lille bilen

     Publicerat: 2009-11-03 Kl: 12:24:53 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


nu har jag vart och hämtat min bil från lackeringen. det var ju i sommras jag fick en ganska rejäl skada i lacken, och lämnade in den för lagning. resultetet blev super, MEN nu i höst har jag sett små smååå vita prickar i lacken. så häromdagen var jag ju där och visade upp det och självklart gjorde dom om jobbet. chefen där är jättetrevlig och servicminded, killarna i garaget, lite si och så... igår ringde jag och hörde om den va klar, ja sa dom, du kan komma imårrn på förmiddagen. och det gjorde jag. och kolla själva.. ser den klar ut? nej. jag bad dom ju fixa den svarta listen eftersom det fortfarande var lite silver på den. förmodligen kom dom på det idag, att dom säkert glömt det. men jag väntade kvar och den var snabbt färdig. men nu har jag en ny sak att störa mej på. nu är ju listen väldigt svart. och fin. bara det att då ser listen på andra sidan grå ut. suck. men jag vet inte hur mycket man kommer tänka på det? nu hoppas jag lacken håller ordentligt iaf!

idag jobbar jag kväll så nu blir det som vanligt att slappa fram tills jobbdax. ha det fint!
Postat av: Therese

Det finns medel som svärtar ner det svarta på bilen. =) Kolla på typ biltema eller mekonomen (förmodligen billigare och bättre än på OK)

2009-11-04 @ 11:13:14
URL: http://majfluga.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: