PUH!

     Publicerat: 2012-01-31 Kl: 23:17:04 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Oh my sikken kväll. Kastades in i värsta eftermiddagsrusningen på jobbet och sedan följde en blandad kompott på kvällen. Kattungekullar, avlivningar, läkemedelsförgiftning, blodprover och hemlämningar. Känner mej helt ur fas åxå, min jävla lunginflammation verkar ha mej i ett stadigt grepp! Jag får nog ta det lite lugnare för nu på kvällen har jag haft riktigt ont i bröstkorgen när jag andas :/

Kerstin hade inte sovit på dagis idag. Hon har ju varit borta i en vecka och då blir det sådär. Nu bara måste vi få lite hela veckor här med dagis så hon kommer in i det 100%! Hon är ju helt slut när hon kommer hem efter en hel dagisdag utan sömn. Hon var jättetrött sa Markus och hade tagit sin lilla kudde och lagt sej i hans knä <3

Nu är det dax även för mej att gå å lägga mej!

Måndag?

     Publicerat: 2012-01-31 Kl: 13:21:15 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Det känns som måndag idag och jag är helt förvirrad.
Tisdag är det ju och jag ska åka till jobbet strax. Tänkte komma lite tidigare idag, har ändå inget för mej. Kerstin är ju på dagis. Gick super att lämna henne idag, inget gråt utan hon var bara glad när jag sa hej då. Själv har jag efter det varit och tvättat bilen, och handlat så det finns mat ffa till Kerstin här hemma. Hundarna tuggar grisöra och jag avnjuter en pepsi och en donut.

Bamse har någon typ av tumör på tassen och jag ska be Karin kika på det idag. Är lite nervös! Ser ut som en runt sår, men jag känner på mej att det är nån tumörskit. Hoppas inget jätteelakt utan att man bara kan skära bort det isåfall.

Ska bege mej ut mot jobbet nu direkt tror jag bestämt!

Ha en bra dag :)

Hemma igen!

     Publicerat: 2012-01-30 Kl: 19:32:22 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Efter en smidig tripp tillbaka till Sthlm var jag och Kerstin framme vid 15-tiden. Stannade som alltid på Donken på vägen och åt lunch. Väl hemma möttes vi av en lite krasslig Markus. Nu har vi ätit pizza hela familjen och Kerstin är i säng. Ligger och babblar som fasen. Brukar vara så de dagar vi rest hela dagen, då sover hon så mkt i bilen så det blir lite trögsomnat på kvällen :P Imorgon blirre jobb och dagis. Och somsagt, låååt oss vara friska nu så vardagen kan få komma igång!

Mot Stockholm igen

     Publicerat: 2012-01-30 Kl: 09:01:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Nu har vi Boråsat oss färdigt för den här gången. Kursen var i det stora hela helt okej. Jobb väntar imorgon och dagis för Kerstin. Har ingen planerat Boråsresa just nu, men det lär inte dröjja länge tills jag är här igen.

Nu vill jag bara komma igång med livet igen! Känns som att tiden sedan jag började jobba i mitten av december bara har vart en enda röra. K har varit sjuk, jag har vart hemma, jag själv har varit sjuk, semester osv, fasen nu vill jag igång! Jobba! Ha K på dagis alla dagar hon ska. Kan vi inte bara få vara friska nu... Dom där jävla dagisbacillerna är fan inte att leka med asså! Jag har aldrig vart så sjuk. Jag mår fortfarande inte bra ens... Blir snabbt trött och känner mej svag i musklerna väldigt fort om jag tex bär Kerstin. Orkar inte gå på nå längre promenader... Jag har hosta som sitter med slem nere i lngorna och pencillinen gör mej illamående och aptitlös. Gaaah snäll låt det bara gå över. Nu. tack :)

Vi hörs i eftermiddag!

Kunde inte motstå denna gula tröjjan till ...

     Publicerat: 2012-01-29 Kl: 15:58:34 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_1778 (MMS)

Kunde inte motstå denna gula tröjjan till K när jag var på HM idag och köpte ny pyamas åt henne. Så jävla söt och påminner lite om kläderna från när jag var liten :D

Varde ljus

     Publicerat: 2012-01-29 Kl: 10:32:51 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Nya grejjen här hemma, stoppa kritor i dom små spolarna till en av leksakerna. Det är väldigt klart åxå vad det är, det är JUSS! Ser väl alla <3

Älskade <3

     Publicerat: 2012-01-28 Kl: 22:42:35 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Gulle!

     Publicerat: 2012-01-28 Kl: 18:20:10 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_8474 (MMS)

Gulle!

Heeeeelg!

     Publicerat: 2012-01-28 Kl: 12:13:51 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Lördag dårå. K gick upp med mormor imorses och jag sov till 9.20 vilket var skönt. Otroligt hur trött jag fortfarande är efter den där lunginflammationspärsen... Jag har iaf ätit fem av tio dagar antibiotika så om en vecka slipper jag förhoppningsvis må så illa hela tiden och apptiten kommer nog tillbaka med hoppas jag.

Nu har K ätit lunch hon har lagt sej. Jäklar vad hon äter just nu!! Skyfflar i sej allt man ger och det är sååååååå skönt! Hoppas det fortsätter såhär :)

Hejjeje!!

     Publicerat: 2012-01-27 Kl: 18:20:59 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Kursen var slut 15.30 så efter det har jag vart hemma. Tänkte mysa med K men hon har inte tid för mej alls hon haha!

Dag två

     Publicerat: 2012-01-27 Kl: 10:12:41 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Efter en natt med något sämre sömn kämpar en redan trött moi mot mina gravitationspåverkande ögonlock. Lite roligare föreläsning idag dock, bra det.

Kerstin vaknade vid 22 och bajsade och var väääääldigt hård i magen och ledsen. Efter blöjjbytet var hon orolig och jag satt med henne en stund på sängen. Hon kröp iväg och la sej i min säng och då hon somnade fick hon såklart sova vidare brevid mej. Mys! Men jag sover desto sämre. Kl 5 vaknade hon och gick upp haha så då la jag henne i spjälsängen och hon somnade om till 8 då vi skulle gå upp.

Nu är det fika här. Jag är dock inte sugen på nån bulle men det är gött å krypa upp i en soffa i loungen en stund innan man ska lyssna igen...

Vi hörs!

Texten....

     Publicerat: 2012-01-26 Kl: 18:25:05 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Puh! Äntligen hemma efter en riktig korvstoppardag. Antingen är jag korkad eller så ligger denna kursen på en lite onödigt svår nivå. Det är mer mikrobiologi på cellnivå och prioner, cellandning, olika blodkroppar och immunsystemet på en extremt detaljerad nivå. Hjälp. Idag vad det om inflammation och imorgon är det infektion. Föreläsaren är inte överdrivet engagerande heller... Hoppas det blir bättre imorgon. Pga datastrul gick massa tid åt det så jag upplevde slutet väldigt haffsigt åxå. Nåja! Skönt att vara hemma hos K igen. Hon har varit med sin bestefar på jobbet en stund idag bland annat :)

     Publicerat: 2012-01-26 Kl: 18:01:42 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_2968 (MMS)

Borås

     Publicerat: 2012-01-25 Kl: 21:22:24 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har vi åkt bil hela dagen jag och K. Var i Borås vid 16-tiden. Resan gick bra och somvanligt stannade vi och åt i Norrköping.
Kerstin somnade gott vid 19 och nu är det min tur. Ska på kurs imorgon och på torsdag och jag hoppas innerligt jag ska orka med det.

Vi hörs mer imårrn!

Grattis älskling!

     Publicerat: 2012-01-25 Kl: 09:40:20 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarerFamiljen <3

     Publicerat: 2012-01-24 Kl: 20:33:11 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

down to 34

     Publicerat: 2012-01-24 Kl: 13:44:48 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Goddagens! Idag har jag varit på vårdcentralen och tagit nytt crp, och det hade sjunkit rejääält ner till 34 tjoho! Från 303 till 34, då vet vi ju att antibiotikan hjälper och det känner jag ju åxå, är riktigt pigg idag och vart inte helt slutkörd av en tur till vc och affären, som jag blev igår. Men hostan hänger i, och hela min muskulatur i bålen är helt slutkörd så jag orkar knappt hosta längre. På natten tar jag hostdämpande så jag får sova och lungorna vila, men på dagen låter jag bli för det är så myckte slem och det ska ju upp känner jag.

Det enda jag efterlyser är min aptit, den har inte riktigt kommit tillbaka :/ Är inte sugen på något lixåm.. Men petar i mej mat iallafall. Kanske blir det bättre när jag slutar med antibiotikan. Antibiotika är ju inte känt för att vara någon aptithöjjare direkt ffa kanske inte i de höga doser jag äter det.

Eftersom jag nu är nästan frisk igen firade jag detta med att köpa en tunika till Kerstin i samma mönster som fiskartröjjan fast denna är i tryck och således tunnare, skitfin, och tights till det. Sedan när jag köpte hö till marsvinen hade dom rabatt på hundtäcken så Polly fick ett nytt, så jag ska, när jag orkar, gå igenom Polly och Bamses garderob och slänga allt dom inte använder. För hade jag dille på täcken till som förstår ni, nu tänker jag bara spara det jag faktiskt använder.

Nu ska jag vila lite innan jag hämtar K på dagis och efter det tänkte jag ge mej ut på en liten promenad bannemej!

min fina K <3

     Publicerat: 2012-01-23 Kl: 19:59:52 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Kloka ord

     Publicerat: 2012-01-23 Kl: 15:05:00 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer
Så sa min pappas mor till honom när han var liten, och det ligger något i det. Fick erfara det nu när jag själv hamnade där. Det var ingen fräsch Sofia som anlände till Akuten på lördagen. Efter att ha legat och svettats i 5 dygn och verkligen inte orkat göra någon fräschör åt saken såg jag väl ganska... risig... ut i håret och resterande delar av kroppen var väl heller inte sådär jätte fräscha heller. Men rena trosor hade jag, och strumpor - check.

Men sedan kom ju förödmjukelserna på rad... Hade min lilla mössa på huvudet sålänge det gick, tills sköterskan sa åt mej där jag stod i linne med sjukhusskjortan på "du kan ta av den mössan nu" mmm sa jag, men jag är väldigt smuttsig i håret... "sånt tar vi inget extra för" sa hon hehe... Så mössan åkte av...

Efter ett par timmar på akuten kom läkaren och skulle ju känna och klämma. Hon drar upp mina byxor och mina lurvben tittar ut. Nu är jag inte av åsikten att kvinnor måste raka sina ben för det är upp till var och en, och jag själv orkar inte med sån skit ffa inte under de delar av året jag ändå inte har kortbyxor, för på sommaren tycker jag det ser trevligare ut med rakade ben. Men kände ändå där jag låg och den fräscha doktorns händer klämde på mina lurviga bleka ben att fasen, man kanske skulle hålla efter med lite jämnare mellanrum...

Nere på rtg kom det igen... "Sträck upp armarna" .. Jag har samma åsikter kring att raka under armarna, man gör som man vill. Jag gör det eftersom jag tycker att jag känner mej fräschare än om håret växt ut, med svett åså. Just nu var det inte direkt häromdagen jag rakade mej där så där stod jag med mitt skitiga hår på ända, armarna i luften och håret tittandes ut från armhålorna.

Jag tror inte någon på sjukhuset bryr sej, men själv kände jag mej inte helt bekväm med det hela. Eller egentligen kändes det mest "typiskt mej" haha...

Men den där meningen ekade i mitt huvud hela dagen om än i en annan forn "var alltid hel och ren för du vet aldrig när du hamnar på sjukhus" och det ligger något i det :)

Hallå!

     Publicerat: 2012-01-23 Kl: 13:37:14 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Ledsen att min blogg som jag förstått många tycker är mysig och rolig, förvandlats till en sjukblogg hehe, men det blir bättre snart igen.
Har sovit sååå gott i natt, utan att vakna, helt underbart. När jag vaknade hade jag dessutom ingen feber längre och det är första gången på en vecka som jag är feberfri. Antibiotikatabletterna har fått stanna i magen så det känns jätteskönt. När jag är hemma och ligger i soffan känner jag mej rätt frisk frtm hostan då och att jag fortsatt inte kan ta djupa andetag, det tar stopp, gör ont och krampar lixåm. Men såfort jag ska göra något märker jag ju att kroppen inte är helt med på noterna. Jag blir anfådd av att klä på mej tex. Nu på fm var jag till Apoteket och hämtade ut min nya medicin och då behöver jag sopa bilen. Det var lite over the top men vad skulle jag göra... Väl hemma känner jag mej nu helt matt så nu blir det soffan resten av dagen, eller iaf tills jag ska hämta K på dagis. Hon får vara där nu fast att jag är hemma för hon har äntligen börjat komma in i vardagen där och det verkar flyta på med både mat och sömn. Så lite kontinuitet var nog vad som krävdes. Dessutom klarar jag inte av att vara så alert hela dagen att hon kan vara hemma och hur kul är det för henne att sitta här inne hela dagen, hon måste ju få komma ut åxå. Men hon får komma hem tidigare än vanligt såklart.

Vi hörs senare!

Hemma igen

     Publicerat: 2012-01-22 Kl: 15:08:37 | I kategori: Sofia-stuff | 0 kommentarer


Efter ett dygn på sjukhus är jag nu hemma igen. Min sänka hade sjunkit till hälften från gårdagens 303 så då gör ju antibiotikan sin verkan. Efter 6(!) liter dropp mår jag åxå mycket bättre rent kroppsling för huga vad jag har mått dåligt. Så rondläkaren sa att jag fick gå hem om jag ville. Och jag är inte den som frivilligt sover en natt till med haklande och kräkande och blöjjbytande kärringar så JAG TACK, hem var det. Nu ska jag förtsätta medicinera med tabletter pch hoppas att jag får behålla dom. Men kan ta dessa med mat vilket nog gör det lite bättre. Mårt fortfarande lite småilla mest hela tiden men jag tror det ger med sej bara jag komm igån goch äta. Petade i mej en liten potatis med sås och 5 små små grytbitar på sjukhuset. Jag avskyr kallopps så jag tycker jag gjorde ett bra jobb.

Nu blir det att ligga i soffan och bara vila vila vila, hosta, dricka vatten och vila igen...

Vi hörs...

Hej hej... Efter att jag under gårdagen kr...

     Publicerat: 2012-01-21 Kl: 23:06:40 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_5088 (MMS)

Hej hej... Efter att jag under gårdagen kräktes upp allt jag petat i mej dock endast dryck pga pencillinet åkte jag till vårdcentraen i förmiddags igen. Blev remitterad till sjukhuset... Har legat tre h på aluten med dropp innan jag fick komma upp på en avdelning. Åkte sedan ner till rtg för lungröntgen och nu är jag tillbaka på min plats. Mysigt att dela rum med tre andra. Noooooot. Ska få mer antibiotika iv vid 24-tiden och imorgon bitti vid 8. Det är allt jag vet... Krya på mej!

dagen slutade på närakuten...

     Publicerat: 2012-01-20 Kl: 13:11:32 | I kategori: Sofia-stuff | 2 kommentarer

Efter att det bara blev värre och värre igår så kände jag framåt kvällen att nej, något är fel. Man ska inte hosta grönbrun sörja och ha så ont att andas. Ringde Närakuten vid Gullmarsplan och fick deras sista tid för kvällen. Då jag inte var i stånd att köra själv ringde jag Annelie som med 15 minuters varsel kom hit och körde in mej. Kan inte uttrycka mej nog hur tacksam jag är för den hjälpen, underbara fina vän! Väl framme konstaterades lunginflammation och vi begav oss mot apoteket och hämtade ut antibiotika och hostmedicin. När jag kom hem igen var jag fullkomligt slut.

Idag mår jag något lite bättre, men orkar fortfarande inte göra saker. bara att förflytta mej från sängen och ut till soffan gjorde att jag låg och flåsade i 30minuter helt sjukt. Har jätteont i huvudet åxå och i nacken, förmodligen för att jag låg ner lite halvobekvämt igår.

Nu ska jag vila vidare...

inge bra...

     Publicerat: 2012-01-19 Kl: 13:31:15 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Jag trodde jag skulle må bättre idag, så är det inte, jag mår massor med sämre. Halsen gör kanske inte riktigt så ont men jag har skitont i öronen och i huvudet och svettas som en gris. Kan knappt upp och gå för då blir jag så yr. Markus är hemma med Kerstin och jag ligger mest utslagen på soffan. Fan.. :(

Halvdöd

     Publicerat: 2012-01-18 Kl: 21:31:40 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

... har spenderat hela dagen i soffan med en hals som gör så ont att jag vet inte vad jag heter knappt. Vad fan, hur kan det INTE vara halsfluss? Svalget ser ut som en råbiff, helt sårigt och rött. Men visst, inga vita prickar. Har jag lika ont imorgon ska jag bannemej gå tillbaka till vårdcentralen. Jag har mölat i mej massor av smärtlindrande och sugit på sånna där skämt till halstabletter "bedövar smärtan som grand finale" -bafucin. Härregud det kan inte vara mkt halsont för att sånna ska funka. Min erfarenhet av så här ont i halsen där inget hjälper är halsfluss! Vanlig halsont känns annolunda, detta är så knivar såfort jag andas, pratar eller ja sväljer. Äta är uteslutet.

Markus har varit hemma idag och tagit hand om Kerstin och mej. Hämtat allt jag bett om åså <3 Lilla Kerstin är inte hundra heller, var riktigt glad på dagen men så var hon febrig igen på kvällen... Antar att det är öroninflammationen som gör det och att hon förhoppningsvis blir frisk av kåvepeninet.

Hörs imorgon!

Jag tävlar!

     Publicerat: 2012-01-18 Kl: 13:20:45 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

Krassel x2

     Publicerat: 2012-01-18 Kl: 10:13:52 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Här har ni oss, just hemkomna från vårdcentralen. Jag mår skit och inte en chans att jag kunde ta mej til jobbet idag.. Har så förbannat ont i halsen och svimmar nästan såfort jsg ställer mej upp. K var så hemskt trött igår och ligger lite på febergräns så nu får hon vara hemma resten av veckan. Tog en tid på vc åt oss båda, resultat: Mor-vila och alvedon Dotter-pencillin pga lätt öroninflammation i ett öra. Fan jag vill åxå ha medicin! K är pigg och glad idag men detta kan ju förklara varför hon inte riktigt är sej själv.

Markus är påväg hem till oss nu... Jag kan inte ta hand om K när jag knappt kan stå upp :( Blir soffan all day long für mej idag!

Från idag eftermiddag:

     Publicerat: 2012-01-17 Kl: 22:06:01 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer

Tröttmössan

     Publicerat: 2012-01-17 Kl: 16:00:04 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer


Kerstin hade varit väldigt grinig efter vilan på dagis... Japp hon hade somnat som en stock, och ätit bra, tjoho! Men såfort hon ser att dom bäddar fram madrasser och kuddar utbrister K i "nääääh nääääh" haha, men sedan kunde hon inte stå emot när hon väl la sej haha. Men väl hemma har hon åxå varit riktigt grinig... Hon skriker efter sina nappar - har blivit lite mkt nappis när hon var sjuk och nu beteeer hon sej som en rökare som inte får sina cigg... men, jag är hård där, napp har man när man sover, hon får vänja sej av med den utöver det. Hon kröp upp hos mej i soffan, tog sin lilla kudde och somnade som en gris! Lilla då! Nu har jag inte hjärta och väcka henne :/ Får väl se hur det går att somna ikväll...

URK.

     Publicerat: 2012-01-17 Kl: 12:29:59 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


Asså fy fan var jag känner mej vissen, som en urvriden trasa.
Febern är borta idag men jag har ont i varenda millimeter av kroppen och har en slemhosta som inte är från denna värld. Var ute med hundarna i 15 minuter och nu känns det som jag sprungit mataton. Och så svettas jag eller fryser, lixåm inget däremellan.

Lämnade Kerstin på dagis på morgonen. Visst hade hon kunnat vara hemma med mej, men nu är vi i en fas där hon måste komma igång och gå på dagis alla dagar hon ska, dvs tis-fre. Eftersom hon haft otur och blivit sjuk två gånger redan så har det ännu inte blivit någon kontinuitet, vilket hon behöver. Hon grät när vi kom dit, vilket hon brukar göra... Men jag var kvar nån minut för att lämna hennes extrakläder och redan när jag kom ut från skötrummet hade hon jättekul med kompisarna och när jag sa hej då vinkade hon bara, så det kändes ju toppen :) Hoppas hon har sovit åxå OCH ätit. Hämtar henne vid 14.00, längtar <3

17.00 ska jag jobba. Börjar egentligen 15 men ska jag orka får det bli en så kort dag som möjligt. Och 17-21 känns inte omöjligt utan det ska nog gå bra.

Ha det fint!

Min status:

     Publicerat: 2012-01-16 Kl: 19:55:39 | I kategori: Sofia-stuff | 1 kommentarer


38° feber och luftrör som gör så infernaliskt ont bara jag tänker tanken på att hosta upp lite av allt slem som klottar igen mina luftvägar. Härregud när hade jag feber sist? 15 år sen? :S Är helt utslagen... Normaltempen på mej brukar vara ca 35° nämligen... Fan asså. Anade oråd imorses men på eftermiddagen var det som att få en käftsmäll... Tur min fina K roar sej själv för jag somnade på soffan jag (!) inte länge dock.. Men hon har "bjudit på kaffe" och suttit med sitt lilla stetoskop och undertsökt allas hjärtan "ticktick" säger hon <3

Piggmört!

     Publicerat: 2012-01-16 Kl: 14:33:44 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer
Efter en två timmars middagslur är min glada Kerstin tillbaka. Hon är inte van att gå upp redan 7.30 och är skitgrinig hela förmiddagen. La henne vid 11 och hon somnade som en stock och efter två timmar "störde" jag henne lite så att hon vaknade. Tar nog ett litet tag att reglera den nya dygnsrytmen, men det bådar ju iaf gott att kunna somna på dagis iallafall. Febern är borta idag vilket är skönt. Redan igår em/kväll mådde hon mycket mycket bättre. Så vi får väl se hur lång tid det tar innan hon får nästa omgång virus och måste stanna hemma från dagis :P

BVC - extravägning

     Publicerat: 2012-01-16 Kl: 11:05:03 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer


BVC har fått en akvarium - uppskattat av K!

Idag har vi varit på BVC för en extrakoll av Kerstins vikt eftersom hon äter så dåligt. Och mycket riktigt visade sej detta även på vågen. +100g på 5 månader, hela 9,5kg vägde ongen. Nu har hon ju varit sjuk så självklart spelar det in åxå. Förmodligen hade vikten inte vart riktigt så liten om hon fått vara frisk. Mtp att hon inte bajsat på två dagar så kan man ju anta att vikten egentligen ligegr på minus... Skulle hon bajjat hade hon ju säkert gått ner 100g hehe.

Planen nu är iaf att K och vi ska få träffa en psykolog, mest för att reda ut lite situationen kring Kerstins ätande, vad kan vi göra osv. Det blir nog bra.

Väl hemma var Annelie förbi en sväng och hämtade en grejj, och K bröt ihoåp fullständigt när hon gick och efter det bara hon grinar haha. Till lunch har hon ätit två pastaskruvar och en champinjon. yey... Nu ska hon få sova middag :)

Jäkla feber!

     Publicerat: 2012-01-15 Kl: 18:04:41 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarerVår dag i två bilder...

Vi har verkligen haft en lugn dag
. Kerstin vaknade vid 8 och efter att ha varit uppe en liten stund somnade hon bland sitt lego i soffan och sov en stund. Sedan har dagen mest sett ut så. Febern har pendlat mellan 40,5 och 38,9 nät hon fått febernedsättande. Hon har mest suttit och legat i soffan. Ömsom slummrat, ämsom sovit, ömsom varit vaken. Sovit på mitt bröst tillochmed som när hon bara var nån ynka vecka gammal <3 Hon har ätit ytterst lite men druckigt helt okej. Just nu är hon riktigt pigg faktiskt och leker med legot, fick panodil vid 16 och nu känns hon helt feberfri på den. Får se hur tempen ligger när hon ska sova sen...

Imorgon klockan 9 ska Kerstin vara på BVc för en extra koll av vikten iom att hon ätit så dåligt sista månaden/månaderna...

Inge bättre idag :(

     Publicerat: 2012-01-15 Kl: 10:26:43 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarerK somnade som en stock när jag la henne fa...

     Publicerat: 2012-01-14 Kl: 22:43:38 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_6552 (MMS)

K somnade som en stock när jag la henne fast att hon sovit både på dagen och en lur på eftermiddagen. Över 40 graders feber när hon la sej stackarn. Men hon kämpar på! Hon har inte varit grinig alls under em och kvällen utan bara velat sitta hos mej och Markus i soffan. Så jäkla mysigt när hon ligger i ens knä och gosar!!! Vi kollade på två avsnitt av drömmarnas trädgård i rad dvs en timme låg hon stilla utan att sova och bara gosade i mitt knä. Älskade underbara unge! Men med 40 grader i kroppen gör man rätt i att vila.  Efter att hon sovit ett par timmar vaknade hon och var ledsen. Näsan kluttade igen för hon grät så. I vanliga (friska) fall får hon inte komma upp efter hon lagt sej men idag fick hon komma upp. Iprenen hade iaf verkat och hon kändes sval. Tycker att ipren sänker feber mkt mer effektivt än alvedon! Är rätt restriktiv med febernedsättande men vid 40 grader får hon det och alltid till natten om hon ligger över 39. Sömnen är ju så viktig.  Väl uppe tittade hon lite på gladiatorerna och åt lite rån och vindruvor. Lite nässpray så att tjocksnoret lättade och väl isäng igen somnade hon om gott <3  Nu ska jag åxå sova, go natt!

40 plus

     Publicerat: 2012-01-14 Kl: 20:35:09 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Sjukstuga igen.....

     Publicerat: 2012-01-14 Kl: 13:59:32 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Jahapp nu har K feber igen... 38,5 innan sovdax och 39,5 efter vilan. Hon blir ledsen för minsta lilla och vill helst bara ligga i vårt knä. Nu tittar vi på I drömmarnas trädgård :)

Nya tider, gäääsp

     Publicerat: 2012-01-14 Kl: 08:22:56 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Här va vi glada haha!

Som jag skrivit om häromdagen så har vi planer att ställa om Kerstins dygn lite så att det ska funka bättre med vila på dagen.
När hon lägger sej 19 och vaknar 9.30, ja då finns inget behov av dagsvila, vilket ställer till det på dagis, även om hon just dom dagarna går upp 7.30... Vi måste skärpa åt detta nu. Nu blir det sova 18.45 och upp 7.30 varenda dag, helg som vardag, dagis eller inte åså en daglur på det!

Vi är ju bortskämda då Kerstins under sina 17 månader aldrig haft nån period där hon vaknat före 8. Tror 8-8.20 är det tidigaste hon haft som vakna-tid. Snarare har hon oftast sovit till 9 tiden, och ibland 10. Självklart är detta hur gött somhelst, men för att skapa en bra rytm nu där hon får in en rutin att sova på dagen (vilket hon inte har längre) så får vi köra lite gestapostyle! Efter en vecka såhär så vaknade hon både igår och idag själv vid 7.30! YEY! Skönt att slippa väcka henna, haha ni ska se henne då. Vägrar bli upplyft ur sängen och lägger sej ner och låtsas sova <3

Nu kommer våra dagar se ut såhär:

7.30 vakna - därefter frukost
11.00 lunch
12.00 sova 1-1,5h
(14.00 mellis)
16.00 middag
18.15 kvällsmat


Nya tider nu!

TGIF!

     Publicerat: 2012-01-13 Kl: 20:08:16 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Efter en rätt hektisk vecka är det äntligen fredagkväll och helgen stundar. Jag längtar efter att umgås med min älskade lilla Kerstin! Hann inte hem innan hon la sej idag, tur jag träffade henne imorses iallafall. Hon har visst varit gnällig idag men ätit bra och sovit bra på dagen. Tumme upp på den!

Idag hade vi det ganska lugnt på förmiddagen men så en timme innan stägning trillade det in massor att göra, typiskt fredagar :D Blev lite övertid och sedan körde jag hem två kollegor som bor i stan, men nu är jag hemma och har ätit god mat som Markus lagat.

Gäsp!
Vi hörs imorgon :)

God morgon! Kerstin har inte bajjat sedan ...

     Publicerat: 2012-01-13 Kl: 08:16:30 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_7482 (MMS)

God morgon! Kerstin har inte bajjat sedan igår eftermiddag så magsjukan verkar vara på övergående. Hela familjen är vaken och jag ska åka till jobbet nu. Kerstin verkar ha planer hon med för hon har åxå börjat klä på sej ytterkläderna :D Ha en bra dag :)

Trollbindande

     Publicerat: 2012-01-12 Kl: 16:50:16 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarerDet är något med denna reklamen som K gillar.

Vad hon är gör, stannar hon upp och tittar helt stilla på hela klippet. Varje gång!
Hon blir helt förtrollad. Måste vara något väldigt speciellt med denna musiken :)

Piggt vare här!

     Publicerat: 2012-01-12 Kl: 15:57:05 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Kerstin är så pigg och glad så, och äter gör hon med, härregud en hel stor burk med köttfärsås och spagetti. Efter att K sovit en timme så gick vi ner till affären och köpte nya blöjjor, bäst att ha ett lager. Synd bara att jag köpte fel sort haha... Så det var ogjort. Hon har fått fil i sin drickamugg, tänkte att det ger ju lite bra bakterier till magen. Men hon verkar iaf inte lida, hon är hur pigg och glad somhelst! (Luktar lite illa med jämna mellanrun bara haha)...

Magsjuka...

     Publicerat: 2012-01-12 Kl: 13:28:29 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Oh holy my. Dom ringde från Kerstins dagis tidigare idag och sa att K bajsat vattentunnt tre ggr i rad. Fem stycken var hemma idag pga magsjuka så man kunde ju ana vad som var i antågande. Gick såfort jag kunde och hämtade en bajs-luktande lite blek och ynklig Kerstin. Man vill ju kunna lägga äckelkänslorna åt sidan asså haha men när vi kom hem och jag tog av dom pisseblöta byxorna (eller räserbajsblöta) och ser denna skapelse till helt genombajjad blöjja och skit från topp till tå på barn, ja då vände det sej en smula i min mage. in i duschen med K och skura. På med nya blögga, mängder med Inytiol-salva för att skydda lilla rumpen, nya kläder åså i säng. Så nu sover hon. Hon hade somnat till på dagis idag men vaknade av att hon bajsade... Så Markus får vara hemma med henne imorgon.

Det ligger som ett lock av diarrélukt i hela lägenheten. Mys.

Fortsättning följer....

Dagistankar...

     Publicerat: 2012-01-11 Kl: 22:01:22 | I kategori: Mamma-tankar | 0 kommentarer

Fasen.. Kerstin vägrar sova första dagen varje vecka på dagis. Detta leder till att hon blir sjukt trött och ledsen hela eftermiddagen. Hon är aldeles för liten för så mkt aktivitet och inte sova på dagen. Torsdag och fredag slocknar hon som en klubbad på vilan, hon är ju egentligen helt slut!
Jag funderar nu på att börja låta henne gå på dagis även på tisdagar en period så att det blir 4 dagar dagis på raken och sedan tre lediga, istället för fyra lediga å sen ter dagisdagar. Kanske kan detta göra att hon lättare kommer in i detta, om det inte blir riktigt så långt uppehåll?

Nån med nån idee?

Time flyes!

     Publicerat: 2012-01-11 Kl: 01:03:13 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Oojoj vad klockan är mycket!
Jobbade till 21 idag. En trevlig kväll helt klart. Väl hemma satte jag mej och uppdaterade jobbets hemsida då vi installerat digital tandröntgen idag! Blev sittande och skriva om förebyggande tandvård och vipps var klockan visst 1. Oooops! Dax att skynda sej i säng!

Nattinatt :)

Sjukstuga

     Publicerat: 2012-01-10 Kl: 12:45:13 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Blööööö vad jag är tung i huvvet idag. Bankar och bultar och nyser som en tok gör jag och näsan är täppt. Hej förkylning. Fast att Kerstin vaknade 9.30 idag har jag lagt henne i sängen i hopp om att hon ska sova lite middag. Detta brukar vara mission impossible om hon vaknar efter 9 på morgonen. Men jag provar. Jag behöver lite lugn och ro så jag orar iväg och jobba sedan. Och Jag tror att K behöver sova lite extra.

Idag totalvägrade Kerstin frukosten och började skrika och gråta och ropa näääh nääääh innan jag ens hann servera frullen. Lät det sedan stå på soffboret och efter en knapp timme såg jag henne stå och dricka den där vällingkoppen iallafall, och tillochmed ta ett par smulor från mackan. Då gäller det att vara tyst och inte låtsas om att man ser henne, gör man det, minsta lilla då lägger hon ifrån sej maten. Så man får verka upptagen med annat.

Till lunch har vi både ätit köpesallad från ICA. Kerstins består dock inte av sallad utan av pasta, majs, avocado, skinka och creme friche. Hon har ätit riktigt bra faktiskt! Känns bra. Till efterrätt tog vi oss en donut, en liten bit till K och en stor bit till moi ;)

Nu blir det till att kurera under täcket medans Kerstin surrar för sej själv i sin säng. Vi får väl se om hon somnar...

Svar:

     Publicerat: 2012-01-09 Kl: 22:54:02 | I kategori: Svar på kommentarer | 1 kommentarer
Ja alltså jag har provat allt... Sedan så vid 7 är vi inte vakna och välling det tar hon bara om jag gömmer drickamuggen med välling i så hon hittar den själv, inget jag kan servera henne i sängen eller så....
Vi äter frukost vid 9... sedan så äter hon ungefär som du skrivit. Fast ger jag henne mellanmål mellan lunch och middag äter hon absolut ingenting alls till middag. Hon äter nååågot lite mer om hon inte får något alls mellan målen...

såhär äter hon:

9.00 frukost (välling och/eller macka brukar jag erbjuda)
12.00 lunch (varm mat)
16.00 middag (varm mat)
18.45 kvällsmat (yougurt eller gröt)

ibland blir det såhär:

9.00 frukost
12.00 lunch
16.00 mellanmålsaktigt
18.40 varm middagsmat med oss.

dagisdagarna blir såhär:

7.45 frukost (välling eller macka)
11.00 lunch
14.00 mellis (gröt, macka, fil, lite olika på dagis!)
16.30 mellis (när vi kommer hem)
18.40 middagsmat

provade ge middag när vi kom hem direkt men det funkar inte då det blir lite sent och hon då totalvägrar kvällsmaten. att ge lite lättare mål när vi kommer hem direkt har hon ätit hyffsat innan hon lägger sej av "riktig mat".

Kerstin har ju krånglat med maten i perioder under hela sitt liv egentligen. Det har ofta varierat från vecka till vecka med att äta skitbra och äta inget alls. Bara att nu håller dom här strul-perioderna i sej längre och längre och dagarna hon äter bra blir färre och färre. Jag har kontaktat BVC idag så hon ringer säkert mej imorgon.


Tack för input!!!!

JAG BLIR GALEN!

     Publicerat: 2012-01-09 Kl: 18:54:42 | I kategori: Kerstin | 2 kommentarer

Varför äter inte min unge mat? Hur kan man leva på så lite? dagens ranson:

frukost: 1dl välling
lunch: 1 clementin
middag: 4 köttbullar
kvällsmat: nada

Jag fattar inte och just nu håller jag på att bli galen. Varför äter hon inte? Det har inte att göra med vad vi serverar för vill hon inte ha spelar det ingen roll om det är sutrömming eller jordgubbsglass om ni fattar vad jag menar. "Ge extra fett i maten" till vilken nytta när hon ändå inte äter. Bara skyver det ifrån sej och säger "näääh nääh". 

Jag har börjar skriva upp lite vad hon äter på en dag och resultatet av detta är katastrofalt. Igår åt hon frukost: ingenting. lunch: några pommes och en äppleklyfta. middag: 1/2 burk burkmat. kvällsmat: nada.

Det är ju snart 18mån lkoll på BVC å då får vi ju se om hon ändå växt som hon ska, isåfall är det ju inga konstigheter, men just nu oroar jag mej faktiskt lite :(

lappsjuka vare här

     Publicerat: 2012-01-09 Kl: 17:02:08 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer
Idag började vi dagen lugnt med att chilla på madrassen i köket. Kerstin vaknade halv tio så även jag fick sova ut efter en natt utan sömn. Skönt det. Lilla K hade nog lite sömn att ta igen åxå mtp att hon varit lite krasslig. Idag har hon dock varit feberfri och pigg som en mört och glad i hågen hela dagen.

Jag fick världens lappsjuka direkt efter vi gått upp och kände att vi bara måste hitta på något. Dock ingen enkel uppgift numer när dom få man känner börjat jobba och alla K's kompisar börjat dagis dom med. Så... Vi tog en tur till Nacka Djurklinik där min kompis Linda (Neyras mamma) jobbar. Hon ska ju börja hos oss i mars dessutom! Hängde där en stund och sedan gick vi en hundpromenad när hon hade lunch. Jättemysigt!!! Efter det åkte jag och K vidare ut till mitt jobb, och köpte mat på vägen som "vi" åt där. Jag åt, K ville såklart inte ha. Hon åt ju en clementin på Nacka och då är hon förnöjd flera timmar den lilla minimänniskan. Nu väl hemma har hon ätit hela FYRA köttbullar till middag... Storätar'n.

Nu ska vi iallafall ta det piano resten av dagen! och ikväll börjar ju Sveriges Mästerkock åxå!

Vi hörs :)

Knas-K x 8

     Publicerat: 2012-01-09 Kl: 09:04:00 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarerBilresa och jobb

     Publicerat: 2012-01-08 Kl: 21:01:48 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Idag har dagen bestått av att åka bil från Borås och hem till Stockholm, samt jobb.
Jag har lagt ut flera nya bra texter på vår hemsida samt gjort klart och mailat in en kommande annons. Men nu är jag äntligen klar. Eller klar blir jag aldrig! Pysslar med klinikens hemsida varje dag, både små och stora grejjer. När annonsen är i tidningen sedan ska jag visa er den. Min första helt egengjorda annons! Förut har ju Markus hjälpt mej då jag inte kan indesign och photoshop åså, men nu jävlar!

Kerstin är sjuker igen... Feber... 39,5°... Men en alvedon i kroppen är hon hur pigg å glad somhelst men utan är hon en liten gnällfia snuttungen. Men det går väl över det med. Hoppas hon är frisk till onsdag så hon kan gå till dagis. Men det är väl bara att räkna med sjukstuga var och varannan vecka nu i början... suck...

Nu ska jag klappa ihop datorn och se på TV innan det är dax att sova!

Ha det fint :)

<3

     Publicerat: 2012-01-07 Kl: 23:55:10 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_0054 (MMS)

<3

Sådär nu har folket åkt hem. Vi har som tr...

     Publicerat: 2012-01-07 Kl: 21:48:26 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_2464 (MMS)

Sådär nu har folket åkt hem. Vi har som tradition att äta pinnekött på 13dagen varje år tillsammans med mina kusiner på mammas sida och deras barn och mammas bror och fd fru. Pinnekött är saltat och torkat lammkött som ångas i massor av timmar och äts med rotmos. Det är rätt så gott enligt mej men jäääättegott enligt resten ;).  Mina kusinbarn är 8 och 10år och Kerstin tycker det är superkul med dom :). Tyvärr hade K feber igen idag :( 39 grader stackarn och var inte helt sej sjäkv men ändå tapper och glad. Hon somnade som en stock när jag la henne. Imorgon åker vi tillbaka till Sthlm igen, blixtvisit de lux :) Glömde fota pinneköttet dock men det ser ut som fan iaf haha!

Hallåj! Nu är vi i Borås igen hela familje...

     Publicerat: 2012-01-07 Kl: 15:02:04 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

img_7720 (MMS)

Hallåj! Nu är vi i Borås igen hela familjen. Dax för det årliga punneköttet, norsk tradition. Ni som inte vet vad det är, stay tuned så kommer svaret senare ;D

JÄVLA RÖVHÅL!

     Publicerat: 2012-01-06 Kl: 23:36:10 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

En förmiddag i snön

     Publicerat: 2012-01-06 Kl: 17:05:23 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Tröttmössor var det här.

     Publicerat: 2012-01-06 Kl: 12:22:59 | I kategori: Mamma-tankar | 1 kommentarer

Okej, ni som inte kunnat sova i natt för att ett mystiskt vrålande ekat genom etern... Jag ber om ursäkt, Kerstin har haft vad man kan kalla en dålig natt. Detta förekom även några nätter förra veckan, men inatt var det ju helt befängt. Hon vaknade första gången vid 4-tiden och gormade, men det var först vid 05 som det tog riktig skruv. Oh holy mother säger jag. Hon har stått och fullkomligt illvrålat rakt ut, såpass att hon lixåm tappar rösten på höjden. Hon är inte ledsen, utan det känns som hon sätter oss på prov. Hon har ett mål, hon vill upp från sängen och hon vill leka eller bli runtburen. Detta är inget vi pysslar med i det Nilsen/Andersonsska hemmet vid denna tidpunkt på dygnet. Nu tänker säket flera av er "men gud hon har säkert ont nånstans?!" svar, nej, hon har inte ont nånstans. Skulle något besvära henne på det viset borde det inte upphöra sekunden hon får komma ner på golvet. Nej nej, den går jag inte på. Detta är nån slags trotts och jag ser bara en lösning på det hela. Ignorera henne. Självklart känns det lockade att ta upp henne och låta henne knata iväg och leka så man får tyst på'na men det är inget jag vill att hon ska lära sej. Hennes envishet och vilja får aldrig vinna över min dito i sånna här situationer, vem vet vart tillvaron tar vägen då, puh oh no no no... Jag pratar med henne. "Kerstin, nu ska vi sova, lägg dej ner" osv innemellan. Detta fungerar alltid de få gånger när hon vaknar till och surrar på natten, men man kan säga för att citera en vän... Att försöka tala K till rätta när hon beteer sej sådär är som att försöka gnaga ner Eiffeltornet. Ja, så hon får stå där och gorma. "men gud, vad är hon för mamma, tar hon inte upp henne? tankar trygghet? Stackars barn!" , tänker säkert en handfull av er nu. Jodo, lugn bara lugn, Även jag tar upp min onge ibland. Bara att hon blir fly förbannad av att sitta hos mej. Så då kan hon likväl stå där och gorma och tjuta i sängen... Jag är inte av åsikten att det alltid är synd om barn som lipar helt enkelt. Man hör ju skillnad på gråt-gråt-ledsen och annan grå och gnölt. Detta är helt klart inget jag vill uppmundta genom att vika mej... Jag tror helt klart på att ignorering är det bästa i detta fall.

Hur gick det då? Haha, jo hon gormade från 5-7 då somnade hon till och sov till 8 och började igen. Detta är dock en bra tid att gå upp, så såfort hon satte sej ner och satt tyst och förnöjt, dvs tog en paus i gormandet, så tog jag upp henne. Sedan har vi varit ute och lekt och varit och storhandlat. Nu sover hon en välbehövlig middagsur ;)

Ja, så charmanta barn kan vara ibland alltså :P

<3

     Publicerat: 2012-01-05 Kl: 19:11:44 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer


Bra dag!

     Publicerat: 2012-01-05 Kl: 17:35:44 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Åh vad det är underbart att hämta på dagis! jag lixåm springer från bilen och in till Kerstin! Man längtar halvt ihjäl sej på vägen hem från jobbet. Idag har det gått jättebra iaf. Dom hade varit på utflykt på förmiddagen och sedan hade hon både ätit och sovit, duktig tös. Efter jag hämtat åkte vi och handlade lite. Eftersom hon sovit är det en glad och pigg K som jag fått med mej hem tillskillnad från dom senaste två dagarna då en övertrött snorunge gått runt här hemma ;)

Min jobbdag har varit hektiskt. Det är mycket på kliniken nu helt klart. Förmiddagen ägnade jag åt en liten katt som behövde lappa ihop ryggen och eftermiddagen har bestått i massa patienter och foderbärande. Det är skönt att komma hem och lägga upp fötterna vill jag lova.

OCH det snönar bannemej! Kerstin vevar med armarna ute och säger "nööö nööö" <3

Nu ska jag umgås med min älskade lilla K <3

Påtal om att pilla sej i röva:

     Publicerat: 2012-01-04 Kl: 20:27:51 | I kategori: humor | 0 kommentarer

Pilliromp

     Publicerat: 2012-01-04 Kl: 19:18:10 | I kategori: humor | 0 kommentarer


"Som brorsan. Jag har sett hur han ibland, nästan tvångsmässigt, gräver sig snabbt i äschlet och sticker opp fingrarna mot näsan och så rycker han till och blir lite vimmelkantig. Systemet får en chock, men där finns en njutning hos honom just där och då. Han både vill lukta och vill det inte."


Hahaha.... humor, taget från Alex Schulams blogg.


Våran dag :)

     Publicerat: 2012-01-04 Kl: 17:10:19 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarerNu är vi hemma efter en dags jobb och dagis. För att börja med Kerstins dag, så grät hon lite imorses vid lämningen men jag ringde efter en timme och då var hon så glad så. När jag hämtade henne på på eftermiddagen vad hon grinig och ledsen. Why?! Hon hade inte sovit något på vilan. Lilla K, hoppas hon komemr in ordentligt i det, hon sov ju de två sista dagarna innan juluppehållet, så antar att hon kommer in i det igen. Väl hemma har hon nu med god aptit ätit en tallrik med Chicken Balti, nån indisk gryta Markus gjorde igår, samt TVÅ clementiner till efetrrätt. Hon hade inte ätit på dagis heller, det serverades ju något så oätligt som pannkakor... heheheh...

Själv har jag haft en bra dag på jobbet. Mycket att göra ffa på eftermiddagen, men vid 15.30 lugnande det ner sej och jag stcka hem. Slutade egentligen 18 idag, men jag har lite tid att ta ut, så jag passade på att hämta K tidigare. Imorgon ska hon gå hel dag för första gången, dvs 8.30 till 16.30 ungefär. Inte så stor skillnad från idag dock.

Å nu bajsas det här framför mej. Vi hörs ;)

Lunchdax! Falaffel från Fellino - mumms!

     Publicerat: 2012-01-04 Kl: 12:07:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_4106 (MMS)

Lunchdax! Falaffel från Fellino - mumms!

Älskade lilla fina sover gott efter en dag...

     Publicerat: 2012-01-03 Kl: 23:01:18 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_2905 (MMS)

Älskade lilla fina sover gott efter en dag på dagis. Dagen hade gått jättebra och hon visade upp nya dansemoves när Markus hämtade henne, gulle!! Imorgon ska hon gå 7 timmar och jag ska jobba. Eftermiddagen och kvällen idag var hysteeeriskt mycket att göra, kul som sjutton men det känns att vara ensam sköterska kvar när tre veterinärer behöver ens hjälp ;) Nu ska jag försöka sova. Vi hörs imårrn :)

Here we go again!

     Publicerat: 2012-01-03 Kl: 12:40:12 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Sådär ja... Då börjar det vanliga livet igen då. Med jobb. Jag började ju jobba 1 september men så fick jag ju ta en paus eftersom K inte fick dagis från 1 november som vi sökt utan började först 14 december. Idag är hon på dagis igen efter juluppehållet som vart efter hennes 4 första dagar. Hon blev glad att komma dit och vinkade hej då och gick, snuttungen!

Jag jobbar ju kväll idag så har haft en helt fri förmiddag. Ja, alltså barnfri. För själv har jag vart iväg och lämnat fyra kassar kläder till läkarmissionen, hämtat ut paket och handlat lunch. Nu sitter jag och slappar lite efter att ha ätit och ska röra mej mot jobbet om en timme eller så.

Ha't fint idag!

hundjävlar tillsalu

     Publicerat: 2012-01-02 Kl: 16:12:03 | I kategori: Bamse & Polly | 1 kommentarer

VARFÖR kan dom LADRIG låta bli plastleksaker? WHYYYYY? Jag anade att bondgårdsdjuren K fick i julklapp kunde ligga lite risigt till... MEN EN MINUT fick dom leva. En minut i frihet utanför förpackningen. GAAAAAH!!!

Nu åker vi tillbax till Sthlm! I tankarna ...

     Publicerat: 2012-01-02 Kl: 09:34:22 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_2747 (MMS)

Nu åker vi tillbax till Sthlm! I tankarna en av mina Augustimammor: idag föds Aug-gängets första småsyslin!!! Wiii!!!!

1 januari 2012 :)

     Publicerat: 2012-01-01 Kl: 14:25:37 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer
Kerstin somnade under promenaden och fick sova kvar ute en stund och vaknade aldeles nyss. Sötungen. Hon har sovit sej igenom hela nyårsnatten, 18.40 till 9.40 utan ett knyst haha... Jag och pappa kollade på "Hovedjegerne" filmatiseringen av Jo Nesbös Huvudjägarna. Den var riktigt bra med boken är betydligt mer spännande, såklart ;)

Nåja... är glad att det regnar idag så folk stannar inne så slipper man att slentriansmällande med folk vad det verkar fyrverkerigömmor.

Nu kommer Kerstin gåendes här med mormors mössa på huvudet likt en rumpnisse haha, det är vistst dax för modevisning här, mössmode! Vi hörs! ;)

Jaja.. Gott nytt år då...

     Publicerat: 2012-01-01 Kl: 00:24:10 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer