Svar på tal...

     Publicerat: 2013-01-17 Kl: 21:02:19 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

...från en 2-åring.... Kerstin kan verkligen svara mej ibland så att jag helt enkelt inte har något mer att säga haha. Häromdagen så stängde hon sin dörr så hårt å fort att Polly fick den på sej. Då talade jag med Kerstin och sa att man MÅSTE vara försiktig med hundarna, Polly är liten och om man skadar henne kan hon faktiskt dö! Då sa Kerstin till mej: Nä... "Hon är inte död mamma, hon står ju där!". Idag när jag Kerstin tjatade om bullar, och jag sa att vi har inga bullar, svarade hon mej "Men köp bullar då!" När man försöker med grejjen "Du är ju stor tjejj Kerstin då gör man inte si eller så" får man svaret "Men jag är liten mamma".

Det blir ju spännande att följa det här :D
Postat av: Bea - Stolt mamma till Alexis & Hailey

Ja, nu kommer det verkligen roliga saker varje dag! Har skaffat mig en sån där My Kids Said-app så jag kan skriva ner alla tokigheter!
Vi verkar ha fått varsin kaxig och självsäker unge som verkligen vet vad de vill och vart de står! Hoppas de aldrig släpper det (även om jag längtar till Alexis blir lite mer resonabel, hehe)

Kram

2013-01-18 @ 06:57:15
URL: http://hemmahosbea.blogg.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: