Manga mjölkar!

     Publicerat: 2012-11-18 Kl: 15:54:50 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Sikken ruggig dag detta är... I förmiddags blåste det massor när jag var ute med hundarna, och nu på eftermiddagens promenad småregnade det. Suck... På förmiddagen åkte Kerstin och Markus in till T-centralen för att vinka av farmor som nu varit här sedan i tisdags. Annars har vi inte gjort mycket idag. Kerstin åt lunch i sin kojja under matbordet och så har vi kollat på Bamse.
 
Idag farsinerades jag av ytterligare grammatiska kunskaper hos Kerstin. Förmågan att sätta in "och" när man räknar upp flera personer tex. Mamma, pappa, Bamse OCH Polly. Farmor, pappa och mamma. Att det lixåm hamnar innan sista namnet eller saken, och inte mellan dom som kommer före, ni fattar! Sedan är hon rolig när hon ska böja i plural, vilket hon gjort rätt länge. Det blir -ar på allt. Nu precis tittade hon på reklamen på tvn som var för mjölk, och där stod flera mjölkpaket "många mjölkar" blev det då haha <3
 
Otroligt hur språket utvecklas hela tiden!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: