Säg det som varar förevigt...

     Publicerat: 2013-05-27 Kl: 21:08:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Jahapp det var det. Min sista helt lediga måndag. Från och med nästa vecka börjar jag jobba 100% vilket innebär jobb 5 dagar i veckan. Så idag har jag och Kerstin haft en riktig toppendag och gjort allt som Kerstin tycker är kul. Först var vi hos Fia, och jag måste säga att gudars vad duktig min lilla tös är! Travar helt själv utan att jag behöver hålla i henne, så jag kan bara springa med hästen och Kerstin sitter där själv och skumpar i traven <3 Älsklingen!
Sedan åkte vi till jobbet. Kerstin älskar att vara där och tjattra med mina kollegor - som så tålmodigt besvarar alla "vad är det?" "hur skriver man ditt namn?" "hur gör man?" haha. Idag har hon hjälpt mej packa upp lite grejjer jag beställt och hon har tittat på när dom tagit blodprov och dessutom fick hon en liten lektion i hästsjukvård av Kristina ;)
 
Min lilla tös <3
 

 

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: