fågelmurderer

     Publicerat: 2009-06-02 Kl: 21:51:40 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu har jag kommit hem från la work. var en ganska lugn kväll tycker jag. har vart ensam, för annika har vart ledig idag för hennes son tog studenten. så de va ja å karin :)
det enda nämnvärda var väl att vi hade in en otroligt söt hund, som var bladning mellan irlänsk röd setter och rottweiler. hon va så himla fin. som en slank rottis med med färg som en röd setter. frågade om hon var trevlig och husse svarade att "ja hon är jättetrevlig! ... sålänge man inte är fågel..." vadårå, frågade vi.. "hon är en jävel på att leta upp fåglar (setter) men istället för att bara ställa sej och låta en ev jägare skjuta så fixar hon ju biffent själv så att säga. hehe, där fågelhunden setter avtar, tar rottweilern vid, och biter ihjäl fågeln.. haha.. det var bara så komiskt, absolut sämsta blandningen om man råkar vara född till pippifågel helt klart.

imorgon är min sista lediga onsdag. när min semester är slut så ska jag ju börja jobba heltid. jooobbigt, MEN mer pengar. det blir finfint det! har inte mycket att tillägga känner jag. hoppas på uppehållsväder imårrn så man åtminstånde kan ta en långpromme me vovvsen!
hej hej :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: