Minnadejt

     Publicerat: 2011-10-31 Kl: 19:15:25 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


Idag har vi varit hos Minna och Adrian i Ulricehamn. Lika trevligt som alltid.
Minna är en sån fin vän, jag är så glad att jag träffat henne, LOVE! Kerstin och Adrian hade roligt, även om Kerstin mest hade roligt på egen hand med Addes alla leksaker haha. Dom avslutade med att dansa loss lite till maja min maja min bittska lilla piraya ;)

Imorgon bitti åker vi hem till Stockholm igen. Ska bli skojj att långköra med nya bilen! Idag har jag fixat så att jag har bluetooth-anslutning mellan bilen och iphonen! Skitbra, då kan jag svara genom ett knapptryck på ratten, och prata rakt ut i luften! Verkligen toppen och betydligt säkrare än att sitta å prata med luren vid örat.
Tar nog ett tag innan jag hittat alla finesser i denna bilen tror jag ;)

Nu har Kerstin lagt sej, och jag ska bänka mej framför tvn.

Vi hörs imårrn!!

Nya bilen!

     Publicerat: 2011-10-31 Kl: 09:58:00 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer




Igår var vi och köpte sparkskydd och sätesskydd till mina nya bil! Den är ju nästan helt ny och jag vill vara rädd om den. Så nu har Kerstin fått ett sånt där skydd med massa fickor ni vet så att hennes skor inte kan skita ner sätet. Jag köpte även ett överdrag till mitt säte, för jag drar med mej så mkt hundhår i bilen. Hade tur och hittade ett som såg ut nästan exakt som sätena i bilen så det var ju toppen!

Bilen är suuuper att köra,så himla lätt på ratten och växelspaken. det är lite annolunda att köra en diesel bil, motorljudet låter lite olikt och den är betydligt starkare än en bensinbil med samma motor.

Stalltjänst!

     Publicerat: 2011-10-30 Kl: 18:27:21 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har vi varit i Tosseryd och hälsat på Linda, Jenny och hästarna. Mysigt som alltid. Kerstin knatade runt där i stallet och tittade storögt på hästarna, och passade på att bada i spån... Hmms... Kul med en box, lite mer utrymme än i en marsvinsbur haha. Hon bar lite hinkar och "mockade" med ett ridspö. Hon apar efter allt man gör haha, men nån grep hade hon ju inte men ett ridspö gick visst lika bra tyckte Kerstin.




Jag håller med Schulman!

     Publicerat: 2011-10-30 Kl: 13:05:23 | I kategori: Bloggtipps | 1 kommentarer





Alex blogg finner ni HÄR

Vintertid

     Publicerat: 2011-10-30 Kl: 12:57:29 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Jahapp då kom dagen då man fick en extra timme på dygnet. Kerstin valde att sova till klockan 8, eller ja 9 om man tänker sommartid då, så vår dag föll sej helt som den brukar. Iofs har det aldrig varit nått problem att ställa om Kerstin när man ställer klockan, det har aldrig märkts. Vi bara kör efter "nya" tiden och hon hänger på =) Nu har hon lagt sej för att sova middag, och jag ska passa på att slappa lite!

Ha det fint i regnet!

Borås

     Publicerat: 2011-10-29 Kl: 22:09:34 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Ja, då låg man i sin säng i Borås igen då. Kerstin sover gott sen några timmar tillbaka. En utslagen hjälte som åkt såååå mycket bil dom senaste veckorna och hon är så jäkla duktig!! Inget gnäll alls utan hon sitter timme ut och timme in och bläddrar i sina böcker, och brukar ta en timmes tupplur nånstans på vägen. Det är min tös det!

Kerstin ÄR verkligen en go å snäll tjejj. Företagsam och självständig. Och jag tror hon kommer bli en riktig djurmänniska. Jag ser det redan, hon har det i sej, det där extra man inte kan sätta fingret på, men som man föds med. Hon är, en liten kopia av sin mor. En företagsam och självständig djurtokig tjejj :)

Matpaus :)

     Publicerat: 2011-10-29 Kl: 12:25:46 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Nu är vi i Norrköping och äter lunch. Hundarna är rastade och Kerstin har faktiskt gått med Polly helt själv för första gången, urgulligt!!!

Let's go!

     Publicerat: 2011-10-29 Kl: 09:09:09 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Då drar vi söder ut igen! God morgon!

Faceraped :/

     Publicerat: 2011-10-28 Kl: 20:07:50 | I kategori: Sofia-stuff | 3 kommentarer

Jahapp idag fick jag värsta kallduschen när jag fick ett sms av min vän Emelie som undrade om någon möjligen hade hackat mitt facebook-konto. Jag fattade nada och gick in och kollade. Inser då att nån bytt mitt lösenord... Suck... Väl inne efter att fått en kod till mailen så har någon ändrat min relationsstatus, vilket gjort at flertalet vänner beklagade att jag och Markus gjort slut haha. "Jag" hade även skrivit till Markus att jag inte orkade mer och skulle hämta mina saker och flytta till mamma. Hahaha... Nu är alla lösen bytta. Bevisligen har jag, liksom määäängder med andra hamnat på nån lista som nån hackat sej till eller något å lagt ut, med mailadresser och lösenord. Ingen skada skedd, det var ju nån harmlös person som hade tagit mitt konto iaf. Nu är ordningen återställd :)

Här kan du se om DIN mail finns med:
https://anonfiles.com/cdn/1319660014377.txt

Nån som vill ha ny frilla?

     Publicerat: 2011-10-28 Kl: 13:21:23 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Lilla gosnosen

     Publicerat: 2011-10-27 Kl: 22:25:30 | I kategori: Bamse & Polly | 0 kommentarer



Hon är så gullig den där Polly!

Denna underbara bild togs förra sommaren av Markus kompis Sebastian. Polly är inte så förtjust i deras hund Hella som ni ser. Polly är inte så förtjust i någon annan hund... Det ska väldigt mycket till att falla igenom Pollys minimala nålsöga ;)

After-work-shopping

     Publicerat: 2011-10-27 Kl: 19:47:15 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Sådärja! Då satt man här igen. Efter en somvanligt trevlig jobbdag och så lite shopping med Kerstin. När jag kom hem idag tog jag med mej Kerstin till Farsta centrum eftersom jag behövde en ny ljudbok och även nya strumpebyxor till Kerstin. Vi surrade runt där ett tag och Kerstin har utforskat både Bokia och H&M, vilket hon tycker är jättekul! Köpte en liten verkstadslåda till K på bokhandeln, en i trä från Kärnan, med Skalman på. Hon gillar ju att bära på saker så detta är en toppengrejj till henne :) Handlade med mej Mc Donaldsmat hem så nu är vi mätta åxå.

Imorgon ska pappa åka och hämta min nya bil!! Och på lördag åker jag och K ner till Borås igen, och på tisdag på tillbakavägen får Kian köra sin premiärtur Borås-Sthlm :D

Hoppas ni haft en bra dag!

A day at work!

     Publicerat: 2011-10-27 Kl: 13:20:49 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

home sweet home

     Publicerat: 2011-10-26 Kl: 19:42:01 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

PUH! Då satt man äntligen placerad i soffan redo för att göra absolut ingenting resten av kvällen. Kerstin har lagt sej och vi har ätit. Känns jätte konstigt att jag ska vara mammaledig igen... Blir från 1 november och på obestämd tid. Jag hoppas dock det blir max två veckor. Nu när jag kommit igång och jobbat vill jag ju jobba och inte gå hemma. även om det såklart ska bli underbart att spendera mer tid med min älskade Kerstin igen <3 Ringde köcentralen idag igen för att kolla av med dagisplats men inga svar idag heller. Kerstins ärende är ännu inte aktuellt, men vi bör få meddelande om detta inom närmsta framtiden sa hon. Tur man har ett schysst jobb som accepterar att jag försvinner igen och inte vet nånting alls....

Näää hörrni! NU soffslapperi!

Tystnaden...

     Publicerat: 2011-10-26 Kl: 09:26:00 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer


...den där tystnaden... Alla som har barn vet vilken tystnad jag menar. Det är inte bara tyst. Det är tyst på ett mycket speciellt sätt. Ja, ni vet....

Denna syn möttes Markus av igår eftermiddag. Han lagade mat och plötsligt blev det sådär tyst i hallen. En lyckling Kerstin hade tagit sej in i marsvinsburen och satt där förnöjt. Det var dock inte lika lätt att få ut henne igen, så Markus fick plocka isär buren för att få ut henne hahaha. Nu är det säkerhetslås de luxe på den där luckan :D

Vi lär väl plocka otaliga sågspån ur korkskruvarna den närmsta framtiden...

Mina goa ungar!

     Publicerat: 2011-10-25 Kl: 22:03:55 | I kategori: Kerstin | 2 kommentarer

Haha, detta måste ju ses, hur söta är dom inte?



länk: http://youtu.be/RifMfYCadOw

Framme!

     Publicerat: 2011-10-25 Kl: 13:40:26 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

On the road.... AGAIN

     Publicerat: 2011-10-25 Kl: 08:42:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer









Min Nya bil!

     Publicerat: 2011-10-24 Kl: 21:50:43 | I kategori: Sofia-stuff | 1 kommentarer

TYVÄRR kunde jag inte få mina nya bil denna helgen som var planerat. Eftersom Opeln ska bytas in, och Opelverkstaden inte fått den nya elektronikdelen som ska bytas ut innan vi kan byta bil, så får jag vänta tills nästa helg, då Opeln ska bli klar på onsdag. Såååå det blir att åka ner till helgen igen. Men jag och pappa var på KIA idag och "hälsade på" nya bilen. Såååå fin! Älskar färgen, sådär mörk stålblå/grå metallic. Jag trodde det var en 2010:a men den är 2011:as modell. Den är utrustad med allt man kan tänka sej, men backvarnare är det jag tycker är absolut bäst! Har ju det nu när jag har pappas bil och det är sååååå skönt! Den drar ca 0,45 diesel blandad körning, så det kommer ju bli betydligt billigare att köra denna bilen. Här har vi den nya familjemedlemmen:

Måndag

     Publicerat: 2011-10-24 Kl: 13:07:58 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Hallåj! Inte mycket rush här, eftersom vi inte gör något speciellt. Inget annat är gottar oss iallafall. Det är fint väder och vi har varit ute och gått i solen. Kerstin river i alla lådor och leker med mormor och bestefar. Gosungen! Igår var hon riktigt snacksalig och pekade ut och sa både "pippi" i sina böcker och "bil" ute på gården. Hon sa "tack tack" när jag gav henne något och försökte säga "kyckling". Men idag, har hon lagt ner det där igen haha. Dagarna varierar i barnens värld :D Nu är det meningen att hon ska sova, men det låter som att hon mest jonglerar med napparna och pratar med sina nallar. "Hä, hä!" hör man från sängen och då brukar hon sitta och ge nallarna nappar <3

Nu lider oktober mot sitt slut och det närmar sej november, som är den månad då vi sökt dagis till Kerstin. Det är smockfullt på förskolorna runt där vi bor så hon kommer säkerligen bli satt nån annanstans, jag hoppas dock det blir så att det ändå blir lätt att lämna och hämta påväg till och från jobbet. Kerstin har garantimånad i november, detta innebar visst inte 1a november utan "nångång i november" fick jag klart för mej när jag ringde köcentralen och frågade när fasen vi ska få nått besked om dagis. Som det verkar och känns nu så får jag nog ställa in mej på att gå på mammaledighet igen, iaf ett par veckor. Känns ju kul att säga till jobbet att "jag kommer nog, eventuellt inte". Suck.... Men vad fasen ska man göra? Håller tummarna och hoppas på besked SNART!

Ha det fint!

Underbara soliga helg!

     Publicerat: 2011-10-23 Kl: 12:40:41 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer




Borås!

     Publicerat: 2011-10-22 Kl: 17:29:17 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Då var vi i Borås igen! Resan ner gick bra och vi svängde inom Minna och Adde i Ulricehamn på vägen. Nu har vi ätit god mat! Har inget särskillt inplanerat alls nån av dagarna och vi åker tillbaka på tisdagmorgon igen :)


för ett år sedan...

     Publicerat: 2011-10-22 Kl: 09:02:00 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Detta med maten har verkligen gått som en röd tråd hela K's första år!



Älskade finaste underbaraste

     Publicerat: 2011-10-21 Kl: 19:26:34 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer





Tänk att du varit såhär liten!

What a day!

     Publicerat: 2011-10-21 Kl: 19:17:31 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Sikken natt.... Sikken dag! Är helt slut. Kerstin vaknade efetr en stund igår kväll och skrek sedan i timmar. Hon skakade när jag tog upp henne för att kolla temp å ge en alvedon, som försök i att se om hon kanske besvärades av nått. Hon somnade tillsist men vaknade vid 7 igen å skrek och somnade inte om. Jag bokade en tid till henne på vårdcentralen på morgonen faktiskt. Kände att jag ville att nån läkare kollade öron och ner i halsen på henne. Inte för att jag direkt trodde det var nått sånt, men skönt att utesluta det om inte annat. Så, Markus och Kerstin var på VC vid 9.20 och läkaren hittade ingenting. Det var väl bra. Nu får vi väl se hur denna natten blir. Hon är väldigt snorig, men ingen feber utöver det. Än är hon nöjd i sängen och vi har en body under pyamasen idag för jag tycker hon är rätt kall på natten... Så får vi se hur detta funkar.

Jobbdagen var fullspäckad som vanligt. Puh! Prover här, röntgen där, krånglande försäkringsbolag you name it. Men som vanligt tycker jag bara det är roligt. Lyckades tillåmes sluta 15 min tidigare då det var lugnt mot slutet :) Lite extra tid med K betyder sååå mycket!

Nu blir det Idol och soffhäng. Ska även packa för imorgon åker jag och K till Borås. Ska byta däck på bilen, det var riktigt halt i morses! På vägen ner svänger vi inom Minna och Adde i Ulricehamn och säger hej. Min fina vän <3

Hoppas ni haft en bra fredag =)

skrikalisa!

     Publicerat: 2011-10-20 Kl: 21:49:47 | I kategori: Kerstin | 2 kommentarer



Denna rödgråtna trollungen sover äntligen efter att ha hållt skriklåda i cirkus två timmar. Oh holy mother fkker asså.  Gallskrikit helt otröstlig. Det funkar lixåm inte att gå in till henne för då blir det ännu värre när man går ut igen. Och stannar man där inne står hon bara upp och somnar absolut inte. Tog upp henne en stund så hon fick lugna sej å det funkade ju men såfort hon hamnar i sängen är det samma visa igen. Men efter ett par timmar blev det tyst, hon somnade väl av ren utmattning stackarn.

Undrar vad som rör sej i deras små huvuden?

Hej hej

     Publicerat: 2011-10-20 Kl: 19:50:27 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Jahapp då var det kväll igen dårå! Det är verkligen något speciellt att få komma hem till sitt barn efter jobbet. Älskar det, så himla mysigt. Direkt när jag kom hem tog jag och Kerstin och gick ner till affären. Mysigt med en liten promenad trotts mörkret och regnet!

Nu är K i säng, vi har ätit och nu är det nöta soffan som gäller några timmar :)

Min nya bil!

     Publicerat: 2011-10-19 Kl: 21:49:46 | I kategori: Sofia-stuff | 2 kommentarer


Till helgen åker jag ner till Borås igen med pappas Volvo, och på tillbakavägen kommer jag premiärköra min nya bil!
Opeln ska bytas in, och istället blir det en KIA Cee'd combi från 2010, en miljöklassad diesel. Den är mörkt grå/blå och har gått cirka 1000mil. Jag körde en sådan bil på körskolan ibland och den var underbar att köra. Mamma och pappas Kia Sportage är åxå superlätt och fin att köra. Ska bli jättekul med en ny bil. Eftersom Kia har så lång nybilsgaranti, är det fortfarande 6års nybilsgaranti kvar på bilen, samt 2 år kvar skattefritt då den är miljöklassad. Tjoho!


konst-djursjukvårdare?

     Publicerat: 2011-10-19 Kl: 19:44:29 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Såhär fin blir man om man kommer till oss och jag sätter bandage!


Ännu en fullrulledag på jobbet. Kul! Jag tycker jobbet är ännu roligare nu efter mammaledigheten! Blev lite övertid idag och jag hann väl inte göra riktigt allt jag skulle innan jag tillslut begav mej hemmåt, men men.

På vägen hem har jag hämtat ut en ny ljudbok jag beställt, Änglamakerskan av Camilla Läckberg, har just lyssnat klart på Fyrvaktaren som jag tyckte var jättebra.

Jag hämtade även ut Kerstins nya vinterskor. Dom jag planerat att hon skulle ha som vardagsskor och dagisskor, ett par stövlar jag hade som liten, är tyvärr lite på gränsen för små. Koala-uggsen har jag ju köpt men det är ju inte sandlådeskor lixåm. Så nu har hon fått ett par PAX Snöboll, som är superfina, som jag köpte eftersom Minna har sånna till Adrian, och är dom nöjda, så kommer vi va nöjda :)

Nu blirre mat här!!

Reptillära

     Publicerat: 2011-10-18 Kl: 13:26:03 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Oooom, ööölaaa och andra kräldjur!

Svamp-bob-Kerstin

     Publicerat: 2011-10-18 Kl: 08:57:00 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer




Kerstin älskar verkligen att få hjälpa till. Hämta saker, bära saker åt mej, mata marsvinen, slänga saker osv. Så otroligt gulligt. Just nu är hon som en svamp som verkligen suger åt sej allt man gör. Hon förstår så himla mycket som man säger till henne. Jag blir imponerad flera gånger om dagen! Änsålänge pratar hon dock inte speciellt mycket. Fortfarande är det mest en massa pekande med ett "" eller "titta dä" vilket hon sagt hundra gånger om dagen i 7 månader nu haha. Hon säger ju Polly (o-ll-ly) och jag hör hur hon försöker härma ord jag säger. Idag tex när jag sa "ska vi ta på jackan" så sa hon flera gången "ack" och pekade på jackan. När hon ser Edward på bild säger hon "ledled" så det verkar vara hennes namn på honom. Hon har lärt sej att ta på Polly halsbandet, och hon blåser på sin mat. Mm jag målar naglarna och blåser för att torka, gör K detsamma, blåser på sina händer <3. Lilla svampen :) Det blir verkligen roligare och roligare hela tiden!

Samma tjejjer x3

     Publicerat: 2011-10-17 Kl: 19:11:53 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer












På besök hos Neyra och Linda

     Publicerat: 2011-10-17 Kl: 18:57:51 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer





Här har ni anledningen till att bloggen stått stilla idag. Vi har varit ute hos Linda och Neyra. Supermysigt och roligt! Kerstin och Neyra har lekt jättebra tillsammans och dom båda är verkligen riktiga hundtjejjer! Kerstin har ätit middag hos Neyra och jag och Linda har druckit té och ätit donuts :) Innan vi åkte hem var vi ute en stund, och påvägen hemmåt stannade vi förbi mitt jobb och hämtade lite hundmat.

Imorgon blir det Annelie och Edward-häng!

Vår söndag

     Publicerat: 2011-10-16 Kl: 16:45:01 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Jahapp, så hade denna dagen åxå snart gått. Tycker dock vi fått mycket gjort, och ändå är klockan inte ens fem. På förmiddagen var vi vid en sjö utanför Tyresö. Markus har pratat om att fiska där så jag föreslog att vi skulle åka dit allihopa. Sagt och gjort. Det var ett jättefint område, något naturreservat. Markus fiskade medans jag, Kerstin och hundarna lekte i skogen. Sedan åkte vi hem och åt lunch.

Nu på eftermiddagen har vi varit på Ica Maxi och handlat lite. Bland annat har Kerstin fått en egen liten korg med plastgrönsaker, som jag misstänkte att hon skulle uppskatta, och mycket riktigt blev det en favorit direkt. Hon fick ävel lite lego, och så har jag slängt ut massvis med leksaker här hemma som hon växt ifrån.

Hoppas ni haft en bra helg :)

Härlig höstförmiddag

     Publicerat: 2011-10-16 Kl: 13:46:42 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer







Nypremiär!

     Publicerat: 2011-10-15 Kl: 21:26:18 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Nytt i garderoben

     Publicerat: 2011-10-15 Kl: 13:14:41 | I kategori: Mamma-tankar | 0 kommentarer



Detta med vinterkläder... Fasen vad svårt det är! Man köper varma ytterkläder och tänker att det måste gå att växa i... dom växer så fort... inte växa ur direkt... ska passa hela vintern... Dessa tankegångar gjorde att jag köpte en tjockjacka i storlek 86 till Kerstin. Den är superfin och bra på alla sätt men ungen drunknar i den. Den går ner under knäna och ärmarna är 10cm för långa... Overallen är åxå stor... Korvar sej i midjan. Hon kommer ju såklart växa i både overall och jacka men just NU är det väl stort asså. Så... Idag åkte jag och Kerstin till HM och köpte en till jacka, och ett par tjockbyxor, som passar NU. Som hon inte drunknar i, och som hon kan röra sej i. Jackan ser ni på bilden, och till det blev det ett par gråa tjockbyxor med hängslen. Så får hon ha den jackan nu, åså får hon ha den lila fina jackan lite längre fram i vinter och såklart efter vintern, mot våren, då kommer den nog passa bättre. Tjockbyxorna kan hon ha både nu, och mot vintern skulle jag tro. Åså har hon ju sin overall att ha i vinter åxå, tror det är ett bra dagisplagg, men tvådelat är praktiskt det med. Vi kör både och. Köpte åxå ett par tjocka vantar till henne. Jackan är stl 74 och byxorna blev stl 80.

Älskade Lilla Michellin

     Publicerat: 2011-10-15 Kl: 10:23:05 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer




Oh my sikken dag!

     Publicerat: 2011-10-14 Kl: 20:02:26 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Ojojoj! Sikken jobbdag! Jättekul dag från början till slut. Jobbade över en timme ungefär då jag hade massor med fodergöra kvar när jag slutade vid 17. Eftersom en kollega är sjuk och en annan hemma med sjukt barn var det jag och Annika som kämpade på. Hela operation var full av djur haha och dessutom fick vi in 4 stycken utöver det. Men Annika sövde på löpande band och jag hjälpte till efter bästa förmåga! Tur vi har vår praktikant som kunde hålla ställningarna i receptionen. Tack kollegor för en superkul jobbdag :)

Nu är det IDOL!

Edward-häng

     Publicerat: 2011-10-13 Kl: 22:08:00 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



Idag har jag och Kerstin varit hemma hos Edward och Annelie. Det var ett tag sedan sist eftersom jag vart hemma mycket, och Edward har haft öroninfektion. Men nuså! Kerstin och Edward har lekt och busat och ätit lunch. Det är så kul att titta på dom. Det blir mer och mer tydligt hur dom interagerar och pratar med varandra när dom håller på med leksakerna.

Nu är vi hemma igen och jag ska aldeles strax bege mej mot jobbet. En kollega är sjuk så vi fick stuva om lite i schemat så jag ska jobba kväll idag. Inte mej emot!

Ha en fortsatt fin dag!

Tipps!

     Publicerat: 2011-10-12 Kl: 23:15:19 | I kategori: Tipps! | 0 kommentarer

Tänkte ge ett litet app-tipps såhär på kvällskvisten. Tog hem det för ett tag sedan och det heter Truecaller! Genom den appen så uppdateras hela ens telefonbok med adresser! Hur bra somhelst :) Ta en kik!

 

 

fullorullo

     Publicerat: 2011-10-12 Kl: 20:02:14 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Ojojojoj sikken jobbdag! Haha. Det har varit hur kul somhelst och massor att göra! Allt från tår på avvägar, svalda bollar och sårskador. Vi hade möte på lunchen, jag missade dock typ all info om läkemedlet som det handlade om, och hann bara slänga i mej maten. Hundarna fick ut å kissa lågt ut på eftermiddagen medans jag sladdat runt bland patienterna. Jag älskar mitt jobb!

Kom hem till en överlycklig Kerstin. Dock är det inte jag som är höjdpunkten när jag kommer hem, utan hundarna. OLL-LLY O-LL-LLY! skriker Kerstin av lycka haha. Hon brottas i soffan med Polly och skrattar så hon kiknar! Nu sover hon dock gott.

Imorgon ska jag jobba kväll, så förmiddagen ska spenderas med Annelie och Edward, SOM både jag och K längtar!

Tros-chock?

     Publicerat: 2011-10-12 Kl: 09:17:00 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer



Sådär kan man åxå ha på sej mammas trosor!
Att plocka ur garderoben och klä på sej själv, är en stor favvosyssla!

intensiv dag

     Publicerat: 2011-10-11 Kl: 21:57:10 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Efter 43 mil och 5 timmars bilkörning har jag nu jobbat i 6 timmar.

Nu rullar veckan på som vanligt i två veckor, sedan bär det av söder ut igen.

för ett år sedan...

     Publicerat: 2011-10-11 Kl: 09:18:00 | I kategori: Kerstin | 2 kommentarer

Det känns som igår, men samtidigt sååå längesedan:





Söt-tutan!

     Publicerat: 2011-10-10 Kl: 13:37:16 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer



Kerstin med röda mulen

     Publicerat: 2011-10-10 Kl: 11:56:50 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Uppskrapad nästipp, men glad ändå!



God dagens! Här har ni oss. Glada i hågen, iallafall om du frågar Kerstin. Idag tog K lite sovmorgon vilket var otroligt skönt för mej eftersom jag somnade kring 4. Man måste ju bara älska sömnproblem. Idag har vi inga direkta planer frtm att vi ska gå en promenad till affären sedan när K sovit middag.

Den där julgranskulan till näsa införskaffade Kerstin igår när hon skulle prova en ny teknik att ta sej ner från fotöljen. Som ni ser lämnade den inovativa tekniken övrigt att önska. Näsan åkte kana mot mattan och brände till en såndär redig "gympahallsgolvsbränna" ;).

Svar:

     Publicerat: 2011-10-09 Kl: 23:30:40 | I kategori: Svar på kommentarer | 0 kommentarer



Hej!

Den där lila jackan är från Lindex och är i stl 86. Den är dock lite väl stor kan jag tycka. Jag borde nog köpt 80 istället såhär med facit i hand. Kerstin har i övrigt stl 74/80 på kläder, men jag köper endast i 86 nu och viker hellre upp ärmar och byxben i hopp om att plaggen ska kunna passa ett litet tag framöver. På hennes overall har jag köpt 86.

Det är verkligen svårt det där! Man vill ju att dom ska kunna ha det över säsongen, men samtidigt kan det ju inte vara allt för stort. Mitt tipps är att ta med barnet och prova i affären. Jag fick lära mej att man ska kunna greppa tag i grenen på en overall, då ska det finnas space att växa i den över en vinter.

Älskar/älskar inte?

     Publicerat: 2011-10-09 Kl: 17:42:00 | I kategori: Bamse & Polly | 0 kommentarer




Söndag

     Publicerat: 2011-10-09 Kl: 13:39:31 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer




Nu är det verkligen höst hörrni! Det gick fort på nått vis, från sensommar till gula träd, kall vind och varma kläder. Idag har vi som vanligt varit ute på promenad, och nu har Kerstin lagt sej för sin middagslur efter att ha ätit en minimal portion lunch. Hon är verkligen inne i en "leva-på-luft-period" som så många gånger förut, men hon är glad ändå :)

Vi är kvar i Borås och åker hem tisdagmorgon. Sedan blir vi i Sthlm två veckor å sen åker vi ner igen. Jag kör ju pappas bil nu för att min ska till verkstaden, så vi ska byta tillbaka om två veckor. Synd hehe, älskar pappas bil, det är helt underbar att köra.

Nu ska jag spela lite Wordfeud! soffilina heter jag där, om nån vill ha en motspelare :)


Ridtur med Linda

     Publicerat: 2011-10-08 Kl: 19:27:52 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer




Idag har jag varit ute i Tosseryd och ridit igen, det var helt underbart. Jag och Linda tog en tur ut i skogen. Jag på Kiara och Linda på nytillskottet Meredith (som Lindas syster Jenny gett smeknamnet Patten...) Nu är jag öm i muttan av att sitta i sadeln och lär väl ha träningsvärk imårrn. Men fasen vad mysigt det är att rida igen! Kerstin har varit hemma med mormor och bestefar och haft hur kul somhelst med mina gamla leksaker :)

Gack gack!

     Publicerat: 2011-10-08 Kl: 13:52:01 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



Idag har vi gått en promenad ner till ankorna, K är verkligen helt med på noterna!





Vår dag i bilder!

     Publicerat: 2011-10-07 Kl: 17:58:24 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag har min frånvaro inte berott på jobb utan bilåkande. Dock försökte jag blogga via blodd.se's app men det funkade ju inte. Hmm! Nåja! Jag och Kerstin kom fram till Borås strax efter 15 iallafall. På vägen stannade vi hos Linnea i Hölö och fikade. Nu ska jag och pappa laga mat, mamma jobbar. Ikväll är det Idol, första veckofinalen! Ska bli kul. Här kommer några bilder från idag :)



Kerstin och Thea :)


Sedvanliga stoppet på Mc Donalds


K fick en bok i sitt Happy Meal, som hon roade sej med i 1,5 timme! haha!


Å så har vi handlat med pappa :)

Kerstin videobloggar!

     Publicerat: 2011-10-06 Kl: 19:27:06 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

 

Pussa sej själv är visst poppis!

K och nya ryggsäcken!

     Publicerat: 2011-10-06 Kl: 18:03:17 | I kategori: Kerstin | 3 kommentarer

Hur gulligt är det inte?
Fjällräven Kånken mini

Och kläderna, dom har Markus varit och shoppat idag!

http://youtu.be/IAhI1VxGIVE

 

(Oroa er inte över Polly där, allt är under kontroll!)

Livstecken!

     Publicerat: 2011-10-05 Kl: 19:49:32 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Vad sägs om denna underbara syn? Älskade unge!

Efter en hektisk förmiddag men lugn eftermiddag är jag hemma och mätt i magen. Nu ska jag bara slappa resten av kvällen. Hann umgås med K i 45 minuter iallafall. 45 fantastiska och mycket värdefulla minuter <3

BB deltagare hoppade från bro

     Publicerat: 2011-10-04 Kl: 23:37:13 | I kategori: TV :) | 2 kommentarer



Somvanligt beskylls Big Brother för sådana här tragedier. Varför ska man alltid lägga skulden på ett tv-program? Problemet ligger ju hos personen som hoppade, och inte i en tv-produktion. Personen har ett långt förflutet med narkotika och andra mindre smickrande episoder i livet. Det var nog knappast enbart Big Brothers fel. Hursomhelst är det tragiskt och jag hoppas att hon överlever och det utan allt för allvarliga skador.

Boing Boing

     Publicerat: 2011-10-04 Kl: 13:39:39 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer




Vi brukar "dra" i Kerstins lockar och säga "boing boing"

Nu har hon lärt sej det åxå! Hon tar sej i håret och säger "bo bo bo"

PoP

     Publicerat: 2011-10-04 Kl: 11:44:45 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer





Kerstin nyekiperad från Polarn o Pyret.

Fasen att det är så dyrt där, dom har i särklass snyggaste barnkläderna,
inget krussidull, volanger å spetts utan unisex och snygga BARNkläder!

Dessutom dom enda som gör strumpebyxor med gummipluppar under!

HAHAHA

     Publicerat: 2011-10-03 Kl: 21:20:50 | I kategori: humor | 0 kommentarer



Så otroligt roligt haha!

länk: http://youtu.be/nGeKSiCQkPw

Hemklickat!

     Publicerat: 2011-10-03 Kl: 20:37:29 | I kategori: Kerstin | 2 kommentarer





Perfekta dagisryggsäcken :)

Våran dag!

     Publicerat: 2011-10-03 Kl: 20:33:13 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Sådääär ja! Äntligen har jag slagit mej ner i soffan efter en dag på språng! Efter tandläkaren så var det hem och ge K lunch, å sen sov hon och efter det var vi iväg och storhandlade för att bara kasta in varorna och åka ut till jobbet på personalmöte.

Hur gick det nu då, hos tandläkaren?

Haha... ja.. jag skämdes fan när jag gick in där i rummet med en unge på armen. Men dom bev bara glada och sa att det fixar vi! Sköterskan hämtade lite leksaker ur väntrummet och det funkade bra tills tandläkaren tog på sej visiret för ansiket haha, då brast det för K som blev livrädd. Sköterskan tog med sej henne ut och gick en vända på praktiken. Och så fortsatte sedan den 1 timme och 15min som jag satt där med uppspärrat gap. Tandläkaren jobbade helt själv utan assistans medans sköterskan var barnvakt haha. Gud, jag är såååå tacksam! När jag var klar så kom K gåendes i korridoren utanför med en tandborste i ena handen och ett klistermärke i andra, nöjd som få <3

Fasen vad gött det är att ha lagat min trasiga tand! Och skönt att veta att man har noll hål nu och allt är fint :)

På eftermiddagen var jag och K på personalmöte på jobbet. Det var trevligt. Väl hemma har K stupat i säng och sover som en gris, och vi har ätit god mat och nu blir det inge mer idag!

Hoppas ni haft en fin dag :)

Tandläkaren +1

     Publicerat: 2011-10-03 Kl: 09:57:05 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Jahapp då satt man i väntrummet hos tandläkaren. Eftersom min enda å trogne barnvakt är sjuk så har jag fått ra med mej K. Detra kan blu... eh... spännande!!

To be continued!

hand i hand

     Publicerat: 2011-10-02 Kl: 20:48:51 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer





Rast!

     Publicerat: 2011-10-02 Kl: 15:29:07 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag är vi påväg mot Sthlm igen. Vi sitter nu åå Donken i Mjölby och äter lite. Vi har åxå hunnit med ett stopp i Ulricehamn hos Minna. Idag fick vi även sällis av Annelie+sambo som åxå var på väg förbi Uhamn i sin färd mot Sthlm!!! Nu blir det jobb i veckan å sen Borås igen på freddag.

Jag, för 20 år sedan!

     Publicerat: 2011-10-01 Kl: 21:23:14 | I kategori: Sofia-stuff | 3 kommentarer



Hahaha, vad tycks?

Hittade en gammal "mina klasskompisar-bok" och det var en underhållande läsning hittade bland annat att mitt intresse var dans (? öh) och i skolan var favoritämnet "jömnastix"! Den bästa boken var Bamse, och bästa pop-gruppen Kurt Olsson (??) min favvolåt var "Bamse songen" och i framtiden ville jag helst bli "mej själv" :D

Mata ankorna :)

     Publicerat: 2011-10-01 Kl: 16:23:03 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer