utökad familj

     Publicerat: 2009-10-28 Kl: 18:39:19 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


hoho! här har i mej! ojoj lång dag! började 7. det är så kul för bamse lixåm vet när vi börjar sju, dom får nämligen alltid ett litet tuggben då som han och polly tuggar på medan jag städar, å det är bara när vi börjar sju... ingen annan dag springer bamse rakt till dörrn när han hoppat ur bilen, bara de dagar vi börjar sju haha. åså raka spåret in och sätta sej i position (se ovan) haha. att han kan skilja på det? :D

dagen har varit bra. på eftermiddagen kom det in en liten hamster som skulle så somna in.MEN! eftersom jag helt smalt för den lilla hamster-näsan som stack ut genom lådans lufthål, så erbjöd jag mej att ta hand om henne. dom blev såklart jätteglada. dom ville inte att hon skulle flytta till ett nytt barn, som blir ledsen, då hon ändå är i medelåldern, dom blir ju inte så gamla, vilket jag helt kan förstå! men ja, nu bor hon altså här. lite trångbott blir det, men hon verkar så nöjd så! så familjen andersson/nilsen har en ny familjemedlem, hamstern Diddelina.

"finns det hjärterum finns det stjärterum", välkommen Diddelina

Dax att skörda farmen!


Postat av: Kajsa

sv: haha vet faktiskt inte vågade inte smaka. jag åt av dom vanliga istället.

2009-10-28 @ 19:41:33
URL: http://norrlandskusinerna.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: