Min lilla pratkvarn

     Publicerat: 2013-05-24 Kl: 20:25:10 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Vet inte hur många gånger jag kan säga det men asså det är SÅ kul att höra på när Kerstin pratar! Hon har ett stort ordförråd för sin ålder känns det som! Har haft många roliga konversationer med henne senaste tiden som jag hade velat skriva ner, men jag tänkte bjuda på ett par stycken!
 
När jag vaknade imorses kom hon in och deklarerade snabbt att "du måste vara tyst för pippi sover!" Okej sa jag och smög på toa. Kerstin sa åt mej igen att "var tyst mamma!" Medan jag satt där och kissade kom hon snabbt tillbaka och sa väldigt tyst men väldigt bestämmt "du måste kissa tystare!!" hahaha!
 
Idag när vi åt kvällsmat och jag vilel smaka på henne cheeseburgare hade hon åxå en lång utläggning:
 
"Nej du får inte smaka på min burgare mamma... eller... okej då! du kan få smaka lite, men bara lite, inte mycket! En liten bit kan du ta men sen ska jag ha resten. Här, smaka nu då! Så, nu ska jag ha resten. Tugga nu mamma, ät, var det gott? Var min burgare god?"
 
Haha <3
 
Dessutom på kvällen då hon åkt emed mej till Mc Donalds, så ändrade jag mej och tänkte ta Subway istället... När jag stannat bilen säger hon "Nääää mamma! Här finns ingen Donalds, du har kört fel!" haha <3 Jag sa att jag hade ändrat mej, men då blev det så sura miner att jag vek mej för min dotters vilja då Kerstin bestämt sa åt mej "Mamma, du får backa ut bilen och köra till Donalds, för här finns inget Donalds sa jag!"
 
:D

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: