KÖRKOOOOOOORT!

     Publicerat: 2009-04-21 Kl: 10:23:32 | I kategori: Bamse & Polly | 6 kommentarer

där satt den! jävlar i min lilla låda. I DID IT!
men det var fan på vippen. eftersom jag hade glömmt min id-handling, smaaaart sofia, smart. men hade mitt gamla id med mej som gick ut 06, och dom okejjade det, jävla tur annars hade det ju varit ridå redan där härregud.
dock gjorde denna id-fadäs att all min nervositet släppte, jag var verkligen noll nervös när vi körde iväg och kännde mej hur cool som helst hela tiden vi körde, i ca 30 minuter. enda säkerhetskontrollen jag fick göra var att kolla parkeringsbromsen, easy as a pankake!
så, när vi väl satte igång så kändes det som sagt lungt...

jag har ju tyckt att jag och rolle kört samma vägar heela tiden, och nästan kännt nu på slutet att hallåå? är vi här igeen? typ. NU fattar jag varför hehe.. under min uppköring var det inte en enda ynklig väg som jag inte kört 100 grr förut :P när vi svägde in för att backa runt hörnet (som för övrigt gick riktigt bad haha) så sa jag "jaha ska jag in och backa runt hörnet där nu eller?" ja, precis, det hade du koll på ja, svarade inspektören :P
backade rakt men väl långt från kanten, men det dög ju bevisligen.
ja vad gjorde vi mer.. fick åka på den slingriga 70vägen som jag kört en miljard gånger, och där fick jag göra en vänstersväng upp på en liten grusplätt i skogen och vända bilen där. gick ju fint.

sedan bar det av hemmåt igen. kände när jag körde in mot vägverket att det nog hade gått bra. tycker jag kom ihåg att verkligen kolla runt mej och i speglarna heeela tiden, och att det hade flytit på ganska bra. visst hamnade jag i lite lägen där jag kände mej lite osäker åså och jag pratar ju högt och ljudligt för mej själv hela tiden så  han satt mest och småskrattade :)
när vi kom tillbaka till vägverket så sa han "jaha sofia hur tyckte du att det gick?" pja sa jag, ganska bra tycker jag allt! "du är ju lite osäker när du kör, du är rolig att lyssna på när så pratar för dej själv men jag hör ju åxå att du blir lite osäker ibland, men å andra sidan reder du ut det och det blir ju rätt, så din körning är godkänd!"
så var det lixåm över :P

lektionen före gick bra, men lyckades med två motorstopp haha helt sjukt egentligen. kände mej lugn fram tills att vi svängde in till vägverket, då slog nervositeten till som en käftsmäll. men "tack vare" id-fadäsen så försvann verkligen all nervositet precis som man släckte ett ljus, och det var nog tack vare det jag klarade det, att jag var lugn som en filbunke och kände att jag hade full koll hela tiden. gjorde tillåmed en omkörning på motorvägen, för att visa att ja ändå kan tänka själv. det var en lastbil som körde lite väl sakta så jag kände att jag kan köra om den utan att köra över maxhastighet.

men kan säga att så nervös som jag varit i natt... har aldrig i mitt liv varit med om något liknande. kan säga att jag har vart uppe och spytt flera ggr och varit vaken precis heela natten. såg ut som ett vrak i morse när jag gick ut till bilen. det gick lixåm inte att styra, utan kroppen löpte amok, jätteotäckt!!

men, nu har jag alltså körkort och det känns lite konstigt. nu är jag hemma och känner mej mest tom, men så sjukt lättad! nu e de över, och jag har körkort. KÖRKORT! ca 3,5 månad tog det. efter att ha gått och skjutit fram det i snart tio jävla år, så efter mindre än 4 månader efter jag tog beslutet så sitter jag här med en godkänd uppkörning!

jag är så himmla glad att jag haft rolle som lärare han har varit tuff men så himla snäll ändå, nogrann men inte petig, och har legat på så att vi gått snabbt frammåt, han har peppat och trott på mej hela tiden och jag kommer sakna honom jättemycket!!! han har verkligen varit helt fantastisk.

haha frstn, på uppkörningen pratade vi rätt mycket, tyckte det var skönt. han frågade såklart vad jag jobbade med och han undrade vad det var för djurslag och så. så sa jag det att det är mest hund och katt men ibland kommer det nån liten gnagare, och det tycker jag är kul, men inte veterinärerna. så sa jag nått liknande "men när dom får in en liten gerbil med epilepsi så får dom försöka reda ut det ändå" och han började skratta som fasen där i bilen :P kul man kan glädja nån hehe. men det kändes ju skönt att ha så avslappnad stämning. frstn var det ingen gubbe utan en ung kille som hette nico =)

NU ska jag nog vila lite, jag är riktigt slut, och ska ju (ta bussjäveln) till jobbet sedan, så bäst att vila lite!

jag har körkort wihooo!!!


läskiga vägverket!


weeeii vad jag är BRA!!!!!
Postat av: markus

grattis älskling! och grattis till mig! nu har jag egen chaufför :P

2009-04-21 @ 11:07:08
Postat av: Frida

FY HELVETE VAD DU ÄR DUKTIG SOFIA!!!!! =D =D =D

2009-04-21 @ 11:35:58
URL: http://honungsbulle.blogg.se/
Postat av: Carro

GRATTIS SOM FAN! Kul att ha följt med hela vägen och sen få läsa om att du klarar det!

2009-04-21 @ 14:38:25
URL: http://nilssons.blogg.se/
Postat av: Sarah,Yoggi&Harry

GRATTIS!!! Tänk vad stor du har blivit! =D Trodde man inte när man flytta till Borås för 10 år sedan... Hehehe. Körkort rockar!!! Fast jag vägrar köra i Sthlm på jobbet, jag kör till och från pappa i Orminge och till jobbet i Västberga, men inte i "stan"... Uäh! Kram!!!

2009-04-21 @ 16:14:07
URL: http://yoggithedog.blogg.se/
Postat av: Hannah

Grattis till körkortet :)

2009-04-21 @ 16:25:27
Postat av: Annica

GRATTIS!!!

2009-04-21 @ 18:48:02
URL: http://anija.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: