Utvecklingssamtal på dagis

     Publicerat: 2012-11-22 Kl: 17:04:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Idag har jag varit på utvecklingssamtal på Kerstins dagis. Det var riktigt roligt faktiskt. Margarita hade skrivit en hel uppsats om och kring hur dom uppfattar Kerstin på förskolan! Det var inget egentligen som skiljer sej från hur jag själv uppfattar henne. Kerstin är väldigt framåt, trygg och väldigt företagsam! Dom hade inga orosmoln alls utan snarare tvärtom, att Kerstin är frammåt och social, välutvecklad språkmässigt och trygg. Hon älskar rörelse men har inga problem att sitta stilla. Hon leker med alla kompisar (men mest med Calle) och är snäll och är duktig på att lösa konflikter. Hon sköter sin toalett själv på dagis och säger till när hon behöver hjälp att torka rumpan. Så, inget att oroa sej för och det trodde jag ju inte heller :)
 
Nu ska jag och Kerstin mysa hela eftermiddagen. Känns som jag knappt sett henne det sista på något vis! Men imorgon åker vi till Borås och stannar ända till onsdag. Det innebär att jag har SEMESTER några dagar, hetl underbart, nu äre HELG :D

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: