stor dag idag

     Publicerat: 2010-04-26 Kl: 18:05:45 | I kategori: Bamse & Polly | 1 kommentarer

idag har polly blivit kastrerad. hade bokat in henne till imorgon, men så blev det lite lungt idag så vi tog henne idag istället. åh lilla tune. alltså när alla andra hundar sövs och opereras tänker man inte ens tanken på att något ska hända, man är vettig i sina tankar och så. men så är det ens egna hund.. då blir man djurägare.. huga. men det var bra att vi gjorde det idag, så hann jag inte stressa upp mej tills imorgon.
allt gick såklart bra, och nu är vi hemma med en polly full med metadon som ligger här brevid och är ynklig. saken är ju den att hur väl smärtlindrade dom än är kan man aldrig smärtlindra bort själva känslan av vissenhet och ynkepynk...

och bamse har varit såå fundersam! efter lunchen, när han var mätt och kunde tänka på annat än mat började han bli jätteorolig i köket. satt vid grinden och gnällde och smet tillåmed ut, och kom in till vårdavdelningen där polly låg och gnällde, åh lille bamse, han är omtänksam han!

har nu varit på h&m och köpt bebiskläder/body till polly, så hon slipper tratten, det går inte att ha då hon sover under mitt täcke, och således skrapar mej med kragen... så får bebis ärvs dom kläderna sen :P


Här kommer bilder!


vad är det som ska ske nu?


polly sover, dax att intuberas!


uppkopplad på gasen, dax att steriltvättas


operera, operera!


pollys lilla livmoder är ute!


ihopsydd och klar!


dax att vakna i mattes knä <3

Älskade lilla Polly <3




Postat av: Babbett

Hoppas det läker snabbt och bra!

2010-04-26 @ 20:44:07
URL: http://babbett.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: