God morgon!

     Publicerat: 2012-02-26 Kl: 08:40:28 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Morrn på er. Här sitter vi och myser under täcket, dricker drickyougurt och ser på Barnkanalen. Mysigt värre. Idag är det en sak som gäller. Stääääääääääda. För idag kommer en mäklare hit och ska kolla på lägenheten inför en försäljning. Han skulle kommit i torsdags men då fick han förhinder. Idag är dock mycket bättre eftersom vi då hinner göra riktigt fint här i lugn och ro. Ska iaf bli spännade och se vad han säger.

Så utöver det har vi inga planer alls. Ikväll är det BB livesändning och någon ska åka hem. Alla är nominerade. Jag känner att jag inte bryr mej alls om vem som åker ut, då jag inte direkt fastnat för någon ännu. Hoppas det kommer. Änsålänge saknar jag bara deltagarna (läs Peter, Marin, Simon, Sara) från förra säsongen, och det känns inte som någon i årets upplaga har samma humoristiska och roliga kvaliteer som dom. Hoppas på bättringnär dm blir lite färre i huset.

Ha en fin dag!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: