v.36

     Publicerat: 2010-07-03 Kl: 10:03:52 | I kategori: Min graviditet | 2 kommentarer


v.36

här är magen nu  i vecka 36 som börjar idag. 5 veckor till bf, inte långt kvar nu. tänk ändå att ha gått såpass långt i graviditeten utan en enda krämpa. det enda jag kan känna av är att det är lite jobbigt att häva sej upp från liggande, lixåm magmusklerna är lite svagare än normalt. och sedan har jag en punkt brevid naveln som kan göra riktigt ont ibland, typ 1cm stor punkt hehe. nästan löjligt. men men, vem vet vad jag har framför mej? man får vara glad sålänge det varar :)

Postat av: Emelie

Men wiiie! Din mage har ploppat fram nu ju :)

Hur mår du i sommaren?

Jag höll jävlat på å DÖ när vi kom fram till Sthlm idag, nog är jag glad att jag kommer vara höggravid under vintern och inte nu för jag svettas nog mycket nu haha

2010-07-03 @ 22:10:46
URL: http://emeliegrahn.blogg.se/
Postat av: Belliz

Ja nu är det bara veckor kvar, nedräkningen har börjat! Skönt att du mår så himlans bra! Själv fick jag ont i fogarna från en dag till en annan så nu går promenaderna med Trolla ännu långsammare.. men det är ju övergående som tur är. Fina kläder du har till lillan =)

2010-07-03 @ 22:32:07
URL: http://www.belliz.net

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: