v.27

     Publicerat: 2010-05-01 Kl: 09:23:23 | I kategori: Min graviditet | 0 kommentarer


jaha, åså entrar vi vecka 27 dårå... magen växer saaaakta, men den växer iaf. fortfarande är den mindre på morgonen och lite större på kvällen, men jag är inte alls så uppblåst om magen längre, vilket är skönt!
nu börjar rörelserna bli myyycket tydliga på utsidan. jag har ju kännt bebis varje dag sedan vecka 16-17, och markus kände den ju utanpå i v 18-19 tror jag för första gången och sedan dess har jag ju kunnat se att det rycker till på utsidan. men nu kan man följa rörelserna, om det är armbåge, häl, knä, något hårt som lixåm åker runt som en hög topp på magen hehe, det är på kvällen när jag ligger stilla. annars dansar ju magen lite uppåner mest hela kvällana. tycker bebis har ett litet sovmönster mer nu. förut var det mer sporadiskt.
på måndag blir det könskoll, jippie, längtar massor dit! vem är du?

idag ska vi till en babybutik och kolla runt. jag har ingen koll på saker man behöver.. mer än säng, vagn och kläder.. typ. måste gå runt och kika lite. vi ska åxå provköra lite olika vagnar, även om jag bestämt mej, kan det vara kul att provköra olika, och någon som liknar den vi ska ha, så det iaf känns okej innan jag beställer :)



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: