände mej besviken, eller jag satt och försökte ignorera känslan av besvikelse som skjölde över mej. det var så hackigt och som att man bara ville få saker överstökade. men sedan tog det sej och fokus låg på själva huvudhandlingen, och då var det riktigt riktigt bra och den första känslan där var som bortblåst! ja det var en höjdare. sedan är ju dessa böcker otroligt innehållsrika och visst är välsdgt mycket borta i filmen, men det är ju nödvändigt... annars skulle ju filmen få vara ett dygn lång eller något. kommer se den igen med markus sedan, spännade å se hur en som inte läst boken uppfattar filmen!

innan bion var jag och anna och åt kinamat på en liten restaurang i farsta. det var supergott! tack anna för en mega trevlig kväll!! :)

nu är jag dödstrött och bara måååste sova känner jag. ser fram emot en helg där jag ska göra absolut ingenting alls..
natti!

snabbis!

     Publicerat: 2009-09-18 Kl: 18:22:53 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hej hej! har just kommit från jobbet. tog ett bra tag, då jag var förbi apoteket i farsta på hemvägen, och har hämtat antibiotika till polly. jag orkar inte pyssla med hennes tassar mer, det ger sej inte så nu blir det antibiotika i 20 dagar. då ska det säkert gå över :)
har iaf matat djuren och bytt om, för snart kommer anna. vi ska ju på bio idag. men först ska vi iväg å äta lite åså. det ska verkligen bli supertrevligt! jag tar förgivet att filmen kommer vara jättebra, ska bli riktigt riktigt kul att få se den äntligen!
jag skriver mer när jag kommer hem sedan!

äntligen!

     Publicerat: 2009-09-18 Kl: 01:06:26 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

haha, jag visste att det bara var en tidsfråga innan best of anna anka kom på youtube!

 


 

god kväll!

     Publicerat: 2009-09-17 Kl: 22:50:18 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

sometimes, life's just beautiful, visst? :)

idag kom jag iväg i tid från jobbet. eller vid kvart över 9 iallafall. men det var helt mitt eget fel idag, eftersom jag och anna satt och kollade upp vägen till mej för hon ska hit imårrn för vi ska gå på bio. så då stannade jag ju såklart kvar och gjorde klart det jag skulle. roar man sej på arbetstid, får jag åxå arbeta på min fritid, rätt ska va rätt! :)

kvällen var bra. lugn, men ändå en del att göra. fast fram tills min rast, altså när jag kom på eftermiddagen var det sjuukt mycket folk på kliniken hoho shit. fullproppat. vi har åxå tagit gruppbild till hemsidan som markus håller på med. den är snart klar :) kul!

och på tal om markus så är han nånstans med nån kompis och spelar flipper. va är det för sysselsättnign egentligen? hoppas inte han blir allt för sen för jag hatar att ligga och vänta på honom, när jag ska upp tidigt och jobba dagen efter. samtidigt som jag inte kan säga att han inte får vara ute och roa sej. (även om jag gärna skulle vilja bestämma över det med ;))

ska strax lägga mej iaf. ny dag imårrn. och längtar som fan till "flickan som lekte med elden". 21.00, smäller det!

living on the edge!

     Publicerat: 2009-09-17 Kl: 13:48:26 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

morning has broken

     Publicerat: 2009-09-17 Kl: 11:12:50 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hellu! god morgon. sovmorgon, ahh, gött. har vaknat till flera gånger och tänkt att uhh nu ska jag nog snart gå upp, åså kommit på näpp! för jag har sovmorgon! åh vikken underbar feeling det är just den sekunden man kommer på det! :D
ka gå upp nu, och ta en promenad med vovvarna. blir nog en sväng till farsta. åså måste jag ringa och boka om den där gyn-grejjen åxå :(
vi hörs sen!

mariette hansson

     Publicerat: 2009-09-16 Kl: 21:58:58 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jävla satan vad hon är bra den här tjejjen. hoppas hon kommer få smeka våra små öron på fredagkvällarna i höst och få göra sin grejj av alla töntiga teman.

 

oh so funny

     Publicerat: 2009-09-16 Kl: 21:31:09 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


familjen andersson/nilsen har oerhört roligt. hur svårt ska det vara att få en gullinuttbild? utan störda miner eller en hund som bara måååste ha en nos med i spelet. nej snutteplutt finns inte här i vårat förhållande. förövrigt så kollar vi på kändisdjungln. haha så jävla b, men hon ann drog just ett gammalt bellman-skämt som var lite tönt. kul ändå hehe.
idol var by the way inge bra idag heller. naeh, jag tror inte det kommer några fler sådana riktiga guldkorn nu. ja uppe i norrlands skogar gömmer dom sej iaf inte.

torsdagen!

     Publicerat: 2009-09-16 Kl: 20:07:50 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer




tjenix. hoppas alla haft en bra dag :) min dag har varit stressig, kvällen blev lite kaos åxå. kunde inte börja städa förrns klockan 17.55... slutar ju 18. först tänkte jag bara åka hem, orkade inte med massa mer övertid, pga att städa. men så fick jag så dåligt samvete, eftersom det blir massor till mari imårrn bitti. såå, jag högg in med det värsta och kom från jobbet 18.40. 40 minuter till att plussa på övertiden. nåja.
jag och markus har just ätit korv, mos i tunnbröd, räksallad och mammas hemmagjorda ketchup. gött!
NU är det idol. ska klappa ihop datorn och ge tv'n min fulla koncentration :D

go natten

     Publicerat: 2009-09-15 Kl: 22:08:30 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

booring

     Publicerat: 2009-09-15 Kl: 21:09:48 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


åh nej, var inte idol välsigt trist idag? oh i'm disepointed :( ingen som fångade mitt intresse alls. jhide-lok'a'liken va iofs rätt bra, men inte mer än en i mängden. aja, håller hoppet uppe inför morgondagen!

markus sitter och pysslar med en hemsida, och jag sitter här. ovanligt att jag sitter här. härreguuuud i'm boring!

snyggbamse!

     Publicerat: 2009-09-15 Kl: 17:47:18 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


hej hej! hoppas ni haft en bra dag. min dag har varit fulle rulle, men ändå mega lång. hur nu det går ihop. började 7 idag och det är omänskligt tidigt tycker jag. fy fan. men men. är hemma nu iaf. var i farsta på synoptik och kollade på glasögon. hittade ett par jag gillade men inte sådär "dom ska jag ha" och så måste det vara annars trivs jag inte i dom helt. ska gå igen till helgen å kolla lite i lugn och ro.

nu sitter jag och inväntar markus iaf. har köpt lite mat så jag hoppas han kommer snart för jag är huuuungrig. idag blir det sånna panerade fiskbitar med potatis och någon vitvin/lime-sås. blir nog gott! har inte så mycket mer att rapportera i nuläget :)

familjen anka!

     Publicerat: 2009-09-14 Kl: 21:36:53 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer




HAHAHA! detta är det roligaste jag sett på länge. Familjen Anka. haha. den går inte av för hackor den inte. hur kan man vara så kaxig med det namnet? anna anka. haha. can't stop laughing. så mycket roliga citat som slinker ur dom där plutmunnarna haha. roligt åxå att hon den ena där, tyckte det var hemskt med folk i mjukisbyxor, att man kan bli lämnad av sin man. i hennes bok riskerar jag altså att bli dumpad vilken sekund somhelst, för jag har mjukisbyxor typ jämt. oj jag är illa ute!  ja härregud. veckans höjdpunkt från å med nu. (efter idol). "titta på dom... man kan inte tro dom har pengar.. ser ut som jevla bonnlurkar hahaha"
haha.

varsågod och bräääsa!

     Publicerat: 2009-09-14 Kl: 18:45:23 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer


ja. vad ska man säga. har haft en bra dag. kommer hem. tar fram posten. å möts av detta. ush då. tredje gången jag får det där, och har aldrig gått dit förut. första gången började jag gråta och slängde det. förra året "glömde" jag att gå. men denna gången ska jag fan gå. nu jävlar! ta tjuren vid hornen. gud vad olustigt att ligga där :( (nej jag har aldrig varit på sådan gyn-helvetes-undersökning förut nej). det har jag lyckats undvika. aja. måste iaf boka om tiden. men nu jävlar! jag klarar det här.. det går. jag kan. jag är stark. ush :(
kom hem för en timme sedan ungefär. har nu avnjutit favoritmaten, sparris och serranoskinka. mumms. det skulle jag kunna äta varje dag :D dagen idag på jobbet gick jättefort. bara rusade iväg. jävligt gött!
nu väntar jag på markus, han borde kommer ganska snart. har två hundar som sitter och stirrar på mej, så jag får väl pallra mej ut och leka lite med bollen. när vi kommer in ska jag tvätta pollys tassar med special-schampoo, se om jag kan få bukt med hennes furunkler.

hade tänkt gå och kolla på glasögon idag frstn. behöver nya. men så såg jag att jag såg så trälig ut i luggen, så det får bli en uppgift för morgondagen istället.
höres senare!

kommisarien och havet?

     Publicerat: 2009-09-13 Kl: 23:49:20 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


såg ni den på tv idag? sikket jävla skämt? hade sett fram emot denna film (har läst böckerna) åkte från borås för att tajma. nej jag säger som Alex Schulman "Jag befann mig i en två timmar lång reklamfilm för Werthers Original. Jag befann mig i helvetet." haha. det förklarade verkligen känslan man fick.

nu. sova.

jag är kär i:

     Publicerat: 2009-09-13 Kl: 22:19:06 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer




tänk om dom kunde få köra egen musik i Idol istället för dammiga fula avdankade hits? (nåja allt är inte dåligt) men tänk.. TÄNK! eget material. bara massa musiker? som skriver och sjunger, spelar, eget? hade ju vart drömmen. men nu ska dessa fantastiska personer, stå och sjunga sönderspelade radiohits. om dom ens går vidare så långt. det hoppas jag iaf, isåfall skulle ju årets Idol-fredagar vara himmelriket!



rövhål

     Publicerat: 2009-09-13 Kl: 20:35:14 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jävla kukresa. fy fan. jag hatar folk sok krockar och skapar en kö jag måste stå i! ja det gör jag. nej inte dom som krockar kanske, men själva incidenten. helt onödigt åxå. om folk kollade döda vinkeln innan dom svänger ut för att köra om skulle alla sånna smällar undvikas. aja. som ni förstår var det knackigt att ta sej hem. det var kö på två ställen. först halvvägs,, och sedan vid södertälje. så drygt 5 timmar tog det. jag var pissenödig som fan där i kön och ja. äh! nu är jag iaf hemma. markus har åxå kommit hem. lite halv-full och hade somnat på tunnelbanan pga att han sovit för lite i natt enligt honom. för att han druckit för mycket enligt mej. aja. nu är han hemma. jag är hemma. och nu ska vi äta chips å dip å se på film iaf :)
hoppas ni har en bra kväll!

soooontag

     Publicerat: 2009-09-13 Kl: 11:35:10 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


hej hej! hoppas ni har en bra helg? änsålänge har jag mest haft sovmorgon, och sedan har vi varit ute och gått med hundarna, och varit och handlat. nu står hundarna på led nere i köket och tittar på när mamma lagar köttbullar :P
kommer åka vid 15-16-tiden idag. så får jag dagen här hemma, men ändå liite kväll hemma med markus åxå <3. ser inte fram emot att köra som där satans milen, det är inte det roligaste man kan göra direkt men men.. nu har jag valt att bosätta mej så långt bort och får stå mitt kast så att säga. tror jag ska gå ner och sätta mej å kolla på repriserna av idol, alltid trevligt. det har ju varit med några riiiktig jävla bra hittils! ha en bra dag!

el muppo

     Publicerat: 2009-09-12 Kl: 17:45:20 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


tjohejj! hopas ni har en bra lördag! jag har just ätit supergod mat, entrecote, med pasta varvad med sparris, parmesan och hemmagjord pesto. jäkligt gött ska jag meddela! fick lov å ta mej en tupplur på eftermiddagen, höll på att somna på stående fot :P att gå upp halv fem är omänskligt helt klart.
resten av dagen blir det att göra ingenting. bara umgås med mamma och pappa :) ha det fint!

bara jag. skodan. och solen.

     Publicerat: 2009-09-12 Kl: 12:37:19 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer


resan gick bra. men ska erkänna att jag var trött. speciellt i ögonen. puh. tog drygt fyra timmar, och jag var nästan helt ensam på vägen :D så himla skönt med att åka den tiden! inga köer, ingen tät trafik alls. bara jag, min lilla skoda, åså solen på väg upp. det var ju mörkt när jag åkte, men ljusnade snart.
nu är jag hemma i borås och har varit det några timmar. vi har varit ute och gått med vovvarna, och jag och pappa har varit och handlat mat tills i kväll. mumms! mammas gooda mat!
när vi var ute och gick hände något läskigt. jag noterade plötsligt att dixie gick mycket konstigt, som om hon hade spasmer i bakbenen och höll på att säcka ihop! vi blev ju alla lite rädda först. tills vi såg att hon trasslat in sej i en nästan osynlig fiskelina! puh! man hann ändå tänka en hel del under sekunderna innan man såg den... hon är över 13,5år nu lixåm.
nu ska jag inte sitta här och glo utan jag ska gå ner till mamma i köket, hon gör hemmagjord kertchup och detta ska inspekteras!

goo mårrån goo mårrån

     Publicerat: 2009-09-12 Kl: 04:50:47 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



fiiiin tid att va vaken? ska nu gå ut till bilen och sätta mej å köra de nätta 41 milen till borås. skönt när jag väl e framme, just nu känns det la sådääär. hundarna sover. dom fattar ingeting dom ;) dax att dra! hejs!

LÄNGTAR

     Publicerat: 2009-09-11 Kl: 21:30:44 | I kategori: Övrigt | 3 kommentarer


nästa fredag är det dax. den kommer vara så sjukt bra. SJUKT BRA!

 

soffläge. Idoldax!

     Publicerat: 2009-09-11 Kl: 20:04:41 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

0-5bd21d525277db8d4b87fdb58861d779.png

Kolla varifrån!

soffläge. Idoldax!

toppenkväll!

     Publicerat: 2009-09-10 Kl: 22:37:31 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


hej hopp! nu är jag hemma från en bra jobbkväll! riktigt trevlig idag altså! tre kaninen och en råtta:) eller det var en råtta och den hade två polare med sej, och dom är dessutom bröder till mina två tjejjer så det var kul att träffa dom :) Ja, så det var superkul att jobba idag, eftersom jag tycker det är som roligast när det kommer smådjur <3
hämtade markus i blåsut på hemvägen och vi åkte förbi mc donalds i hökarängen. smarrisch! har även köppt biljetter till "män som hatar kvinnor" tills nästa fredag, premiärdagen! överaskade markus, men så kanske han inte är hemma. ja vill inte gå själv. hoppas han kan, annars får ja se vem som kan tänkas vilja följa me istället? har ju inte direkt så mycket vänner här i sthlm att jag kan vraka och välja.. :'(
nu ska jag kolla på kvällens avsnitt av idol! yay! kvällens höjdpunkt. sedan blir det sova. imårrn ny dag. nya tag.
go natt på er!

vill ha höst!

     Publicerat: 2009-09-10 Kl: 13:23:05 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


nu har vi varit ute på promenad. det är verkligen någon typ av
sommar-höst nu. solen skiner, det är varmt, men här och där
ser man lite gula löv å sånt! jag vill bara ha höst nu! jag är less
på värmen, att svettas när man är ute och går. urk. det är lixåm
för kallt för t-shirt/linne, men för varmt för tröjja eller jacka. blä.
jag längtar efter att få ta på mej en go mössa och halsduk och
en go varm jacka! höst, you are welcome! sommarn får va slut nu!
jag har nu ätit min goda lunch och laddar inför min arbetsdag.
ska åka om en liten stund. måste tanka först. ha det fint!

morrn morrn

     Publicerat: 2009-09-10 Kl: 11:04:18 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


morning! ny dag. ny sovmorgon. soft vecka, med sovmorgon både tisdag och torsdag =) idag har jag inga planer frtm att jag ska äta sparris och serranoskinka. hm. får ta en lång promenad med vovvarna åxå, har dock helt ideetorka på vart jag ska gå någonstans men det reder sej, som allt annat.
idag har mitt nya sim-kort kommit igång så nu har jag bytt till min nya lur! kul kul! dax att vänja om sej med knappar och dylikt. jobbigt. (i-lands problem!)
frstn vill jag grattulera min gamla klasskompis therese som fick en dotter igår! jisses vad roligt för dom! jag är avis! grattis!
ha en fin dag!'

hejja eller nått

     Publicerat: 2009-09-09 Kl: 18:44:06 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

I <3 cola

     Publicerat: 2009-09-09 Kl: 12:29:53 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

då vare lunch igen. har käkat kycklingsallad och... cola! det kan verkligen göra min dag. att få en kall burk-cola. det är verkligen tillfredsställelse på hög nivå! riktigt jävla underbart haha.
jobbar till fem idag, och är nog ensam ikväll då det var tal om att markus skulle kolla på fotbollen inne i stan. själv ska jag njuta av Idol, att det äntligen är igång igen. det är det bästa med hösten, idol ;)
nu ska jag göra lite nytta!

vi har kapitulerat

     Publicerat: 2009-09-08 Kl: 22:11:09 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


suck... strumporna funkar iofs bra. men dom kasar ner lite efter några timmar och då sitter dom lite dumt med tejpen, det blir lixåm så hårt. äsh, svårt att förklara. så vi får nog byta av med krage lite då och då. ush. jag har trattar :( polly är inte speciellt deppig, men går ju in i det mesta som kommer i hennes väg ;)

har jobbat kväll idag. blev en rivstart med massor att göra. och kvällen var till vis del lite stressig men mot slutet lugnade det ner sej och jag hann klart allt jag skulle.

nu ska jag sätta mej och kolla på idol! äntligen börjar mitt favvo-program! spännande, undrar vem man ska hålla tummarna för i år? ha en trevlig kväll alles!

tisdag

     Publicerat: 2009-09-08 Kl: 13:08:32 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer




hej hej! idag har vi haft sovmorgon. me love. har varit ute på en långpromenad och avlutade den med att köpa fish and chips hos "turken på hörnet" nere vid lilla torget här i farsta strand. han har alltid god mat där :) onyttigt. men. gott.
börjar ju sent idag dårå och ska bege men om en knapp timme. fram tills des blir det inte många knop gjorda kan jag meddela. läsa bloggar och ta det lugnt.
vi hörs senare idag!

dagens

     Publicerat: 2009-09-07 Kl: 22:53:04 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

ingen har väl missat Amandavardet? som tackvare sitt låga IQ(?) eller vad som nu felar stackarn, blivit bloggkändis över en natt för en tid sedan? det har ju cirkulerat många parodier, men nu är nog måttet rågat. bättre blir det inte?..

ja det är humor det är humor det är humor...

och DET HÄR är definitivt HUMOR... humor humor humor.. haha.

 

 

mitt zoo

     Publicerat: 2009-09-07 Kl: 22:10:08 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

 

testing

     Publicerat: 2009-09-07 Kl: 21:00:16 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


nya kameran fungerar fint iaf! testade bara med och utan blixt, imårrn får ja prova utomhus!

utan vs. med blixt

närmre, utan vs. med blixt :)


hej hej!

     Publicerat: 2009-09-07 Kl: 19:10:56 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


Sådärja! så var jag hemma. eller det har jag varit en stund. men tog svängen förbi farsta, och telia efter jobbet, då nima, han den hjälpsamma killen på telia ringde mej idag på jobbet och sa att han hade makulerat mitt abonemang jag tecknat på nätet och han hade grejjat ett nytt och lagt undan en telefon åt mej =) så himla hjälpsam. så nu har jag iaf hämtat ut min nya lur! värsta kameran på den. har bara provat snabbt, men man ser ju att i dunkelt ljus och utan blixt så blir bilderna som ovan! och det var ju omöjligt på förra luren. och denna har ju blixt och zoom och massa finesser. kul! :)

polly är superdeppig. hon har idag fått bebis-sockor från h&m. hon har slickat upp den andta tassen nu när hon inte fick slicka på den andra. suck. nu måste det fungera med sockor annars har jag inget annat val är tratt. det ser riktigt illa ut. suck.

jobbdagen var bra. massor att göra. kul dag. men det ör trotts allt alltid skönt att gå hem ;)

by the way. har glömt skriva att jag satt in ett nytt suprelorinchip på bamse (kastreringschip). verkan gick plötsligt ut, och jag bestämde mej för att prova en gång till, och nu med extra ökad motion. se om det fungerar.
nu ska jag laga mat! :)

tadaa!

     Publicerat: 2009-09-06 Kl: 21:53:36 | I kategori: Övrigt | 4 kommentarer

mummy a la hüne

     Publicerat: 2009-09-06 Kl: 17:46:07 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



fan. polly har nu slickat upp en riktigt ful fläck mellan tårna (slickdermatit). har ju hållt på ett tag, men nu är det rätt svullet och fult. suck. så nu får hon ha strumpa så hon inte kommer åt. det bästa hade nog vart krage. men över min döda kropp! jag vägrar sätta på mina hundar krage. hehe. på jobbet pratar man väl om kragen dagarna i ända, och dom är ju bra. men när det kommer till mina egna hundar är jag inte längre någon djursjukvårdare utan en vanlig matte, och hönsmamma ;) ...

nu kommer nog markus hem snart hoppas jag. han får gå å handla mat. jag tänkte göra det men kan knappt gå upprätt pga magsmärtor :'(

muu

     Publicerat: 2009-09-06 Kl: 16:51:13 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


söndag :)

     Publicerat: 2009-09-06 Kl: 13:55:49 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


idag har jag och hundarna varit i farsta. markus är och spelar airsoft så jag är solokvist. gick till djurmagazinet för att köpa grejjer, och då fick jag infallet att köpa varsin ny scarf till vovvarna. dom har reda två uppsättningar, men dom har gått upp i rök, vet inte alls vart dom är. men nu kommer dom säkert fram när jag köpt nya ;)
nu ska jag tillbringa resten av dagen i sängen. frtm ikväll då ska ja tvätta. men fram tills dess. slappa!

kräftfotfoll

     Publicerat: 2009-09-05 Kl: 18:40:22 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


nu blirre kräftor! (och fotboll)

lördag =)

     Publicerat: 2009-09-05 Kl: 15:45:14 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


godagens! äntligen helg och en välbehövlig sovmorgon! har sovit i nästan ett streck mellan när jag jag la mej vid 11 och vaknade vid 11. frtm att jag gav vovvarna frukost runt 7. helt underbart!
först gick vi ut på en lite längre promenad jag och markus och hundarna och efter det tog vi en sväng till farsta centrum. jag har varit inne på telia igen, verkar ju som det krånglat med det jag beställde eftersom inget hänt. en super trevlig kille i teliabutikan har de senaste tre gångerna hjälpt mej att kolla hur det gått med abonemanget å det. idag ringde han massa samtal å grejjer och det visade väl sej att något hade strulat. hursomhelst ska allt var fixat med nummerporteringen nu, och det kommer nog skickas till mej i veckan. annars kunde jag komma in på måndag så skulle han ordna det i butiken. han grejjade åxå så att jag fick samma deal som på nätet. ja han va snäll han, nima!
sedan har jag varit på lagerhaus och shoppat det på bilden ovan! mina favvo-värmeljus, luktar jättegott, har jämt ett sånt tänt, en ny klocka att ha på tvbänken, och två silvriga små söta spargrisar, får fungera som spargris och prydnad i vardagsrumsfönstret :)
nu ska jag ligga här och slapa lite. har inga mer planer för dagen. frtm ikväll, då ska jag och markus äta kräftor =)

det är fel på den här banan!

     Publicerat: 2009-09-04 Kl: 21:50:00 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


nu är jag hemma efter en trevlig kväll på siggesta gård. vi har spelat minigolf på deras söta bana med miniatyrer av olika byggnader på värmdö, och sedan åt vi god mat, någon typ av grill-buffé.
minigolf är ju kul. iaf ganska. det är kul när det går bra och när det går dåligt har jag bara lust att svinga klubban rakt i byggnationerna. för mej vart det ungefär så att antingen blev det hole-in-one, eller två slag kanske, eller så gick det fan inte alls. dels för att jag ser ett nöje i att dänga till bollen så hårt jag kan. detta slutar antingen i fullträff, eller att bollen flyger ut ut banan och åt helvete.
maten var mycket god. hade en överfull grisg tallrik och blev proppmätt. tur det inte var efterrätt (konstigt dock, borde det ju vara!) för då hade jag nog inte mått nå vidare.
jag funderar dock över hur det kan vara att vara sällskap i samma matsal som ett gäng veterinärer och djursjukvårdare. samtalsämnen kan ju vara högst oangenäma för det ovana örat. för oss är det helt naturligt att höra om rektalisering och överkåta hundar ect ect, men möjligen uppfattas inte samtalen lika för folk runt om kring =D. nåja, det som inte dödar det härdar, förhoppningsvis har folk inte blivit spontant döva, utan kanske bara bjuds på lite motbjuande bilder i huvudet? eller så lyssnade dom itne alls ;)
här är lite bilder iaf:

go natt :)

snabbis =)

     Publicerat: 2009-09-04 Kl: 15:06:01 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hej hej! nu är jag hemma en snabbis och lämnar vovvarna! har rastat dom en snabbis, och gett dom mat. och kollat till marsvinen som verkar hade bra, om än lite spänd stämmning :P

nu ska jag kast amej in i bilen och åka tillbaka! hörs senare ikväll!

 

lunchilunchi

     Publicerat: 2009-09-04 Kl: 13:10:01 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

då var det slutspurten på lunchen. har käkat lite kebabsallad och druckit en faboulööös cola! mumms!
ska sluta redan vid tre idag, eftersom vi ska iväg med jobbet i kväll, och ska vara där på siggesta gård vid 17.00. och jag ska hem och lämna vovvarna före. vill inte att dom sitter helt öde här på kliniken. nej nej. dom får va hemma med markus.
hoppas marsvinen skött sej under dagen. efter bråket igår blev det ganska stilla. såg i morse att bambam hade en fin fläskläpp åxå :P hoppas dom gjort upp en gång för alla. känns så hopplöst annars.
nej nu måste jag återgå till jobbet, lunchen e slut om 2 minuter! :)

att sätta ner tassen?

     Publicerat: 2009-09-04 Kl: 00:48:08 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

...satte ju in stig-boppe till bambam idag igen. kände att det får inte gå för många dagar få då är ju risken att det blir ett jävla bråk. det har kurrats, bufflats och jagats nu hela kvällen. och det är bambam som nu vaktar buren gentemot stig-boppe, förut var det ju hela tiden stig-boppe som muppat sej.
åså nu för ett tag sedan hörde jag en rejäl "smäll" eller lixåm dom for runt och det rasslade till. å sen vart det helt tyst. blev lite oroad efter en stund så ja gick ut och kollade. då satt stig-boppe på hustaket och blödde under hakan :'( så bambam måste ha bitit honom. enligt vad jag läst på marsvinsforum är det visst normalt att hanar bufflar och kurrar mot varann, men eftersom bambam och rulle aldrig gjorde det så känns detta för mej helt hemskt! men antar att jag varit bortskämd tidigare. men blod??! ush. vart ett litet jack, men det blödde en del. nu är det helt tyst och dom sitter och äter varsin broccolibit. kanske var det bambam som satte ner tassen en gång för alla och det är bra nu? hoppas inte dom ska fortsätta bråka så det blir blodoga sår. va gör jag då? :'(

1000mils jubileum!

     Publicerat: 2009-09-03 Kl: 22:23:08 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


go kväll! är nu hemkommen från jobbet. lyckades komma iväg redan tio över nio idag, yay, det är första torsdagen jag kommer iväg innan iaf tjugo över på fleeera veckor. (sist var det ju vid 22 jag kom iväg...)
har just ätit mat som markus lagat. jag hade köpt sprödbakad fisk, potatis och vitvinssås, som han lagat tills jag kom hem =)
det var en lugn kväll idag, riktig tlugn, sedan mellan 7-8 var det en del, sådär lagom, ingen stress. perfekt.

frstn, idag har jag kört tusen mil med min bil! asså inte idag, men från jag fick den! 1000 mil på 4 månader. det är en del det. blir 3000 mil i året ungefär, som jag kommer hamna på då. men det är ju 6 mil varje dag bara till/från jobb, åså ett par borås-vändor i månaden á 80mil... så det är klart det rullar på. men men bilen är till för att användas! att ta körkort är det bästa jag gjort (frtm att skaffa polly å bamse ;))
dessutom har jag nu lyckats få ner snittförbrukningen av bensin en bra bit under tillverkarens siffra. hehe, jag är så snål med bensinen, och försöker köra så ekonomiskt det går, har blivit lite av en sport för mej nu asså. har genom att tänka på hur jag kör, inte göra massa vrålgasningar, köra jämt och tänka på att motorbromsa, börjat kunna köra 80mil på en tank, och förr körde jag 65-70 mil på en tank. eftersom motorn på bilen är så liten är den väldigt bensinsnål sålänge man inte pressar skiten ur den för då drar den istället en hel del soppa.
nåväl. nu ska ja läsa lite bloggar å sen sovelisova! natti!

nu jäfvlar!

     Publicerat: 2009-09-03 Kl: 12:26:14 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu är jag less på flugorna som flyger runt här! igår smashade vi flera stycken med en ihoprullad tidning, men nu blir det att gå på med hårdhandskarna, jag har köpt en fukking flugsmälla!

and i'm not afraid to use it!

 

go morgon!

     Publicerat: 2009-09-03 Kl: 10:16:02 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hej hej! jag har just vaknat efter en välbehövlig sovmorgon. eller jag hade nog kunnat sova ännu längre men nu får det räcka. vill ju gärna få lite gjort åxå :)
skulle egentligen gått ut å gått med min väl isabelle idag och hennes hundar olga och fendi, men nu var hon tvungen att jobba idag så det blev framskjutet tills nästa vecka.
ska strax gå ut på en långpromenad, och sedan blir det väl att äta, slappa och sedan ska jag in till farsta, igen, gå till telia å se om man kan få igång abonemanget nångång eftesom tre ska släppa mitt nummer idag.
vi hörs lite senare!

jorå...

     Publicerat: 2009-09-02 Kl: 20:14:44 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

guten tag!

     Publicerat: 2009-09-02 Kl: 16:39:07 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


tullelu! då var man hemma. var hemma redan kvart över fyra idag. gick 20min tidigare. har ju en hel del övertid att ta ut, dels eftersom jag hade den där katten hemma en hel helg och sedan har det blivit rätt mycket övertid andra dagar. så nu var det så lungt att jag gick lite tidigare. har inget emot övertid, när det är ok att faktiskt gå lite tidigare någon annan gång om det är lugnt =)
har varit en bra jobb-dag, men började 7 och det är ingen favorit. ush vad tidigt det är. inte ens hundarna vill gå upp så tidigt. .. och nu ligger jag här i sängen och trynar med datorn, bland massa flugor. ja. vi har fått nån jävla fluginvasion! sånna svarta "riktiga" flugor. påminner mej om när man var på ridläger som liten och det jämt va flugor i lägerstugorna hehe. vet inte vart dom kommer från.
resten av eftermiddagen/kvällen tänkte jag grejja lite här hemma. dessutom ska bambam och stig-boppe få umgås lite grann under uppsikt (är rädd att dom ska glömma varann eller nått). stig-boppe som förövrigt mår aldeles prima efter operationen! nu ska jag göra lite nytta!
..by the way.. ser ni den gulliga bulldoggen på bilden (klart ni gör) dom är ju för sköna asså! synd att rasen har så mycket problem som dom har annars hade jag velat ha en :)...

ikke!

     Publicerat: 2009-09-01 Kl: 22:37:16 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

en sak gör men riktigt irriterad. det är när folk nedvärderar ont i halsen. mitt ont i halsen jag hade för ett par veckor sedan. inte för att det är något jag går å pratar om, men tanken slog mej just nu. när man då väl kom tillbaka till livet, och lixåm, ja, trodde man legat för döden i hals ont, och folk säger "fast när jaaag har ont i halsen, så tvingar jag ner mat ändå, det går alltid, även om man inte ens kan svälja knappt" "jag dricker alltid maaassa varmt, det hjälper" "jag går aldrig tiill läkaren det går över"
JAG HADE EN JÄVLA MÖRDEARSTREPTOKOCKINFEKTION OCH HADE DU HAFT DET HADE DU ÅXÅ DUKAT UNDER OCH GÅTT TILL LÄKAREN OCH INTE FAN HADE DU MUMSAT I DEJ MAT!
sådeså.

very high-tech!

     Publicerat: 2009-09-01 Kl: 22:19:33 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


oh very funny. gör en riktigt primitiv backup på
min telefonbok, eftersom det vankas telefonbyte
och operatör/simkortsbyte. lika bra att ta det säkra
före det osäkra så dom inte försvinner! :P

hoppas ni har roligare än mej! :)

åttlingar, nej tack?

     Publicerat: 2009-09-01 Kl: 20:41:37 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

härregud.. jag är sjukt trött. försöker titta på progammet om hon åttling-mamman, men gäspar konstant. shit va många ungar. tycker det verkar räcka med en skrikande bebis? nåja... hon kan sitta där och gnälla över att bebisarna blivit så kända och allt är så hemskt, men vem tvingade henne att gå ut i media från första början... stupid. fan vad stressande det måste vara för en bebis att ligga bland 7 andra skrikande bebisar? dessutom gick hon upp 63kg under sin graviditet. oh sheit!

nej nu får jag skaka liv i mej själv. städa lite eller något annat vettigt. lite väl tidigt att sova än:P

ha de fint!

 

hellu!

     Publicerat: 2009-09-01 Kl: 18:34:05 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

oj lite sen med dagens uppdate kanske... har varit hemma en stund men haft fullt upp med att smaska i mej mina mc donalds hamburgare! nu finns mc feast junior igen, så det blev tre sånna till kvällsmat och en stor cola! smaskens! direkt efter jobbet åkte jag nämligen till farsta centrum, för att gå in på telia å fråga lite grejjer, och kunde stå emot donken på vägen tillbaka till bilen när jag såg affisherna med mc feast junior! :)

nåväl. har vart fullt upp på jobbet idag. dessutom har vi blivit fotade. kul att ingen sagt något. det hade visst karin glömt igår. så hon kom så fin med smink och fint hår, och vi andra såg ut som slashasar med otvättat hår och finnar unegfär haha. äh, jag ser väl iaf inte roligare ut än såhär nån dag jag. hoppas det blir lite fart nu så vi får upp nya hemsidan nångång :)

markus är och spelar banminton ikväll så jag blir solokvist. ska inte göra någonting. leka med hundarna lite dvs motionera bamse ;)
stig-boppe verkar må fint. har inte kollat såret nu sen jag kom hem men ska göra det nu em en stund.

jag skriver lite mera sedan tror jag :)