Årsresumé 2010

     Publicerat: 2010-12-31 Kl: 10:30:00 | I kategori: Sofia-stuff | 0 kommentarer

Nu när det är sista dagen på detta året, tänkte jag at det vore å sin plats med en liten resumé, de viktigaste händelserna månad för månad :)



JANUARI

I januari detta året, fick vi för första gången se lilla Kerstin inne i magen! 13 januari tror jag det var... Skulle göra ett VUL för att bekräfta att något levde där inne... jag var 99% säker på att det skulle vara tommt, eller dött... kände ju inga symptom. men där var hon" "fyra centimeter" hörde jag bara läkaren sa och tänkte att hon mätte livmoderns storlek som var tom.. "och ett litet pickande hjärta" sa hon sen.. va? va sa hon? levde bebisen? kerstin, 4cm lång <3 Jag berättade åxå här i bloggen om min graviditet...

FEBRUARI

...var en ganska lugn månad. jag verkar ha vart förkyld en hel massa. den största grejjen denna månad var väl KUB-testet! vi fick se bebisen i magen igen, och det var ju underbart eftersom jag två dagar efter vul:et oroade mej igen att bebis hade dött... men hon levde ju, och sifforna för kromosomavvikelser var så höga att tillåmed bm lyfte på ögonbrynet.

MARS

Krämpornas månad! jag var in till SÖS med enorma kramper bak i ryggen som visade sej vara nån njurbäckengrejj. Påväg till SÖS körde jag fel, missade en bussfil och fick böter... Jag rotade även fram valpbilder på vovvarna, se vad söta!

APRIL

Polly blev kastrerad
, och var sååå tapper efteråt! Jag var på SÖS förlossning en sen natt pga ett svullet ben, ingen fara på taket, det var en trevlig visit och jag kände mej trygg att ha valt SÖS att föda på =). RUL:et var även denna månad :)

MAJ

Äntligen fick jag veta könet på bebis! dom så ju inte på rutinultraljudet i april... "den" och "bebisen" blev från denna dag en liten Kerstin <3

JUNI

Jag träffade några augustimammor från minbebis för första gången under juni
, superkul, och jag är så glad över att jag träffat dessa underbara människor, och att vi har massa kontakt även nu :) Mitt gudbarn Riley fyllde 1 år <3

JULI

I slutet av juli gick jag på mammaledighet.
jag jobbade tills två veckor före BF. det var ruggigt varmt under juli men trotts att jag var höggravid så gick det riktigt bra! nu började verkligen nedräkningen mot bebis! skrev ner en hel del om mina tankar inför förlossningen.

AUGUSTI

14 augusti 18.26, 1 vecka efter BF kom hon, vår älskade Kerstin Liv-Ellen, 3955g, 52cm <3
HÄR finns mina inlägg från förlossning och dagarna på BB :) Det nya livet har nu börjat!

SEPTEMBER

Nu hade ju mammalivet verkligen tagit fart.
man började komma in i lite rutiner och vardag och jag och kerstin lärde känna varnn mer och mer. hon la av sitt första medvetna leende och tillvaron var ömsom skitjobbig och ömsom underbar i bebisbubblan. jag är så glad att jag skrivit ner så mycket under denna tid, man glömmer fort!

OKTOBER


under oktober var jag på röntgenkurs under två dagar och kerstin passades av min mamma. det var första gången hon var ensam med någon annan än mej eller markus och det gick ju hur bra somhelst! Jag träffade mina augustimammor igen med bebisarna för första gången åxå :) jag startade även upp en FB-grupp för oss augustimammor från minbebis, som blivit mkt lyckad, vi är 30 st och de flesta är aktiva varje dag och vi tjötar om ALLT! love you!

NOVEMBER


detta var månaden då min hemska oro över kerstin tog en vändning när jag skaffade andningslarmet. det är det bästa jag gjort! jag började även jobba lite smått i slutet av november en kväll i veckan, jättekul! Jag satte även in en hormonspiral, vilket var sista besöket hos min älskade mvc-barnmorska Birgitta... snyft.

DECEMBER

ja, här är vi ju nu, sista dagen detta året. Kerstins första jul <3
min tös är redan 4,5 månad och utvecklas sååå varje dag, älskade älskade KERSTIN!!!



2010 har ju såklart varit mitt livs år, såklart, Kerstin har ju kommit till världen!


GOTT NYTT ÅR!

(skjut inga raketer, inga smällare, TÄNK PÅ HUNDARNA!)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: