uppåner, neråupp

     Publicerat: 2010-05-09 Kl: 22:29:23 | I kategori: Min graviditet | 1 kommentarer

jag tror minsan att lilla ******* är en bekväm liten tös. hon sitter för det mesta rakt uppåner i min mage. som en liten skräddare. fick ju se det på ultraljudet, och jag vet ju då vad jag känner och var. huvudet finns nästan alltid att finna ovanför naveln, och när hon sparkar känns det som en dunns inuti kroppen. hon sparkade mer förr, innan hon hittade favvopositoinen, nu känns hon ofta men mer att hon rör sej rent allmänt. armarna verkar det vara fart på, dom knuffas titt som tätt. såg ju på UL precis hur hon gjorde, och vet då vad jag känner :)
funderade lite på det där med sätesbjudning åså. men det verkar inte ha nån betydelse att hon sitter sådär nu, utan det verkar som det kommer komma en dag , även för henne då hon känner "jahapp, nähäpp.. om man skulle ta och lägga sej uppåner dårå..." även om det ju verkar bekvämare att sitta sådär än att ligga med huvudet neråt om du frågar mej :P

nu ska jag sova!

Postat av: Clifford

Jag var ett envist barn som prompt skulle födas med arslet först och det gjorde jag. 1975 tog man inte direkt reda på hur bebisen låg, så när mamma kom in så sa de "hoppsan, ojdå... ja vi får väl chansa". Så gick det alltså till när jag blev kärring mot strömmen. Jag är född sådan. :)

2010-05-09 @ 23:19:36

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: