v.37

     Publicerat: 2010-07-10 Kl: 12:10:15 | I kategori: Min graviditet | 1 kommentarer


magen vecka 37 :)

idag börjar vecka 37
. dax att erkänna att jag känner av graviditeten. fast jag antar att det inte bara är som gravid man tycker det är liiite väl varmt nu va? och lägenheten blir som en bastu på morgonen åxå. men idag har jag köppt en fläkt! yey! sammandragningarna och molvärken har lugnat sej nu när jag tar det lungt, det känns bra. kanske är det kroppen som sagt till att jag ska varva ner lite iomed att det i veckan var riktigt jobbigt med sd och förvärkar?  har inte svullnat nån mer gång om fötter åså heller sen häromdagen när det nu var... skönt! hur gärna jag än vill ha ut bebisen nu, så får hon ju gärna stanna tills hon är helt färdigbakad såklart, ett par veckor till iaf :)

sol!


Postat av: MariaTheres

Oj, nu är det inte långt kvar! Sund inställning att du vill gå tiden ut tycker jag. Jag förberedde mig även på att gå över tiden för att inte bli galen :P En del i forumet vill ju nästan röka ut bebisen och provar vad som helst.

Kom ihåg att vila! Jag slarvade med det och hade önskat att jag hade mer energi under förlossningen som tog sammanlagt 27 timmar.. Stort lycka till med allt nu :)

2010-07-10 @ 20:47:07
URL: http://minbebis/blogg/mariatheres

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: