Nyshoppade, nylekta och jättetrötta!

     Publicerat: 2012-11-08 Kl: 19:53:41 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag har vi haft en toppeneftermiddag och och Kerstin. Slutar ju egentligen 15 på torsdagar, men idag hade vi en lugn dag och jag har en hel del övertid att ta ut, så jag skippade lunchen och tog ut en timmes övertid vilket gjorde att jag gick hem redan strax efter 13, heeeelt underbart. Åkte och hämtade Kerstin och sedan åkte vi till Lindex och köpte raggsockor, vantar och en ny jacka. Blev helt kär i jackan, och hon behöver faktiskt en varm jacka, så helt onödig var den inte :) Sedan har vi varit hos Calle med familj så barnen har lekt massor :) Kom hem strax innan det vad läggdax för K, och hon somnade på direkten efter hon lagt sej.
Själv är jag något så fruktansvärt trött! Satt uppe sent i natt å gjorde klart en annons å började ju jobba 7 i morses, så det blev aldeles för lite sömn. Blir gott att lägga sej sedan :)
 
Här har ni Kerstin i nya jackan :)
 
Postat av: Åsa

Hej!
Alltid lika roligt att läsa om dig, Kerstin och era äventyr, som jag har följt sedan hon var nyfödd. Men helt plötsligt kan jag inte se bilderna du lägger ut. Är det mig eller dig det beror på?
Hälsn. Åsa

Svar: men oj då! kan det bero på att dom kommer från instagram? men vad knepigt! ska använda en bild på annat vis å se om du ser den! tack för infon :)
Sofia

2012-11-09 @ 18:34:49

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: