1 år sedan...

     Publicerat: 2010-12-04 Kl: 10:57:21 | I kategori: Min graviditet | 1 kommentarer


idag är det 1 år sedan jag fick det där plusset på stickan. idag är det 1 år sedan kerstin klev in i våra liv. 1 år sedan jag satt där på toan gråtandes med en sticka i handen som då gav mej en känsla av att hela mitt liv var förstört.


jag skulle ju bara göra det där jäkla grav-testet så att jag kunde slappna av under helgen, så att mensen skulle komma, när jag slutade oroa mej för att vara gravid... jag var ensam hemma, markus var på riga-kryssning. när jag doppade stickan i kisset tog det nog inte ens två sekunder innan det där strecket var så starkt och tydligt att färgen lixåm flöt ut på sidorna! inget spökstreck där inte...

ett år sedan livet tog en oväntat vändning och ett år sedan livet fick en helt annan innebörd och betydelse. vår älskade kerstin.
Postat av: Minn

hej! det var ungefär ett år sen för mig med, helt otroligt hur fort tiden går. Fast det känns som det var igår jag satt med plus på stickan! Jag är lite nyfiken, lilla K verkar inte ha varit planerad, fast du har varit medlem på minbebis sedan 08 (syns på din profil). Min kille ville inte ha barn, det tog ett jävla bra tag tills han gick med på det. Var det samma för dig?

2010-12-04 @ 16:59:26

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: