SEMESTER!!!

     Publicerat: 2009-06-05 Kl: 18:07:42 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

wohooo! nu har jag semester i tre veckor! fy fan va gött det ska bli. men det kommer säkert gå superfort. första veckan är det tunisien som gäller, och sedan är jag hemma två dagar, ska på återbesök hos läkaren med knät, och sedan åker jag till borås och är där i två veckor :)

började 7 i morses, så jag slutade fyra vilket är skönt. var dock på jobbet halv sju... aptidigt.. men vaknade av att bamse spydde (igen?!) och sedan kunde jag inte somna så ja gick upp och åkte helt enkelt. å andra sidan innebar det ju att jag tog igen den halvtimmen jag kom sent igår, så whatever :)
var en ganska lugn förmiddag, men nu på eftermiddagen har det varit mer folk än nånsin på kliniken skulle jag tro! härregud :S men jag var verkligen tvungen att gå klocken fyra idag eftersom stephanie skulle komma hem hit och hämta nyckeln vid halv fem (hon ska bo här och passa marsvinen och råttorna när jag är i tunisien). så jag gick mitt i kaoset vilket kändes pissigt mot alla, men jag slutar ju faktiskt, så jag har ju rätt att gå... eller hur man nu ska säga.
väl hemma så visade det sej att markus varit hemma hela dagen från jobbet, han kände sej visst inge bra i dag. hoppas han blir helt frisk till resan, inge kul om han ska snuffsa och gnälla ;)
åkte till farsta och hämtade stephanie som hade hamnat helt fel, eniro hade gett henne nån helt annan adress och mitt nummer hade hon inte kvar hehe så det var värsta kaoset innan hon äntligen fick tag i mej. jag hämtade henne vid mc donalds och passade på att köpa donken-mat till mej och markus och sedan åkte vi hit. hon fick nyckeln och lite info om ditt och datt och sedan återvände hon hemmåt igen :)

nu har vi ätit och snart ska vi tvätta. igår tvättade vi alla kläder och idag blir det sängkläder och sofföverdrag. skönt när saker och ting är rena när man kommer hem tycker jag.
imorgon kör vi vovvarna till jennifer i hässelby, och ja sedan bär det ju av! det ska bli härligt men jag har enorm ångest över flygresan *puh*.
men flyg är världens säkraste sätt att resa bla bla bla, man behöver flyga varje dag i 29000 år för att statistiskt sett dö i en flygolycka bla bla. säg det till dom som satt på air france i måndags, säger jag då. japp.

nej nu ska jag dona lite här hemma! så hörs vi säkert senare!
hejs!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: