Nästan en liten flygtur för fröken K

     Publicerat: 2013-04-08 Kl: 14:59:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Igår spenderade jag och Kerstin dagen med att åka till Fia och sedan att handla på eftermiddagen. Riktigt mysigt i stallet nu när den mesta av all is äntligen är borta så att man kan gå med hästen utan att halka omkull. Fia hade nog lite vårkänslor och fick till något skutt och for runt mej i en cirkel, lilla Kerstin satt kvar och blev först lite rädd men såfort hon kände att allt gick bra, skrattade hon och sa "jag trillade inte av!" haha sötnosen! Det kommer ju komma en dag hon druttar av, men jag hoppas inte hon blir rädd då =) Det är ju ingen fallhöjd så man kan ju inte skada sej iaf :P

I veckan som kommer nu är det plugg som gäller för mej... På fredag är äntligen tentan! Längtar! Vill bara få det gjort och är så himla nyfiken på frågorna :D Hoppas jag klarar det, annars får jag skriva igen i höst helt enkelt. Jag är iaf ledig ons-tor, och idag är jag ju ledig enlgit schema, så denna veckan ska jag faktiskt bara jobba tisdagkväll :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: