Fy fan vad jag är bra!

     Publicerat: 2012-02-29 Kl: 19:05:48 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


En på semester. En hemma med sjuktbarn. En sköterska back utöver det. Bara lilla jag två vetrinärer, och vår eminenta receptionist.
Så har min dag sett ut, tillsammans med två fullbokade veterinärer och tre patienter inne på operation. 10 blodprover och 8 röntgen. Man vet att man lever efter en sådan här dag men fasen vad det flytit bra! Ingen har behövt vänta vi har betat av alltihopa och packat instrument, diskat, skrivit in alla provsvar, allt i en enda virvel av effektivitet! Idag är jag stolt över mej själv. Och vilket kul jobb jag har åxå :)

Tipps!

     Publicerat: 2012-02-28 Kl: 22:39:21 | I kategori: Tipps! | 1 kommentarer

Såhär är det va.. Min kollega Jennifer är extremt duktig på att baka tårtor. Hon har det där lilla extra som gör att hennes tårtor blir sådär supersnygga. Alla har inte den fingerfärdigheten om man säger så, men hon har. Så jag tänkte tippsa er om henne. Ja, ni som bor i Stockholm. Om ni vill ha en riktigt snygg och personlig tårta till något tillfälle så kolla in det här!

Här ser ni några exempel och HÄR hittar ni hennes blogg!



Vårshopping

     Publicerat: 2012-02-28 Kl: 12:32:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har vi varit i Farsta och köpt vårekipering till Kerstin. Hon har ju sin Villervallajacka att ha i vår, men den är  inte tänkt till dagis om man säger så. SÅ idag har vi köpt en jacka och överdragsbyxor som hon kan ha där i vår. Hon kommer nog ha sin overall ett bra tag till, den är ju rätt tunn, bara fleecefoder. Därav har jag inte köpt något fleecefodrat regnställ, för då kan hon ha den. Det jag köpt är mer som en skaljacka, och översragsbyxorna är ofodrade med. Det blir nog toppen. Ska även inhandla ett par lätt fodrade gummistövlar som hon kan ha i vår på dagis.

Köpte även två nya bodys.
Har börjat använda mer bodys till K igen, det är så himla praktiskt när det inte kan glida upp lixåm. Är några tröjjor nu som efter denna runda användande får hamna i urväxta-lådan, så det behövdes ett par nya överdelar. Går ju åt så himla mycket kläder nu i veckorna tycker jag.

Fick även köpt en vår/sommarjacka till mej själv, dra på trissor! Dock förstår jag inte stolekarna. Jag har 36/38 på min överkropp och jag fick ta stl 42 (!) på denna jackan. Tänker då hur nån annan kan känna sej, som kikar på jackan och inte kan ha den då för 42 var största, och jag är väldigt smal på överkroppen, så det krävs inte mkt för att man inte ska kunna ha den. SKÄMS PÅ ER H&M!

Nu har vi ätit lunch och K har lagt sej. Åker ut tidigare till jobbet idag, vi är så ont om folk denna veckan.

Vi hörs senare!


Denna jacka oxh byxor blev det:


Tyvärr fanns inte den röda jackan i K's stl.
Både jacka och byxor är i stl 86 och kostade 399:- resp 179:-


Dagens "kunde bara inte motstå" ;)

Kerstin och Mojmoj

     Publicerat: 2012-02-27 Kl: 22:33:51 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Kerstin hjälper mojmoj med maten tidigare ikväll :)

PUSSfilm och finbesök

     Publicerat: 2012-02-27 Kl: 18:01:39 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer




Idag har vi fått finbesök, Kerstin mormor är här, tillika min mamma såklart. Vi är ont av folk på jobbet, och Markus åker till Alperna med sitt jobb, och jag känner att jag måste finnas till på jobbet. SÅ, min mamma är här hela veckan och passar K, hämtar och lämnar på dagis och så. På lördag kommer pappa hit åxå och på söndag åker dom hem igen. Idag jobbade jag extra, är ju annars ledig på måndagar, och jobbade till 14. Då åkte jag in till centralen och hämtade mamma. Vi hämtade sedan K på dagis och sedan har vi handlat. Blir en supermysig vecka detta!

Kerstin säger nu även mojmoj till mormor, gullis <3

Vem lämnar BB ikväll tro

     Publicerat: 2012-02-26 Kl: 18:31:31 | I kategori: TV :) | 0 kommentarer


Jahapp då var det söndag och första BB veckan har gått
. Känns som det varit minst 3 veckor lång, ändå har det bara gått en vecka. Jag är bara sådär lite halvnöjd hittills. Att produktionen drar tillbaka nomineringen i sista sekund och bestämmner sej för att ha alla nominerade tycker jag är riktigt tråkigt. Kände dom att nomineringarna skulle blivit allt för förutsägabara, dvs bloggHanna mot pladder-Jessika? Förmodligen. Och dom vill väl inte bli av med två av irritationsmomenten alla redan. Bättre att bli av med någon doldis tänkte dom säkert, och körde massnominering istället.
Detta kommer förmodligen leda till att sådana som inte märks så mycket riskerar att åka ut. Kanske Juliana (inte mej emot dock) eller Jimmy? Tyvärr sitter bloggHanna och Jessika säkert i denna typen av utröstning är jag säker på. Även idioterna i huset brukar ha en rejäl fanskara (se bara på Katta och Gurkan förra året...) men men, vem som åker ut rör mej ännu inte i ryggen. Har inga favoriter hittills...

Den som lever får se :D

Svar ang Kerstins jacka

     Publicerat: 2012-02-26 Kl: 12:53:54 | I kategori: Svar på kommentarer | 0 kommentarer



Några har undrat: Jackan kommer från Villervalla och är i stl 92.


Kerstin är 82cm lång och väger 9,7kg och behöver ha stl 92 för att den ska räcka ända till hösten. Har man ett större barn skulle jag nog nästan rekomendera att köra på 98 tom, dessa jackor verkar ganska små i storlekarna. K har i vanliga fall 80/86 i kläder. Jag köpte 86 först och den passade jättebra, men kände att ska den räcka vår/sommar/höst får vi ta en större och vika upp ärmar och ha tjocktröjja under till en början.

God morgon!

     Publicerat: 2012-02-26 Kl: 08:40:28 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Morrn på er. Här sitter vi och myser under täcket, dricker drickyougurt och ser på Barnkanalen. Mysigt värre. Idag är det en sak som gäller. Stääääääääääda. För idag kommer en mäklare hit och ska kolla på lägenheten inför en försäljning. Han skulle kommit i torsdags men då fick han förhinder. Idag är dock mycket bättre eftersom vi då hinner göra riktigt fint här i lugn och ro. Ska iaf bli spännade och se vad han säger.

Så utöver det har vi inga planer alls. Ikväll är det BB livesändning och någon ska åka hem. Alla är nominerade. Jag känner att jag inte bryr mej alls om vem som åker ut, då jag inte direkt fastnat för någon ännu. Hoppas det kommer. Änsålänge saknar jag bara deltagarna (läs Peter, Marin, Simon, Sara) från förra säsongen, och det känns inte som någon i årets upplaga har samma humoristiska och roliga kvaliteer som dom. Hoppas på bättringnär dm blir lite färre i huset.

Ha en fin dag!

att våra eller ikke våra

     Publicerat: 2012-02-25 Kl: 13:13:48 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer





Sjuk igen?

     Publicerat: 2012-02-24 Kl: 19:48:35 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Fy fan vad jag har ont i halsen. Blir helt nojjig nu för precis såhär började det ju när jag fick lunginflamamtionen häromsistens. Har spränghuvudvärk och ont i hela ansiktet med. Till råga på det har jag en torrspricka i tummen som gör att hela underarmen bultar av smärta. Jag har en såndär vit jävla plita på tungspettsen ni vet, som gör sååååååååå ont. OCH jag tappade en sån varupall på vristen på jobbet, och nu värker hela foten.

Nu tycker jag synd om mej själv.

God morgon!

     Publicerat: 2012-02-24 Kl: 07:42:26 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Efter en helt hysteriskt rolig och underhållande och totalknäpp Big Brotherkväll, toppades aftonen med en hund med diaree innan men tillslut knoppade in. Nu är vi uppe sedan en halvtimme tillbaka och Kerstin kollar över alla sina leksaker innan det är dax för dagis om en halvttimme cirka.

Hoppas på en lika trevlig jobbdag som igår. Den var sådär lite särdeles trevlig lixåm. Fredag idag, så kanske blir det lite fika om vi hinner :) Nedräkningen har verkligen börjat nu tills min underbara Augustimammakompis börjar hos oss, bara 1,5 vecka kvar!!!

Får önska alla en toppenfredag!

*gäsp*

Va fiiiiiiiiiiiiin

     Publicerat: 2012-02-23 Kl: 16:51:05 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Åh underbara torsdag. Idag slutade jag 15.00 och det betyder ju att jag kan hämta K en timme tidigare än vad hon brukar bli hämtad. Hon satt och gjorde pärlhalsband med sin kompisar, och jag hjälpte henne att färdigställa sitt verk innan vi gick hemmåt. Två stora pärlor formade som hundar hade hon minsann plockat på sej "vovov". Här hemma har hon tagit av och på sitt halsband samtidigt som hon sagt "va fiiin" haha.

Nu har K ätit en portion korvstroganof. Nu äter hon igen! Hur bra somhelst. Är superglad att denna matvägranperiod bara höll i sej några dagar :)

Vi ska ta en tur till affären strax, sedan ska jag slöa i soffan lite. Har burit så mycket foder på jobbet idag så ryggen är helt slut.

Höres!

Inte för att jag egentlugen bryr mej och e...

     Publicerat: 2012-02-23 Kl: 07:04:48 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_0033 (MMS)

Inte för att jag egentlugen bryr mej och engagemanget är noll men när jag ändå hörde på radion så måste jag ändå se och höra Daniels tal om bebisen. En liten prinsessa säger hej till världen :)

kväll igen...

     Publicerat: 2012-02-22 Kl: 20:32:44 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Jahapp då var det kväll igen. Idag jobbade jag till 18 men kom iväg 17.30 vilket kändes uuunderbart eftersom jag då fick vad som känns som massa tid med Kerstin innan hon la sej kl 19. Återigen en dag då hon sovit och ätit massor på dagis och även ätit bra är hemma. Underbart. Imorgon får jag hämta henne, och jag längtar!

Just nu kollar jag på Sveriges mästerkock och BB-live lite omvartannat. Det är hettsk stämning i huset då nån lagt en lök under blogg-Hannas madrass haha. Sånt får man ju inte missa, folk upphör aldrig att förvånad :D

Jag har inte så mycket att komma med idag faktiskt.

Hoppas ni haft en bra dag iallafall :)

God morgon! Glad Kerstin lämnad på dagis m...

     Publicerat: 2012-02-22 Kl: 08:44:12 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

img_4593 (MMS)

God morgon! Glad Kerstin lämnad på dagis med frukosten som vägamat och själv har jag anlänt till jobbet. Ha en fin dag allesammans :)

go' kväll

     Publicerat: 2012-02-21 Kl: 22:48:53 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Hej hopp bloggen! Efter en rolig och mycket lärorik arbetseftermiddag och kväll är jag sedan en timme hemma
. Mätt i magen och har läst ikapp sådär 20 sidor på mitt kära tvforum. Nu kollar jag lite BB på tv med ett halvt öga.. Har ju redan sett allt live...

Lilla Kerstin har visst haft en fantastisk eftermiddag här hemma sa Markus. Ätit två portioner till middag OCH druckit välling innan sovdax. Hämtade sin kudde och ena nallen från sängen innan vällingen <3 Sedan tog hon med sej det och la i sängen igen. Så jävla gulligt. Härregud hon har sån koll på allt. För varje dag som går blir hon mer och mer människa lixåm. Otroligt!

Imorgon blir det jobb hela dagen. Höjdpunkten på hela dagen är timmen jag har med K innan vi går till dagis. Älskade unge <3

God natt :)

Tankar kring BB såhär långt

     Publicerat: 2012-02-21 Kl: 12:44:45 | I kategori: TV :) | 1 kommentarer


Nu så, är det på sin plats med ett litet tankeinlägg kring Big Brother. Premiärens höjdpunker var ju Peter Orrmyr från förra säsongen och Bingo Rimér som kommentator. Haha, vad jag skrattade. Dom nya deltagarna kändes bra direkt, ett gäng med bra blandning av olika typer människor, som det ska vara. Denna Hanna Widerstedt gjorde ju bara bort sej första kvällen med alla idiotiska uttalanden och efter att hon nyktrade till så har hon hållt extremt låg profil. Antar att hennes sk personlighet höll i sej cirkus 10timmar innan man börjar se vem hon egentligen är. En korkad vanlig tjejj.

Jag saknar humor änsålänge. Ingen är speciellt rolig. Några sticker ut åt båda håller dock. Några tycker jag mer om och några ogillar jag, sedan är det en stor klump folk där som verkar helt okej men inte direkt utmärker sej.
Det är mycket tjejjer med, bara 5 killar. Hoppas BB har någon tanke kring det. Den gravida tjejjen var en bluff och hon gick ut igår. Bra det kan jag tycka.

Har följt med på liven en hel del och den här Jessika pratar o.a.v.b.r.u.t.e.t och är asjobbig. Blogghanna som jag trodde skulle störa mej järnet märks knappt. Petronella, tjejjen med dreads gillade jag till en början men nu är hon bara en whiney negativ tjejj som bryter ihop och gråter för att dom fick in djur i huset i 15min under veckouppdraget. Djurplågeri och såååå hemskt enligt henne.

Så änsålänge känner jag varken bu eller bä. Men jag saknar humor, någon rolig, någon som man roas av! Jag är inte mycket för bråk och intriger. Men det kan nog bli mkt sånt denna säsong. Antar att jag får nöjja mej med förra säsongens hellylle gäng Björnligan. Saknar jag dom får jag väl kolla på gamla avsnitt :D

Over and out!

Morrn morrn!

     Publicerat: 2012-02-21 Kl: 09:12:39 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Då var det tisdag då. I vanlig ordning har jag lämnat Kerstin på dagis. Hon fick ett väääldigt kärleksfullt välkommnande idag en en av killarna på avdelningen. Puss och kramkalas och det var ju otroligt gulligt och Kerstin blev glad. Själv ska jag ta det lugnt en stund här på morgonen och sedan blir det att göra lite ärenden innan jobbet.

Frstn, på torsdag kommer en mäklare hit och kikar på lägenheten. Det är med både sorg och ångest jag inser att det nu är dax att ta tag i försäljningen av mina älskade 40kv. Det är långt kvar till flytt, men ändå dax att få saker gjorda.

Vi hörs sen :)

Dagishämtning :)

     Publicerat: 2012-02-20 Kl: 15:17:30 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Nu har jag varit och hämtat Kerstin. Man känner sej som en mycket bättre mamma när man hämtar tidigt på dagen. Kerstin hade fullt upp med att leka när jag kom och ville inte alls gå hem. Mysigt att se henne in action på dagis sådär för när vi hämtar senare på eftermiddagen är hon oftast väldigt trött åså. Jag stannade kvar en stund och kikade på när hon lekte. Bland annat gungade hon på nån "dubbelgunghäst" tillsammans med ett av dom andra barnen :)

Väl hemma är nu K JÄTTEarg för att hennes smoothie är slut. Men jag låter henne hållas. Hon får lära sej att den metoden att få nått man vill ha, kommer man ingen vart med.


Kerstin lekte även en sväng med bilbanan :)


Utvecklingssamtal

     Publicerat: 2012-02-20 Kl: 11:59:36 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Idag har vi varit på utvecklingssamtal på Kerstins dagis. Sånt efter-inskolnings-samtal. Vi kom vid 9.10 och jag klädde på K som fick gå ut till kompisarna på gården. Vi är ju nöjda med precis allt, känner oss trygga med personal så det var inte så mycket att ta upp. Men Lollo (fröken) berättade att K trivs bra, hon är snäll mot alla, äter mkt bra och har ju börjat somna de senaste två veckorna, vilket är toppen. Hon lämnar sin nappis i sin napp-burk efter hon sovit åxå, så gulligt. Hon älskar att leka med vatten, och med sanden. Så det var inga konstigheter alls. Kerstin är nu kvar på dagis och leker och ska få sova där sedan hämtar jag henne åså har vi resten av dagen hemma tillsammans :)

DAGEN D!

     Publicerat: 2012-02-19 Kl: 15:22:38 | I kategori: TV :) | 1 kommentarer


Idag kör det igång, det som jag och många andra väntat på sedan sluttexten på finalen rullade 6e juni 2011. BIG BROTHER 2012. Jag är nervös. Jag är nervös för att deltagarna inte ska falla mej på läppen, att jag inte ska hitta några sånna riktiga favoriter. Tänk om det är ett sånt trist gäng som det var i BB Norge i vintras? Hemska tanke.

Deltagarlistan släpptes igår. ser ut att vara en blandad kompott vilket ju är bra. Har läst presentationerna men dom säger ju egentligen ingenting alls. Hanna Widerstedt är med, vilket läckte ut flerta dagar innan. Jag vet inte riktigt om jag blev rädd, äcklad eller nyfiken - som en gammal vän uttryckte sej. Ni som inte vet vem hon är kan ju ta sej en googling på härket.

Igår hade BB även smygpremiär när dom släppte in fyra extra deltagare på det dom kallar Loftet. En liten liten stuga i glas uppepå BB-husets tak. Där bor en transa, en dragqueen, en bög och en mycket hes norrlänning. Någon eller några av dessa kommer röstas in i huset. När var och hur vet vi inte ännu. Jag har kikat litegrann på liven från Loftet, men det är rätt trist. Jag inväntar stora premiären ikväll istället.

Kul i år är att Sara och Martin från förra säsongen kommer blogga om BB i år. Det finna många BB-bloggar, som alla skriver om vad som sker i huset. Dessa är enligt mej helt ointressanta. MEN Sara och Martin ser ju allt med helt andra ögon, då dom varit med om denna cirkus. Idag tex, skriver dom om hur deras sista dygn innan dom gick in i huset var. Det kan den nyfikne hitta HÄR.

Nu är det bara några timmar kvar, tjoho! Ni kan nog räkna med att det dyker upp nått BB-inlägg här då och då. Det får ni leva med :)

YEY!

God gnällmorgon

     Publicerat: 2012-02-19 Kl: 09:12:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Efter en riktigt gnällig morgon har Kerstin nu äntligen kommit på bättre tankar och har både druckit sin välling OCH ätit säkert fyra äppleklyftor. Började dagen med att stortjuta och vråla för att hon inte fick ha med sej nappen från sängen, vilket hon aldrig får. Napparna bor i sängen och thats it. Sedan fortsatte det med att vråla över att man inte får på sej mammas stövlar... att man inte får sitta på pappas dator osv osv... Men nu så verkar det bättre :)

Vi hörs!

naan naaaan!

     Publicerat: 2012-02-18 Kl: 17:43:27 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer



Kerstin på Citygross, ätandes på en "naaan! :)

Äntligen helg

     Publicerat: 2012-02-18 Kl: 12:18:59 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



Äntligen helg och hela familjen samad i två dagar. Markus gick upp med K imorses och jag fick lite sovmorgon. Imårrn blir det ombytta roller. Kerstin är gladare idag än hon varit sista dagarna och är inte lika hes. Hoppades att hon skulle vilja äta lunch men ikke. Detta innebär att hon inte ätit något utöver nån klunk välling sedan igår lunch, och jag börjar känna igen det här. Fasen åxå. Hoppas inte hon tänker hålla på såhär nån längre period bara.

Det kvittar lixåm VAD man serverar. Om det är blodpudding, pasta eller vaniljglass... Hon bara ratar det, säger näääääähh och skjuter det ifrån sej. Så det funkar lixåm inte att ge favoriträtten utan det är tvärnit långt innan man ens hinner dit. Frustrerande. Speciellt när hon är så smal åxå, inget att ta av. Helt klart en bestämd liten dam vi har!

Nu sover hon iaf middag och vi andra passar på att ligga på soffan en stund!

Suck...

     Publicerat: 2012-02-17 Kl: 17:05:20 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

...verkar som vi är tillbaka i the good old matvägranträsket igen. Det var kul sålänge det varade med ett barn som åt. Hoppas ätandet iallafall håller i sej på dagis så hon äter ett mål mat om dagen 4 dagar i veckan iaf...

Viiiiiiiill inteeeeeee!

     Publicerat: 2012-02-17 Kl: 15:14:58 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer



Nej K, jag hajjar... du vill inte hjälpa till och skotta snö...

God morgon

     Publicerat: 2012-02-17 Kl: 09:07:59 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Idag är vi hemma eftersom dagis har stängt pga planeringsdag.
Likabra det, för K känns inte riktigt med på noterna. Ingn feber men hon är otroligt hes, så jag misstänker att hon kanske även har ont i sin hals. Hon vill inte riktigt äta, men tuggar och spottar ut. Vi får väl se här under dagen hur det verkar. Vi tog iallafall sovmorgon idag till 8.30. Känns som K behövde få sova ut lite efter dessa tre dagisveckor. Planen var att umgås med Annelie och Edward idag men han är sjuk och även om han ev är frisk idag så kännde jag att nu när K vart feberfri och frisk såpass länge och kommit igång med dagis vill jag inte riskera att hon blir sjuk igen.

Ett annat alternativ är att åka ut till jobbet. Vår underbara kollega Mari jobbar sin sista dag idag. Men jag sa hej då igår och tror inte jag orkar äga hej då igen så jag lämnar det nog så.

Nu ska vi fundera på vad vi ska göra idag!

Strumporna K har idag är stickade av mammas arbetskollega. Heeeelt underbara! Sånna riktiga hemmastickade raggsockor <3

Anna Wahlgren och skrikig unge

     Publicerat: 2012-02-16 Kl: 19:49:59 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

Idag var det min tur att hämta på dagis, mysigt värre. Det är verkligen det. Där sitter hon med sina kompisar och grejjar med diverse saker, min lilla K. Men hon hade varit gnällig idag, och när jag hämtade henne var hon alldeles hes... Lilla vän. Men hon hade sovit och ätit bra. Vi åkte och handlade direkt efter hämtningen men när vi kom hem bröt helvetet lös. Skrik, gnäll, gråt, nonstop. Så som hon var på dagarna när hon inte sovit på dagen på dagis. Hon somnade till i mitt knä framför tvn, men var lika upprörd efter det åxå. Det är tråkigt och jag tycker synd om henne. Det är svårt å förstå vad som är fel. Hon ville inte äta, bara slängde allt åt skogen. Nu sover hon iaf sedan snart en timme tillbaka. Imorgon är dagis stängt så då ska vi bara vara hemma och mysa och ta det lugnt.

Anna Wahlgren då? tänker ni kanske. Den där haggan med "sova hela natten" ni vet. När jag var i lilla lokala kiosken vid jobbet idag för att köpa lunchcola, satt hon där, i egen hög (vidrig) person och läste en tidning. I den där lilla kiosken, mitt i ingenstans. Så konstigt lixåm.

God kväll

     Publicerat: 2012-02-15 Kl: 19:46:10 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Äntligen har man intagit soffan mätt och slut efter en fullspäckad jobbdag. Längtade så hem till K och hann iväg strax efter 18, men tyvärr var Markus tvungen att lägga henne 18.15 för hon var sååå trött. Så nu träffar jag inte K förrns imorgon eftermiddag :'(

Men nu blir det Sveriges Mästerkock och fortsatt soffsittande. Skönt. Börjar 7 imorgon så får väl försöka komma i säng i tid.

Hoppas ni haft en bra dag!

Alla hjärtansdagpresent

     Publicerat: 2012-02-15 Kl: 07:37:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Man smälter ändå lite när K har med sej en present hem från dagis <3

Kerstins ordförråd 18mån

     Publicerat: 2012-02-14 Kl: 13:22:00 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer


Kerstin pratar en hel del. Hon pekar och namnger och snappar snabbt upp nya ord. Det är betydligt fler ord än man kan tro när man börjar tänka efter. Och det gäller att själv vara uppmärksam på nya ord. Hon vet vad hon menar och det gäller att man själv är öppen och lyssnar. Utöver orden härmar hon flertalet djurläten :) Varje dag imponeras jag åxå över hur mycket hon förstår. Hon förstår ju nästan allt jag säger till henne och ber henne om. Otroligt! Dom ord jag kommer på sådär på rak arm är:



...och Babblarna - "blabblabb" - mycket poppis att kolla på Youtube ;)


Promenad med hundbus!

     Publicerat: 2012-02-14 Kl: 12:30:30 | I kategori: Bamse & Polly | 1 kommentarer



Kerstin 1,5 år

     Publicerat: 2012-02-14 Kl: 10:47:00 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Tänk att lilltösen redan är 1,5 år!

Det känns som tiden gått fort, samtidigt som det känns
som en evighet och att hon alltid funnits här hos oss <3





Jag är redo!

     Publicerat: 2012-02-13 Kl: 17:31:24 | I kategori: TV :) | 0 kommentarer





Jag är redo. Bokmärkesfältet är redo. 6 dagar kvar!



AlltOmTv
Världens bästa Tv-forum!

Big Brother 24/7
Följ liven!

Bigbrother.se
klipp och info

Blog by Bigbrother
Sara och Martin från BB11 bloggar om nya säsongen!


Här var det sprit, Spriiiiit.

     Publicerat: 2012-02-13 Kl: 15:25:12 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Efter att ha dammsugigt och sprittrorkat alla ytor och golv i hela lägenheten vilar vi nu en stund i soffan. Tycker det känns bra att göra det när det härjat bajsbaciller i hemmet. Så nu är här RENT. Kerstin har självklart åxå hjälpt till. Gått runt med en trasa och torkat lite här och var, gullungen. Tänkte ta en promenad nu, så att hundarna får lite att göra åxå <3

18mån kollen

     Publicerat: 2012-02-13 Kl: 12:26:07 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer





Idag var det dax för 18mån koll. Kerstin blir ju 1,5 imorgon.
Den besiktningen passerade hon med mycket väl godkänt. Hon var på riktigt bra humör och pekade och namngav allt hon kunde se, så dom där 10-15 orden dom bör kunna i denna åldern passerade hon ju lätt. Lite snabbt räknat säger hon nog ca 35-40 ord. Inte rent naturligtvis, men hon och vi vet vad hon menar lixåm. Hon fick bygga med klossar och byggde ett torn av allihopa, som hon sedan plockade ner, la tillbaka i sin lilla butt och gav tillbaka till Eeva <3 Hon hämtade bollen som ligger i en av lådorna åxå. Imponerande att hon kom ihåg det! Hon fick rita en teckning och peka på sin näsa, mun, mage och även på mina dito. Sedan var det ju dax för väga och mäta. 82cm och 9780g. 300g plus på en månad och det var jättebra sa hon. Så det känns verkligen toppen! Nästa koll är egentligen inte förrns vid TRE års ålder, men K får gå nu varannan månad så man ser att vikten tar fart igen. Det känns skönt :)

Sen var det ju dax för mässlingvaccin åxå.
Ett stick i lilla sparrisarmen och K blev ledsen. Men det gick faktiskt väldigt fort över! Hon har annars blivit väldigt ledsen efter sprutan. Efter 5mån vaccinet grät hon ju såfort hon såg Eeva i flera månader. Så, nu har hon ett blått plåster med bilar på sin lilla arm <3

Nu har jag bänkat mej i soffan och K ska sova lite middag. Sedan blir det att städa och tvätta!

Sjukstuga...

     Publicerat: 2012-02-13 Kl: 07:49:08 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Så var det dax igen. Efter en natt med multipla blöjjbyten på en K med minst sagt risig mage blir det att vara hemma och kurera idag. Känns sådär, jag skulle jobbat idag och hade sett fram emot narkoserna på jobbet men men... Min tur att vabba denna gången. K är pigg som en mört och har inte kräkts dock så det känns ju bra. Men även om magen verkar ha lugnat sej nu här på sen-natten och morgonen så tar vi det lugnt idag. Klockan 10 har vi tid på bvc för 18mån koll, tänkte faktiskt gå på den. Kommer dit precis till tiden så vi inte sitter i väntrummet OM det skulle va nått som smittar. Men det verkar ju på övergående nu, så det känns bra!

Ha en fin dag!

Men ååååhhhh!

     Publicerat: 2012-02-12 Kl: 20:57:26 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

Vår söndag

     Publicerat: 2012-02-12 Kl: 15:58:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer




Idag har vi haft en liten familjedag. Jag och Kerstin gick upp vid 7.45 och kollade på barnkanalen. Sedan väckte vi pappsen och begav oss ut på promenad. Gicker ner till sjön och promenerade över isen en bra bit. Det är så jäkla mysigt att gå där om vintern, och hundarna älskar det med. Det var riktigt varmt i solen dessutom :)




Sedan packade vi in oss i bilen och tog en tur ut till Värmdö. Jag behövde hämta en grejj i mitt skåp på jobbet nämligen. En sak jag skulle postat i fredags, men som nu iaf är på lådan så det kommer fram imorgon. Vi passade på att dra en Donken i Mölnvik eftersom det var tid för lunch. Kerstin åt en naturell cheeseburgare och pommes. Sedan fick alla barn balong och en liten miniglass idag åxå :)

Det var fint väder

     Publicerat: 2012-02-12 Kl: 14:49:15 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



En stjärna i graven?

     Publicerat: 2012-02-12 Kl: 08:26:10 | I kategori: Nyheter att notera | 0 kommentarer



...och jag känner på samma sätt som när Ann Nicole Smith och MJ dog... Jasså, dröjjde det ända tills nu? Dessa nerknarkade stora stjärnor, fan vad tragiskt det är egentligen. Det bevisar om och om igen att framgång och pengar betyder inte att man är lycklig och lever ett friktionsfritt liv... tyvärr...

Bus i snön!

     Publicerat: 2012-02-11 Kl: 14:57:47 | I kategori: Kerstin | 2 kommentarer




Huset fullt av Edward

     Publicerat: 2012-02-11 Kl: 10:23:42 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Djurens rätt? Människans rätt?

     Publicerat: 2012-02-11 Kl: 09:06:32 | I kategori: Övrigt | 3 kommentarer




Aftonbladet tar upp att rekordmånga människor dödats av hajjar under 2011. Hela 12 stycken. Tolv. Vet ni hur många hajjar som dödas varje år utav människan? 100 miljoner. Ja ni läste rätt. Människan klär ut sej till en säl (i hajjens ögon alltså!), och hoppar i vattnet. Hajjen förväntas alltså se skillnad på en människa i dykardräkt, eller på en surfbräda och sälar och sköldpaddor. Ändå är det bara 12 stycken som dödats under 2011. Andra år har det varit mindre än så, kom ihåg, 2011 var ju rekooordår. Att människan dödar 100 miljoner hajjar varje år, det är inte relevant. Vi skär av dom sina fenor för att ha i soppa och sedan sjunker hajjen till botten och dör.

Men det är somvanligt... Djur målas upp som värsta skräckmonstren, mördarmaskiner. Se på björnattackerna åxå. En man blir attackerad av en björn och vi har hela media fulla av rubriker. Vi människor klampar in i djurens värld, i deras revir, ändå är det djuren som ska anpassa sej efter oss, vi människor har aldrig några skyldigheter inte.

Vargarna borde ju skjutas ihjäl , varenda en enligt många.
Dom dödar ju FÅR. Får som nån bonde har i nån hage. Döda alla vargar för dom river och dödar får som vi själva ska ha ihjäl. Ett annat alternativ kunde ju vara att bönderna då får anpassa sina hägn så att vargen inte kommer in. Att vi anpassar oss efter hur vår natur ser ut. Men det är natuligtvis inget alternativ. Varför inte bara skjuta av varenda varg så är ju problemet löst.

/upprörd

Fredag :)

     Publicerat: 2012-02-10 Kl: 19:36:44 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag är min pappa här så idag blir det ingen mer dator! Vi hörs imorgon. Då blir det spännande för då kommer Edward hit och ska vara hos oss hela dagen!

Ha en fin fredagkväll :)

God morgon!

     Publicerat: 2012-02-10 Kl: 07:56:46 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



Här äter vi frukost och provar nya skor! Koooj kooooj säger Kerstin glatt och pekar på sina nya Adidas medans hon stövlar runt med vällingen i högsta hugg haha, sötunge. Jackan från Villervalla är åxå provad med bannemej om jag inte ska jöpa en 92 istället. Denna 86an passar jättebra men jag tänker att hon kan möjligvis hinna växa ur den till sommaren. Och den är rätt tunn så jag tror vi sattsar på en större storlek. Så tillbaka med den och så får vi väl en ny :)

Nu är det dax för dagis och jobb!
Höres, ha en bra dag!

Som jag längtar!

     Publicerat: 2012-02-09 Kl: 23:04:27 | I kategori: TV :) | 0 kommentarer

Städa städa städa

     Publicerat: 2012-02-09 Kl: 13:27:27 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Bjussar på en bild från denna tiden förra året. Gulle-K!

PUH nu har jag dammsugit här hemma i ca en timme. Vi bor på 40 kvadrat så ni kan ju tänka er hur noga jag varit hehe.
På sommrarna är jag sjukt pedant här hemma, solen lyser in och trycker upp dammkornen i nyllet på mej. Jag har öppet och skakar filtar och mattor flera ggr i veckan. Men om vintern slöar jag till mej lite på den fronten. Det är mörkt mest hela tiden och man ser inte skiten hehe. Men nu när jag ändå inte har något för mej har jag storstädat! Kerstin är ju på dagis, och jag har bytt pass på jobbet så jag börjar inte förrns 14.30. Jag och hundarna har varit ute och gått i snön en timme åxå, mysigt! Så nu sitter jag här, i mitt rena hem, med två trötta hundar och kollar på lite BB-avsnitt från förra året. Hehe, ny BB säsong börjar ju om endast 1,5 vecka! Tjoho!

Jag hoppas innerligt att Kerstin sover gott på dagis även idag. Det känns ju som att för varje dag hon sover blir det en vana och rutin för henne. Likväl som för varje dag i rad hon iiinte sover, att det blir en rutin för henne, vilket jag var rädd för som det var förra veckan. Men förhoppningsvis har hon kommit på andra tankar nu!

Nog nonsensbabbel!
Vi höres!

Svar:

     Publicerat: 2012-02-09 Kl: 08:18:49 | I kategori: Svar på kommentarer | 0 kommentarer

Vart har du köpt skorna?

Adidasskorna är köpta på Heppo.se. Dom finns även på tex Brandos.se med Heppo har 30 dagars fakturatid och Brandos bara 14 dagar, så jag köpte på Heppo.

Jackan har jag köpt på Villervalla.se =)

Oh she did it again!

     Publicerat: 2012-02-08 Kl: 19:10:48 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer


HON HAR SOVIT IDAG MED! Haha, asså det känns så skönt!
Detta innebar ju dessutom att Kerstin var vaken när jag kom hem tio i sju. Underbart att få träffa henne om än bara tio minuter, innan hon lägger sej. Hoppas hoppas hooooppas verkligen hon tänker anamma detta nu :)

Tipps!

     Publicerat: 2012-02-08 Kl: 08:21:00 | I kategori: Tipps! | 1 kommentarer


Tänkte tippsa om en toppen-webshop såhär på morgonkvisten
. Lager 157 har massor av bra grejjer till bra pris. Tex en Vindjacka för endast 75kr! eller regnställ för 100kr.  Kolla runt lite. Nog en webshop man inte tänker på finns :) Fick tippset i min eminenta Augustimammagrupp!

YEY!

     Publicerat: 2012-02-07 Kl: 22:23:26 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer


Kerstin sov på dagis idag! YEY! Snälla snälla snälla, låt det få bli en vana!


Dagistankar....

     Publicerat: 2012-02-07 Kl: 13:55:30 | I kategori: Mamma-tankar | 1 kommentarer

Efter en lugn förmiddag är det nu dax att pallra sej till jobbet. Hoppas på en prima kväll. Jag hoppas så innerligt att K har sovit på dagis idag. GAAAH när ska hon hajja att det bästa för henne att sova på dagen på dagis? Jag frågade ju om att ha en säng där, men dom tyckte inte det var någon bra idee. Det bästa är ju att hon kommer in i rutinerna. Och vart ska sängen stå... Och om nån annan inte vill sova, ska den med ha en säng... Ja asså jag förstår verkligen att det kanske är lite bökigt. Om K får ha säng, vill kanske fler ha säng åxå... Jag tycker såklart det bästa är att hon rätar in sej i ledet och gör som dom andra barnen. Jasmina, som är lite ansvarig på avdelningen trodde absolut att K kommer in i det. Hon har ju inte gått så länge än, även om hon började i december har hon varit borta mycket och först nu har hon gått en hel vecka i sträck typ. Vi ska utvärdera på fredag :) Så får vi väl se hur veckan har gått.

Och jag vet att barnet inte får vara på dagis när man själv är hemma. Och fler av er tycker säkert jag är en riktigt dålig mamma som lämnar bort mitt barn när hon kunnat vara hemma. MEN! Såhär är det... Det som är bäst för mej, är inte alltid bäst för henne. Jag hade mer än gärna haft henne hemma på tisdagarna som vi hade planerat. Men det funkade inte. Tre dagar i veckan blev knas för henne, hon kom inte riktigt in i det. Fyra dagar fungerar genast bättre! Så detta beslutet har vi tagit i samrådan med Kerstins förskola. När hon kommit in i rutinerna ordentligt och allt flyter på vecka efter vecka, så hoppas jag att hon kan börja vara hemma på tisdagar igen. Självklart vill jag spendera så mkt tid jag bara kan med min dotter! Men i just detta fallet får jag lägga min egna vilja och mina känslor åt sidan, och göra det som bevisligen är bäst för Kerstin och hennes situation på dagis <3

Vårekipering till K!

     Publicerat: 2012-02-07 Kl: 08:13:00 | I kategori: Kerstin | 2 kommentarer




Vår dag :)

     Publicerat: 2012-02-06 Kl: 14:12:18 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har vi varit ute och gått på isen igen. Mysigt! Som tur var hade vi vinden i ryggen för det blåser rätt kallt ute på sjön. Efter halva turen började Kerstin kasta sej ur pulkan. Toppen att den inte har nått å spänna fast barnet med. Suck.. Varannan meter låg hon som en orörlig michellingubbe på mage i snön och skrattade. Kul, när det är 30min kvar hem haha. Tur hon ändrade åsikt så vi kom hem nångång.

Nu har K sovit middag (efter att ha surrat en timme innan hon valde att somna). Nu ska vi röjja lite här och sedan ska vi åka ut till jobbet för idag har vi personalmöte :) Påvägen dit ska jag stanna vid en barnaffär i Hammarby sjöstad som säljer Villervalla, för har kärat ner mej i en av deras vårjackor!



Dagens pulkatur i +

     Publicerat: 2012-02-06 Kl: 11:16:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Blandrasavel - djurplågeri?

     Publicerat: 2012-02-06 Kl: 09:08:23 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer



Denna artikeln är ju intressant. En utställningsdomare uttalar sej om blandrasaveln och vilket djurplågeri det medför. Jag tänker inte säga att han har fel. Att mixa raser med väldigt skilld mentalitet kan absolut leda till en viss kortslutning och lidande för indviden. Men hallå.. Det finns en annan sida av myntet åxå. Rasvaveln? Hur sund är den? Skillnaden är att där avlar man medvetet. Domaren i artikeln tar upp det klassiska exemplet Engelsk Bulldog, men hävdar samtidigt att man arbetar med att få bort defekterna. Som att Engelsk bulldog var det enda exemplet på djurplågeri inom rasaveln. Det kryllar ju av raser som lider av rasrelaterade problem. Allergier, artros, cancer osv... Uppfödare som ser mellan fingrarna med både det ena och det andra.. "Allergi? Nej nej, det är hormonplitor! Det ska vara så!" Säger uppfödaren om Schäfern som har blåsor under hela kroppen och är så allergisk mot både kvalster och foderämnen att det efter en kort tid får lämna jordelivet. "Det ska vara så, det är inte allergi, det är *blablabla*". SÅ jävla mycket ursäkter för att inte lyfta fram problemen i ljuset. Hundar röntgas med pissresultat på höfterna. Självklart är resultaten FEL, resultatet beror såklart inte på en sämre individ utan på en yttere omständighet. Man röntgar om och om igen och skyller på sederingen, och när man äääntligen får ett bättre resultat så avlar man hej vilt på den hunden. Vad är det som säger att det "bra" resultatet var det rätta... Uppfödarna ser det dom vill se. (Inte alla, självklart men aldeles för många).

Så... jag förespråkar inte blandrasavel, det kan bli fel absolut, men det största problemet är väl överproduktionen och hundar som hamnar på blocket och vidare till mer eller mindre passande nya ägare... Men jag vet inte om jag tycker rasvalen är så mkt bättre i många fall. Hyckleri och hjärntvättande. I mitt yrke ser man baksidan, det kan jag lova.

Cred till alla uppfödare som tänker på djurens bästa, och jobbar med sikte framåt utan hyckleri och skygglappar!

Boboboboooo

     Publicerat: 2012-02-05 Kl: 16:00:13 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer


http://youtu.be/CvfCRV599dk

Kerstin stämmer in med Babblarna :)

We did it!

     Publicerat: 2012-02-05 Kl: 15:25:39 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Vi trottsade kylan och tog oss en promenad på eftermiddagen. Tyckte inte det var speciellt kallt alls ute... Bara lite bitigt i kinderna. Skönt med frisk luft. När vi kom tillbaka lekte jag och K lite grann i snön innan vi gick in. Fick just ett mess av Markus som meddelade att han strax är i Sthlm :) Så då blir vi samlad familj i eftermiddag/kväll <3

Ögoninflammation?

     Publicerat: 2012-02-05 Kl: 12:04:43 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer


Jag tror att Kerstin eventuellt har dragit på sej en lätt form av ögoninflammation. Hon är lite röd och det rinner lite klar vätska från ena ögat. Inget gult kladd eller så, bara klar vätska. Hon är lite snorig åxå idag... Skulle tro att hon kliat sej i ögat med en snorbeklädd hand. Tvättar ögat med ljummet vatten och hoppas att det går över utan några större problem.

Skräckpropaganda på FB

     Publicerat: 2012-02-05 Kl: 10:45:07 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Rätt ska va rätt!

     Publicerat: 2012-02-04 Kl: 19:28:00 | I kategori: Bamse & Polly | 0 kommentarer



Solokvist

     Publicerat: 2012-02-04 Kl: 17:18:40 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer




Ikväll är jag solokvist. Markus har blivit kidnappad av ett gäng kompisar och kommer spendera nästkommande dygn på Cinderellakryssning haha. (Jag har vetat om det ett tag!) Han fyllde ju nyss 30 så det är nån firargrejj. Jag och Kerstin och vovvarna var ute och gick på isen i eftermiddags, kallt men mysigt! Nu har vi handlat så vid 18 ska vi käka lite kvällsmat, blir pyttipappa och ägg idag. Efter K lagt sej ska jag slänga mej på soffan med chipps och dipp och kolla på Melodifestivalen :)

Hej hej vinter!

     Publicerat: 2012-02-04 Kl: 15:03:28 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



K today :)

     Publicerat: 2012-02-04 Kl: 12:18:45 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer



FREEEEEDAG!

     Publicerat: 2012-02-03 Kl: 19:33:22 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer




Guuuud vad skönt att komma hem efter en arbetsvecka och veta att nu är det helg! Längtar nått så jävluskt efter att få vara med Kerstin hela dagarna nu i tre dagar. Gick super att lämna som vanligt, men hon har inte sovit idag heller. Nu börjar det verkligen bli ett problem. Vid det här laget vet hon ju nu att hon slipper om hon krånglar, vi måste finna en lösning. Markus hämtade som vanligt en trött och grinig unge på eftermiddagen som stupar i säng strax efter 18...

Men men! Har haft en bra jobbdag. På förmiddagen har jag varit på operation. Just nu pågår intensivupplärning på narkosen. Vår ena (fantastiska) narkossköterska slutar om två veckor och det är HÖG tid att jag får mer rutin på det där. Vi fick lunch på jobbet och på eftermiddagen hann vi fika lite. Superdag helt enkelt.

Nu blirre Postkodsmiljonären och The Voice!

Hoppas ni haft en fin dag :)

Välkommen hem

     Publicerat: 2012-02-02 Kl: 18:59:59 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Det finns nog inget underbarare än att hämta Kerstin på dagis. Jag springer från bilen och lixåm sladdar in aldeles anfådd. "Kerstin, titta! Nu kommer din mamma!" säger fröken och Kerstin får syn på mej och börjar gråta. Som att hon blir så överväldigat glad lixåm, och slänger sej runt min hals. Sedan går hon iväg och ska visa saker innan hon knallar ut till kapprummet och ska klä på sej. Sötnosen. Sedan efter att vi kommit hem... Det hade kunnat va så mysigt. OM HON KUNDE TÄNKA SEJ ATT SOVA PÅ DAGEN PÅ DAGIS! Hon är ju sååååååå övertrött när vi kommer hem och bryter ihop fullkomligt över allt. ALLT. Hon är mysig åså, kramas åså, men hon är så trött och klockan 18.10 tvärdäckar hon i sin säng lixåm... Vilket ger mej ca 1,5 timme drygt med henne på hela dagen.. Och då har jag inte sett henne sedan igår morses, i 40 min innan vi gick till dagis. Eftersom hon inte somnar där blir det att hon somnar redan före 18.30 och jag hinner inte träffa henne på kvällen alls... kul. INTE ETT DUGG! Det gör mej ledsen i hjärtat lixåm. Men samtidigt har jag hela måndagarna hemma med henne och helgen... Och onsdag morgon... Torsdag kväll... Fredag morgon... Fan asså... Att samhället ser ut så att man måste jobba så mycket för att ha råd att leva... :( Ändå jobbar jag bara 80%.

Jag skulle gärna vara mamman som hämtar tidigt varje dag, den där duktiga mamman som jobbar halvtid. Men det går inte. Man måste ju ha råd med tak över huvudet och mat i magen... Och då kan jag inte jobba så lite...

Sedan vet jag att många barn går på dagis mer än Kerstin. Hon går fyra dagar i veckan ca 8.30 till 16.30. Det kunde vart värre.

Men annars går det bra för henne! Dom säger att hon är otroligt snäll mot alla andra. Om några andra barn bråkar kommer Kerstin direkt och ska ge dom leksaker åså. Dom kallar henne för avdelningens lilla fredsmäklare. Älsklingen, så snäll och vänlig <3

Bamses tass

     Publicerat: 2012-02-01 Kl: 20:15:13 | I kategori: Bamse & Polly | 1 kommentarer


Idag har Bamse har fått sin tass undersökt och vi ska börja med att smörja den med antibiotikasalva i tio dagar och se om det minskar.
Han har ju jobbat på rätt bra själv så det kan ju vara pga att han slickat så som det blivit såpass stort. Karin tyckte inte det kändes typiskt för en tumör att gå från liten till stor på två dagar och jag håller med, men med min egen hund försvinner all logik hehe. Jag tänkte ju att hon skulle säga att nu får vi amputera hela benet och det fort! Så om det minskar efter tio dagars behandling är det ju ingen tumör. Blir det oförändrat får man överväga att skära bort det. Nu får jag ha is i magen i tio dagar.

Detta med att ha krage på min egen hund är ju ett skämt dock. Jag pratar med djurägare varje dag om kragar.. "Det är så det är att vara hund/katt... ibland måste man ha krage" "Det är värre för oss än för hunden" HAHAHA. Gud. Jag började ju nästan grina när jag satte på Bamse kragen och han såg så ledsen ut haha, så nu sitter han ändå utan men med en väl fasttejpad strumpa :P

Eller rättelse.. han har just tagit av sej strumpan.. FAN.. *sneglar mot tratten*....

Det vackraste!

     Publicerat: 2012-02-01 Kl: 09:36:00 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer