god eftermiddag!

     Publicerat: 2009-10-13 Kl: 17:16:15 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


hellu! haft en bra dag? min dag har varit minst sagt körig. från klockan 8 och frammåt har det varit non-stop. när klockan var 9.30 hade jag röntgat tre patienter. thorax, höfter, ländrygg you name it. så därfick ja min beskärda del av cancerstrålning för den här dagen. puh. började 7 idag. fyyyyy vad det börjat bli jobbigt att gå upp så tidigt nu när det är så mörkt :(. men slutade 16 och det är såklart smooth!
imorgon efter jobbet ska vi fyra sköterskor gå iväg och äta. det ska bli trevligt faktiskt!

nåväl. har trampat runt i mina fiiina UGGs åxå. dom är så himmla gulliga! inte alls så klumpiga som alla fejk-uggs. nu tänker jag bo i dem fram til sommaren :P är iaf superglad att jag köpte dem! men dom var svåra att köra bil i! lixåm att sulan var hårdare än jag är van vid hehe, men det gick bra.
på vägen hem idag, längs nynäsvägen var det poliskontroller. jag ringde till mari på jobbet och varnade henne så hon tar det easy när hon ska köra där nu haha, eftersom hon hade åkt på en fortkörningsbot häromsistens. trist med en till ;)


höres senare!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: