barnvagnsprovning

     Publicerat: 2010-05-02 Kl: 13:28:52 | I kategori: Min graviditet | 2 kommentarer

idag har vi varit i en baby-butik, kollat runt lite mest. kollade igenom olika typer utav barnvagnar. jag har ju hela tiden haft något emot dom med två småhjul fram å sånna, tyckt dom vart fula. nu provade jag några sånna och jag gillade inte alls att köra med dom! dom var väldigt lätta att svänga, det är bra, MEN det kändes som dom skulle välta, nej fy, det kändes inte alls bra. provade ett par vagnar med fyra rejäla hjul, inte liika smidiga att vända på en femöring MEN så stabila dom var, kändes hundra ggr bättre, vilket kändes skönt för då har mina förutfattade meningar besannats och nu behöver jag inte fundera mer på det :)


Ostabil, och för "modern" för mej!       Stabil och mer min smak :)



Postat av: Emelie

Jag tänkte ungefär som du när vi (eh, jag) valde vagn till Wille.

Willes första vagn var en fyrhjulig, stadig och stabil, klassisk Hesba combi (väldigt lik Emmaljunga, Kronan och de andra klassikerna). Världens bästa gung och tar sig fram överallt! Hårdliften var världsbäst då vi slapp bära upp hela vagnen två trappor upp till lägenheten. Bara att packa ner bebisen och lyfta i och ur, perfa!



Bra att tänka på är att den ska vara mjuk och inte stötig till små nyfödingar. Ett tips är att inte köpa en vagn med handtag som glider (teleskåphandtag) om ni ska dra den mycket upp och ner för trappor. De håller helt enkelt inte och vem vill riskera att tappa sin älskling i trappen?! Hua!



När Wille var 5 månader och inte ville ligga i vagnen köpte vi en begagnad Britax Vigour 4+, en fyrhjuling med svängbara framhjul och ergonomisk sits. Han satt som ett miffo i Hesban eftersom han inte fick tillräckligt stöd, och då var Britaxen räddningen! Sen när Wille satt stadigare och vintern och snön kom plockade vi fram Hesban igen, och då fnissade vi i smyg åt alla stackare med Bugaboovagnar som inte kom fram en meter i snön. ;)

2010-05-05 @ 23:29:28
Postat av: Anna

verkar ju bättre att välja den stabila då som du kikat på :)



gud va kul att få kolla på barnvagn o sånt :)

2010-05-10 @ 01:33:59
URL: http://annaflickan.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: