v16

     Publicerat: 2010-02-14 Kl: 10:18:30 | I kategori: Min graviditet | 0 kommentarer


v.16 alltså, ush vilken jättemage :P

tänk att jag nu är i vecka 16... tiden kryper fram, samtidigt som det nu iaf känns som man kommit in i graviditeten mer på riktigt. nu är det inte fjuttiga vecka 6,7,8 åså längre lixåm... eventuellt kan jag börja skönja en liten liten putmage, på mornarna. kvällarna är ingen idee att utvärdera då ser jag ut att vara gravid i månad 5, tarmarna svullnar ju så ofantligt haha. så jag går efter mornarna. jag känner åxå livmodern ungefr 5cm nedanför naveln nu. ofta är den mjuk och känns knappt, men ibland känner man den ganska tydligt.

det är heller inte så länge tills det är dax för rutinultraljud. dock har jag där ett bekymmer. när jag skrev i mej på mvc i ca vecka 6, så höftade vi bara till med ett datum för sista mens, tror bm tog runt 7 november eller så. när jag var hos läkaren på ultraljudet hade jag, dels kollat upp mer säkert sista mensdagen, 1 november, samt hon kunde ju mäta och se hur gammalt fostret var, vilket då stämde på dagen med mina egna beräkningar.
nu till dilemmat. på mvc står jag kvar där bm satte mej, dom tror alltså att jag är mindre gången, och på det grundas ju min remiss till rutin-ul. dit blir jag kallad i vecka 18. det är ju en bra vecka, eftersom, OM man skulle se missbildningar osv, då fortfarande kan avbryta det hela, det är ju därför man gör det vid den tidpunkten. efter v20 får man inte göra bort i sverige. men om dom nu ligger en hel vecka efter, kommer ju mitt rul bli i vecka 19, vem vet plus någon dag? jaha? och om mitt barn är helt missbildat, så är det ju jätte tight med tid! varför ändrade in läkaren när hon gjorde ul:et? måste ringa dit igen på måndag.

för övrigt känner jag ingenting alls. frtm att jag har ont i huvudet hela tiden. inte mycket, men det är där. ska idag prova dricka typ ett glas vatten i timmen, se om det beror på vätskebalansen?

ha en bra dag!



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: