Vem lämnar BB ikväll tro

     Publicerat: 2012-02-26 Kl: 18:31:31 | I kategori: TV :) | 0 kommentarer


Jahapp då var det söndag och första BB veckan har gått
. Känns som det varit minst 3 veckor lång, ändå har det bara gått en vecka. Jag är bara sådär lite halvnöjd hittills. Att produktionen drar tillbaka nomineringen i sista sekund och bestämmner sej för att ha alla nominerade tycker jag är riktigt tråkigt. Kände dom att nomineringarna skulle blivit allt för förutsägabara, dvs bloggHanna mot pladder-Jessika? Förmodligen. Och dom vill väl inte bli av med två av irritationsmomenten alla redan. Bättre att bli av med någon doldis tänkte dom säkert, och körde massnominering istället.
Detta kommer förmodligen leda till att sådana som inte märks så mycket riskerar att åka ut. Kanske Juliana (inte mej emot dock) eller Jimmy? Tyvärr sitter bloggHanna och Jessika säkert i denna typen av utröstning är jag säker på. Även idioterna i huset brukar ha en rejäl fanskara (se bara på Katta och Gurkan förra året...) men men, vem som åker ut rör mej ännu inte i ryggen. Har inga favoriter hittills...

Den som lever får se :D

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: