v.34

     Publicerat: 2010-06-19 Kl: 09:07:27 | I kategori: Min graviditet | 2 kommentarer


v.34 :)

tiden går, och jag blir tjockare och tjockare! dock har vikten stått still ett par veckor nu, men den vilar väl bara för att ta nya tag och ge mej en viktchock antar jag! kan tro att det är +9kg nu ungefär... på torsdag ska vi till BM igen så vi får väl se då. bebisen är lite lugnare nu, men har läst att dom sover mycket i denna perioden, och jag tror nog nästan att hon iaf för det mesta ligger med huvudet neråt, men då känner och ser man rumpan, tror jag, som putar ut, upp, och byter från sida till sida, när hon är igång. men ibland ligger hon bergis på tvärsen för då spänner det ut på båda sidorna.
idag är jag aldeles öm vid sidan av naveln, lixåm inuti huden? inte utanpå, inte innanför, men inuti själva huden, känns om jag sträcker på mej, eller rör mej på vissa sätt. undrar vad det är?

vill ha ut bebisen nu så jag slipper oroa mej hela tiden. "när rörde hon sej sist? 15 min sedan? gaaah?!? hallå? bebis? hallå?" "har hon inte rört sej ganska lite idag?" "oj vad hon rör sej mycket just nu, är något fel?" i'm going nuts. när hon är ute kommer jag vara orolig åxå för allt säkert, men då har man henne iallafall framför sej, och kan SE henne.


Postat av: Emelie

Så lustigt att magen ser mycket mindre ut på bara magbilden och inte alls lika liten med kroppsbild, fast du är ändå inte så fasligt stor :)



Jag hoppas du slipper vara så orolig sen, det är onödigt att oroa sig hela tiden och framförallt jobbigt. Inte så bra för ens hälsa, varken fysiskt eller psykiskt så sluta nu :)

2010-06-21 @ 18:24:17
URL: http://emeliegrahn.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Hejsan!

Vad kul att du och jag gått nästan lika långt! Fast om jag förstått det rätt är det en tös du väntar. Jag har en kille i magen, en Milan. Hur känns det nu? Det närmar sig dagen F :)



Kramar

Ellinor (Chiniro på minbebis.se)

2010-06-23 @ 12:07:58
URL: http://sommarmamma.blogspot.com/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: