wtf?

     Publicerat: 2010-04-17 Kl: 17:32:47 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

asså det har hänt något jätteskummt med ena sidan av min bil! det är helt flammigt... som några av er kanske minns fick jag en skada i lacken som jag lämnade in bilen och fick åtgärdat. jag fick senare under hösten lämna tillbaka bilen då det vart små minimala vita prickar i lacken som bara kunde härledas till det område där dom lackat, vilket dom höll med om, så dom gjorde om jobbet såklart. jättabra är om där. men vad fan är detta nu som jag har på sidan? det är bara på denna sidan, IGEN, men tycker området är allt för stort för att härledas till deras jobb? tyckte först bara det var där bilden visar, men nu syns det ju över båda dörrarna både över och under den svarta listen, och under listen har dom INTE vart och lackat. så vad fan är det här?
frågan är om jag ska åka förbi dom igen... men känns inte som jag kan skylla på dom denna gången, men det är ju bara på just den sidan. nä jag vet inte alls vad jag ska göra, eller vad fasen detta är? när man puttsar på det med fuktig trasa försvinner det men såfort det torkar, är det tillbaka. helt sjukt!

kolla här, det syns ganska ok:



huh??


Postat av: Babbett

Det kan bli lite flammigt efter en lång vinter med mycket salt på vägarna. Om det beror på detta så går det alltså bort vid en grundlig tvätt!

2010-04-17 @ 19:05:22
URL: http://babbett.blogg.se/
Postat av: Babbett

Om det bara är så på en sida vet jag inte om min teori stämmer, vi har haft konstiga fläckar på våran bil fast då var det nog på båda sidor. Hmm..

2010-04-19 @ 18:32:46
URL: http://babbett.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: