när?

     Publicerat: 2010-06-14 Kl: 20:31:00 | I kategori: Min graviditet | 1 kommentarer

alltså.. när är rätt tid att handla hem alla bebisgrejjor? jag har ju en del redan, som jag köpt när jag kommit över fynd. men ännu är det massor kvar. kommer köpa mycket på ikea, och en del på nätet... jag har redan lagt upp beställningslistan på internetsajten, när är rätt dag att lixåm trycka på "beställ"?.. suck.. nästa helg kommer vi nog åka till babyproffsen och köpa babyskyddet iallafall... och väl där kommer jag köpa ett påslakanset till vagnen som jag såg där som var såå fint :). även bärselen kommer jag köpa där. har letet begagnade, men nu vill jag nog ändå ha en ny... fick napp på några begagnade, men så kändes det ändå bättre med en ny, antar att de nya modellerna är bättre för ryggen å allt sånt, det utvecklas ju... vilken helg ka man ikea-shoppa? väl där köper jag ju allt det jag ska ha där... suck.. när? när? när?

help.


Postat av: Jennie

Hej! Jag är en tjej som bor i Fantastiska Borås och är gravid i v.18. Hittade till din blogg tidigt i våras någongång genom minbebis.com tror jag.Skulle bara säga att jag tycker du har en bra blogg! =)

2010-06-14 @ 22:48:40
URL: http://alskadeingen.bloggplatsen.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: