firar 6mån idag...

     Publicerat: 2009-10-21 Kl: 19:25:58 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer





just det ja! idag är det 6 månader sedan jag tog mitt körkort! tiden har gått riktigt fort, samtidigt som det känns som om jag alltid haft det. jag förstår inte hur man kan leva utan körkort. åka kollektivt? med alla jävla tider att passa, svettigt folk och ja, säg vad man inte får stå ut med?

jag tycker att jag blivit en riktigt bra förare. man märker stor skillnad nu, jämfört med i början. man har blivit tuffare och blir inte nervös över tät trafik åså.
jag har ganska roligt åt mej själv där i bilen. att jag bestitter ett sådant fantastiskt ordförråd. haha. om någon kör alldes för sakta, inte blinkar, kör allmänt otrevligt, svänger ut framför en utan att kolla osv... dom orden som kommer ur min mun haha. tur ingen hör. men det är så befriande att få häva ur dessa elakheter, det är ju ändå ingen som hör? hehe. speciellt om jag kan se vad det ör för någon som kör bilen, då kan man vara mycket precis i sina haranger. ja det är kul.

för er som inte besökte min blogg när det begav sej, finns min fantastiska uppkörning att tillhandahålla här! ;)

I'M SO FUKKIN PROUD OF MYSELF! :D

 


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: