Räserhelg going räservecka... igen...

     Publicerat: 2013-04-28 Kl: 22:01:32 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Sådär ja! Äntligen lite lugn och ro här i soffan. Kerstin la sej en timme senare än vanligt iom att vi kom hem först vid 19-tiden. Hon surrade länge på sitt rum innan hon äntligen knoppade in. Hoppas inte hon är allt för trött imorgon för då är det ju dagis igen och dessutom ska hon följa med Calle och Wille hem efter. Otroligt skönt att få ltie tid för mej själv i soffan innan jag åxå ska gå och lägger mej.
 
Intensiv helg med mycket bilåkande men tycker vi fick mkt tid i Borås ändå =)
 
Imorgon ska jag jobba, jobbar lite extra nu för vi är kort om folk iom att två stycken har slutat, men ersättarna inte hunnit komma ännu. Längtar SÅÅÅ efter att våra nya kommer, är grymt less på att jobba för fler personer och ständigt vara ensam sköterska på eftermiddagarna. Det är kul med mycket att göra, men det är ohållbart i längden helt enkelt. Tur man vet att det snart finns en ände på det :)
 
Nämner igen att jag vet att det är dålig rush här på bloggen, men jag finns på Instagram som soffilina för den som vill hänga med oss lite mer frekvent :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: