Våran dag!

     Publicerat: 2011-10-03 Kl: 20:33:13 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Sådääär ja! Äntligen har jag slagit mej ner i soffan efter en dag på språng! Efter tandläkaren så var det hem och ge K lunch, å sen sov hon och efter det var vi iväg och storhandlade för att bara kasta in varorna och åka ut till jobbet på personalmöte.

Hur gick det nu då, hos tandläkaren?

Haha... ja.. jag skämdes fan när jag gick in där i rummet med en unge på armen. Men dom bev bara glada och sa att det fixar vi! Sköterskan hämtade lite leksaker ur väntrummet och det funkade bra tills tandläkaren tog på sej visiret för ansiket haha, då brast det för K som blev livrädd. Sköterskan tog med sej henne ut och gick en vända på praktiken. Och så fortsatte sedan den 1 timme och 15min som jag satt där med uppspärrat gap. Tandläkaren jobbade helt själv utan assistans medans sköterskan var barnvakt haha. Gud, jag är såååå tacksam! När jag var klar så kom K gåendes i korridoren utanför med en tandborste i ena handen och ett klistermärke i andra, nöjd som få <3

Fasen vad gött det är att ha lagat min trasiga tand! Och skönt att veta att man har noll hål nu och allt är fint :)

På eftermiddagen var jag och K på personalmöte på jobbet. Det var trevligt. Väl hemma har K stupat i säng och sover som en gris, och vi har ätit god mat och nu blir det inge mer idag!

Hoppas ni haft en fin dag :)


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: