loosers

     Publicerat: 2009-10-10 Kl: 20:53:39 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


jag och polly tycker fotbollen är föga intressant. en halvlek spelad med resultatet 0-0 så den kunde likagärna vara ogjord? och zlatan som tjänar massor med pengar borde göra fler mål. looooser. men sånt får man inte säga högt i detta hushållet. minsta lilla neggo-snack om fotbollen så blir det onda ögat och en lång harang med motsatt fakta. men när allt kommer till kritan. det är målen som räknas. inget annat. spelar ingen roll vad alla fotbolls-dummon säger. in your face.

Postat av: Ellen - ellastankar.blogg.se

Svar: Tack sa mycket Sofia! Skönt att höra att det finns folk som haller med =) Jag blir verkligen gaalen pa dessa spamkommentarer, speciellt när det blir hur tydligt som helst att de bara spammat utan att läsa. I fortsättningen kommer jag skriva griniga svar tillbaka haha. Eller nä, jag vet inte om det är värt att lägga energi pa det.



Haha maste halla med om det du skriver ocksa, jag är inget fotbollsfan. Är glad att matchen inte gar pa teve här borta, dock var jag ju "tvungen att se" Tyskland mot Ryssland förut. Bara för att sambon skulle se. Dock är han inget extremt fotbollsfan och jag är glad för det =)

2009-10-10 @ 21:17:28
URL: http://ellastankar.blogg.se/
Postat av: MARIA

Riktigt söta!:)

2009-10-10 @ 22:35:19
URL: http://mariasstyle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: