workiwork

     Publicerat: 2009-06-30 Kl: 21:55:55 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

sådär ja, då var denna arbetsdagen avklarad. det är så sjukt varmt på jobbet så det är jättejobbigt faktiskt. nu på kvällen var det ju skönt men på dagen. pjuh.. svetten rinner lixåm såfort man rör en fena. fruktansvärt. men men...
gick lite tidigare och var hemma här vid tjugo över nio. skönt. jag är supertrött och har ont i huvudet. har just ätit resten av keson, melonen och parmaskinkan och nu ska jag sova. imorgon är det ju jobb för min del iochmed heltidstjänst. urk. det suger verkligen :P så det får nog räcka såhär, åså blir det sängen för min del.
hejsålång!

lite snabbt

     Publicerat: 2009-06-30 Kl: 13:42:07 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

håhåjaja.. nu ska jag alldeles snart åka till jobbet.. åker lite tidigt så hinner jag gå med hundarna där ute istället för här. dagen idag har vi bara varit ute och gått, och så har jag suttit ute och läst och hundarna har gottat sej i gräset. dixie har dock legat under en kall blöt handduk, det är perfekt för henne, hon är så varm stackaren.
var nere och handlade lite och har ätit parmaskinka med keso och vattenmelon. mumms. perfekt mat när det är såhär varmt! nej nu måste jag dra!!! hej hej!

    



roll-off

     Publicerat: 2009-06-29 Kl: 21:42:03 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


här sitter jag och har duschat. asså, såhär på sommaren, när man är lite solbränd så är det en upplevelse att duscha. iaf för mej. haha jag kan fullkommligt rulla av huden överallt på kroppen :P dött lixåm. men men, det är som det är. ingen kommer undan det. jag kan låta meddela att tillåmed brunisarna runt poolen i tunisien flagar, muhaha jag såg allt att dom var aldeles fjälliga bland allt det bruna. HA! nu kollar jag iaf på beck och roligare än så blir det la inte skulle jag tro.

sofia depp

     Publicerat: 2009-06-29 Kl: 20:39:37 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

blööö.. jag känner mej skitdeppig. har ingen aning om varför. vill bara gå å lägga mej och tycka synd om mej själv...
satt och kollade igenom en tjejjs blogg, lixåm från starten, det var iofs rätt trevligt. hon och hennes pojkvän är så sjukligt kära hela tiden.. så kommer jag att tänka på markus. att jag verkligen är superkär i honom, och jag älskar honom, åså är han inte här hos mej... åxå känner jag att jag kanske borde visa det lite tydligare.. istället för att bara tjata om att han ska städa upp efter sej hela tiden.. suck... är jag en otacksam flikkvän? suck...
nåja.. jag ska nog se på beck sedan. man har sett eländet hundra ggr, men vad gör det... det är ju lite trevligt med film iaf.
åh markus kom hem! <3

slut på semstern, tillbaka på jobbet...

     Publicerat: 2009-06-29 Kl: 17:12:26 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

buhuuuu! idag var det bara att kliva upp halv 6 och dra till jobbet. började sju idag. jag trodde det skulle vara köerna från helvetet då det är nån ombyggnation bortom essingeleden vilket smittar av sej hela nynäsvägen så jag åkte klockan 6... bara att det var inte en bilsate ute så jag var på jobbet innan halv sju. härregud. aja. man kan inte veta allt.
dixie har ju varit med på jobbet och det gick ju bra tills hon tröttnade på att småhundarna trampade henne på pälsen och hon flög på stackars 15åringa nuddli som blev helt utan sej av skräck, men det gick bra. dixie fick sedan sitta ensam. så då satt hon där och skällde. hunnajävel. hehe. dock är det mest frammåt eftermiddagen hon skäller. hon blir väl less. tur det bara är en vecka.
det var trevligt att komma tillbaka till jobbet, men det har vart massor att göra idag, så det blev ju lite kontrast till min sköna semester :P. dock börjar jag halv tre imorgon så jag kan sova lite. och sedan är det slut på de lediga onsdagarna. jojo. börjar ju heltid nu. viiill inte... eller jo det vill jag väl, skönt med mer lön. men de där lediga onsdagarna har ju varit smootha asså.
fick med mej bamses nya mat hem idag åxå. jag dealade till mej 7,5kg gratis bantningsmat från specific när deras säljare var hon oss och pratade innan semestern. vi funderar på å ta hem lite av deras foder, och byta ut lite av hills som är så svinigt dyra numer. så, jag sa, att om bamse kan få gratis mat, och det fungerar på honom (bamse som bara kan äta grönsaker om han ska hålla vikten i princip) så ska vi börja köpa in specific. så nu har han premiärätit, och bamse han älskar ju all mat och detta verkade himmla smarrigt, det är fisk i å de luktar ju skit så det är väl extra gott om man är hund antar jag.
nu måste jag hasa mej ner till affären och handla något. jag orkar inte laga nån mat.. så det får bli nått färdigt asså. inte för att ja är hungrig men men..... markus är ju i england så ja är själv hemma hela veckan.
hejsålång

riley-mys

     Publicerat: 2009-06-28 Kl: 21:44:57 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

idag har jag äntligen fått träffa frida och lilla riley <3 och hon var verkligen LITEN hoho, jag har aldrig träffat en bebis som bara är ett par veckor gammal, visste inte att dom var SÅ små =) hon va iaf supersöt och väldigt snäll!
polly och bamse var med och lekte med nelly och bellman. vi tog ganska snart bilen ut till fridas sommarstuga. det var superfint där ute! och där fanns bella och bellen och enzo, så dom var sju hundar allt som allt! full rulle. vi gick ner till sjön så hundarna fick bada och det var såklart väldigt uppskattat! underbart att se bamse och polly få leka av sej med lite andra hundar <3 lyckliga var dom kan jag säga.
när vi kom tillbaka upp till stugan så tog bamse sej ett dopp i poolen. haha. han gick länge runt poolkanten och blev riktigt frustrerad han ville men vågade inte riktigt. men jag hejjade på honom åså HOPP, svanhopp rakt ut i poolen, där han sedan lyckligt simmade runt haha. polly sprang runt poolkanten och skällde, men fick sej snart en läxa då hon halkade i :P fick fullkomlig panik när hon inte kom upp och höll på å sjunka eftersom hon fick sån bakvikt så jag fick fiska upp henne. en sur polly som sedan höll sej lååångt ifrån poolen haha. så kan det gå.
senare på eftermiddagen åkte vi tillbaka hem till frida. med trött riley och trötta vovvar. jag skulle sedan försöka hitta hem igen och det gick åt helvete haha. mitt lokalsinne är helt förjävligt. körde fel direkt och snurrade runt i enköping som en idiot, tillslut hamnade jag borta där man körde till deras stuga men såg då en skylt med E18 så jag siktade ditåt och efter nån mil åkandes där i skogen så kom jag iaf på rätt väg och kunde åka hem :P
väl hemma möttes jag av två sovandes killar och en sovandes hund. dvs markus och joppe som båda somnat ifrån en film och en trött dixie. vi har nu ätit pizza, och jag har världens pizzaångest som alltid efter jag intagit den typen av föda. urk.
nu ska jag betala räkningar och sedan ska jag sova. jag är megatrött och börjar sju imårrn. semestern e över. urk.

sedan kruppar det som tusan här på blogg.se för mej just nu så jag får inte upp fler bilder. så vill ni se bilder från dagen, så kolla här :)

hejs!

snart riley-dax!

     Publicerat: 2009-06-28 Kl: 10:05:51 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

wihooo idag får jag äntligen träffa riley! ska åka till frida i enköping om ett tag här. ska ut med hundarna först och grejja lite. sen så! härligt. så jag får ta å skriva mer när jag kommer hem sen :)
frstn, såg nu på blogg.se's första sida, att stina-lee gått om kenza på topplistan? om det stämmer är det ju fantastiskt. stina-lees blogg är ju mysig och vettig, medan kenzas blogg är ett stort skämt. hejja stina-lee!


nu ska ja pallra mej upp och do some hair!

lost in fukking nånstans i sthlm

     Publicerat: 2009-06-27 Kl: 22:05:48 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

jaha. jag skulle nu på kvällen vara en snäll flickvän och hämta markus hos sin kompis. satte mej i bilen och brummade iväg. eftersom jag fick direktiv att jag skulle mot sköndal, körde jag således av vid hökarängen och mot sköndal. fel nummer ett. nej det skulle jag ju inte "du ska öööver nyväsvägen". jaja. så jag vände och körde över nynäsvägen. på rätt väg. skulle höger vid en shellmack, men jag hittade fan ingen mack, och plötsligt var jag vid en t-korsning och fick panik och körde bara åt nått håll tills jag fick stannat och ringt markus. skulle tillbaka på samma väg men det misslyckades jag med och plötsligt var jag i älvsjö. SUCK. så. jag fick ta samma sväng igen. tillbaka till farsta strand ut på nynäsvägen, av vid hökarängen och över nynäsvägen igen. nu med markus i luren. "det ska stå stureby innan du ska in vid macken" jaha okej. så jag letade efter stureby. körde in på två vägar det stor stureby men ingen jävla mack. nä. tillslut var jag framme vid t-korsningen IGEN men denna gången åkte jag åt nått annat håll eller nått för plötsligt var jag vid gullmarsplan och snurrade... "svedmyra, skulle det stå innan macken" säger dom då. lite försent kanske. så, jag sket i alltihopa och åket hem, så nu fick dom köra hem honom. kollar på eniro nu och macken är ju i en stor korsning, men jag såg verkligen inte den. helt sjukt. iofs var den inte i korsningen som jag fick förklarat utan in till höger. och markus blir irriterad på mej på andra sidan luren, och jag tycker det är skitläskigt att köra runt när jag tappar bort mej, med solen rakt i ansiktet, och framrutan bara är helt vit av allt som bländar. fy fan. men nu är jag hemma iaf. och markus, ja han kommer väl snart kan man hoppas... suck....

back in buissnes

     Publicerat: 2009-06-27 Kl: 17:37:24 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jahaja. då satt man här i sängen igen. allt är tillbaka till det normala. trist att åka från borås.. jag älskar att vara där :( men men, nu när jag har bilen kan jag ju åka när som jag känner för det =)
resan tog exakt 4 timmar idag, knappt en bil på vägen, och då blir det automatiskt att man kör lite fortare märker jag *host* men det gick smidigt och najs hela vägen iaf :) dixie har fått sin plats nedanför passagerarsätet, på golvet, så hon låg där å flåsade i fyra timmar, hade ändå airconditionen på 16 grader å jag höll på å frysa ihjäl så fick vrida upp innemellan. så det var jag, dixie, polly, bamse, bambam, stig, katten och sally i bilen. noaks ark? :P jag och pappa var på statoil innan jag åkte och tankade och tvättade lilla bilen =)
när jag kom hem så möttes jag av en lägenhet som var så dammig att jag försattes i en smärre panik och började städa direkt. hujedamej, jag hatar damm. så jag röjjde upp, dammade och dammsög å så har jag packat upp allt jag haft med mej. sedan gick jag och köpte lite mat å smått å gott, och NU har jag äntligen satt mej för att ta det lungt :) kom ändå hem klockan 3 hehe...
så.. nu väntar jag på att markus ska anlända till sin kompis i stureby, ja, dom är påväg från sundsvall i bilen, så jag ska hämta honom där iaf när dom kommer. men framm tills dess... viiiila!
hejs!

sista dagen i borås :(

     Publicerat: 2009-06-26 Kl: 16:12:03 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

då varre fredag då.. och imorgon åker jag tillbaka till stockholm igen. tiden har gått fort. dryga 1,5 vecka bara svischade förbi asså.. men men... skönt att komma hem åxå. till markus, saknar honom, lite grann :P dixie ska följa med upp, jag ska passa henne i en vecka medans mamma och pappa är i danmark. så det blir jag och en massa djur i bilen :)
idag har jag, som vanligt, suttit ute och läst. me loove hammocken. knallat runt lite i trädgården, plockat hundbajskörvar. typ haha. riktigt innehållsrika dagar. precis som det ska vara när man har semester!

   
såhär ser man ut idag :D

jaha där ser man

     Publicerat: 2009-06-26 Kl: 10:31:39 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


inte för att jag var nått fan, men det känns ändå konstigt, det är stort asså, att han är död. inte för att jag blev direkt förvånad :/

gonatt :)

     Publicerat: 2009-06-25 Kl: 22:29:12 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

solsolsol

     Publicerat: 2009-06-25 Kl: 18:08:44 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


hej gott folk. kom just på att jag inte har bloggat alls idag. jag har varit ute hela dagen och läst! det är så skönt att sitta i hammocken i skuggan och läsa. bara vara ute lixåm och njuta av vädret! så jag har inte så mycket att skriva idag :P ska snart gå ner till köket och hjlpa mamma lite. mamma lagar nån god chevréostpajj och det kan ju inte bli annat än magagott! nej om man skulle ta sej i kragen dårå.. frstn hoppas jag att markus har det bra uppe i sundsvalls skogar. det är något stort airsoftspel som håller på till lördag. dom har ju iaf fint väder och det är ju skönt =)


frstn, denna bilder på riley är ju såå fin! har satt den i en liten ram :D på söndag får jag träffa underverket åxå! först då kan jag nog fatta att hon faktiskt excisterar på riktigt :P

ridarida :)

     Publicerat: 2009-06-24 Kl: 19:41:48 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


Idag har jag varit ute i tosseryd och ridit med linda och fia :) eftersom jenny skulle iväg på annat idag så lånade jag hennes gamle vapendragare miro för en ridtur. miro var mascots bästa polare när jag hade honom i borås de första två åren. haha gamle miro, ja han är för charmig han :) Vi red en liten tur i skogen i lugnan ro. haha jag fick verkligen skitont i rumpan efter fem minuter, iofs att sitta i hoppsadel är ju inte så bekvämt enligt min mening :P och miro är otroligt stark och mina händer är nu röda och onda haha, klen man är nuförtiden. men det var roligt! mysigt att rida lite iallafall.

    

Nu när jag kom hem har vi ätit tacos. pappa har kommit hem efter att ha vart i norge mån-onsdag <3. och det var riktigt gott med tacos. vi äter alltid med mjuka bröd jag å markus, men här är det sånna hårdisar som gäller och det var hundra år sedan jag åt det. nu ska jag gå ut och umgås med mamma och pappa i kvällsolen!

    


hellu

     Publicerat: 2009-06-24 Kl: 11:15:58 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

dagarna rullar på. inte illa att det är fint väder idag igen! hoho. änsålänge idag, har jag hunnit med en långpromenad med mamma och hundarna, och sedan har jag och mamma vart i stan, och handlat presenter till riley! hihi. kanske man inte borde skrivit eftersom frida, du läser ju, men skit samma. det har vi iaf gjort. det var kul! nu ska jag ta min bok och gå ut och sätta mej i hammocken och läsa. ska ta med mej smådjuren ut, så dom får njuta av sommaren dom åxå!
hejsålång!

todaysday

     Publicerat: 2009-06-23 Kl: 21:45:29 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


Idag har vi varit ute hela dagen. skönt! man får passa på. somsagt. har läst ut ytterligare en bok och även råttorna och marsvinen har varit ute hela dagen. som jag skrev nedan så fick comic somna in idag, så nu är det bara systrarna krull kvar, katten&sally. har inte haft bara två råttor sedan jag skaffade råttor en gång i tiden. tommt... det måste jag säga. medans råttorna har sovit mest hela dagen, har marsvinen ytnyttjat dagen maximalt, och har noppat gräs heela dagen. lycka! :) nu ska jag snart gå och lägga mej, är riktigt trött. ska lägga mej och läsa en stund.

Lite bilder från idag
     
   



RIP Ale's/Arinellas Comic Sans

     Publicerat: 2009-06-23 Kl: 14:23:48 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

åså kom dagen. dagen som det var dax för tösen att vandra över till vännerna på andra sidan. comic har länge gått med rätt stora tumörer, och jag har aldrig låtit någon råtta vara kvar i livet med tumörer i den sizen förut. men hon har vart så pigg. klättrat runt i hela buren, bäddat och svischat runt helt obesvärad. jag är inte speciellt blödig när det kommer till beslut om avlivning, men jag har inte kunnat ta bort henne bara för att tumörerna är stora när hon inte ens verkat känna av dem. hon var så söt när hon puttsade sej, noggrant runt och under tumörerna, tog lixåm tag i dom och slängde dem "över axeln" och gjorde rent under <3
men igår och idag har hon plötsligt blivit trött. tog ut dem i trädgården nu under dagen, och kände att nu är det dax. hon fick somna in under parasollet i det fina vädret.

Bild från när hon var liten :)

Ale's & Arinella's Comic Sans
silver fawn rex, 460, född 13/6-07
e: Arinella's Drake u: Ale's Svala uppf: A-L Kleveborn & G. Elleby
13/6-07 - 23/6-09

RIP
<3
Nu är du tillsammans med dina kompisar igen, jag vet att du saknat dem här nere.


kvällskvist

     Publicerat: 2009-06-22 Kl: 21:31:52 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


Tjabba. nu är jag hemma igen. har träffat linda, jenny, fia och hilda en stund i stan. det var trevligt. jag köpte en bit morotskaka som jag tryckte ner i min redan kebabmätta mage :P nu ska jag ta mitt überfräkniga plyte och sätta mej framför tvn och kolla på beckfilmen... som man sett tysentals ggr men va sjutton. det kan ju alltid vara trevligt :) have a najs evening folks!

härliga tider

     Publicerat: 2009-06-22 Kl: 15:36:27 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


ok jag ser helt cp ut. skyller på solen i fejjan :P

idag har jag och mamma och vovvarna tillbringat dagen i trädgården. härligt. har läst klart en bok och börjat på en ny. riktigt najsigt iaf :) sitter just nu och pratar med frida på msn och får lite info från hennes förlossning, alltid uppiggande, eller avskräckande, vikket som :P
blir ingen ridning idag, vi ska ta det på onsdag istället. men ikväll ska vi eventuellt ses i stan och bara sätta oss i stadsparken och umgås lite. får väl se om det blir av. ska strax gå ut till mamma igen tror jag.

     
gött i solen :)




god morning!

     Publicerat: 2009-06-22 Kl: 10:20:13 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

idag är det sketafint väder, så nu tänker jag inte sitta här och uggla, utan nu ska jag ta min bok och så ska jag gå ut i trädgården och sätta mej å läsa :) man får ju passa på lixåm.
jag och mamma har just varit ute och gått med hundarna, och nu väntar en soft dag. eventuellt ska jag till tosseryd och rida senare, vi pratade ju lite löst om det, får höra med linda sedan när hon slutat jobba :)

kvällsol

     Publicerat: 2009-06-21 Kl: 20:16:26 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


sitter ute i hamocken med pappa i solen. göttans :)

frida <3

     Publicerat: 2009-06-21 Kl: 18:18:48 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


Tycker du får pallra dej till datorn snart. nu har du varit borta tillräckligt länge från mej. tycker du ska säga åt riley att mamsen behöver lite tid vid datorn..stilla sofias pratamedfridapåmsnabstinens... hon är ändå snart en vecka gammal, kom igen, det är inte för mycket begärt att hom sitter och leker för sej själv en stund innemellenåt? eller?
puss ;)

bamse the rednosed dog

     Publicerat: 2009-06-21 Kl: 14:42:16 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

under veckan som vi var i tunisien, var ju bamse och polly hos min kära vän jennifer. natten till lördag blev ju bame supermagsjuk, och när han väckte jennifer och hade bajsat och spytt överallt, hade han även skavt sönder nosen. och det är bara bamse som vet vad sjutton han gjort :/ det blev iaf en skorpa. nu är skorpan borta, och han är helt rosa där nu. buhu. jag är rädd att det kommer förbli rosa? har ingen aning. jag hoppas verkligen att det svarta växer igen, han som har så fin svart nostryffel :( men det är ju inte mycket man kan göra. men jag hoppas. annars får han ha en stor rosa fläck å nosen....

   

   
lille korve <3

trök

     Publicerat: 2009-06-21 Kl: 09:56:06 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

Tjena moss. här sitter jag och har tråkigt. vädret=okej. men inte så att man lägger sej ute på en solsäng direkt... suck... känns sjukt hopplöst. har lust att sova bort hela dagen. men vi ska snart gå promenad och sedan ska vi till knalleland. köpa hårfärg åså. blekte ju utväxten igår och det blir ju alltid lite gulaktigt, trotts att jag redan har ljust hår, så jag får ge det en omgång med blond toning. som vanligt. så brukar det ju bli fint sedan :) nej om man skulle knata ner till köket och göra en macka.
hejs!

lookilook

     Publicerat: 2009-06-20 Kl: 16:15:46 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


haha dom ser ju för roliga ut, dagens garv.
fler roliga och tuffa djurbilder hittar man här.
:)

blondinbella

     Publicerat: 2009-06-20 Kl: 12:36:30 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


Här sitter jag med blondering i skallen. men har en stark känsla av att det inte kommer bli så bra, för det känns som skiten torkar eftersom det är så snålt tilltaget i dom där förpackningarna. ärligt talat. för att det ska räcka till utväxten hade det behövt vara dubbelt upp asså. ska en sån där förpackning räcka till en hel kaluffs får man nog ha snagg :S nåja. förmodligen blir jag av med utväxten en aning iaf vilket kan vara skönt.
när detta är klart så ska jag och pappa se på film.. wallander-skulden. igår såg vi på wallander-hämden. den var okej, lite rörig. vi kollade åxå på vi hade iallafall tur med vädret - igen, som pappa inte hade sett och den är ju faktiskt lite smårolig det är den.

morning!

     Publicerat: 2009-06-20 Kl: 09:45:59 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


Godmorgon. ny dag. det är faktiskt sol ute, helt otroligt. men man vågar väl inte hoppas på att det ska hålla i sej? idag har jag inga somhelst planer. inte idag heller nej. får se vad dagen bjuder på helt enkelt :) hade tänkt färga håret, min utväxt är mastodont, men det är väl inte öppet nått idag? isåfall får de bli imårrn istället. ingen stress, ingen stress :)
hejsålänge!

glad midsommar

     Publicerat: 2009-06-19 Kl: 13:10:40 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


trädgårdens blommor är trotts allt dom vackraste :)

urk.

     Publicerat: 2009-06-19 Kl: 11:50:27 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

alltså jag måste sluta mej till väderpratarskaran. alla pratar väder and so do I. vad fan är detta? jag blir på riktigt deprimerad! det bara regnar hela jävla tiden. just nu känns det som att "åh superväder, det duggregnar ju bara tjohooo!" ribban på vad som anser fint väder ligger pretty lågt just nu.
tvingade iaf oss runt byttorpssjön med hundarna, fast polly och bamse avskyr att gå i regn så dom var inte heller glada :P
lyckades sova lite längre idag iaf, till tio. har vaknat så tidigt varje dag i flera veckor nu. somnade dock sent då jag kollade på film. "i taket lyser stjärnorna" och den var superbra och jag griande typ sista halvan för den var så sorglig hehe. sedan började jag kika på "yes man" men blev trött å somnade så jag ska kolla klart på den idag.
medans alla man känner firar midsommar och har kul, ska jag vara hemma. gud vad skönt. jag älskar att vara hemma. inte göra någonting. bara vara. that´s me :P å andra sidan känns det nästan skönt att man inte har något ståhejj inplanerat idag, så man hade vart tvungen att vara ute i skitvädret. nej ush och fy.
nu ska jag gå ner till mamma i köket <3

har just kollat på film, i taket

     Publicerat: 2009-06-19 Kl: 00:54:25 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

370ee2ada2b80f8cd6be841b44d99374.png

har just kollat på film, i taket lyser stjärnorna. Fy fan vad fin, och sorglig. Se!

testar att mobilblogga :-D

     Publicerat: 2009-06-18 Kl: 20:26:22 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

6cb26688093dfd4994e5dccbbad5f1cd.png

testar att mobilblogga :-D

tosseryd-tripp

     Publicerat: 2009-06-18 Kl: 17:26:32 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

nu har jag kommit hem efter att ha varit iväg och träffat lite vänner. stannade först till i knalleland och knatade in på MyOne, där min gammla kompis jenny jobbar, vi tjötade en stund och sedan gick vi till young thai och åt lunch, det var gott, och väldigt trevligt =) efter det så brummade jag vidare ut till linda i tosseryd. åh.. STALL! hehe det luktar så gott och att få andas in lite hästlukt gör mej lycklig :) följde med linda ut till paddocken, då hon skulle rida sin 3åring en stund, har bara sett henne, kiara, i hagen en gång i vintras och hon hade verkligen växt till sej och var riktigt fin! kul!
sedan red hon en stund på en annan unghäst i stallet. sedan kom jenny och fia ner till stallet åxå så jag gick över dit och umgicks lite. men nu skulle dom alla tre rida ut så jag styrde kosan hemmåt. kul att se dom! nästa vecka ska jag låna lindas häst kiitos, och hon ska ta sin unghäst åså ska vi rida ut, tjoho, jag har inte ridit på typ 10 månader.. efter att ha ridit varje dag i typ... tio år...


Linda med Kiara, som bara är 3 år, men så duktig :)

  

Pratade med frida på hemvägen, och hon var på väg hem från bb med riley nu <3. tänk, nu börjar hennes nya liv, som mamma lixåm. helt sjukt. hon kom ut tillsist lillan, och nu är världen en medborgare rikare. lilla riley. ja.. gud vad jag längtar tills jag får träffa dom!

regnregnregnpisspissregnskit

     Publicerat: 2009-06-18 Kl: 09:55:57 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

jag är så jävla trött på det här vädret. det känns nästan hopplöst. fan. när jag var liten var det alltid fint väder på sommrarna ju. varje dag. kommer man inte få uppleva sådana sommrar igen? ska mitt barn när det växer upp en dag, inte få ha sånna härliga sommrar som jag växt upp med? utan bara pissväder... 10 grader och regn i mitten av juni? nej jag blir ärligt oroad.
nu ska vi gå ut med hundarna och sedan ska jag åka ut till linda i tosseryd och hälsa på henne och hästarta <3 härligt!

och idag kommer frida hem från bb! och jag är 40mil bort. så trist. men det dröjjer inte såå länge tills jag får träffa henne och riley! <3

<3<3<3

     Publicerat: 2009-06-17 Kl: 22:42:12 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer



välkommen till världen Riley!
Asså jag är så sjukt glad för älskade fridas skull! i förrgår tittade ju hennes lille unge ut här i vida världen, och jag längtar så sjukt mycket efter att få träffa henne, och frida såklart! välkommen ut lillskiten! det var på tiden så din mamma slipper mer krämpor, nu får du hålla henne vaken här utanför istället, har hört att du visst har röstresurser så det står härliga till lille plutten! <3

bloggen har krupp

     Publicerat: 2009-06-17 Kl: 11:28:10 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu har jag skrivit samma inlägg tyyysentalsggr, försökt publicera men inget händer, och det finns inte ens kvar här bakom så att säga. vad är det för fukking fel nu då?
har iaf inte sovit ett piss i natt, haft sån mensverk så ja trott jag skulle dö, och trotts 6 treo sammanlagt har det int ehjälpt ett skit. men nu har jag och mamma vart på apoteket och köppt andra tabletter och dom verkar iaf fungera, för det har lättat en aning iaf. nu ska jag och mamma snart äta lunch, serranoskinka, melon och keso! gott! ska sätta mej ltie i solen, får passa på när den uppenbarar sej. tänk att det är samma sol man sitter under här, som i tunisien haha tycker det är helt galet :P

skitblogg

     Publicerat: 2009-06-17 Kl: 11:13:32 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



Okej, nu har jag skrivit två inlägg, försökt få in en bild, förskt läga upp inlägg men inget fungerar. får se om det funkar nu då?

fukking underverk

     Publicerat: 2009-06-16 Kl: 21:55:30 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

asså, jag måste erkänna. den där injektionen med kortison verkar ha hjälpt. kom på mej själv idag i soffan att jag suttit med böjt knä i säkert en timme utan att behöva räta ut det pga smärtor massor med ggr, vilket jag brukar. antar att det har med kortisonet att göra, att det svällt av inne i knät och därför inte ger dom smärtorna. hm, undrar hur länge det håller i?

hemma i borås <3

     Publicerat: 2009-06-16 Kl: 16:36:53 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

äntligen! nu är jag hemma i borås. vi kom ungefär vid 14 tiden idag. gick på  ca 4 timmar att köra. toppen, knappt en bil på vägarna.
nu har jag varit och lämnat markus på stationen som ska åka vidare hem till sina föräldrar och jag ska vara här nu tills nästa lördag dvs drygt 1,5 vecka iaf...

innan vi åkte var jag hos läkaren. kunde konstatera att medicinen jag fick sist inte gjort ett smack åt mina krämpor i knät. så idag försökte han suga ut ledvätska, men fick inte ut nått, så förmodligen är den konstanta svullnaden jag har inte bara vätska utan även mjukdelssvullnad. fick åxå en kortisoninjektion i leden. det var INTE skönt kan jag lova. gjorde skitont med en kanyl inne i knäleden... men tänkte att har man en kompis som föder barn på annan ort samtidigt så ska jag nog inte gnälla ;) hursonhaver, ska jag på återbesök 19 augusti, och har inget förbättrats blir det artroskopi/titthålsoperation för att se vad som pågår där inne i knät.

dessutom är det en mycket speciell dag då världen fått en ny medborgare, en liten plutt som redan ligger mej mycket varmt om hjärtat. <3 längtar sååå efter att få träffa detta knyte! blir det första att göra när jag kommer hem! åh älskade vän!!... det kommer bli den sötaste ungen man kan tänka sej, men det ar visst en arg liten en :D gud vad jag längtar efter att få träffa er!

nu ska jag gå ner till mamma :)

resande fot

     Publicerat: 2009-06-16 Kl: 07:59:28 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu bär det iväg till läkaren för återbesök med knät, och sedan drar vi ner till borås :) sååå, hörs senare!
tjipp!

go natt :)

     Publicerat: 2009-06-15 Kl: 22:22:21 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

häpårä

     Publicerat: 2009-06-15 Kl: 18:58:59 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


   

Nu har vi käkat supergött thaikraffs som markus köpte med sej hem från stan, mummsish. idag har jag gjort mycket men ändå nada. var i farsta och köpte en sån vetbed till hundburen, och sedan har jag förberett färden för imårrn. vi drar ju till borås imorgon hela familjen. dvs markus, jag, polly, bamse, bambam, stig, salta katten, lakrisal och comic. hela gänget :P markus drar vidare till sina föräldrar i mellerud imårrn kväll och jag stannar i borås nästan två veckor. jag å djuren :)
i övrigt är jag oerhört spänd och lite nervös och nyfiken som fasen, kan inte säga mer, men håller en massa tummar just nu! ;) se you!


go mårrån

     Publicerat: 2009-06-15 Kl: 08:22:41 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


tänkte sova länge idag, men ikke. kan verkligen inte sova mer så likabra att påbörja dagen. ska börja med en sväng ut till jobbet och lämna in mina döda råttor å marsvinet så dom får åka å kremeras. ska separatkremera dem så får ja tillbaka dem i en urna, så an jag begrava den hemma på min lilla djurkyrkogård i borås :) sedan ska jag ägna dagen åt typ nada. gött!

the tunisien-story :D

     Publicerat: 2009-06-14 Kl: 20:33:57 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

Japp, nu e vi hemma :)
Jahapp, då ska jag ta och skriva ner lite om våran semester då!

vi gick upp early shit i söndags, åkte till arlanda vid tre, det var väl vi och taxibilarna ute på vägarna typ. ställde bilen på en utav arlandas långtidsparkeringar och tog transferbuss in till arlanda. smooth. bil is the shit! jag är otroligt flygrädd, men tycker flygresan gick bra! kändes skönt att resa med SAS, och inte norwigian som sist, fan, dom där skitbolagen, jag är säker på att dom ärver alla gamla plan så skruttiga som dom är. nej sas var najs, och där är det lite äldre flygvärdinnor, känns tryggt, tillskillnad från dom där unga snärtorna på norwegian m.m som säkert bara gått nån flygvärdinnesnabbkurs (jaja kanske fördomar) nej rejäla flygvärdinnor ska det vara! lite brunbrända med rynkor, dom har vart med i gemet i en härrans massa år :P. glad blev jag när kaptenen pratade, en mörk rejäl mansröst, BRA! ingen ung sprätt som bara flugit en gång i sitt liv. fint det. erfarenhet gör mej trygg :D
det är kul att flyga när det är molnfritt dock! såg alperna, och det var vackert när vi flög in över tunisien, man såg stränderna och att det var ganska så .. "öken" lixåm allt var beige :P

väl framme på flyplatsen skulle man fylla i några inresekort, nått special i arabländerna eller? bara att det fanns typ en penna på hela jävla flygplatsen, men vi fick iaf fyllt i dom tillslut, och kunde knata igenom passkontrollen och få bagagen. sedan åkte vi apollo-buss till hotellet.
jag hade läst blandade omdömen om hotellet och började nästan bli lite nervös. men det var suuperfint! stort som sjutton, jisses. fick rum på våning 6, och hade havsutsikt. när man låg i sängen såg man ut över havet, hur ofta gör man det? :)
poolområdet var fantastiskt och stranden likaså! det har varit säkert 30-35grader hela veckan, och i havet var det minst 25grader. supernajs!

vi åkte ju allinclusive, så frukost, lunch och middag fanns på hotellet. frukost och middagsbuffén var stor och fin, även om den där tunisiska maten inte direkt tilltalade mej urk. lunchbuffén låg ute vid poolområdet och det fanns typ pizzaslice å pommes och lite smått å gått. helt ok :) . vi åt kvällsbuffén några dagar och vi åt ute några, så vi har inte lagt ut mycket pengar direkt :) toppen.

vad ha vi gjort då? jo, vi har inte varit aktiva det kan jag lova. vi har solat, och badat. typ that's it :P vi hade planer på att se öknen å sånt men det har vi inte orkat, vi har gjort vad vi kännt för. och det har varit att slappa, bada, sola bara ha det gött! dock har vi promenerat en del, sousse är en lååång stad han vi upptäckt, och vi har sett både den gamla delen och knallade uppåt där det nyare och mer turistiga befann sej. väldigt fin stad iaf, även om det är rätt skabbigt i de gammla områdena, inte som man är vad vid här hemma.
dessutom trängs det solbräda turister i bikini, men tanter i burka på gatorna hehe, kulturchock.

hotellet var somsagt sjukt stort, och här, som på alla andra ställen, kryllade det av tyskar. vad fan gör dom runt hela jordklotet? haha. brunbrända feta tyskar. det var åxå en del ryssar, och en del svenskar. jag uppskattar att minst 50% av alla personer jag sett på hotellet är kraftigt överviktiga. härregud. dom vaggar fram med sina gigantiska kroppar som om det vore det mest naturliga i hela världen att se ut så. gluffsar i sej överfulla tallrikar på bufféerna som om det vore livets sista måltid varje gång. knör sej före i köer tar med fingrarna osv. nu menar jag iofs folket i allmänhet, inte bara tjockisarna som beteer sej så hehe.
man får verkligen se människan från sin sämsta sida på sånna här ställen. hur giriga folk är, gluppska och allmänt vidriga. men det är å andra sidan underhållning på sitt sätt. dessutom skymtade vi en och annan brunbränd tysk i strindspeedos haha, jag trodde inte det existerade men det gör det :P
man ser även folk som är besatta av att sola. ligger i de mest konstiga positioner för att få färg i alla skrymslen och vrår. nej mänksligheten skämms inte för sej det är fan en sak som är säker det.

en sjuk sak, för att få en schysst plats vid poolen, alltså solstolar, fick man pallra sej upp vid halv sex! gå ner i sömnen och paxa två  stycken med handdukar. sjuka värld. å då var redan hälften av alla solsängar upptagna. its a sjuk world.

sedan kommer vi ju till kapitlet om araber, detta hemska folk. ursäkta mej asså. men fy. det var rena gatloppen genom staden när man var ute. man fick gå omvägar runt försäljare för att slippa hamna i deras klor. helt galna. "hello my friend, swedish?" nu hade jag läst om just detta och att man ska total ignorera dem för man blir inte av med dem om man så mycket som tittar åt deras håll. och det stämmer asså.
när vi gjorde vår enda utflykt, till den välkända medinan i sousse som alla tippsat om, så råkade vi i klorna på en riktig värsting-arab asså. "medina? this way, please" ok tänkte vi, schysst att han visar åt vilket håll, men sedan räcker det tycker vi. försöker bli av med eländet, som bara säger "no bandit no bandit" nej vi tror inte du är farlig men vi vill gå ensamma, tack vi klarar oss lixåm. men nej nej han följer med oss hela jävla vägen, tills vi tillslut otrevligt visar att tack, nu räcker det! då blir han arg å stannar och skriker något efter mej haha... trevligt trevligt. så vi snurrade där inne i fem minuter bland galna försäljare tills vi hittade ut och flydde hem till hotellet igen haha. thats it.
dessutom verkade många araber tro att markus var nån knarkare eftersom han är tattuerad, smög efter honom på kvällen "hash? marijuana? hash?" haha men det var mest komiskt. dessutom kryllar det av småpojkar som vill ge en blommor och inte ger sej när man säger nej.. i sann arab-anda. härregud.

en annan sak jag reagerar över är deras religion. asså som på stränderna. där badar männen och barnen och spelar fotfoll, medans frugan sitter i burka under ett parasoll. så sjukt. kul liv?

oj jag kan skriva hur mycket som helst, men jag tror nog jag fått med det mesta :) lägger upp några bilder i urval här, men annars finns det massor av bilder i min bilddagbok!




nu är vi iallafall hemma, och har hämtat vovvarna i hässelby hos jennifer. dom har haft det super, men bamse åkte på en natts magsjuka stackaren, men är bra nu! nu ska jag slappa och det ska bli sååå skönt att lägga sej i sin egna säng sedan. imorgon ska jag en sväng till jobbet och lämna in mina döingar för kremering. trotts allt. och kolla upp bamse med lite blodprover, tycker han vart kräkig de sista veckorna. vill kolla upp innan vi åker hem till borås på tisdag.
hejsålång ni som orkat läsa hela!



hemma!

     Publicerat: 2009-06-14 Kl: 18:09:09 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

NU ät vi hemma igen! jag ska skriva ner ett finfint inlägg sedan om vår semester, men nu ska jag ÄTA :) så vi hörs lite senare :)

Nervös

     Publicerat: 2009-06-07 Kl: 05:08:59 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

Nu sitter vi vid gaten och väntar. Det gick smidigt som fasen att åka hit och lilla bilen står på långtidsparkeringen :-) så nu ska jag genomlida flygningen med världens ångest :-S hej sålänge!

bye bye!

     Publicerat: 2009-06-06 Kl: 21:14:33 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



 
so'long suckers!
sverige vs tunisien :D




snart snart...

     Publicerat: 2009-06-06 Kl: 19:43:26 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jaha, nu sitter man här och väntar på att klockan ska bli 3 i natt för då drar vi till arlanda :)
vad som skett nu under eftermiddagen är att vi har varit i hässelby med polly och bamse. lyckades köra fel, och hamnade en vända inne i stan :S st eriksplan och i den gröten. hujedamej. men det gick ju bra det med, men lite svettigt vare allt. polly och bamse blev såklart glada att träffa neo och jennifer <3 så dom kommer ha en lattjo vecka det är jag säker på.
väl hemma har vi städat och jag har packat klart allt och är redo. kära älsklingen har inte packat än, han är inte mycket för att få saker gjort han inte.

lite kuriosa frstn är att jag och markus varit tillsammans i fyra år idag <3 det är lång tid men ändå kort. fyra år... samtidigt som det känns som tiden gått jättefort så känns det samtidigt som att vi varit tillsammans i en evighet :)


älskar dej älskling! :D

komer förmodligen inte kunna blogga något när vi är borta. jag hoppas på att hitta ett internetcafé så jag iaf kan uppdatera en dag eller så, vore roligt. synd att tappa alla läsare som nu hittat hit för att jag är borta en vecka... hoppas ni hittar tillbaka sedan :)
hej hej!

flygrädd :(

     Publicerat: 2009-06-06 Kl: 14:17:33 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


nu har jag läst närmare 90 frågor om flygning, men jag är lika rädd ändå :/


pillertriller

     Publicerat: 2009-06-06 Kl: 13:26:32 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

Nu har vi varit och gjort lite smått å gott i farsta. köppt lite nyttosamma saker på apteket :)  värktabletter, tabletter för the famous turistmage hehe, handsprit (jag kommer ha den i högsta hugg såfort jag pillat på nått :P) sedan lite plåster och så har jag med min mirakelkräm jag köpte på apoteket i grekland, mot solexem, den var det fart i det vill jag lova :D
markus har åkt in till stan för att akut-köpa nya skor eftersom hans gamla reservskor börjat tuta i sulan idag haha, så planen att använda de gammla skorna sprack så det blev en tur till stan. vid tre ska vi åka ut till jennifer i hässelby och lämna älsklingarna <3, åh jag kommer sakna ihjäl mej efter dom! men dom kommer ha superkul där. staphanie kommer hit imorgon, så allt är klappat och klart. när vi lämnat hundarna ska vi städa här hemma. och jag ska fasen försöka njuta av de hundhårsfria timmar det innebär efter jag städat och tills vi åker :P har inte städat på några dagar, knappt på hela veckan så nu är det bra hårigt här asså. men men det är det väl värt <3 Vad jag nu ska göra, är att städa rått- och marsvinsbur :) hej hej!

sovasovasängsängsäng

     Publicerat: 2009-06-05 Kl: 23:15:16 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu blirre sova. imorgon blir det fullspäckat. vi ska göra massa ärenden, storstäda, köra hundarna till hässelby.. å sen åka vid 3 på natten till arlanda tjohejj!
natti!

lika som bär?

     Publicerat: 2009-06-05 Kl: 20:23:18 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

 
lika som bär?

Markus kollade på film när jag kom hem, och när jag frågade vilken sa han att i denna filmen är den tjejj som han tycker är nästsnyggast efter mej med. förrsta gången han erkänner att han tycker nån är snygg frtm mej.

SEMESTER!!!

     Publicerat: 2009-06-05 Kl: 18:07:42 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

wohooo! nu har jag semester i tre veckor! fy fan va gött det ska bli. men det kommer säkert gå superfort. första veckan är det tunisien som gäller, och sedan är jag hemma två dagar, ska på återbesök hos läkaren med knät, och sedan åker jag till borås och är där i två veckor :)

började 7 i morses, så jag slutade fyra vilket är skönt. var dock på jobbet halv sju... aptidigt.. men vaknade av att bamse spydde (igen?!) och sedan kunde jag inte somna så ja gick upp och åkte helt enkelt. å andra sidan innebar det ju att jag tog igen den halvtimmen jag kom sent igår, så whatever :)
var en ganska lugn förmiddag, men nu på eftermiddagen har det varit mer folk än nånsin på kliniken skulle jag tro! härregud :S men jag var verkligen tvungen att gå klocken fyra idag eftersom stephanie skulle komma hem hit och hämta nyckeln vid halv fem (hon ska bo här och passa marsvinen och råttorna när jag är i tunisien). så jag gick mitt i kaoset vilket kändes pissigt mot alla, men jag slutar ju faktiskt, så jag har ju rätt att gå... eller hur man nu ska säga.
väl hemma så visade det sej att markus varit hemma hela dagen från jobbet, han kände sej visst inge bra i dag. hoppas han blir helt frisk till resan, inge kul om han ska snuffsa och gnälla ;)
åkte till farsta och hämtade stephanie som hade hamnat helt fel, eniro hade gett henne nån helt annan adress och mitt nummer hade hon inte kvar hehe så det var värsta kaoset innan hon äntligen fick tag i mej. jag hämtade henne vid mc donalds och passade på att köpa donken-mat till mej och markus och sedan åkte vi hit. hon fick nyckeln och lite info om ditt och datt och sedan återvände hon hemmåt igen :)

nu har vi ätit och snart ska vi tvätta. igår tvättade vi alla kläder och idag blir det sängkläder och sofföverdrag. skönt när saker och ting är rena när man kommer hem tycker jag.
imorgon kör vi vovvarna till jennifer i hässelby, och ja sedan bär det ju av! det ska bli härligt men jag har enorm ångest över flygresan *puh*.
men flyg är världens säkraste sätt att resa bla bla bla, man behöver flyga varje dag i 29000 år för att statistiskt sett dö i en flygolycka bla bla. säg det till dom som satt på air france i måndags, säger jag då. japp.

nej nu ska jag dona lite här hemma! så hörs vi säkert senare!
hejs!

jag <3 cola

     Publicerat: 2009-06-04 Kl: 20:33:59 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


kan man vara kär i coca cola?

mümms

     Publicerat: 2009-06-04 Kl: 19:30:36 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


aawww, lille sjuklingen ligger nu i sängen och äter ostbågar... aldeles snuffsig i näsan. ibland är verkligen livet hård det får man ju erkänna.  ;) lille älsklingen.
vi har ätiti mat och idag vart den vårrullar som vi så fiffigt friterade i pannan så dom blev riktigt goda. det verkar råttorna åxå tycka för dom sitter i rad runt skålen och mummsar i sej den vårrullen jag inte orkade.



nu sitter jag här och äter chips-smulor med dip. chipsen är mest för att det ska se bra ut, eller låta bra. det är ju dippen som är det goda lixåm, men en smula chips åså dip över hela smulan och fingrarna, mumms :P

   
mümms :)


herr ynk

     Publicerat: 2009-06-04 Kl: 18:24:20 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jaha.. då sitter man här igen :) i soffan.. framför datorn.. framför tvn... markus kom just hem så vi ska väl svänga ihop lite mat. han langa just upp värsta påsen med grejjer i köket, haha markus är såå sjuk nämligen, snorig och tillåmed lite hosta vettni, så nu ska det väl tröstätas hela kvällen :P dom är för ynkliga asså....

dagen på jobbet har varit lugn tycker jag. började dagen med att försova mej! eller snarare missuppfattade jag när jag började, jag började 8 men vaknade fem i åtta :P lyckat. men var på jobbet till halv så det var väl ingen fara på taket. har aldrig hänt mej förut faktiskt, att ja kommit så sent. nåja.
vi hade personalmöte mitt på dagen, och fick mat från jobbet, göttans.
det mest krävande jag gjort idag var väl att vaccinera och chipmärka en kull med pumis. och iofs VAR det jobbigt eftersom dom höll låda så jag höll på att drabbas av tinnitus :S
pja... roligare än så blir det inte, för roligare än så har inte min dag varit hittils :)
hej hopp!

crybaby

     Publicerat: 2009-06-03 Kl: 22:01:57 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


Ok, jag är inte speciellt känslig av mej, och jag kan inte minnas att jag nånsin grinat till film eller så (ev slutet av sista avsnittet sex and the city när charlotte för bilden på sin bebis å det) men, nu börjar greys bli VÄL bra här, förra avsnittet när izzie och alex gifte sej? hallåå? och även idag, lite där innan izzi åker in till operation. ja där har dom fått till det. jag tycker grejjan var superbra förr, men gjorde en dipp ner förra säsongen men nu tar det sej fanimej igen! lööv.



frstn... kollade vädret nere i tunisien dit vi ska... schyrrans

städtant

     Publicerat: 2009-06-03 Kl: 20:01:48 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


Då var snart denna dagen åxå till ända. har vart en ganska lång dag, vilket är bra när man är ledig anser jag :). vi har just ätit kött å klyftpotatis och nu håller jag på å tvätta dessutom har jag tagit tag i å rensa upp i min dator. det har legat hundratals med bilder i ett virrvarr, och nu har jag gjort mappar och slängt typ 90:% av allt som låg utspritt. gött.
frstn måste jag tippsa om den nya dip-smaken beanaise! den är fullständigt vidrig att dippa chips i, riktigt äckligt, MEN som sås till typ kött å klyftisar är den jättegod :)
nu ska jag mest fortsätta med tvätten, och ja, sen händer det inte mycket mer denna afton. såklart greys anatomy sedan vid nio!

stig-boppe

     Publicerat: 2009-06-03 Kl: 16:59:40 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer


han har blivit dubbelt så stor på en vecka :P

lazy bussgods

     Publicerat: 2009-06-03 Kl: 14:28:38 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

Alltså ärligt talat. vad är det för bottenskrap som arbetar på bussgods? för tre veckor sedan, hämtade tjejjen som köppt min sadel ut den på bussgods i finspång, då emot efterkrav/postförskott. det stod på bussgods hemsida att inom tio arbetsdagar ska man få sina pengar. tionde arbetsdagen var i fredags och eftersom jag inte sett skymten efter mina pengar (nästan 7000) så ringde jag. möttes av en riktigt charmant typ som svarade "om du kunde lugnat dej tio minuter så är du näst på tur här i min lista. vi har faktiskt tio arbetsdagar på oss att betala ut." jag sa att jag bara ringer för att checka, bara så inget blivit fel eller så, det måste man ju få göra, det rör sej ändå om en del pengar... "jojo, självklart... jaja, du är iallafall inte en av dom jag spytt galla över idag för att man inte kan tyda den jävla handstilen" säger han då.. eh okej? sikket mähä. nåja, jag nöjde mej så och antog att nu dyker pengarna upp. men ikke. tänkte att jaja, det kanske är sådär tre arbetsdagar för överföringen för det händer ju. men nu är det onsdag och inte ens den tanken kan släta över att jag inte fått några pengar. såå, jag ringde igen... och han som svarade nu var trevligare och såg direkt att denna överföring inte var gjord... suck.. jag sa det, att din kollega var ju så väldigt påpekande om att han höll på och att jag skulle lugna mej tio minuter lixåm.. han sa iaf att han skulle säga till denna människa som varit mycket otrevlig och som dessutom inte gjort sitt jobb. så, han skulle sätta över dem direkt. då återstår det att se då om dom lyckas denna gången... suck...

nu har iaf jag varit inne i stan och ätit lunch med min älskade markus :) vi åt på en sleten indisk resturang, det var okej, men inte sådär supergott direkt. det markus åt var godare... så är det alltid. det han beställer är alltid det godaste. jaja. mätt är jag iaf, och nu ska jag utnyttja min sista lediga onsdag maximalt. dvs jag ska inte göra ett jävla piss :)
hej!

pissregn...

     Publicerat: 2009-06-03 Kl: 10:56:05 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

uh... vaknade till regmsmatter idag.. igen... igår ok, idag, int eokej. ok de behver inte vara hundra grader varmt oc sol, mn li teuppehållsväder, är det för mycket begärt? det verkar så... jag ahde tänkt en långpromme med hundarna, men då blir det återigen bara en utochkissabajsaochsedaninigen-promenad.. varken jag eller hundarna gillar att vara ute i regnet...
vid tolv ska jag ta tunnelbanan in till stan och möta markus för vi ska käka lunch ihop idag. tunnekbana, nästan så det känns som ett skälsord, all goda ting är BIL hehe. men nu blirre tunnelbanan, för det är väl ändå kanske lit elättare n att parkera i stan. och dessutom har markus ett extra månadskort, eller ja ett gammalt som går ut idag så jag kan ta det. annars har jag inga planer för dagen. jo, tvätta åså, så man har nått rent att ha med sej till tunisien :)
frstn, paris hiltons BFF haha, gud, det är pinsamt. att försöka hitta kärleken via sånna program känns mer logiskt än en bästis. "du gjorde inte som paris sa, du klippte inte av dej håret, då litar du inte på henne, du får åka hem" haha, ja vet inte om ja ska skratta eller gråta. nåja det blir något att följa det!
vi hörs senare! hejsålång :)

i´m sofisticated

     Publicerat: 2009-06-02 Kl: 23:57:18 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


jag har intagit sängläge, och nu ska jag äntligen kolla på detta fantastiskt sofistikerade program, som jag längtat efter sen jag såg reklamen för det första gången :P

go natt

fågelmurderer

     Publicerat: 2009-06-02 Kl: 21:51:40 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu har jag kommit hem från la work. var en ganska lugn kväll tycker jag. har vart ensam, för annika har vart ledig idag för hennes son tog studenten. så de va ja å karin :)
det enda nämnvärda var väl att vi hade in en otroligt söt hund, som var bladning mellan irlänsk röd setter och rottweiler. hon va så himla fin. som en slank rottis med med färg som en röd setter. frågade om hon var trevlig och husse svarade att "ja hon är jättetrevlig! ... sålänge man inte är fågel..." vadårå, frågade vi.. "hon är en jävel på att leta upp fåglar (setter) men istället för att bara ställa sej och låta en ev jägare skjuta så fixar hon ju biffent själv så att säga. hehe, där fågelhunden setter avtar, tar rottweilern vid, och biter ihjäl fågeln.. haha.. det var bara så komiskt, absolut sämsta blandningen om man råkar vara född till pippifågel helt klart.

imorgon är min sista lediga onsdag. när min semester är slut så ska jag ju börja jobba heltid. jooobbigt, MEN mer pengar. det blir finfint det! har inte mycket att tillägga känner jag. hoppas på uppehållsväder imårrn så man åtminstånde kan ta en långpromme me vovvsen!
hej hej :)

shoppishoppi

     Publicerat: 2009-06-02 Kl: 12:35:40 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

    
ohh lala. nu har jag varit i farsta centrum. skulle ju dit och köpa solkräm och ett par shorts om ja hittade nåra. det gjorde jag. jag köppte ett par rätt söta jeansshorts på gina tricot, och ett rosa linne, sådana har jag flera stycken, me love them. sedan köpte jag ett par vita lite kortare mjukisbyx-liknande brallor och en vit tischa på h&m åxå.  och nu, äter jag lunch, en vaniljfylld och valinjglacerad donut, och en yoggie, isn't that a lunch to die for? :P men det väger jag upp med en billys panpizza biff&bea på jobbet sen hehe... det gäller att ligga på topp matmässigt nu när man ska ligga på stranden en vecka :D
nu äre typ 1,5 timme tills jag ska till jobbet så nu ska jag bara slappa och göra ingenting fram tills dess.
hejs!

skitväder it is

     Publicerat: 2009-06-02 Kl: 10:32:28 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

ojoj idag sov jag ända till tio, det händer inte ofta. min kropp måste haft sömn att ta igen eller något. vaknade och konstaterade att det regnar ute.. suck.. drygt. det är så sugigt att gå ut med hundarna när det regnar :/ annars är det bara bra. om det är pissväder nu fram tills vi drar till tunisien, så känns det lite extra najs att åka :D
men nu ska jag gå upp, och så ska jag rasta vovvsen, och sedan blir det nog bilen till farsta centrum, för jag måste till apoteket, och till nån affär och köpa ett par shorts. yes. sedan blirre jobb later on. höres!
hejs

sooonish

     Publicerat: 2009-06-01 Kl: 22:36:50 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

nu är det inte långt kvar tills vi drar till tunisien/sousse. på lördag närmare bestämt! någon som vart där? jag har bara hört positivt och vi ska bo på lyxigt all inclusive-hotell. jag längtar såå efter sol, bad och lyxigt poolområde :P wohooo!

grilla

     Publicerat: 2009-06-01 Kl: 19:48:23 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


göttans :)

lost in björknäs

     Publicerat: 2009-06-01 Kl: 18:22:20 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer



hellu! härregud sikken dag. började 7 idag och tänkte att tjugo över sex KAN det ju bara inte vara trafikstockning, men i den här jävla staden är allt möjligt. det var fan kö ända från tallkrogen och till södra länken. helt otroligt. nåja, man får ligga där och krypa sej fram. kom iaf i tid till jobbet som tur var.
dagen fortskred och vid lunchen skulle jag ju köra hundarna till björknäs, till hundtrimmet :) det gick finemang. bamse är ju alltid glad att komma bort till någon och satte sej så godhjärtat hos hundfrisören hehe, polly därimot var mycket skeptisk och såg väldigt frågande ut. lämnade dem där och körde tillbaka till jobbet, hann slänga i mej min pan pizza på 3 minuter å sen på't igen.
slutade ju fyra eftersom jag började 7. det är vårat nya schema som ser ut så och det är toppen. jobbar så 1-2 dagar i veckan.
åkte förbi plantagen på vägen hemmåt eftersom jag fått för mej att jag vill planetra lite blommor i ett par krukor på uteplatsen. sagt och gjort. velade runt där inne och hittade tillslut lobelia, som mamma har hemma och sån krasse, orangea blir dom ju å så fina, åså köpte jag jord och en kruka. har redan en kruka här hemma nämligen.
sedan brummade jag mot björknäs för att hämta underbaringarna som skulle vara klara till halv fem dårå.
åh det var så underbart å hämta dem, dom blir ju så glada :) och bamse var SÅÅÅ fin! gud va fin, perfekt, han ser ut som när han var ung <3, hon har gjort ett gediget jobb! plockat strå för strå, och friserat lille snoppen åså, ja han är så prydlig! polly har ju åxå fått friseras, men på henne var det mest småplock så det är nog mest jag som ser skillnad på henne :) och dom hade vart superduktiga och hade varit superlugna och fina och dom var jätteimpade av mina små russlar <3
dom är så fint friserade runt tassarna åså med. gulle! detta var på hundsalongen Y på Björknäs torg alltså.
sedan började ju något spännande. hemfärd. hur fan tar man sej ut på motorvägen från björknäs centrum undrade jag och chansade hej vilt. fint sofia. slutade med att jag körde vilse och villade runt 30 minuter innan jag halvt hysteriskt kom ut på en väg som ledde ut på värmdöleden före skurubron hehe. nåja. det är väl rätt bra att köra lite vilse åså, man lär sej en del faktiskt. och för att sätta pricken över i:et i min irritation hade nån jävel parkerat på MIN parkeringsplats här hemma när jag väl kom hem. som tur var kom vår ordförande gåendes och jag frågade vems bilen var, och då visste han och ropade på en kille, som missuppfattat och trodde den var ledig jaja. ok, men satans irriterande.
nu är jag då hemma och har planterat mina små blommor, matat vovvarna, och nu väntar jag på att markus och joppe ska komma. vi ska grilla :)
här är lite bilder på vovvarna, men hur fin bamse är måste ses live alltså!



    

hejsålång!