funderingar...

     Publicerat: 2010-08-01 Kl: 18:24:35 | I kategori: Min graviditet | 3 kommentarer

ush... idag har jag haft massa molvärk igen... kom på förmiddagen efter min långpromenad och har hållt i sej tills nu.. men just nu är det bättre. var ute och gick för en stund sedan och fick sätta mej ner flera gånger för det spännde och drog och tryckte så väldans. jag ömsom känner "fan, sätt igång nu, på't ba'" och ömsom blir jag livrädd och känner "vill inte vill inte vill inte"... är ju rätt van vid förvärkarna nu, hade det vart sådär v 36-37 hade jag inte tänkt så mycket på det, jamenar förvärkar har ju dom flesta, och det hör lixåm till. men nu får jag inse att jag är i vecka 40, har 6 dagar till BF, och att det kan starta närsom. molandet kan likväl vara förvärkar, som en start på något... men men, man lär ju inte missa när det startar, och vem vet kanske får jag gå såhär tre veckor till? eller ligger man på förlossningen om ett par dagar? jävla ovisshet!

köpte frstn en mobilhållare till spjälsängen idag, fy fan för ett gräsligt härk! nänä, blir ingen mobil över den där sängen om det innebär ett sådant åbäke! måste bebisar ha mobil? nä, den blir undanpackad, och om lilla K verkar behöva ha en mobil får jag väl plocka fram den. skämmer ju ut hela sovrummet med en sån vit hemsk plastsak!



Postat av: Annica

Har aldrig haft mobil till mina;) varken i sängen eller skötbordet.

2010-08-01 @ 19:15:18
URL: http://anija.blogg.se/
Postat av: Emma

Tänkte bara säga att jag tycker att det är skönt att det finns vettiga människor med någonting innanför pannbenet eftersom det uppenbarligen finns många utan, haha! :) (syftar på att du var den enda som höll med mig, eller iaf vågade skriva det i det där forumet, om att man inte hittar på hemska saker som att man blivit våldtagen)

Lycka till med din bebis och så!

Kram!

2010-08-01 @ 21:55:25
URL: http://yourcupoftea.devote.se
Postat av: Emma

Haha inte jag heller, jag skulel bli mer förvånad om det kom någonting vettigt ur den människan och inte bara en massa idioti.

Jaa, jag gillade det också i början. Ända tills jag råkade bli en oktobermamma och hamnade i den där gruppen ;) Haha. Vad roigt att det bara är bra folk i augustitråden! Du ska ha din bebis när som helst nu va? Guud vad mysigt! :)

Vart bor du någonstans?

2010-08-02 @ 08:42:07

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: