Barn i bur - rätt eller fel?

     Publicerat: 2013-02-16 Kl: 16:24:15 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har vi varit hela familjen på en liten jobb-utflykt. Bamse har så himla mycket tandsten (nåja mycket i MINA ögon, minimalt i någon annans skulle jag tro) och jag kände att jag måste skrapa bort det då hans tandkött vid molarerna börjar se riktigt tråkigt ut. Min tandskrapa här hemma är borta, och eftersom vi inte hade något planerat åkte vi till jobbet så jag kunde låna den tandskrapan. Dessutom kunde jag spraya lite bedövning på tandköttet där jag skulle skrapa så det inte kunde göra ont :) Tycker det blev riktigt bra. Såklart inte lika bra som när man söver och tar bort det med ultraljud (vilket man alltid gör på patienterna) men det han blev iallafall av med det han hade :)

Sedan åkte vi vidare till Mc Donalds och åt lite lunch. Nu har vi dock varit hemma ett par timmar och något mer händer inte idag förutom att jag och hundarna ska gå en promenad om en stund :)
 
Kerstin satte sej i buren hon! :D
 

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: