pissregn...

     Publicerat: 2009-06-03 Kl: 10:56:05 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

uh... vaknade till regmsmatter idag.. igen... igår ok, idag, int eokej. ok de behver inte vara hundra grader varmt oc sol, mn li teuppehållsväder, är det för mycket begärt? det verkar så... jag ahde tänkt en långpromme med hundarna, men då blir det återigen bara en utochkissabajsaochsedaninigen-promenad.. varken jag eller hundarna gillar att vara ute i regnet...
vid tolv ska jag ta tunnelbanan in till stan och möta markus för vi ska käka lunch ihop idag. tunnekbana, nästan så det känns som ett skälsord, all goda ting är BIL hehe. men nu blirre tunnelbanan, för det är väl ändå kanske lit elättare n att parkera i stan. och dessutom har markus ett extra månadskort, eller ja ett gammalt som går ut idag så jag kan ta det. annars har jag inga planer för dagen. jo, tvätta åså, så man har nått rent att ha med sej till tunisien :)
frstn, paris hiltons BFF haha, gud, det är pinsamt. att försöka hitta kärleken via sånna program känns mer logiskt än en bästis. "du gjorde inte som paris sa, du klippte inte av dej håret, då litar du inte på henne, du får åka hem" haha, ja vet inte om ja ska skratta eller gråta. nåja det blir något att följa det!
vi hörs senare! hejsålång :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: