Snart ett år blöjjfritt!

     Publicerat: 2013-05-09 Kl: 19:53:07 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Bild från i förmiddags
 
Här har det varit tyst ett tag. Har inte hänt så mkt ändå. Jobbat. Just nu är det så himla roligt att jobba! Vi har fått nya kollegor som är toppen! Glada, effektiva, enkla och roliga! Känns så himmla kul! Vi har fått en helt ny fin operationsavdelning och fler nyheter är påväg. Så himla härligt att det känns riktigt kul att jobba igen :)
 
Imorgon åker jag och mina Augustimammor till en Härrgård på västkusten och vi ska vara där fredag-söndag! Ska bli sååååååå kul!!!! Längtar som sjutton! Skönt att åka iväg lite och inte ha något att passa på mer än en själv =)
 
Tänkte på det idag, att nu har Kerstin snart varit blöjjfri i ett år. Fy sjutton vad skönt det är. Jag fattar inte att föräldrar inte är mer peppade att ta väck blöjjorna på sina barn dagtid, det är ju så himla skönt när dom lärt sej att sköta det där själva.
 
Nu ska jag se lite TV och sedan blir det tidigt i säng iom att jag ska börja jobba 7 imårrn :)
Postat av: olivia

vilken fin blogg du har! :)

2013-05-09 @ 20:35:18
URL: http://lolivia.blogg.se
Postat av: Bea - Stolt mamma till Alexis & Hailey

Duktig Kerstin är! Alexis har hamnat i någon liten kris och vill vara lite bebis just nu! Blir galen om hon går utan blöja och har börjat tjuva på lillasysters nappar dessutom! Hoppas hon kommer ur det snart! Vill ha henne helt blöjfri snart och hon har ju varit så himla duktig! Men nu går Mathias strax på semester så då har vi tid att öva ordentligt, mitt mål är att hon ska vara blöjfri (undantag på natten) till det hon fyller år!
Kram

2013-05-16 @ 20:59:29
URL: http://hemmahosbea.blogg.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: